Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Irodánk a személyes ügyintézést november 1-tól visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-13.00 óra között.

Aktuális információk

Kedves Utasaink!
Az időjárás nem befolyásolja az utazások programját (kivéve az esetleges szélsőséges eseteket, télen hótorlasz stb..). Kérünk szépen mindenkit, hogy az időjárási körülményekre tekintettel gondoskodjon megfelelő öltözékről(kényelmes, évszaknak és terepnek megfelelő cipő, esőkabát, erős napsütésben napvédő, fejvédő stb.) A nyári időszakban kimondottan fontos a megfelelő folyadék bevitele, főleg ha szabadban sétálva, túrázva töltjük, ezért érdemes előre készülni megfelelő mennyiségű ivóvízzel.

ÜGYELETI MOBILTELEFONSZÁM: 06 20 231-6010

AUTÓBUSZAINK INDULÁSI HELYE:
BUDAPEST, HŐSÖK TERE, OLOF PALME SÉTÁNY (MŰCSARNOK ÉS MŰJÉGPÁLYA KÖZÖTTI RÉSZ)

FONTOS!
Kérjük Önöket, hogy jelentkezéskor megadott mobil telefonszámuk az indulás reggelétől az utazás végéig elérhető legyen. Aki jelentkezéskor más telefonszámot adott meg, ezt az indulást követően legyen szíves jelezni az idegenvezetőnek, ennek elmaradása esetén az ebből adódó kellemetlenségért felelősséget vállalni nem tudunk. Köszönjük megértésüket!

Utasbiztosítás:
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy utazásaink során minden utasunknak rendelkeznie kell olyan utasbiztosítással, amely baleset esetén magyar nyelven azonnali segítséget nyújt Önöknek. Idegenvezetőink az indulás előtt ellenőrzik a biztosítás meglétét, aki bankkártyához köthető utasbiztosítással rendelkezik, azoktól kérjük a biztosítási szerződés bemutatását. Erre az Önök érdekeit maximálisan szem előtt tartva van szükség, megértésüket köszönjük!

Európai Egészségbiztosítás Kártya:
Az EU kártya nem helyettesíti az utasbiztosítást, egyes országok (pl. Szlovákia, Lengyelország) azonban az ingyenes orvosi alapellátást ennek meglétéhez kötik. Ezért kérjük Önöket, hogy az utazás megkezdése előtt gondoskodjanak a kártya kiváltásáról, ennek hiánya esetén az ebből adódó helyszíni fizetési kötelezettség az érintett utasunkat terheli, ezért felelősséget vállalni nem tudunk. AZ EU kártyával kapcsolatban bővebb információkat ITT olvashatnak.

Parkolási információk:
Budapest XIV. kerületében a 2017 őszén bevezetett hétvégi parkolási díjak visszavonásra kerültek, így korlátozott számban, a Műcsarnok közelében szombaton és vasárnap ismét ingyenesen parkolhatnak. A zuglói parkolásról bővebb információt ITT találnak.

AKTUÁLISAN INDULÓ AUTÓBUSZAINK:

Kedves Utasaink!


A magyar kormány augusztus 28-i döntését követően új helyzet állt elő. A döntés, mely Európában jelen pillanatban egyedül álló, újra feladatokat ró mindannyiunkra.

Bár készültünk korlátozásokra, erre az egységes tiltásra nem rendelkezünk kész forgatókönyvvel. A korlátozás meghirdetett időtartamára, azaz szeptember hónapra tervezett külföldi utazásaink indítása ezzel -a legnagyobb szomorúságunkra- ellehetetlenül. Ezen utazásokra szerződéssel rendelkező utasainkat folyamatosan, az utazások indulási dátumának sorrendjében fogjuk értesíteni a szerződésekkel kapcsolatos lehetőségekről. A későbbi indulású utazásokról később fogunk tudni dönteni, illetve tájékoztatást adni. Bízunk abban, hogy a korlátozásokat csak a valóban szükséges ideig tartja majd fenn a magyar kormány.

Kérjük segítő türelmükkel támogassák kollégáimat, hogy ahogyan eddig is, ezentúl is módunk legyen felelős döntéseket hozni, és a szerződésekkel kapcsolatos tennivalókat pontosan elintézni. Kérem legyenek tekintettel a feladatok megnövekedett számára, illetve a koronavírus idejére bevezetett ügyfélfogadási időre.

Már tavasz óta dolgozunk azon, hogy belföldi programokat állítsunk be kínálatunkba, ezen utazásaink továbbra is folyamatosan indulnak majd, reméljük, számíthatunk továbbra is az Önök támogató érdeklődésére és részvételére ezen programjainkon. Kérjük keressék, foglalják belföldi utazásainkat.

Munkatársaim eddig is komoly áldozatokat hoztak azért, hogy szeretett szakmánk új kihívásainak megfelelve, minden áron toljuk tovább a Vivaldi Travel szekerét, hogy a jövőben még sok szép kalandban legyen együtt részünk.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy a 20 éve megkezdett munkát folytassuk, mert biztosak vagyunk abban, hogy a vírushelyzet el fog múlni, és ezt követően újra mindenki utazni szeretne majd, amihez továbbra is -vagy még inkább- szükség lesz a kollégáink szakértelmére.

Eddigi bizalmukat megköszönve, kérem, hogy tartsanak velünk továbbra is.

Tisztelettel és üdvözlettel:

Nádas Erik
ügyvezető

 

Kedves Utasaink!

Irodánk a személyes ügyintézést november 1-tól visszavonásig szünetelteti
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, az induló utak, a foglalások kezelése és az ügyeik intézése zavartalanul folytatódik.

Az alábbi elérhetőségeken állunk ügyfeleink rendelkezésére munkanapokon 9.00-13.00 óra között:
Email: info@vivalditravel.hu
Tel: +36 20 231 6010, +36 20 347 9448.

 

 

 

Római vakáció

2021. július 20-25. - 6 nap, 5 éj
114.900 Ft/fő