Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Friss híreink

Tisztelt Utasaink!

A koronavírus járvány új kihívás elé állít mindannyiunkat. Irodánk munkatársai és vezetősége folyamatosan figyelik a megjelenő információkat. Jelen állás szerint az alábbiakról kívánjuk tájékoztatni Önöket:

Irodánk számára elsődleges fontosságú Utasaink biztonsága és egészsége. Utazásaink kizárólag abban az esetben indulnak el, ha a cél területek az utazás időpontjában biztonságosnak tekinthetőek és a programleírásban tervezett programok megvalósíthatóak lesznek.

Ennek megfelelően több utazásunkat – ezek közt április végéig valamennyi olaszországi körutazásunkat – lemondtuk a korona vírus okozta vis maior helyzetre való tekintettel. Az ezen utazásokon foglalással rendelkező utasainkat folyamatosan tájékoztatjuk.

Irodánk munkatársaira múlt hét óta - érthetően - rengeteg telefonhívás és e-mail, partnerekkel való egyeztetés, illetve az útlemondások feldolgozása kapcsán extrém terhelés hárul, emiatt a válaszok küldése, szerződés módosítások/törlések feldolgozása során csúszások előfordulhatnak. 

 

Olyan helyzettel szembesültünk, melyre még 19 éves működésünk során nem volt példa, de az talán elmúlt 100 évben sem. Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy szíveskedjenek megőrizni nyugalmukat, és eddig irodánk felé fennálló bizalmukat. Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban kezdeményezzenek.  Felhívjuk továbbá szíves a figyelmüket, hogy Utazási Feltételeink értelmében az útlemondás az utazás indulásához képest 60 napon kívül mindenkor kötbérmentes, így nem érdemes elhamarkodottan dönteni és lemondani távolabbi indulású utazásokat, hiszen a távol-keleti fejlemények fényében lehet remény a vírus okozta járvány nem olyan távoli lecsengésére is. Minden korábban induló utazásunk esetén igyekszünk az Önöknek legkedvezőbb feltételekkel megvalósítani a lemondásokat, ez ügyben felvettük a kapcsolatot minden külföldi partnerünkkel.

 

Utazási Irodánk a Vivaldi Travel, az Önök megtisztelő hűségének és munkatársaink 19 éves szorgalmas munkájának köszönhetően biztonságos anyagi helyzetben van, saját tulajdonú székhelyén üzemel, és megfelelő fedezettel rendelkezik arra az esetre is, ha a vészhelyzet hosszabb ideig akadályozná rendes működésünket.

 

Bizakodva figyeljük a Magyarország és célországaink kormányainak megfeszített munkáját, mellyel a közegészségügyi helyzet stabilizálására törekszenek. Bízunk a helyzet mielőbbi normalizálódásában, és abban, hogy újra együtt utazhatunk Önökkel.

 

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat, és kérjük, ha lehetőségük van, maradjanak otthon.

 

.Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 

a Vivaldi Travel munkatársai

Szlovénia rejtett kincsei

2020. június 19-21.
49.900 Ft/fő
KIEMELT AJÁNLAT!