Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Aktuális információk

Kedves Utasaink!

A kialakult vészhelyzetre való tekintettel, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének ajánlása szerint irodánk a személyes ügyintézést március 16-tól visszavonásig szünetelteti.  Fenti döntésünket Önök és munkatársaink egészségének és munkaképességének megőrzése, valamint a higiénés szabályok, előírások betartása érdekében hoztuk. Kérjük Önöket lehetőség szerint maradjanak otthon !

Munkatársaink az alábbi elérhetőségeken állnak ügyfeleink rendelkezésére hétköznaponta 9-17 óra között. 
Email: info@vivalditravel.hu
Tel: +36 20 231 6010
       +36 20 347 9448

Kérjük Önöket, hogy ügyintézésükkel kapcsolatban válasszanak az alábbi lehetőségek közül:

Új foglalás esetén:
- új foglalást honlapunkon keresztül tudnak kezdeményezni. Amennyiben nem tudják Törzsutaskódjukat, kérjék e-mailben, vagy telefonon kollégáinktól. Nyitvatartási időnk kívül indított foglalás esetén felmerülő kérdéseiket a megjegyzés rovatban tüntessék fel legyenek szívesek!

- új foglalás esetén lehetőségük van bankkártyás fizetésre. A rendszer kezeli az előlegfizetést is, tehát egy későbbi indulású utazásnál nem szükséges foglaláskor a teljes összeget kifizetni.

- amennyiben nem tudnak online foglalást indítani honlapunkon, e-mailben is jelentkezhetnek a kiválasztott utazásra. Ez esetben az út nevét, időpontját, valamint az utazók nevét, születési idejét, lakcímét és mobilszámát kell megadniuk, illetve bármilyen utazással kapcsolatos megjegyzésüket (Törzsutasok, nyugdíjasok, pedagógusok, stb.). Kollégáink a foglalásról utazási szerződést készítenek, amelyet aláírva legyenek szívesek visszaküldeni!  Az előleg, vagy teljes összeg díját a szerződésben rögzített bankszámla számra tudják elutalni. Akik nem rendelkeznek saját bankszámlával, kérjük próbálják meg megoldani ezt családi, baráti körben.

Útlemondás esetén:

Kérjük küldjenek e-mailt:
1.) Amennyiben a pénzvisszafizetést választják, írják le az e-mailben, pontosan milyen bankszámlára várják a visszafizetést. A beérkező üzenetek feldolgozását követően értesítést kapnak a foglalás törléséről, a visszautalandó összegről, a visszautalás tervezett időpontjáról. Akik nem rendelkeznek saját bankszámlával, kérjük próbálják meg megoldani ezt családi, baráti körben. 

A visszafizetések minden esetben banki átutalással történnek.

2.) Abban az esetben, ha a kedvezménnyel történő átfoglalás lehetőségét választják, kérjük írják meg melyik utazásra (út neve, indulási dátuma) szeretnének átfoglalni. Kollégáink ezt követően elküldik Önöknek az utazási szerződést, valamint az általános szerződési feltételeket, melyet aláírva küldjenek vissza legyenek szívesek! A szerződés már tartalmazza majd az eddig hozzánk beérkezett összeget.

3.) Abban az esetben, ha Önök nem tudnak e-mailt küldeni a lemondásról, kérjék meg családtagjukat, vagy ismerősüket, hogy tegyék ezt meg Önök helyett. Az e-mailben minden esetben hivatkozni kell a szerződés számára és a lemondó nevére.

Az e-maileket a beérkezések sorrendjében, de prioritásukat mérlegelve tudjuk feldolgozni. Ez azt jelenti, hogy az utak indulásának időpontjait vesszük figyelembe. Igyekszünk, ahogy eddig is, mindent megtenni annak érdekében, hogy minden levelet rövid időn belül megválaszoljunk. Kérjük türelmüket azonban, hiszen a kialakult helyzetben nem tudunk plusz munkaerőt mozgósítani ezekre a feladatokra. A megnövekedett adminisztratív feladatok kollégáink számára többletmunkát eredményeznek.

[]A legfontosabb mindannyiunk számára egészségünk megőrzése. Ebben a kialakult helyzetben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az alapvető higiénés szabályokat maximálisan betartva végezzük feladatainkat és fenntartsuk cégünk rendes működését.

Bízunk benne, hogy a kialakult közegészségügyi helyzet mielőbb helyre áll és ismét személyesen találkozhatunk Önökkel!

Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

 

Szlovénia rejtett kincsei

2020. június 19-21.
49.900 Ft/fő
KIEMELT AJÁNLAT!