Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Szervezők!

Több, nagyon kellemes úton voltunk már Önökkel, legutóbb szombaton, szeptember 3-án a „Felemelő Ausztria” 1 napos túrás utat élveztük.

 

Egyrészt szeretnék köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Pőthe Attilának, akinek stílusa és helyismerete mellett az „ utas-kezelése”  is tökéletes volt, másrészt – az ő marketingmunkájának, piackutatásának  köszönhetően – szeretném jelezni, hogy többen igényt tartanánk a Felemelő Ausztriához hasonló hazai kulturális körutazásokra. Ezek NEM városlátogatást jelentenének, hanem akár 1 napos tájegység látogatást, mozgással (kisebb túrákkal),vagy  akár több naposakat (2, max 3 nap, hosszúhétvége), amelyek akár átnyúlhatnak a tájegységet követve országhatáron túlra is, de a hazai szállás előnyeit élveznék.

 

Köszönjük a szervezést, a vezetést.

Hamarosan újabb utas listáikon szerepelünk, barátnőimmel több úton kívánunk részt venni.

Üdvözlettel

 

(Kalóné)

Kertai Katalin

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2011. augusztus 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel  Munkatársai
Másodszor utaztunk Önökkel, két éve a Bajor kastélyoknál, akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Most aug. 18-21-én Krakkó-Zakopane úton voltunk, családdal öten. Minden elismerésünk a szervezésért, a kitűnő szállásért s a váltakozó étkezési helyekért.
A csoport kísérője nagy Adrienn szakszerűsége s kulturált kedvessége fokozta az út kellemességét. Túlzás nélkül mondhatom csodálni való volt ahogy a 61 fős csoportot irányította. Minden információt időben megadott, mindig pontos volt, a derűs mosóját külön díjazni kellene. KÖSZÖNET.
Meg kell említeni a gépkocsivezető Nagy Gabriella személyét. Azt a Nagyméretű 72 személyes autóbuszt elismerésre méltó profi-módon vezette s mellette még barátságos is volt. Teljes biztonságban éreztük magunkat az egész utazás ideje alatt. Ismételten KÖSZÖNET mindkét Hölgynek.

Bennünket sajnos negatív hatás is ért, mondhatnám egyéni probléma de lehet, hogy máskor mást is érinthet. A családunk egyik tagja egészségi okból nagyon nehezen tud tartósan lépcsőn járni. A Wieliczkai Sóbányában lefelé menet nem volt lehetőség a lift használatára. A nagyon sok lépcső annyira  megviselte a lábait, hogy ebből következően a további programokat csak részben tudta végig járni.
Lehet, hogy előzetesen pontatlanul informálódtunk. Egy néhány évtizeddel ezelőtti útikönyv szerint:-... Az idősebbek, nők és gyerekek liften, a jó erőben levő fiatalabbak pedig gyalogszerrel ereszkednek le a 63 m mélységbe,...-.
Még most sem értem, hogy egy olyan látványos helyen hogyan történhet visszafelé fejlödés.
Ettől eltekintve az a négy napos utazás nagyszerű volt.
Szívélyes üdvözlettel Lendvai Gyula

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt utazási iroda!

 

Ezúton szeretném megköszönni a szeptember 3-i ausztriai kiránduláson nyújtott színvonalas idegenvezetést és kirándulást, minden nagyon szép és szuper és szervezett volt, hála az idegenvezetőknek is!

 

Remélem, hogy a jövő évben még több ilyen egy napos új túra és kirándulási lehetőségekkel fog bővülni a palettájuk és a színvonalat is tartják.

Minden elismerésem Önöknek!

 

Tisztelettel:

 

Krämer Beáta

Bővebben

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.

Kedves Vivaldi Travel Vezetösége ! Szerintem, Magyarország legjobb utazási irodája. Programok, választék, részvételi díj, idegenvezetök. Többször voltam önökkel, és minden alkalommal csak kellemes élmények értek. Legutóbb, a múlt héten voltam, Az Osztrák Dunakanyarba. Gyönyörű volt, és az idegenvezetöre, Racskó Tímeára méltán bűszke lehet az iroda. A tudása és rátermettsége fantasztikus volt. Köszönöm, és további sok jó utat kivánok mindenkinek. Kormány Judit

Bővebben

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.

Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi Osztrák Dunakanyar kirándulásért.A látvány magáért beszélt s mellé nagyon kedves volt az idegenvezető és a két buszvezető is.Üdvözlettel:Szigelné Kocsis Marianna

Bővebben

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Vasárnap érkeztünk haza a Bajor kastélyok körútról. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet az idegenvezetőnknek,és a buszvezetőnek! Minden profin meg volt szervezve, a programok gördülékenyek voltak.
Szerintem hamarosan ismét találkozunk!
Tóth Mariann

Bővebben

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Köszönjük a szervezést, a segítséget (bajor Kastélyok).

Kíváló útban volt részünk, profi volt az idegenvezető (Anikó) és a buszvezető (Fülöp Ferenc)

 

További jó munkát,

 

 

Üdvözlettel:

Dr Sárváry Enikő”

Bővebben

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Szerencséen megérkeztünk tegnap késő este.
Először is köszönjük a szép utat, a profi szervezést, a kitűnő idegenvezetést. Talán még a jó időt is maguknak köszönhetjük :)
Szeretném megosztani képeimet illetve szívesen nézegetném utitársaim felvételeit is. Nem tudom van-e lehetőség arra, hogy megkapjam utitársaim e-mail címét, nekem ugyanis ez az ötlet kicsit későn jutott eszembe, amikor már mindenki leszállt a buszról és szinte mindenki elment. 

üdvözlettel:

Bihari Ferenc

Bővebben

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

Bővebben

Erdély kincsei 2011. augusztus 3-7.

"Kedves "Vivaldisok"!
A minap tértünk vissza erdélyi körutazásunkról, s ezzel kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani a program tökéletes szervezéséért. Az útvonal összeállítása (bár igen hosszú az út), a táj szépsége mindannyiunk érdeklődését kielégítette.
Nagyszerű idegenvezetőnk, Levente mindent tud erről a tájról! Nem volt olyan erdélyi falu, amiről ne mondott volna néhány érdekességet; s amikor már lankadni látszott az utasok figyelme -mondott néhány viccet. A buszvezetőnk, Ferenc is tökéletes úriember, nagyszerű "pilóta":
Mindenképpen említésre méltó a szállások kiváló minősége: a tusnádfürdői szállásunk is kifogástalan volt; a kolozsvári pedig mindannyiunkat lenyűgözött.
Köszönet a kiváló munkáért mindenkinek! Máskor is szívesen keresem majd Önöket, ha utazásra készülődöm.
Verpelétiné T. E."
Erdély kincsei 2011. augusztus 3-7.

Bővebben

Hétvége Velencében 2011. augusztus 12-14.

"A Velenecei utazással kapcsolatban köszönetemet szeretném kifejezni az FLR 776-os autóbusz teljes személyzetének akik minden tőlük telhetőt megtettek a utasaik kiszolgálása érdekében. Az idegenvezető profi módon végezte munkáját, mindenhol ott volt ahol szükség volt rá,
ugyanakkor "élni hagyta" az utasokat.
Ismerőseim körében ajánlani fogom utazási irodájukat.
Küöszönettel, Horváth Takács Attila"
Hétvége Velencében 2011. augusztus 12-14.

Bővebben

Erdély kincsei 2011. augusztus 3-7.

"Megragadom az alkalmat és köszönetünket és
elismerésünket fejezzük Kovács Leventének a
maradandó élményért, és azért a munkáért, hogy ilyen
nagylétszámú társaságot zökkenőmentesen elnavigált. A
buszvezetőnek aki nem ismert járhatatlan utat és még is
biztonságban éreztük magunkat, és nem utolsó sorban
Önöknek,hogy ezt az utat megszervezték. Szeretnénk
majd újból visszamenni, természetesen velük.
Köszönjük:Németné Orosz Éva és Német Sándor"
Erdély kincsei 2011. augusztus 3-7.

Bővebben

Dél-csehországi várak, kastélyok 2011. augusztus 5-7.

"Üdvözlöm Önöket. Dél Csehországi útról jöttem vissza. Szeretném megköszönni a jó szervezést, tiszta ,jó szállást, idegenvezető is jó volt.Egy felvetésem lenne. Cesky Krumlov kis ékszerdoboz, nekem kevés az idő. Talán gondolom én ,szállás ott lehetne egy alkalommal és akkor lenne időnk másra is. Igaz vár megtekintés volt a meghirdetett út. Nem önök dolgába szeretnék beleszólni, egy utas vélemény. Továbbra is maradok törzsutasuk. Azt hiszem ezzel megelégedettséget jelzek. További jó szervezést kívánok. Nagyné"
Dél-csehországi várak, kastélyok 2011. augusztus 5-7.

Bővebben

Tiroli élmények: hegyek és kastélyok 2011. július 28-31.

"Tisztelt Utazási iroda.
A Tiroli utunk sikeres volt, a buszvezetők, az idegenvezető és a szállás is jó volt. Egyedül az időjárás volt mostoha egy kicsit.De ennek ellenére jól éreztük magunkat.
Tisztelettel: Czemmel Mártonné Éva."
Tiroli élmények: hegyek és kastélyok 2011. július 28-31.

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. július 8-10.

"Kedves Utazási iroda.
Megérkeztünk tegnap este a fennti útunkról.Maximálisan meg voltunk elégedve a programmal,szállással,és az idegenvezetéssel.
Köszönjük Kaiser Anikónak,hogy vele utazhattunk.Minden szempontból kifogástalan volt a tájékozottsága,és az emberekhez való hozzáállása.
Köszönjük,és reméljük hogy még találkozunk:Hárman barátnők:Klári,Marika és Mariann"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. július 8-10.

Bővebben

Kárpátalja várai 2011. június 16-19.

"Kedves Adrienn!
Csodalatos utunk volt, koszonjuk a szervezést! Nagyon szimpatikus, értelmes volt a csoport, bar kicsit néha "nyugdijas" volt a tempo, mégis mindenre jutott boségesen ido. Az ottani idegenvezetovel is nagyon meg vagyunk elégedve, rengeteg mindent mesélt a helyi viszonyokrol. Kulon ki kell emelnunk partneruket, a szallada tulajdonosat, akivel jo baratsag alakult ki, csak a legjobbakat mondhatjuk el rola, kozvetlen, segitokész, baratasagos, nagyvonalu ember.
koszonettel, Bogi és Andras"
Kárpátalja várai 2011. június 16-19.

Bővebben

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon köszönjük az "Olaszország szívében" való utazást.
Egy igazi ízelítő Olaszországról.
Professzionális autóbusz vezetők.
Marosi Andrea egy csodálatos idegenvezető.
Anett fantasztikus vezetését a Vatikánban. Igazán nagy élmény volt.
Judit szenvedélyes vezetését a Uffizi képtárban.
Nem tudok rosszat mondani, azt kaptam amire vágytam.
Köszönettel Rágyanszky Ágnes és Levák Dóra"
Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

Bővebben

Zakopane, a Tátra ékszerdoboza 2011. június 18-19.

"Kedves Nagy Adrienn és a Vivaldi Utazási Iroda munkatársai!
Ismét egy nagyon kellemes, jól megszervezett út után (Zakopane, Dunajec) szeretném kifejezni, mindhármunk nevében köszönetünket.
A dunajeci tutajozás sajnos az idő miatt esősre, fázósra sikerült, de az út végére a nap is kisütött.
Ebben az évben már ez volt a harmadik utunk, de valamennyiről élményekben gazdagon és elégedetten érkeztünk haza.
Az idegenvezetők, a pilóták felkészültsége, türelme, empátiája, kedvessége, szóval minden dícsérendő.
Prága, Ausztria és Lengyelország után ezúttal Horvátországot vesszük célba.
Még egyszer köszönet mindenért és a viszontlátásra!!!
Barátnőim nevében is: Szobotáné Létray Éva"
Zakopane, a Tátra ékszerdoboza 2011. június 18-19.

Bővebben