Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Erdély kincsei 2011. április 21-25.

"Tisztelt Ügyvezető Igazgató Úr !
Részt vettem a húsvéti Erdély kincsei elnevezésű úton. Nagyon jól szervezett , tartalmas út volt. Szeretném kiemelni idegenvezetőnket Horváth Alpárt, akinek nagy szerepe volt az út sikerében. Rendkívűl felkészült, nagyműveltségű , sokoldalú ember. Személye jó választás volt, becsüljék meg a jövőben is, ritka manapság az ilyen tudással rendelkező fiatal. Gratulálok, üdvözlettel
Zathureczky Györgyi"
Erdély kincsei 2011. április 21-25.

Bővebben

Róma és Olaszország bazilikái 2011. március 11-15.

"Tisztelt iroda! 2011.03.15.-én érkeztünk haza 5 napos barangolás Rómában elnevezésü utazásról. Szeretnék köszönetet mondani. A gépkocsivezetök,az idegenvezetönk Mison Andrea munkájárol segitőkésségéröl csak elismeréssel tudok szólni.A programokat a rendkivüli időjárás (esős napok) sem zavarta megtartani.Lelket is öntött a társaságba amikor csüggedni látta a sok átázott embert.A serenissimai szállásunkon ami a vacsoránál történt(az adagok mérete kapcsán)ami kritikán aluli volt,határozotságának köszönhetöen,remekül megoldotta a kinos szituáciot. Büszkék lehetnek munkatársukra! Tisztelettel: Reiner Tibor"
Róma és Olaszország bazilikái 2011. március 11-15.

Bővebben

Róma és Olaszország bazilikái 2011. március 11-15.

"Tisztelt Utazási iroda! Szeretnénk megköszönnni a Róma és Olaszország bazilikái turán résztveő munkatársaiknakMison Andreának ,a két Pálnak (mindkét söförünket Pálnak hívták) és Anettnak a római idegenvezetőnknek azt a rengeteg élményt, plusz mesét információt amit zsufolva, de rendszerezve kaptunk az elmúlt 5 napban. Az általunk vállalt fáradságot szinte észre sem vettük, mert mindig volt mit nézni, hallgatni. Agyunk szemünk, gyomrunk és így természetesen lelkünk is új felejthetetlen élményekkel gazdagodott. A rengeteg esső ellenére tartalmas, gazdag, jó kedvű kikapcsolódásban volt részünk. Munkatársaik kedvessége, tudása, odaadása remek volt. A busz kényelmes, tiszta, a szállásokon nem sok időt töltöttünk, de pihenésre kiválóan alkalmasak voltak, különösen a Róma szélén lévő, tiszták, csendesek. Még egyszer köszönjük Andinak és a Pali-knak a kellemes és gazdag utazást Üdvözlettel Osvald József és Szabó Tamásné"
Róma és Olaszország bazilikái 2011. március 11-15.

Bővebben

Advent Karintiában 2010. december 3-5.

"Kedves Adrienn.
Megigértem ha sikeres lesz az adventi útúnk be fogok számolni. Elöszőr is elnézést kérek hogy kicsit késve irok de sok dolgunk volt mint általában ilyenkor mindenkinek,az ünnepek előtt.
Remélem azért a levél, tartalmának értékéből nem fog vesziteni.
Szeretném kérni, hogy az iroda fönökének majd legyen kedves a levelet továbbitani.
Nagyon szép élményt nyújtottak, jól szervezett, igen tartalmas programmokkal töltötték meg a három napunkat.
Azért választottuk ezt a programot mert nem Bécsbe akartunk menni, más városok adventin készülödését is meg akartuk ismerni. Ráadásul a csodás havas táj? leirhatalan volt.
Kellemes volt a szállás, és a személyzet is igen kedves volt.
Viszont mind ezt megkoronázta Csongor az idegenvezető.
Ezt a fiút becsüljék meg, de nagyon, a jó idegenvezető az utazás lelke. Én még ilyen kellemes kedves udvarias figyelmes idegenvezetővel nem találkoztam.
Évtizedek óta utazunk a férjemmel, szinte a világot bejártuk sok jó idegenvezetővel, de Csongor, ahogy az utasokkal beszélt hogy mindenkihez volt egy-két kedves szava hogy, az idősebb utasra (általa hivott Gyuri bácsi) hogy vigyázott ahogy biztatgatta, hogy már nincs sok méter hátra és ott meg fog döbbenni amit fog látni hát mindenkit felülmúlott.
Ezek olyan kedves figyelmes dolgok amit az ember sajnos nem kap. Ö tényleg az utasokért dolgozott, ezáltal olyan jó csapat alakult ki nem kellett senkire várni összhangba volt mind a harminc valahány ember.
Olyan jól éreztük magunkat, hogy elhatároztuk,szívesen vissza mennénk tavasszal egy jó kirándulásra néhány napra, ha szerveznek ilyen vagy hasonló utat persze ha Csongor vezetné. Az ö személye nekünk a garancia, és szerintem másoknak is mert az utasok szinte mind igy nyilatkoztak.
S köszönjük azt is hogy szó nélkül felajánlották hogy hazafelé aki akar Budán is leszállhat. Talán megoldható lenne az oda útnál is máskor, mert láttuk ezt rugalmasan kezelték. Igy nem kellene kora reggel az egész várost végig utazni.
Mégegyszer köszönjük a szép emlékü utat, és sok sikert kívánunk az irodának.
Kellemes Karácsonyt, és Boldog Újévet kívánunk, az iroda minden dolgozójának.
Tölgyesi László és Lászlóné"
Advent Karintiában 2010. december 3-5.

Bővebben

Advent Bécsben 2010. december 4.

"Kedves Adrienn!
Szeretném megköszönni magam és 110 utastársam nevében, mindenkinek aki segítette megszervezni a december 4.-ei bécsi adventi kirándulásunkat!
Nagyon jól sikerült, pozitívak a visszajelzések, annyira hogy lehet jövöre is szervezünk. Ha igen, akkor jövő szeptemberben jelentkezem!
Mégegyszer köszönöm! Ádám Erika"
Advent Bécsben 2010. december 4.

Bővebben

Advent Bécsben 2010. december 4.

"T. VIVALDI TRAVEL!
2010. december 4-én Advent Bécsben utazáson vettünk részt.
Önökkel most utaztunk először.
Engedjék meg, hogy ez utón fejezzem ki elégedettségemet az utazással kapcsolatban.
A busz reggel időben beállt és pontosan indult.
Az idegenvezető Kaizerné Anikó már az út elején részletes tájékoztatást adott a budapesti kivezető útvonal nevezetességeiről, továbbá az út során érintett városokról.
Az út további Ausztriai részén és Bécs városának bemutatása is pontos, részletes és korrekt volt.
Külön szeretnénk még megdicsérni a gépkocsivezetőt (FLR 776) Sándort a gyors, pontos kellemes zavartalan utazásért.
Utólag is örülünk, hogy az Önök szolgáltatását választottuk.
Az elkövetkező évek során több városlátogatás szerepel terveinkben és reméljük, hogy az Önök szolgáltatásával hasonló magas színvonalú szolgáltatást biztosítanak részünkre.
Üdvözlettel: Dörei Erika, Nagy Márton, Nagy Szilvia"
Advent Bécsben 2010. december 4.

Bővebben

Barangolás Rómában 2010. október 28-november 1.

"Köszönetet szeretnék írni a csodálatos úthoz, a Barangolás Rómában, okt-28 -nov1.Gratulálok a kíváló idegenvezetőhöz,Mison Andreához,rendkivül művelt, lexikoni tudással rendelkezik, nagyon sokat tanultunk az úton, rengeteget mesélt, élvezettel hallgattuk, Fáradságot nem ismerve azon volt, hogy minél több ismeretet átadjon nekünk, ami sikerült is .Az emberekkel is nagyon türelmes.Büszkék lehetnek, hogy ilyen képességekkel rendelkező idegenvezetőjük van, még egyszer Gratulálok! Üdvözlettel: Krasznai Melinda"
Barangolás Rómában 2010. október 28-november 1.

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 29-november 1.

"Kedves Vivaldi Travel Munkatársai!
Nagyon jól éreztük magunkat Krakkóban Évivel,szeretnénk most a november 27-i adventi bécsi kiránduláson részt venni:
Belák Júlia és Kovács Adrienn. Én, Júlia már sokadszor utaztam a Vivaldi Travel-el, mindig nagyon jól érzetem magam és sok érdekes információval lettem gazdagabb (Bajorország, Lengyelország, Ausztria....)
Köszönettel: Belák Júlia"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 29-november 1.

Bővebben

Prága-Telc-Kutna Hora-Pozsony 2010. október 21-24.

"Kedves Adri!
Szeretném megköszönni a szervezést, az utasaink jól érezték magukat, meg voltak mindennel elégedve!
(Időpont: 2010.10.21-24., Út: Prága - Telc - Kutna Hora - Pozsony, Utasok: Stengl Tamásné + 1 fő)
További szép napot!
Szilvi
Windguru Utazási Iroda"
Prága-Telc-Kutna Hora-Pozsony 2010. október 21-24.

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. október 22-24.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni Önöknek, hogy rész vehettünk az okt.22-24-i Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék c. programon.
Fantasztikus élmény volt, mind a 3 nap. Az idegenvezetőnket, Kaiser Anikót csak dícséret illeti. A buszvezetőnk, Virág Krisztián az egyik legkedvesebb és legközvetlenebb autóbuszvezető, akivel eddig találkoztunk. A Leanderhofi panzió nagyon kellemes szálláshely.
Kifogásunk egyedül csak a fakultatív vacsora miatt lehet. Az étel mennyisége egy fáradtan, éhesen érkező csoport számára bizony kevés volt. Első nap egy darab gombócot adtak a hús mellé (a helyi specialitás, a leves iszonyatosan sós volt), második nap négy szelet krumpli járt a bécsi szelethez.Ilyen szűkösen mért vacsorát Ausztriában még sosem ettünk. Ráadásul a pincérnők sem voltak éppen a legkedvesebbek. Ettől eltekintve köszönjük a csodálatos élményeket! És ha lehet, máskor is Önökkel utazunk.
Üdvözlettel: Kiss Krisztina és Székely Erzsébet"
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2010. október 22-24.

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 21-24.

"Kedves Éva!
barátnőm, Zsuzsa nevében is szeretnék köszönetet mondani a Krakkói út megszervezéséért, csodálatos volt, sok információval gyarapodtunk. kívánom, hogy a közeljövőben is sok hasonló utat szervezzenek!! szeretnénk feliratkozni a hírlevelükre is.
köszönettel, Koszorú Barbara"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 21-24.

Bővebben

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda Vezetőségének!
Az Ön/Önök által vezetett utazási Iroda tárgyban említett programján vettem részt férjemmel. Engedje meg, hogy ez úton is kifejezzem köszönetemet a rendkívül jó szervezés és lebonyolítás miatt.
Külön kiemelném Gordon Ágnes csoportvezető tevékenységét. Kedves, figyelmes és egyáltalán az abszolút vendégeknek nyújtott odaadását. Nem hagyhatom szó nélkül rendkívüli tudását és felkészültségét sem, amit több utastársam nevében is tolmácsolhatok Önök felé. Nagyon utas centrikus és előzékeny, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utazásunk kellemesen teljen el.
Ami kicsit fárasztónak és soknak bizonyult, az a kissé túl zsúfolt program, ami időnként nyomasztó volt, de jól tudom, hogy ez is az utasokért van így szervezve, mintegy nekünk kedvezve azzal, hogy minél többet láthassunk.
Magunk részéről jól éreztük magunkat és még egyszer külön köszönet az Utazási Iroda munkatársának Gordon Ágnesnek.
További sikereket és jó egészséget kívánunk az Iroda minden munkatársának.
Tisztelettel: Boros Jenőné és Boros Jenő"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Bővebben

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk haza" AZ ITÁLIA SZÍVÉBEN" szervezett városlátogató körútazásról.
Elsőként köszönet az az irodának ,hogy ilyen profi ,és széles szakmai
tudással rendelkező,idegenvezetővel mint Gordon ÁGI ismerhettük meg, ezen utazás során Rómát-Firenzét-Velencét.
A két telepített idegenvezetőnek ÁGINAK és ANETTNAK is hálás
köszönet.RÓMA -POMPEJ-VATIKÁN részletes,szinte teljeskörű bemutatásáért.
Utazásunk során ÁGI a" csoportjának" már a buszon előre elmesélte az aznap meglátogatandó város történelmét,nevezetességeit,ezzel
felkészítve "adott át" bennünket a telepített idegen vezetőnek .
Valamint köszönet a két buszsofőrnek, akik biztonságos utazásunkért mindent megtettek,és csomagjainkat is segítőkészen vették ki kezünkből.
Sok szervezett utazáson vettünk részt amelyek között a most
meglátogatott városok némelyikében jártunk már Olaszországban, denálunk magasan a VIVALDI ami vezet 1 hete Ami az egész iroda érdeme!
Még egyszer köszönet mindenkinek.
A SIÓFOKI FELSZÁLLÓ CSALÁD NEVÉBEN
DEVECZNÉ KREMÁN NIKOLETTA"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Bővebben

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Kedves Iroda! Szeretnénk köszönetet mondani a csodás hétért amit Itáliában tölthettünk. A program tömörségét oldotta Gordon Ágnes idegenvezetőnk,aki lelkesedésével, remek szervezőkészségével, humorával,nagy tudásával és szakértelmével felejthetetlenné tette utazásunkat! Köszönet a két pilótának is akik fáradhatatlanul, hibátlanul vezették végig a nem kevés kilómétert! Remek kis csapat volt, akiknek a végére minket utasokat is sikerült egy jó csapattá kovácsolni! Tisztelettel: Hartyáni László és felesége Márti"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

"Mint a tárgyban is jelzem a Krakkói városnézéssel kapcsolatban jelentkezem.
Csodálatos volt, szinte nincs nap, hogy ne gondoljak rá. Köszönet a szervezőknek.
A krakkói idegenvezetőnk Barbara ….. volt, aki azon kívül, hogy nagyon szépen beszél magyarul, fantasztikus lelkesedéssel vezetett minket körbe, nagy tudással beszélt a lengyel, és a krakkói történelemről, egyszerűen lebilincselően ismertetett meg bennünket a várossal.
Ha teljes nevét és címét/emailcím meg tudnák adni, neki is megírnám mindezt.
Köszönet még egyszer
Varsányi Zoltán és Zoltánné"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

"Tisztelt Utazási Iroda!
Most nyílt csak alkalmam, hogy köszönetet mondjak az Irodának a krakkói úttal kapcsolatban. Személyesen is megköszöntük Évának azt a sok fáradozást, figyelmességet, és nem utolsósorban azt az élményt, amit az út során nyújtottak. Felejthetetlen, nagyon gazdag program volt. Ellhatároztuk, hogy a jövőben is igénybe szeretnénk venni az Iroda utazási ajánlatait. Ki is néztünk egy-két ajánlatot, reméljük a jövő évben is leszek ezek az utak (pl. a bajor kastélyok, Erdély, Toszkána).
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy az Önök irodája törzsutas kártyával rendelkezik-e, és igényt tarthatnánk-e rá, valamint szeretném kérni, hogy az aktuális ajánlatokról, akciókról e-mailben kaphatnánk-e tájékoztatást. A jövő évi katalógust is szeretnénk megkapni.
Mégegyszer szeretnénk megköszönni az utat, és az Irodának további sikereket kívánva,
Üdvözlettel: Fábri Etelka, Mészáros Béla"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

Bővebben

Bécsi séták 2010. szeptember 11

"Tisztelt Bulcsu Szilvia!
A hétvégi bécsi út nagyon szép és jó volt nagyon köszönöm a segítségét. Az idegenvezető Urat is köszönjük nagyon sok híres épülettel ismertetett meg bennünket és a lelkét kitette a csoportért. Üdv: Csabainé"
Bécsi séták 2010. szeptember 11.

Bővebben

Prága-Telc-Kutna Hora-Pozsony 2010. augusztus 19-22

"Tisztelt VIVALDI TRAVEL!
Vasárnap érkeztünk haza a prágai városnéző körútról.Megköszönjük Önöknek a remek szervezést, a jó programokat. Nagyon köszönjük Hegedűs Juditnak a fáradtságot nem ismerő, lelkiismeretes munkáját.Felkészültsége, fantasztikus tárgyi tudása, élvezetes előadásmódja csak elismerést érdemel. Kérjük szíveskedjenek tolmácsolni Neki köszönetünket. Úgyszintén a két autóbuszvezetőnek - Istvánnak és Jánosnak - köszönjük, hogy mindig pontosak, udvariasak voltak; biztonságban éreztük magunkat az út során. Ha kérhetjük, Nekik is továbbítsák köszönetünket. További sikeres, jó munkát kívánunk valamennyiüknek.
Üdvözlettel: Varró Jánosné és Borbáth Ilona"
Prága-Telc-Kutna Hora-Pozsony 2010. augusztus 19-22.

Bővebben