Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Dél-Itália kincsei: Sorrento, Nápoly, Capri

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.05.06
7/6
Reggeli
209 900 Ft
209 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.05.27
7/6
Reggeli
209 900 Ft
209 900 Ft
2024.06.15
8/7
Reggeli
237 900 Ft
223 626 Ft
2024.07.06
8/7
Reggeli
237 900 Ft
221 247 Ft
2024.07.20
8/7
Reggeli
237 900 Ft
221 247 Ft
2024.08.03
8/7
Reggeli
239 900 Ft
220 708 Ft
2024.08.17
8/7
Reggeli
239 900 Ft
220 708 Ft
2024.09.07
8/7
Reggeli
237 900 Ft
216 489 Ft
2024.09.16
7/6
Reggeli
209 900 Ft
191 009 Ft
2024.10.07
7/6
Reggeli
209 900 Ft
188 910 Ft
2024.10.21
7/6
Reggeli
209 900 Ft
188 910 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

A 2024. június 15-22., július 6-13., július 20-27., augusztus 3-10., augusztus 17-24., szeptember 7-14.-i utak 8 nap időtartamúak. A plusz napon egész napos szabadprogramra nyílik lehetőség a tengerparton.

1. nap:                       
Indulás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel, késő este érkezés Firenze környékére, tranzitszállás elfoglalása.

2. nap:           
Reggeli után utazás a Sorrentoi félszigetre. Délután ismerkedés a Nápolyi-öböl délkeleti partján fekvő kikötővárossal, Sorrentoval, mely egy hullámos fennsíkon fekszik, parkok, erdők, narancs- és olajültetvények között. A hangulatos kisváros sok-sok látnivalót kínál. Központja a kávézókkal teli Piazza Tasso, ahol a szűk sikátorok történelmi épületeket és színes üzleteket rejtenek. Este a szállás elfoglalása Sorrento környékén.

3. nap:
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: Kék Szalag útvonal 
Reggeli után kirándulás a Salernói-öbölbe. Sorrentobol indulva végighaladunk a csak isteni partszakaszként emlegetett útvonalon. A szerpentinekkel tűzdelt utakon először Positano kilátójánál állunk meg, ahol fantasztikus kilátás nyílik a városra. Innen lesétálunk a városba, ahol hajóra szállunk. Következő állomásunk Amalfi, az egykori hajós köztársaság központja, ahol Szent András Dómját, és síremlékét keressük fel. Ebédszünet, majd Ravello lesz a kirándulásunk utolsó állomása, ahol a középkorban épült Rufolo villa romjaihoz látogatunk, melyek Wagnert is megihlették a Parsifal című operájának megírásakor. Amennyiben a Ravelloba vezető út nem nyílik meg a turistabuszok előtt, úgy a délutáni program Ravello helyett Maiori és Vietri kisvárosok felkeresése lesz. (Az út megnyitását májusra ígérték a helyi hatóságok.) Késő délután visszautazás a szállodába. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

4. nap:
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Capri szigetére.
Reggeli után áthajózunk Capri-szigetére, egész napos túrára. Az egész szigetet virágzó orchideák, különleges mediterrán növények, dús vegetáció jellemzi. A sziget kikötőjéből minibusszal felkeressük Anacaprit, ahonnan felvonóval jutunk fel a sziget legmagasabb pontjára. Innen fantasztikus panoráma tárul elénk. A felvonózás után felkeressük a híres svéd orvos, Axel Munthe házát. Ezután Capri városa következik, ahol szabadidőben fedezhetjük fel az elegáns városkát vagy az Augustus kertet. Délután lehetőség van hajókirándulásra a sziget körül a híres Faraglioni sziklák felé. (külön fizetendő). Estére visszahajózunk Sorrentóba. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

5. nap:
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: Pompei extra-Vezúv.

Elsőként a híres vulkánt, a Vezúvot látogatjuk meg, melyet az ókori görögök és rómaiak Héraklész szent hegyének tartották. Ismertségét elsősorban a 79-es kitörésének köszönheti, amelynek eredményeként hamuja és lávája eltemette Pompei, Herculaneum, Oplontis és Stabiae római településeket. Azóta számtalanszor kitört, legutóbb 1944-ben. Innen Pompeiba látogatunk, hogy megtekintsük a világhírű pompeji ásatások utolsóként átadott részeit, az amfiteatrumot, a Menekülők kertjét és nemrég megnyitott házakat gyönyörű freskóIkkal. A Vezúv i. sz. 79-es kitörése miatt elpusztult és megkövesedett, egykor virágzó római kereskedőváros hűen tükrözi a korabeli élet mindennapjait. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

6. nap:
Reggeli után utazás Nápolyba. Délelőtt fél napos városnézés Nápolyban, Olaszország harmadik legnagyobb városában. Érkezést követően autóbuszos városnézés. A Posillipo-hegyről megtekinthetik a lábuk alatt elterülő Nápolyi-öblöt, a lenyűgöző Vezúvot, a város környékén fekvő kisebb és nagyobb szigeteket (Ischia, Procida és Capri) és persze Nápoly városát. A buszos városnézés után gyalogosan folytatjuk az ismerkedést a várossal. Érintjük a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto-galériát, valamint a város lenyűgöző főterét, a Piazza del Plebiscito-t. Innen utunkat a Via Toledon folytatjuk tovább a híres Spaccanapoli felé. Itt olyan csodák várnak ránk, mint a Piazza Gesu Nuovo és a Dóm. Este a tranzitszállás elfoglalása Firenze környékén.

7. nap:
Folyamatos utazás Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 6 vagy 7éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: kb. 2 Euro/fő/éj

Felárak:
-fakultatív vacsora felár (7 nap): (foglaláskor fizetendő) 35.900 Ft/fő
-fakultatív vacsora felár (8 nap): (foglaláskor fizetendő) 41.900 Ft/fő 
-egyágyas felár (foglaláskor fizetendő) 7 nap: 60.000 Ft/fő, 8 nap: 70.000 Ft/fő
-egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő) 7 nap: 30.000 Ft/fő, 8 nap: 35.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Kék Szalag útvonal60 Euro/fő + belépőjegyek
Capri sziget80 Euro/fő + belépőjegyek
(A kirándulás ára tartalmazza a hajójegyet és a kisbusz költségét a szigeten)
Pompei extra-Vezúv kirándulás: 35 Euro/fő + belépőjegyek
Kék Szalag útvonalon: 
Amalfi, Dóm:  kb. 3 Euro/fő
Ravello, Villa Rufolo: kb. 7 Euro/fő
Capri kiránduláson 
Axel Munthe villa:   kb. 10 Euro/fő
Libegő:kb. 14 Euro/fő
Hajókirándulás a Faraglioni sziklák felé:kb. 21 Euro/fő
Pompei extra-Vezúv kiránduláson 
Vezúv kráter:   kb. 12 Euro/fő
Vezúv kisbusz:kb. 10 Euro/fő
Pompei:kb. 18 Euro/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Dél-Itália kincsei 2023. október 23-29.

Köszönöm a csodálatos olasz utat egy élmény volt Capri sziget csodálatos az a szépség csodálatos növényzet a tenger felejthetetlen. Nekem Olaszország szívem csücske. Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen utat ! 

Dél-Itália kincsei 2023. október 9-15.

Kedves Vivaldi Munkatársak!
Ezúton szeretném megköszönni az október 9- 15. közötti " Dél-Itália kincsei "c. utazást.
Tökéletes szervezés, hiszen volt nap, hogy hajóról másik hajóra, buszra, minibuszra kellett átszállnunk, és sehol egyetlen percet sem kellett várnunk. Külön nagy élmény volt Vietri városkája, ahol a majolika festés szinte minden házon látható, középkori jelenetek mellett.
A szállodák kényelmesek. A négy fogásos vacsorák kellemes teraszon zajlottak. Andrea idegenvezetőként, csoportvezetőként bármilyen kérdésben segítőkészen állt mellettünk. Rendkívül széleskörű tudásával-ezt történelem szakosként  írhatom-, megragadott mindenkit. Feri  gépkocsi vezetői teljesítménye(ez Olaszországban nagyon sokat jelent!) és kedvessége hozzájárult, hogy  kedves emlékként gondoljunk itáliai utunkra. Nagyon szépen köszönjük: G.Adrienne

Dél-Itália kincsei 2023. október 9-15.

Dél-Olaszországban tett utazásunk során az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt az egyik legjobb, akivel valaha találkoztunk. Mélységesen ismeri a régiót, és szenvedélyesen mesélt a történelméről, kultúrájáról.  Mindig kész volt türelmesen válaszolni a kérdéseinkre. Andrea nagyon szórakoztató is volt. A történetei és viccei mindig mosolyt csaltak az arcunkra. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki Dél-Olaszországot szeretné felfedezni. T.József

Dél-Itália kincsei 2023. szeptember 9-16.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Dél-Itália kincsei 2023.szeptember 09-16 utazáson vettünk részt. Nagyon jól összeállított program volt, ami hatalmas élményeket adott.
Külön kiemelném Mison Andi idegenvezetőnket, aki elképesztő tudással és tapasztalattal rendelkezik. Emellett empatikus, roppant figyelmes, türelmes és segítőkész. Nagyon jó érzékkel mozgatta a csapatot, mindenre és mindenkire odafigyelt. Nem utolsó sorban remek előadó, élvezet volt hallgatni bármiről is beszélt.  Kovács Ági Kolléganője ugyancsak magas szinten teljesített!
András „buszpilótánk” hibátlanul, végtelen nyugodtsággal és magabiztossággal vezette az egyébként nagyon kényelmes, komfortos járművet. Jó volt érezni, hogy vele biztonságban vagyunk! Ilyen csapattal szívesen utazunk legközelebb is. Köszönettel B.László és neje Andrea

Dél-Itália kincsei 2023. augusztus 19-26.

Köszönet a Vivaldinak, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetőket kaptunk Dél Olaszországi utunkra. Mison Andrea aki szívvel, lélekkel az utasokért él fáradtságot nem kímélve mindent csak értünk. Valamint nápolyi ismertetonk Ági akinek szintén hálával tartozunk. Hatalmas tudásukat átadva felejthetetlen élményben volt részünk. Valamint köszönet Gábor buszvezetőnknek hogy vigyazott ránk biztonságos és csodálatra méltó vezetésével. Már keresem az új utat ahol újra velük utazhatok! OneT.Margit

Dél-Itália kincsei 2023.július 29-augusztus 5.

Kedves Vivaldi Travel!
Augusztus 5-én érkeztünk haza a Dél-Itália kincsei nyaralásból. A szállással és félpanzióval megvoltunk elégedve.   Köszönjük a sofőrök profizmusát. Sokat utaztunk már, de ilyen felkészült, profi, kedves idegenvezetővel, mint Mison Andrea még nem találkoztunk. Az egész utazás során élmény volt őt hallgatni. Összefoglalva: Álomszép volt ez az út!!! Mindent köszönünk!
Mi még biztos, hogy utazunk Önökkel! Üdvözlettel: G.Szilvia és U. Nikolett

Dél-Itália kincsei 2023.július 29-augusztus 5.

Kedve Vivaldi Travel!
Köszönjük a hatalmas élményt!
Nagyon szuper volt minden,Andi nagyon kedves,mosolygós és hatalmas tudással rendelkezik.Olyan információk birtokába jutottunk ami nem biztos,hogy utána olvasható.Rengeteg jó sztorit hallhattunk.Gábor a buszvezetőnk is nagyon barátságos és segítőkész volt.A szállásainkkal is megvoltunk elégedve. Rengeteg élménnyel,sztorival megyünk haza. Köszönjük a sok élményt! L.Margit

Dél-Itália kincsei 2023.június 17-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Múlt héten érkeztünk haza a Dél Itália kincsei utazásunkról. Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos utat. Minden túlzás nélkül mondhatom ez volt az életünk egyik legjobb utazása. Külön köszönet idegenvezetőnknek Mison Andreának a fantasztikus idegenvezetésért. Helyi idegenvezetőnknek a sok érdekes információért. A gépkocsivezetőinknek a biztonságos és profi vezetésért. Nápoly, Capri, Sorrento, PositanoAmalfi, Ravello, igazi olasz érzés, ahol az álmok valóra válnak, váltak….. Hatalmas köszönet a Vivaldi Travel Utazási iroda Munkatársainak, mint mindig, a profi szervezésért. Köszönettel: A.család

Dél-Itália kincsei 2022.07.18-25.

Kedves Vivaldi Iroda !  2022.07.25-én érkeztünk haza a Dél-Itália nevű útról.  Életünk egyik legszebb, legtartalmasabb kirándulása volt.  Ehhez a csodához nagyban hozzájárult az idegenvezetőnk MISON ANDREA varázslatos személyisége ! Fáradthatatlanul mesélt , rengeteg infót tudtunk meg Itáliáról, látszott rajta, hogy imádja a munkáját.  Ha gondunk volt, azonnal segített. A program sűrű volt, de mindig volt elég szabadidő. A szállodák tiszták, és kényelmesek voltak. Mindenkinek ajánlom ezt az utat. A Dél-Olasz életérzést legalább 8 napra érdemes kipróbálni :-)  Köszönjük Vivaldi Travel !

Dél-Itália kincsei 2021. augusztus 2-9.

T. Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Az augusztus 2-9.-g tartó Dél-Itália kincsei útjukon férjemmel vettünk részt. Ezúton szeretnénk megköszönni a rendkívül dús, jól megszervezett programot, a csodálatos utat, amelyben Önök által részünk lehetett! Olyan gyönyörű helyeken voltunk, ami többször könnyet csalt a szeműnkben örömünkben! Nagyon elégedettek voltunk a szállásokkal és az ellátással is! Külön köszönetet szeretnénk mondani Mison Andrea idegenvezetőnknek, akinek szakmai tudása, kedvessége, segítőkészsége felülmúlhatatlan! A helyi idegenvezetőnktől, Ágikától is nagyon sok információt tudtunk meg, Ő is nagyon kedves, segítő kész volt a csoporttal szemben! A gépkocsivezetőinknek is köszönettel tartozunk a kedvességükért, segítőkészségükért, továbbá azért, hogy biztonságosan vezettek a legnehezebb helyeken is! Igazán nem volt mindig könnyű dolguk, legfőképpen Gábornak aki több időt töltött velünk!
Kívánunk az Irodának további szebbnél, szebb utak megszervezéséhez jó munkát, sok sikert, erőt, egészséget!
Szívesen ajánljuk ezt a csodálatos utat bárkinek! Mi nem igazán szoktunk visszamenni, ahol már jártunk, mindig új csodákat keresünk, de ide már most is szívesen visszamennénk!
Mi biztos, hogy részt fogunk venni másik útjaikon is!
Tisztelettel: B. Lászlóné

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Dél-Itália kincsei 2017. szeptember 4-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási iroda Munkatársai!
Szeptember 4.-én az Önök ajánlatát igénybe véve egy igazán jól sikerült, jól szervezett 1 hetes utazáson vettünk részt Nápoly, Capri,Sorrento útjukon. Második alkalommal utaztunk az Önök irodájával, és mindkét utazás során csak kellemes, nagyon jó élményekkel gazdagodtunk. Mison Andrea volt minkét utunk idegenvezetője, felkészültsége minden igényt kielégítő. Türelme határtalan, kedvessége és segítőkészsége köszönetet érdemel. Nagyon sok olyan információval gazdagította a társaságot, amikhez egyébként nem lehetne hozzájutni. Nagyon köszönjük neki. Köszönet illeti a buszsofőrök munkáját is. Minden elismerésünk a profizmusuknak, köszönjük a kedvességüket, a jó hangulatukat, humorukat, amivel színesítették az utazást.
A tranzit szállások tiszták, jók voltak, az étkezés számunkra bőséges és ízletes volt. A szervezés szinte tökéletes volt. Summázva: nagyon jó hangulatú, jó társaságban eltöltött, igényes utazást kaptunk Önöktől. Ezer köszönet érte. Ha valamikor szervezett utazást választunk, az Önök irodáját fogjuk továbbra is keresni, és ajánljuk mindenkinek. További munkájukhoz sok sikert és nagyon jó egészséget kívánunk!
M. József és felesége

Dél-Itália kincsei 2017.július 29 - augusztus 4.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten vettünk részt a Dél-Itália kincsei: Sorrento-Nápoly-Capri útjukon. Bátran állíthatjuk, hogy eddigi legfantasztikusabb utunk volt! Felejthetetlen élményekben lehetett részünk, gyönyörű, meseszép vidékeken jártunk! Kiemelnénk Caprit, ami valóban az álmok szigete!
Nagyon jó volt a szervezés, a szállások kifogástalanok, nagyon kényelmesek és tiszták. Külön kiemelnénk az idegenvezetőnket, Mison Andreát. Andi profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt. A nap 24 órájában bármikor számíthattunk rá, mindent megoldott, elintézett számunkra és a legapróbb dolgokban is kérhettük a tanácsát, segítségét. Andi mindig figyelt arra is, hogy az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is eleget tegyenek a szállodákban. Ezt tökéletesen meg is oldották minden étkezés alkalmával.
Hálásan köszönjük ezt a hatalmas élményt, máskor is nagyon szívesen utaznánk Andival és az Önök irodájával!

Üdvözlettel
A. Péter és A.B. Beáta

Dél-Itália kincsei 2017. július 3-9.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Most jöttünk meg a Dél-Itália kincsei útról. (július 03-09)
Az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt. Róla csak leg-leg legekben lehet beszélni.
Fáradhatatlanul tájékoztat, mesél és türelemmel van  minden utastárshoz.
A szervezés remek, a "tranzit szállás" pedig meglepően tiszta és kényelmes.
Köszönjük neki a tartalmas kulturális kirándulást, nagyon sok mindent kaptunk ettől az úttól. 
Köszönjük szépen, Mison Andinak pedig nagyon jó egészséget kívánunk és még szeretnénk vele és az irodával utazni.
D-B. E. és D. Z
Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 5-11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Már második alkalommal utazunk a húgommal a Vivaldi Travel szervezésével Olaszországba. Idén szept. 5-től 11-ig a Dél-Itália kincsei, Nápoly, Sorrento, Capri programon vettünk részt.
Elsősorban kiemelném az idegenvezetőnk, Mison Andrea profi vezetését, segítőkészségét, kedvességét és humorát. Rengeteg érdekességet láttunk ezen az úton. Andrea nagyon sok érdekes történettel gazdagította tudásunkat. Segített a problémák megoldásában, pl. hogyan lehet a Wi.fi-hez kapcsolódni egyes szállodákban, segített a kiszolgáló személyzettel megértetni magunkat. Egyszóval, dicséretes Mison Andrea profizmusa. A szállások kényelemesek, tiszták voltak, az étkezés bőséges. A látnivalók pedig egyszerűen csodálatos élményt nyújtottak! A buszsofőrök is biztonságosan vezettek, sőt, mikor elszakadt a légkondícionáló berendezés ékszíja, szinte pillanatok alatt kicserélték.
Köszönjük ezt a csodálatos utat! Szívesen ajánljuk az utazási irodájukat másoknak is, és ha lesz rá módunk, akkor mi is Önöket választjuk ismét.
Tisztelettel: H. K-né Gitta

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

Kedves Vivaldi Travel! Múlt héten jöttünk haza a Dél Itália kincsei utazásunkról,mely fantasztikusan nagy élmény volt. A gondtalan utazásért köszönet a profi buszsofőröknek és az idegenvezetőnek, Mison Andreának,aki renkívüli felkészültségével,alaposságával,nagy tudásával lenyűgözött és sok ismerettel gazdagított bennünket. Szívesen utazunk önökkel máskor is!
M. Erzsébet

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

2016.09.05-09.11-ig részt vettem a Dél-Itália kincsei utazáson. Jó szervezés, nagyszerű programok. Mison Andi kiváló idegenvezető és mesélő!:))

Üdvözlettel: Kissné H. Mária

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondai elsősorban Mison Andrea idegenvető hölgynek kitűnő munkájáért kedvességéért és segítőkészségéért.
Külön köszönet azért ami felénk irányult.
Nagyon szép út volt, tartalmas látnivalókban bővelkedő, rengeteg információval.
A szállások nagyon rendben voltak úgy mint az ellátás is.
A buszvezetők jól végezték munkájukat, jól vezetek.
Mindenkinek ajánlani tudom azt az utat.
T.A. SZ.M.

Dél-Itália kincsei 2016. július 25-31.

Tisztelt Vivaldi Travel,
Csodálatos volt az út, véleményem szerint a legtökéletesebb program összeállítással amit ilyen rövid idő alatt teljesíteni lehetett. A legszebb helyekre jutottunk el, és Mison Andi a legjobb idegenvezető akivel csak utazhattunk, szakmai tudása páratlan, és mindenben a segítségünkre volt. A helyi idegenvezetők is szuper infókkal és érdekességekkel gazdagították az utat.
Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen az utazáson:)
Köszönettel B. Judit és B.Zsuzsanna

Dél-Itália kincsei 2016. május 23-29.

Tisztelt Vivaldi travel!Nagyon elégedett vagyok az utazással!Minden remek volt!Kűlőnösen Mison Andrea idegenvezető.Legkedvesebb ember a földön

Dél-Itália kincsei 2015. május 11-17.

Kedves Kollégák!
Volt szerencsém részt venni dél-olasz túrátokon, ahonnan tegnap este érkeztünk haza.
Rendkívül jól szervezett programon vehettünk részt, csodaszép helyeken járhatott a csoport.
Mison Andi felkészültsége, szakmai tudása, helyismerete, jó szervezőkészsége és emberi hozzáállása tette a programot teljessé. Őt különösen kiemelném!!!
Dél-olasz helyi idegenvezetőjükről - Ágiról - is csak hasonlókat tudok mondani, remekül kiegészítették egymást. Helyi idegenvezetőtől olyan érdekes információkat , tapasztalatokat tudhat meg a vendég, amit egy Magyarországon élő nem biztos, hogy átélt vagy tudomása van róla. Nagyon praktikusnak tartotta ezért a csapat, hogy alkalmaztok helyi idegenvezetőt
A szállások közül a Toszkán tranzitszállást emelném ki, ahol tisztaság, profi kiszolgálás és remek ételek várták a csoportot.
A piano di sorrentoi szálloda nagyon szép helyen fekszik, ám a Toszkánhoz képest "dél-olaszos" de az ottani esetleges hiányosságokat a csoport elfogadta. Nagyon vidám, jó kedélyű társaság jött össze. Öröm volt együtt utazni.
A gépkocsivezetők ( különösen Attila) felkészültsége is hozzájárult a hibátlan és gördülékeny programhoz: soha nem tévedtünk el, vigyáztak az autóbuszra és értékeinkre a távollétünkben, nagyon segítőkészek voltak. Jól és biztonságosan vezettek a legnehezebb helyeken is, pedig sokszor nem volt egyszerű...
Összességében - szerettem volna elmondani Nektek - nagyon szép a túra, nagyon jók a Kollégáitok, és csak ajánlani tudom irodátokat ügyfeleinknek és kollégáimnak a környezetemben.
Magam az őszi Róma és a tavaszi Toszkán utazásotokon fogok (szeretnék) részt venni.
További jó munkát kívánok
Andreát ezúton is üdvözlöm
üdvözlettel, Sz. Orsolya

Dél-Itália kincsei 2014. szeptember 8-14.

T.Cím!
Túl vagyunk az utazáson. Szuper volt. Az idegenvezetőink nagyon felkészültek nagyon sok infót kaptunk. A buszvezető Urak is nagy biztonsággal vittek minket a kellemes utakon. Az egész csapatunk nagyon jól érezte magát.
Továbbra is ilyen jó program szervezést .
Üdvözlettel
B. István és neje.

Dél-Itália kincsei 2014. szeptember 8-14.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
A múlt hét folyamán volt szerencsénk részt venni az Önök által szervezett Dél-Itália kincsei: Sorrento, Nápoly, Capri utazáson.
A "szerencsénk" szót a szó legszorosabb értelmében írom, ugyanis - bevallom - miután még nem vettünk részt ilyen társas buszos kiránduláson, kicsit tartottam tőle. El kell ismernem, alaptalanul.
Az Önök kollégái, Júlia, Ágnes, Erzsébet felkészültsége, rendkívüli tudása és tájékozottsága élvezetessé tette az út minden napját, megérdemlik az utasoktól, tőlünk a dicséretet, a köszönetet.
Ez természetesen vonatkozik a két sofőrre is, már ami az út hibátlan, magabiztos végigvezetését illeti.
Köszönettel:
dr. F. Gabriella és dr. K. Zoltán

Dél-Itália kincsei 2014. május 12-18.

Tisztelt/Kedves Címzettek,
Mindannyiuk munkája benne volt múlt heti, remekül megszervezett utunkban.Öten, baráti-rokoni társaság, vettünk részt az utazásban, és köszönjük a hibátlan, gazdag programot, Mison Andi felkészültségét, fáradthatatlanságát, hihetetlen türelmét, segítőkészségét, figyelmességét.  Vele és a két kedves, rokonszenves gépkocsivezetővel vált igazi élménnyé, örömmé ez az utazás.
Ráadásul igazán megfizethető árakkal dolgoznak.
Szívesen terjesztjük a Vivaldi Travel jó hírét azóta is.
Gyönyörű képeket láttam Wroclawról, nem mehetnénk egyszer el oda?
Sok szeretettel és köszönettel Hajducsek László/né

Dél-Itália kincsei 2014. május 12-18.

Tisztelt Zsófia!
Dél-Itália kincsei útjukon vettem részt a múlt héten. Nagy élmény volt, remek szervezéssel. Mison Andrea felkészült, kellemes hangulatot teremtő idegenvezető, a buszvezetők precízen megoldották a legnehezebb helyzeteket is.
Nagyon köszönöm a remek utazást.
Üdvözlettel: Nagy Zsuzsanna

Dél-Itália kincsei 2014. május 12-18.

Tisztelt Vivaldi Travel,
tegnap tértem vissza a "Dél-Itália kincsei" elnevezésű körútról. A leszállásnál nem volt idő megfelelő módon megköszönnöm Mison Andreának a fantasztikus idegenvezetést, illetve Kornélnak és Attilának, hogy biztonságban hazaszállított minket.
Az út nagyon tartalmas és változatos volt, gyönyörű dolgokat láttunk, mindenkinek csak ajánlani tudom. Andi hihetetlen sok érdekes információval látott el minket, nemcsak hatalmas tudással rendelkezik, hanem számos olyan érdekességet osztott meg velünk, amit útikönyvekből nem tudnánk meg.
Köszönettel: Kurunczi Mariann