Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Jégtemplom és téli élmények a Magas-Tátrában 2024.január 20.

Tisztelt Iroda!
Csodálatos napunk volt ma, ebben nem csak a pompás idő, hanem a felkészült és rendkívül kedves kísérőinknek is nagy része volt. Felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak és jó szívvel gondolunk mindenkire, aki megszervezte ezt az utat,
További jó munkát, sok sikert kívánunk mindnyájuknak. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk más utakon is. Tisztelettel: Sz. Árpád és Andrásné, Budapest

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2023.október 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Munkatársai!
2023. október elején részt vettünk a „Szlovénia az Alpok Gyöngyszeme” elnevezésű útjukon.
Először is gratulálni szeretnénk a program összeállítójának. A kulturális, és a természeti kincseket is tekintve ez az út méltán Szlovénia „gyémánt útja”! Köszönet a program sokszínűségéért. Az Önök és az utasok „gyémántja” viszont az idegenvezetőnk Molnár Attila volt. Sokfelé jártunk már, de ilyen nagyszerű idegenvezetővel még nem találkoztunk. Külön köszönet Attilának a mindenre kiterjedő lexikonnyi tudásáért, felkészültségéért, pikáns, intelligens humoráért, nagyszerű emberségéért, a tájékoztatás ritmusáért. Ha létezik az „Év idegenvezetője” cím,  -  az egész busznyi utasok nevében mondhatjuk - akkor ez Molnár Attilát illeti, mert (a fentieken túl)  minden helyzetben és körülmények között maradéktalanul a csoport érdekét nézte és segítette. Ilyen idegenvezetővel még nem találkoztunk. Attila, köszönjük! Meg kell említeni a busz vezetőjét is, aki csendes, nyugodt, biztonságos stílusával segítette az utazást.
Köszönjük Üdvözlettel: M.Bea és barátai az elégedett utasok

Bővebben

Jégtemplom és téli élmények a Magas-Tátrában 2024.január 6.

Tisztelt Vivaldi Travel Kft.!
Köszönetemet szeretném kifejezni az Önök által  szervezett január  6-i kirándulás - ,mely úticélja a Magas-Tátra volt - , szervezőinek,lebonyolítóinak.
Nagyon jól éreztük magunkat,bár az időjárás nem a legszebb arcát mutatta. Csodálatosak voltak a hegyek,az erdők,a behavazott táj! Kedves emberekkel utaztunk, kellemesen telt  az  idő. 
Hálásak  vagyunk  az idegenvezetőnknek,aki mindvégig  figyelte az igényeinket,kalauzolt bennünket. Köszönjük  neki - és a sofőrünknek is - a segítőkészséget!! Üdvözlettel: F.Ilona és  családja 

Bővebben

Kastélyok ünnepi díszben 2023. december 16.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton szeretném megköszönni a december 16-i adventi utazást, amit Önöktől nyertem. Az Eszterházy Fraknó vár gazdag fegyvertára és gyűjteménye bepillantást engedett egy történelmi család gazdagságára. Az erődítmény legmagasabb pontjáról pedig gyönyörű panorámát élvezhetünk a várra és környékére. A Kismartoni Esterházy-kastélyban tett látogatásunk, pedig egy kis ízelítőt adott az egykori Esterházy hercegek pompás udvartartásáról. Nagyon jó hangulata volt a kastélyban tartott hagyományos kézműves adventi vásárnak is. Ezúton szeretnék Önöknek Kellemes Ünnepeket Kívánni! Üdvözlettel, M.Ágnes

Bővebben

Advent Zakopaneban 2023.12.09-10.

Kedves Vivaldi Travel!
A December 9-10.-i Advent Zakopáné- ban útjukért szeretnék ezúton is  köszönetet mondani idegenvezetőjüknek és a jó szervezésért az Utazási Irodának!
Kiváló idegenvezetőjükkel, Kecskés Róberttel utaztunk, aki maximálisan felkészült és udvarias volt. A kényelmes busz, a szálloda ,a Start Hotel is nagyon tetszett.Központhoz közeli ,de csendes helyen levő és nagyszerű reggelivel láttak el.
Külön figyelmesség volt a buszon hazafelé a nyereményjáték is.
A fakultatív programokon ugyan a  rossz tapasztalataink miatt  nem vettünk részt, de utólag sajnáljuk, mert jól szervezettek voltak.
Amennyiben csoportos utazásra szánjuk el magunkat legközelebb is Ónöket fogjuk választani, mert az utazás a várakozásainkat felülmulta. Üdvözlettel:I-né M.Ágnes és I.László

Bővebben

Itália szívében 2023. október 24-29.

Kedves lányok! 
Az út szenzációs volt. Mindenekelőtt Czakó Zsolt volt szuper, tudásban, rugalmasságban, probléma megoldásban. A szállások hozták az elvárt színvonalat, a szobák vacsorák és reggelik tekintetében is. A helyi idegenvezetők közül kiemelném Világos Beát Rómában. Nekem ő volt a szuperlatívusz. Legény Évával pedig már harmadszor láttam Firenze szépségeit, tudtam előre, hogy hozzá a megszokott magas színvonalat. 
Köszönöm szépen programot és a fantasztikus ötleteket a tömegközlekedés kapcsán. 
Hamarosan utazom újra veletek, Grazba, az unokáimmal, bízom abban, hogy az idegenvezető ugyanilyen szuper lesz mint Zsolt.
Üdv S. Ági 

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023. október 23-29.

Köszönöm a csodálatos olasz utat egy élmény volt Capri sziget csodálatos az a szépség csodálatos növényzet a tenger felejthetetlen. Nekem Olaszország szívem csücske. Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen utat ! 

Bővebben

Semmeringi élménytúra a Világörökségi vasútvonal mentén 2023. október 28.

Csodálatos út volt, felkészült, szimpatikus túravezetővel.
Köszönöm szépen.
J-né Zsuzsa

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2023. október 20-23..

Tisztelt Cím!
Hétfőn érkeztünk haza a 4 napos szlovén körútról, ami nagyon izgalmas, szép program volt.Gratulálok és köszönjük!
A program nagyon változatos, szép a szállás, finomak voltak a reggelik és a vacsorák, Molnár Attila idegenvezető renek munkát végzett.Felkészült, jó humorú ember, nagyon jól összefogta a társaságot.
Köszönet mindenért!
P-né T. Andrea

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2023. október 06-13.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Immáron 4. alkalommal (törzsutasokként) vettünk részt férjemmel, egy újabb programjukon az„ Albánia, a Balkán ékköve” 2023.10.06-13. utazáson.
Kíváncsian, érdeklődéssel indultunk neki az útnak, amely várakozáson felüli volt. Értékes, változatos programok, a természet megannyi csodája, kiváló elszállásolások, finom ételek, Csongor, az idegenvezetőnk (és persze a helyiek is) kitűnő szervezésének, szakmai hozzáértésének köszönhetően-minden napra új élményt, törődést kaptunk-…és bizony ott voltak azok a „titokzatos ékkövek” is!
Kényelmes autóbuszban, rutinos, tisztelettudó sofőrök vezetésével győztük le a magas hegyek kanyargós útjait, a hágókat. Köszönjük munkájukat!!! Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos, felfedező útnak, amely körül ölelte Albániát, a Balkánnak egyes részeit.
Reméljük és bízunk benne, hogy a későbbiekben is utazhatunk még a Vivaldi Travellel! Üdvözlettel: P.-ék

Bővebben

Hétvége Velencében 2023.10.21-23.

Kedves Vivaldi Travel Csapata,
a 2023. évi október 23-i hosszú hétvégén több év után ismételten részt vettünk a Trieszt-Burano-Murano-Velence-Padova utazáson. Kiválóan megszervezett, némileg módosított kirándulás volt, rengeteg szép látnivalóval.
Horváth Zoltán idegenvezető ismét remekelt. Nagyon felkészült, intelligens, profi munkát végzett. Hatalmas tudását színesen, választékosan adta elő. A sűrű program mellett is jutott idő mindenre bőven. Zoltán munkáját kifogástalanul egészítette ki Kun Tibor sofőr, aki a tapasztalt és biztonságos vezetés mellett segített úgy a csomagok körül, mint a leszállások során. Tette mindezt úgy, hogy közben mosolygott, pedig nagyon komoly munkát végzett ő is. Noha teljes létszámmal utaztunk, az autóbusz patyolat-tiszta volt a teljes utazás során, ami szintén Tibor munkáját dicséri.
Örültünk az útnak. Köszönjük Mindannyiuk áldozatos munkáját, akik a háttérből segítették azt a szervezést, amit „élőben” valósítottak meg Zoltán és Tibor. Az Önök támogató és áldozatos munkája nélkül ez nem ment volna.
A Vivaldi Travel véleményünk szerint egy brand lett. Gratulálunk hozzá. Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2023.október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A 2023.október 6-8.ai "Szlovénia, az Alpok Gyöngyszeme " c. utazásról abszolút jó véleményem van, mind a programokat, mind a szállást, ellátást, mind az országot illetően. Külön is kiemelem az idegenvezető Molnár Attila és a buszvezető személyét, valamint a VOX készülékek használatát. Természetesen sokat számított az is - különösen a tengerparton- , hogy az időjárás nyárias volt és hogy az utastársak is mind rutinos, érdeklődő, pontos emberek voltak.
Nekem az is számított, hogy lehetőségem volt személyes ügyintézésre is a Start utazási irodán keresztül. Üdvözlettel, N.Judit

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023. október 9-15.

Kedves Vivaldi Munkatársak!
Ezúton szeretném megköszönni az október 9- 15. közötti " Dél-Itália kincsei "c. utazást.
Tökéletes szervezés, hiszen volt nap, hogy hajóról másik hajóra, buszra, minibuszra kellett átszállnunk, és sehol egyetlen percet sem kellett várnunk. Külön nagy élmény volt Vietri városkája, ahol a majolika festés szinte minden házon látható, középkori jelenetek mellett.
A szállodák kényelmesek. A négy fogásos vacsorák kellemes teraszon zajlottak. Andrea idegenvezetőként, csoportvezetőként bármilyen kérdésben segítőkészen állt mellettünk. Rendkívül széleskörű tudásával-ezt történelem szakosként  írhatom-, megragadott mindenkit. Feri  gépkocsi vezetői teljesítménye(ez Olaszországban nagyon sokat jelent!) és kedvessége hozzájárult, hogy  kedves emlékként gondoljunk itáliai utunkra. Nagyon szépen köszönjük: G.Adrienne

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023. október 9-15.

Dél-Olaszországban tett utazásunk során az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt az egyik legjobb, akivel valaha találkoztunk. Mélységesen ismeri a régiót, és szenvedélyesen mesélt a történelméről, kultúrájáról.  Mindig kész volt türelmesen válaszolni a kérdéseinkre. Andrea nagyon szórakoztató is volt. A történetei és viccei mindig mosolyt csaltak az arcunkra. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki Dél-Olaszországot szeretné felfedezni. T.József

Bővebben

Ötscher szurdok: hegyek és vízesések vidéke 2023.október 14.

Tisztelt Utazási Iroda!
Szombaton, az "őszi nyár" utolsó napján volt szerencsénk bejárni az Ötscher-szurdok kalandos szikláin keresztül vezető utat, szeretnénk megköszönni az élményt. A szervezés tökéletes, köszönet a biztonságos útért Gábornak és Gyulának, a két sofőrnek, kiemelt köszönet Kecskés Robinak, az idegenvezetőnek, és Kovács Zsuzsának, aki idegenvezetőként először járta be ezt az utat. Meseszép, napfényes, csillogó időnk volt, gyönyörű őszi színekkel, látványos csobogókkal, vízesésekkel, bejárható és jól kialakított utakon, hidakon keresztül vitt az utunk, az emelkedőn pedig átsegített az utastársak lelkesedése. R.Ferenc és Krisztina törzsutasok

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2023. október 06-13.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Részt vettünk négyen az Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2023.10.06.-2023.10.13. útjukon, ahol remekül éreztük magunkat. Jól kiválasztott szállodák, ízletes ételek, jól összeválogatott  és szervezett program, kiváló idegenvezetés, kényelmes autóbusz jó sofőrökkel jellemezte utunkat. (Extra csúcs: ritkán kerül a programokba 5 csillagos tengerparti szálloda 3 éjre félpanzióval, mint most!) Szeretném külön megköszönni idegenvezetőnk, Csongor minden pillanatban segítő közreműködését. Élveztük humorát, nagy helyismeretét, elméleti, szakmai hozzáértését, szervezőképességét. (Zárójelben egy jótanács egy sokat utazó, öreg szivar részéről: jobban figyeljen a lemaradó, lassabban haladó, idősebb utasokra, akik szintén szeretnék hallani az elhangzott információkat) Tetszett az út. Utaztunk már a Vivaldival és reméljük, még fogunk is. Üdvözlettel: B. Zoltán

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2023. szeptember 28-október 1.

Kedves Eszter!
Szeretném jelezni, hogy a prágai utazás nagyon szuper volt. Köszönjük még egyszer a szervezést.
Minden tökéletes volt: a program, a busz Tamással, az idegenvezetés Ágival  és a szép idő is, amit én szerveztem. 
Üdvözlettel: P. Csilla

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2023. szeptember 19-24.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Szeptember 19-én indultunk a “Barangolás toszkán tájakon” útra, ami egy gyönyörű nyaralás volt számunkra. Czakó Zsolt idegenvezetőnk és firenzei idegenvezetőnk Legény Éva történelmi, művészettörténeti ismeretei, praktikus tanácsai, humora lenyűgözőek. A Vinciben lévő Monna Lisa szállásunk tökéletes ellátású, gyönyörű környezetben van, ahol a tulajdonos egy kedves, minden vendégre odafigyelő hölgy. Köszönjük a buszvezetőinknek a biztonságos utazást, és az utazásszervezők precíz és kedves munkáját.
Már tervezzük a következő nyaralást! Üdvözlettel F.Szilvia

Bővebben