Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Advent Bécsben + Schönbrunn

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.11.25
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.02
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.09
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.16
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.23
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 417 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés a Schönbrunni kastélyhoz. (Több csoport esetén elképzelhető, hogy a program délután kerül megrendezésre. Ez esetben az autóbusz már nem megy vissza a belvárosba a kastélytól.) A világörökség részét képező Schönbrunni kastély szép fekvésének és építészeti megjelenésének köszönhetően, Bécs egyik legfőbb nevezetességének, egyúttal jelképének is számít, mely többnyire nyári lakhelyül szolgált a császári család számára. A kastélylátogatás alkalmával 40 termet tekinthetnek meg a látogatók, köztük Ferenc József, Erzsébet császárné és Mária Terézia lakótermeit, ezt követően pedig lehetőség nyílik egy rövid sétára a kastély gyönyörű parkjában, amely télen is szép látványt nyújt. A kastély előtt nézelődhetnek az adventi vásárban, illetve kipróbálhatják, megkóstolhatják a kitűnő kaiser puncsot, vagy éppen a jellegzetes kaiserschmarnit, vagyis a császármorszsát. Kora délután érkezés Bécs belvárosába. Informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után mindenki  egyénileg töltheti el szabadidejét Bécs belvárosában. Lehetőség nyílik a híres adventi vásár meglátogatására, amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. 18.00-kor hazaindulás Budapestre. Hazaérkezés a késő esti órákban.

FONTOS TUDNIVALÓ:
A belépőjegyek külön fizetendőek! A program része az autóbuszos városnézés és a csoportkísérő idegenvezető részletes tájékoztatása az utazás során. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel nem része a programnak!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy belváros program nélkül 2015. december 13.

Kedves Eszter!
Szeretnem megköszönni az irodának es legfőképpen a Misson Andreának a vasárnapi munkáját. Nagyon jol èrezte magát mindenki es Andrea felkészültségével es idegenvezetesével még emlékezetesebb lesz ez az adventi nap.
Boldog ünnepeket kívánok,
Üdvözlettel
B. Edina

Advent Bécsben 2012. december 16.

Nagyon szépen köszönjük a kedves idegenvezetést a dec. 16-i adventi kiránduláson Hesz Évának. Minden utasnak ilyen türelmes és kedves kísérőt kívánok, amilyen ő.
Mandula Emese

Advent Bécsben - Schönbrunn 2011. december 9.

Kedves Vivaldi Travel!

Egy kicsit megkésve, de ezúton is szeretnénk hálánkat és elismerésünket tolmácsolni felétek advent Bécs-Schönbrunn kirándulásért.
2011. december 9-én utaztunk a fenti kirándulásra és nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel, lebonyolítással és nem utolsó sorban a tökéletes és precíz idegenvezetésért!
Barátnőmmel meg is egyeztünk, hogy jövőre is megyünk Bécsbe, illetve a kollégátok által ismertetett ausztriai utak után is érdeklődünk majd honlapotokon.

Hajrá Vivaldi, csak így tovább!

üdvözlettel: Szabó Rita és Darányi Noémi

ui: Kellemes ünnepeket!

Advent Bécsben 2010. december 4.

"Kedves Adrienn!
Szeretném megköszönni magam és 110 utastársam nevében, mindenkinek aki segítette megszervezni a december 4.-ei bécsi adventi kirándulásunkat!
Nagyon jól sikerült, pozitívak a visszajelzések, annyira hogy lehet jövöre is szervezünk. Ha igen, akkor jövő szeptemberben jelentkezem!
Mégegyszer köszönöm! Ádám Erika"
Advent Bécsben 2010. december 4.

Advent Bécsben 2010. december 4.

"T. VIVALDI TRAVEL!
2010. december 4-én Advent Bécsben utazáson vettünk részt.
Önökkel most utaztunk először.
Engedjék meg, hogy ez utón fejezzem ki elégedettségemet az utazással kapcsolatban.
A busz reggel időben beállt és pontosan indult.
Az idegenvezető Kaizerné Anikó már az út elején részletes tájékoztatást adott a budapesti kivezető útvonal nevezetességeiről, továbbá az út során érintett városokról.
Az út további Ausztriai részén és Bécs városának bemutatása is pontos, részletes és korrekt volt.
Külön szeretnénk még megdicsérni a gépkocsivezetőt (FLR 776) Sándort a gyors, pontos kellemes zavartalan utazásért.
Utólag is örülünk, hogy az Önök szolgáltatását választottuk.
Az elkövetkező évek során több városlátogatás szerepel terveinkben és reméljük, hogy az Önök szolgáltatásával hasonló magas színvonalú szolgáltatást biztosítanak részünkre.
Üdvözlettel: Dörei Erika, Nagy Márton, Nagy Szilvia"
Advent Bécsben 2010. december 4.

Advent Bécsben 2009. december

"Kedves Adrienn!
Szeretném megkösszönni, neked és munkatársaidnak, a Bécsi kirándulásunk megszervezését, és lebonyolitását! Minden a tervek szerint alakult (a gondos tervezést köszönhetően), mindenki jól érezte magát. Ezért ha lesz igény, szeretnénk majd újra a Vivaldi Travel szolgáltatását igénybe venni.
Mégegyszer köszönöm!
Benéné Erika"
Advent Bécsben 2009. december

Advent Bécsben 2009. december 5.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Visszatérő „vendégként” most december 5-én egy öt fős társasággal vettem részt az Advent Bécsben programon, melyről megelégedetten tértünk haza. Bécs ilyenkor nagyon szép, kellően megalapozta a karácsonyi készülődés hangulatát. Szeretnénk megköszönni Ági idegenvezető információgazdag, színvonalas, odaadó munkáját, valamint a buszvezetőét (FLX-915 járaton), aki udvariasságával és biztonságos vezetésével szintén hozzájárult, hogyha csak azt az egy napot is, de kellemesen fejezzük be.
Köszönettel: Imre Ferencné"
Advent Bécsben 2009. december 5.