Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.03.29
3/2
Reggeli
89 900 Ft
89 900 Ft
2024.05.03
3/2
Reggeli
89 900 Ft
89 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.07.05
3/2
Reggeli
89 900 Ft
83 607 Ft
2024.07.26
3/2
Reggeli
89 900 Ft
83 607 Ft
2024.08.09
3/2
Reggeli
89 900 Ft
82 708 Ft
2024.09.06
3/2
Reggeli
89 900 Ft
81 809 Ft
2024.09.20
3/2
Reggeli
89 900 Ft
81 809 Ft
2024.10.18
3/2
Reggeli
89 900 Ft
80 910 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Első megállónk a Traunsee partján található Gmunden. Rövid sétát teszünk az üdülővárosban, valamint a tóparti sétányon. Utunk innen a festői szépségű Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, St. Wolfgangba vezet. Itt városnéző séta keretében megismerkedünk a város festett épületeivel, műemlékeivel, majd rövid szabadprogramra nyílik lehetőség. Ezt követően fakultatív program keretében St. Gilgenbe hajózunk (csak május közepétől szeptember végéig lehetséges), ahol rövid sétát teszünk a városban. Késő délután továbbutazunk a szállásra Salzburg mellé. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben.

2. nap:
Reggeli után látogatás Berchtesgadenbe. A berchtesgadeni Sasfészek programunk során az 1835 méter magas Kehlstein hegyre érkezünk felvonóval. A Sasfészek, Hitler egykori búvóhelyének megtekintése mellett, jó idő esetén a gyönyörű panorámában is gyönyörködhetünk. Amennyiben a március végi, május eleji és október végi időpontokban a Sasfészek még ill. már zárva tart, látogatás a Hallein-i Sóbányában.

A délelőtti programot követően városnéző séta Salzburgban: Mirabell kastély, Mozarteum, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér, Mozart szülőháza (melyet fakultatív program keretében belülről is meg lehet tekinteni). A városnéző séta után szabadprogramra vagy Salzburg várának megtekintésére nyílik lehetőség. Az erődítmény Közép-Európa legnagyobb épen fennmaradt erődítménye. A várba felvonóval jutunk fel, ahonnan páratlan panorámában is részünk lehet. Szabadidőt követően visszautazás a szállásra. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben.

Júliusi és augusztusi időpontunknál este fakultatív program keretében lehetőség nyílik a Hellbrunn kastély meglátogatására. A kastély világhírű látványosságai immár közel 400 esztendeje a különleges Vízi Játékok – a bokrok és fák lombjai alatt rejtőzködő, vagy éppen a legváratlanabb pontokról előspriccelő vízsugarak, titokzatos, misztikus barlangok, víz mozgatta figurák és fura szökőkutak. Ezek szórakoztatják a látogatókat a kastély és a park minden szegletében. Az építő és tervező művészek fantáziája egyszerűen nem ismert határokat. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

3. nap:
Reggeli után Bad Ischlbe utazunk, ahol a Császár-villa megtekintésére nyílik lehetőség. Utunkat folytatva a romantikus hangulatú Hallstattba látogatunk, ahol a páratlan szépségű kisváros nevezetességeit tekintjük meg. Rövid szabadprogram után hazaindulunk. Utunk a festői Alpok hegyekkel, hágókkal, viaduktokkal tarkított vidékén vezet. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges.

 Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

 Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal
- 2 éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: 1,6 Euro/fő/éj 

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 10.000 Ft/fő

 Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora:kb 20 Euro/fő/alkalom
Bad Ischl/Császár villa:kb. 20 Euro/fő
Salzburg/Mozart ház: kb. 10 Euro/fő
Salzburg/vár:kb. 14 Euro/fő
Berchtesgaden/Sasfészek:kb. 30 Euro/fő
(belépő, lift, helyi buszktg.)
Hallein-i Sóbánya:kb. 30 Euro/fő
(március végén, május elején és október végén, ha a Sasfészek még zárva tart)
Hajózás a Wolfgangsee-n:kb. 12 Euro/fő
Hellbrunn kastély:kb. 15 Euro/fő
(csak júliusban és augusztusban)

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2023. július 7-9.

Tisztel utazási iroda!
Ezúton szeretnénk megköszönni a Salzkammerguti tóvidéken töltött három napot!
Kuthy Katalin idegenvezető fantasztikus tudással kísért végig minket a programokon (legyen fiatal vagy idős mindenkivel megtalálta a megfelelő hangot ) Gépkocsi vezetőink profik voltak Az egész utat csak ajánlani tudom Tisztelettel D.Gyula és D.Judit

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2021. augusztus 20-22.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
Nagyon szépen köszönöm ezt a 3 napot, amit Ausztriában tölthettem.
A programok nagyon jól szervezettek voltak - bár a reggelikkel picit sietni kellett. :-)
Az idegenvezető hölgy Kuthy Katalin lenyűgöző tudása, segítőkézsége egyedülálló és ámulatba ejtő! Csak dicsérni tudom Őt!
Mindent megszervezett, hogy még véletlenül se maradjak ki semmiből a mozgássérültségem ellenére. Még a salzburgi siklóval is felmentem mopedestől!
A buszvezetőnek, Attilának is köszönöm, hogy minden megállónál ki-bepakolta a mopedemet!
Sok szép élménnyel gazdagodtam!
Nagyon várom 4-én a melki túrát és remélem, még Horvátország is összejön szeptemberben!
Köszönettel: I. Kata

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2021. július 30-augusztus 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton szeretnénk megköszönni a Salzkammerguti tóvidéken töltött három napot!
Meseszép tájak, bájos kisvárosok, csodákkal teli kastélyok...
Kuthy Katalin idegenvezető fantasztikus tudással kísért végig minket a programokon, sofőrünk, Párkányi Attila biztosan ült a kormány mögött!
Nagyon hiányzott már egy kis kikapcsolódás, és ehhez a Vivaldi Travel profizmusa a legjobb biztosíték!
Köszönjük, hogy vannak! Üdvözlettel, a W. család nevében: W. Mariann

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. április 19-21.

Kedves Vivaldi Travel!
Húsvétkor vettünk részt a salzburgi kiránduláson…… most hogy kipihentük a fáradalmainkat muszáj leírnom, hogy mennyire fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt. Külön kiszeretném emelni az idegenvezetőnk Csáky Ági munkáját, mert hihetetlenül segítőkész és nagyon kedves. Mindenkire figyelt, mindenkihez volt egy kedves szava és próbálta az extrém kéréseinket is teljesíteni! Illetve a buszvezetővel is maximálisan elégedettek vagyunk. Élményekben és információkban, látványban gazdag programon vettünk részt! Még egyszer köszönjük, és biztosan utazunk Önökkel jövőben is.
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!
üdvözlettel K-né T. Viktória és K. A. 

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2017 augusztus 2-6.

Kedves Eszter!Tisztelt Vivaldi!
Köszönetemet szeretném kifejezni 43 fős nyugdíjas csoportunk nevében.A legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve a közösen összeállított program gördülékeny megvalósításával.Csáky Ági rendkívül felkészült,tapasztalt,empatikus,remek szervező,segítőkész idegenvezető.A salzburgi idegenvezetőnk,Stassák Ágnes tudásával,lelkesedésével bearanyozta a napunkat.
Köszönet Attilának,a buszvezetőnek ,nyugodt,higgadt vezetése biztonságérzetet adott. Köszönjük a sok fáradozást,időt és figyelmet. Igazán érdekes tudnivalókkal,szép látnivalókkal gazdagodtunk.
További sikeres munkájukhoz jó egészséget, sok-sok turistát kívánunk.
Köszönettel Üdvözlettel Szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2016. szeptember 23-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2016.09.23-25 között vettünk részt a Salzburg és Salzkammerguti tóvidék nevű útjukon.
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű élményekkel gazdagodtunk a 3 nap során.
A hegyek, a tavak és a városok is egyaránt meseszépek voltak. A programkínálat remek volt.
Csáky Ágnes idegenvezető nagyszerű történetekkel és információkkal színesítette utazásunkat.
Az autóbusz nagyon kényelmes volt, a sofőrök precizitása, türelme, magabiztossága kiváló.
Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk Önökkel utazni.
További sikerekben gazdag utakat kívánunk!
Üdvözlettel, Sz-né G. Nikolett

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2016. június 3-5.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni a kollégáim nevében a salzburgi kirándulás megszervezését.
Az idegenvezetőktől sok új információt kaptunk, melyet érdekes történetekkel színesítettek.
A buszvezetők is remekül helytálltak. Köszönjük a rugalmasságot a vasárnapi hajóút megszervezésével kapcsolatban.
A szálláson felmerülő gondokat sikerült korrekten lerendezni. (csatorna gondok, melyek szobacserével oldódtak meg)
Nagyon jól éreztük magunkat.
Üdvözlettel,
Sz. Judit

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2015. július 24-26.

Tisztelt Utazási iroda!

A Salzburg és Salzkammerguti tóvidék c. programon vettem részt 2015. július 24-26. között. Fantasztikus, élményekben gazdag programon vehettem részt. A környezet lenyűgöző, idegenvezetőnk Csáky Ágnes profi kíséretével és türelmes, színvonalas magatartásával kellemessé tette az utazást.

Ennyi szépséget három alatt igazán élvezetes volt megtapasztalni. Ajánlom mindenkinek ezt a programot, aki szereti a gyönyörű hegyeket, a csodás tavakat, és a bájos városkákat, falvakat megismerni.

 Üdvözlettel:
Mónika

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2015. június 5-7.

Kedves Utastársak, akik még nem jártak ott, de tervbe vették Salzburgot és a Salzkammerguti tóvidéket kirándulásuk céljául!
Mindent azért nem írok le, mert ezt látni kell, de egy pár fontos momentumot megosztok Önökkel.
Munkahelyi, aránylag összeszokott társaságnak szerveztük ezen kirándulást.
Az utazási iroda szervezése és rugalmassága jeles!
Az autóbusz nagyon kényelmes volt, a sofőrök precizitása, magabiztossága kiváló.
Idegenvezetés: Az egész út során Wierdl Viktor kísért minket, akinek tudása egyedülálló, humora, dicséretes segítőkészsége még jobban emelte a kirándulás nívóját.
Salzburgi helyi idegenvezetőnk Stassak Ágnes volt, aki kifinomult eleganciával vezetett végig a gyönyörű városon.
Szállás: kényelmes, tiszta, gyönyörű környéken, az Alpok lábánál. A reggeli célnak megfelelt :-) A vacsora a szomszédos szállodában (kb. 2 perc gyalog) nagyon-nagyon finom volt.
Bízunk benne, hogy a jövőben is a Vivaldival szervezhetjük útjainkat.
Köszönjük szépen az élményeket! Felejthetetlen út volt!

Üdvözlettel! B. Évi és Csapata

Salzburg és a salzkammerguti tóvidék 2015. május 1-3.

A Salzburg és Salzkammergut tóvidék volt a harmadik út, amit Önökkel tettünk meg és ismételten maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.
Az első meglepetés a busz volt. Több túlméretes útitársunk kiáltott fel örömmel, hogy "végre, elfér a lábunk"....  A nagyon kényelmes buszhoz egy nagyon profi gépkocsivezető társult. A két Ágnes nagyon szimpatikus, jól képzett és lelkes idegenvezető volt. A kis adó-vevő készülékek bevezetése telitalálat!!!! Végre lehetett úgy bóklászni, fotózni az idegenvezetés alatt, hogy végig hallhattuk az ismertetéseket. A szállás korrekt, kényelmes és tiszta volt, A rendelkezésre álló szabadidőkkel a vezetett út ellenére is meg volt az ember szabadság érzete. Röviden összefoglalva remekül szervezett út volt, remek kísérőkkel.
Nagy család

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2012. március 15-17.

Kedves Vivaldi Travel!

A hétvégén jöttünk haza egy újabb útjukról: Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék. Ismét nagyon elégedettek voltunk. Az összes program, a szállás és az idegenvezetőnk Kaiser Anikó is remek volt.
Köszönjük szépen az újabb élményt Önöknek!

Üdvözlettel: Horváth Eszter

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Sziasztok!
Egyéb bokros teendők miatt csak most lett egy kis időm, hogy megírjam Nektek, milyen nagyszerűen éreztük magunkat a Salzburg-Salzkammergut buszos kiránduláson.
Az idegenvezető hölgy kedvességéről és hozzáértéséről végképp csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni...
Nagyon köszönjük!!!
Élményeinket és fényképeinket a nemrég indult blogomon fogom közzétenni.
A hallstatt-i csontházas posztomat egyből kirakták az index.hu főoldalára, hihetetlen látogatottságot generálva ezzel a blogon.
Ha van egy kis időtök, nézzétek meg a cikket itt: http://borokaotthon.blog.hu/2011/11/01/mindenszentek_margojara
Reméljük még lesz alkalmunk Veletek utazni máskor is!
Jó munkát, sok vendéget!
Üdv: Merkl Gabriella

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Adrienn!
Utastársamhoz csatlakozva szeretném elismerésemet kifejezni, az irodának amellyel egy kellemes hosszúhétvégén vehettem részt többedmagammal.
Külön elismerésem az idegenvezető profizmusához, felkészültségéhez.
Üdvözlettel, Puskás Attila

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni a hétvégi salzkammerguti felejthetetlen kirándulást és tökéletes szervezést! A szállás, a programok, az ételek kifogástalanok voltak, csakúgy mint a busz és a sofőr rutinja! Külön köszönet Kaiser Anikónak, akinél tökéletesebb idegenvezetővel még nem találkoztam! Az irodát csak ajánlani fogom ismerőseimnek.
Üdvözlettel: Sz.Ádám

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. szeptember 16-18.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondani az idegenvezetőnek, Kaiser Anikónak és a 2 gépkocsivezetőnek, akik az utunk során velünk voltak. Udvariasságuk, szakmai tudásuk és kellemes társaságuk felejthetetlenné tette ezt a gyönyörű utat. Köszönjük neki.
Üdvözlettel.Ignácz Éva Baronfeind Tamás

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. július 8-10.

"Kedves Utazási iroda.
Megérkeztünk tegnap este a fennti útunkról.Maximálisan meg voltunk elégedve a programmal,szállással,és az idegenvezetéssel.
Köszönjük Kaiser Anikónak,hogy vele utazhattunk.Minden szempontból kifogástalan volt a tájékozottsága,és az emberekhez való hozzáállása.
Köszönjük,és reméljük hogy még találkozunk:Hárman barátnők:Klári,Marika és Mariann"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. július 8-10.

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. október 22-24.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni Önöknek, hogy rész vehettünk az okt.22-24-i Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék c. programon.
Fantasztikus élmény volt, mind a 3 nap. Az idegenvezetőnket, Kaiser Anikót csak dícséret illeti. A buszvezetőnk, Virág Krisztián az egyik legkedvesebb és legközvetlenebb autóbuszvezető, akivel eddig találkoztunk. A Leanderhofi panzió nagyon kellemes szálláshely.
Kifogásunk egyedül csak a fakultatív vacsora miatt lehet. Az étel mennyisége egy fáradtan, éhesen érkező csoport számára bizony kevés volt. Első nap egy darab gombócot adtak a hús mellé (a helyi specialitás, a leves iszonyatosan sós volt), második nap négy szelet krumpli járt a bécsi szelethez.Ilyen szűkösen mért vacsorát Ausztriában még sosem ettünk. Ráadásul a pincérnők sem voltak éppen a legkedvesebbek. Ettől eltekintve köszönjük a csodálatos élményeket! És ha lehet, máskor is Önökkel utazunk.
Üdvözlettel: Kiss Krisztina és Székely Erzsébet"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. október 22-24.

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. június 25-27.

"Kedves Adrienn!
Mesés volt a 3 napos út, minden megszervezve, szállás-étkezés ragyogó volt.
S feltétlen szeretném, ha tudná, s esetleg tolmácsolja majd a főnökének, hogy ilyen kedves, aranyos, becsületes, segítőkész, felkészült, emberbarát idegenvezetővel még nem találkoztam! Az Anikó egy főnyeremény!!! S bízom abban, hogy még ha majd utazunk Önökkel, akkor találkozunk vele. Csak legekben tudok róla beszélni.
Köszönök mindent, s egészen biztosan fogunk még a Vivaldival utazni barátnőmmel, s akkor írok Önnek.
Ha esetleg lehetséges, emailcímemre néha küldjön kérem információkat, utakat, aktualitásokat,mert nagyon érdekelne.
Minden jót kívánok! Köszönünk mindent, s még egyszer Kaiser Anikó egy pompás idegenvezető!
Köszönjük az élményt!
Üdv: Gájer Zsuzsanna"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. június 25-27.

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. május 28-30.

"Kedves Évikém.Csodálatos volt az utunk,Anikó nagyon jól vezette a csoportot.Nagyon köszönjük. hogy ajánlotta Nekünk az utat.Csok Németh Éva és József"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. május 28-30.