Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodálatos szlovéniai utazáson vettünk részt barátnőimmel, az önök szervezésében.
Külön köszönet illeti meg idegenvezetőnket, Molnár Attilát.Személyében egy rendkìvül felkészült, nagy tudású, udvarias, segítőkész embert ismertünk meg! Előadásaival emelte az utazás élményét, humorával , jókedvével pedig kellemes ,nevetős perceket szerzett a legfárasztóbb napokon is.
Külön kiemelném a katonai temetőben elmondott Babits versét,  megható pillanatokat élhettünk át.
Nagy köszönet érte!!!!!
Köszönet illeti Andrást, a buszvezetőnket is. Vezetési technikája szuper, biztonságban érezhettük magunkat az egész úton.
Üdvözlettel, Zs-né B. Henriett és barátnői

Bővebben

Dalmát körút: Világörökségek nyomában 2022. szeptember 21-25.

T. Utazási Iroda !
Tegnap érkeztem meg Dalmácia-i 5 napos útról. Gratulálok a programok szervezéséért. Kitünő segitőkész csoportot összekovácsoló vidám hangulatot teremtő idegenvezetőnk volt. Az autóbusz és vezetője szintén dicséretet érdemel. Egyszóval nagyszerűen éreztem magam,de azt hiszem ez többek véleménye is. Nem véletlenül vagyok tőrzsutas. Ha egészségem engedi jövőre is a Vivaldival utazom és másoknak is ajánlani fogom. Üdvözlettel: H. Anna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap este érkeztem haza a négy napos szlovéniai útról. Ezúton is szeretném elismerésemet kifejezni Önöknek a remek programért, kiváló szervezésért, kényelmes utazásért. Külön köszönetemet szeretném kifejezni Molnár Attila idegenvezető minden elvárást meghaladó munkája miatt. Nála együtt tapasztaltuk a hatalmas tudást, az átadás képességét, határozottságot, rugalmasságot, mindenre és mindenkire kiterjedő figyelmességet, egyszóval: a profizmust. Köszönöm a felejthetetlen négy napot. Üdvözlettel H. Veronika

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2022. szeptember 10.

Tisztelt Kuty Katalin!
Szeptember 10-ei kirándulást felülmúlta az előzetes elképzelésemet, tökéletesen sikerült! Pontos indulás-megérkezés, szakszerű  idegenvezetéssel - vibráló humorral - figyelmesen, kedvesen. Az utazás kényelmes, a sofőr vezetése pontos-megfelelő, a program összeállítása - utazás-hajókázás-látványosságok megtekintése-arányos léptékű! 
Nagyon nagy élményt nyújtott ez a nap! 
Jó egészséget és további sikereket kívánok az idegenvezetében! Köszönettel és tisztelettel! N-né L. Éva 

Bővebben

Szlovénia természeti csodái 2022. augusztus 24-28.

Tisztelt Vivaldi!
Szeretném megköszönni azt a  felejthetetlen 5 napot,amit Szlovéniában tölthettem Kranjska Gorában és környékén az Önök szervezésében. Köszönet Robi idegenvezetőnek,aki humorával,tudásával megfűszerezte ezt a csodát és köszönet Gábornak,akinek a szűk,kanyargós utak megtétele napi rutin volt. A szállás és a környék szuper. Az út programjaiból mindenki válogathatott kedvére,esténként wellness is belefért. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat.Köszönettel B.Szilvi

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. augusztus 15-21.

Tisztelt Vivaldi Travel,
Augusztus 15 és 21 között részt vettünk az itáliai utazáson – Barangolás Toszkán tájakon – az Önök szervezésében. Felejthetetlen élményekkel és ismeretekkel gazdagodtunk. A szervezés most is fantasztikus volt, az idegenvezetés szintén. Horváth Zoltán ez alkalommal is példátlan tudásról és helyismeretről tett tanúbizonyságot. Minden felmerülő kérést/gondot megoldott. Az utazást biztonságossá tették az autóbuszvezetők: Tamás, András és Gabriella. 
A jövőben is kizárólag Önökkel utazunk, mert a legprofibbak. Viva Vivaldi Travel!!! Még egyszer köszönjük az élményeket!
Üdv. Üveges család

Bővebben

Csehország természeti csodái 2022. augusztus 11-14.

Kedves Vivaldi Travel és Bányai Tamás!
Az Önök jóvoltából csodálatos 4 napot tudhatunk magunk mögött. Idegenvezetőnk Bányai Tamás profi módon , nagy elméleti tudással , és sok humorral láttal el a feladatát , sokszor megnevettetve bennünket.Tudását igyekszik átadni az utasoknak és nagyon kedves mindenkihez. 
Elragadó volt a sziklaváros és a porladó sziklák látványa. Elképesztő a természet és a viz ereje, ami ezeket a sziklákat hosszú évek során formálta és teszi jelenleg is. Az égbe nyúló sziklák között bolyongva egészen aprónak érezheti az ember magát. A Macocha barlang cseppkő képződményei csodálatos látványt nyújtottak. A Sychrov kastélyban tett látogatás lenyűgöző volt. A szálloda és az ellátás is kitűnő , amint lefogyott valami az étlapról rögtön pótolták. Külön köszönet az autóbusz vezetőjének aki nemcsak elvitt Csehország csodaszép részeire, hanem vissza is hozott épségben mindenkit, biztonságban érezhettük magunkat. Felejthetetlen élmény volt, segitett kikapcsolódni a mindennapok rohanó világából ebben a szinte meseszerű környezetben. Remélem sikerül még résztvenni hasonló utakon. Már nagyon várjuk a következő utazást. Köszönettel: Katalin és S. Sándor

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.augusztus 4-7.

Tisztelt Címzett!
A múlt hét utolsó napjaiban ismét csodás élményekben volt részünk az Önök jóvoltából. A szlovéniai út tele volt élményekkel, egyben volt fárasztó (a kifogástalanul megszervezett városnézések és túrázások – ki nem hagytuk volna egyiket sem…) és pihentető (tengerparti pihenés…) is.
Az utazás színvonalát rendkívüli módon emelte Molnár Attila idegenvezető, aki átlagon felüli hely- és történeti ismereteit igyekezett megosztani velünk. Színvonal tekintetében mindezt csak erősítette a készséges, higgadt és nagyon profi buszvezető – Varga Zoltán – kifogástalan munkája, akinek köszönhetően a kirándulás alatt végig maximális biztonságban éreztük magunkat. És akkor a klímás, végig tiszta, minden igényt kielégítő buszról még szót sem ejtettünk. Szóval, a Vivalditravel ismét remekelt. Csak így rovább! Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2022. augusztus 6.

Vivaldi Travel Vezetőjének! 
Auguaztus 6.-án ismét igénybe vettük az Osztrák Dunakanyar társas utat. Bár az időjárás eleinte nem volt hozzánk kegyes de Latabár Endre idegenvezető ur ,felkészültsége, figyelmessége, kedvessége mindenért kárpotolt. Ezuton szeretnénk megköszönni munkáját,odaadását,- Gábor gépkocsivezetővel – együtt. Gratulálunk a munkatársaikhoz. Üdvözlettel: P. Sándorné, H. Sándorné, K. Zsuzsa,M. Endre.

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2022.július 29-31.

Tisztelt Vivaldi!
Szeretnénk maximális elégedettségünket kifejezni. Július utolsó hétvégéjén részt vettünk a Krakkó,Zakopane útjukon.
Az időjárás nem volt a legjobb,de erről nem tehet senki. Az út,a szervezés,a szállás az igen.!!!!
Ami mindenért kárpótolt az az idegenvezető NAGY ÁRPÁD volt!!!! Köszönjük!!!
Fantasztikus ember,idegenvezető,nagy tudással.Mindenre és mindenkire odafigyelt.A meghirdetett programok mind megvalósultak. Nagyon köszönjük,hogy az ő társaságában tölthettük ezt a három napot. Kérjük tolmácsolják köszönetünket. Üdvözlettel,köszönettel: M. Józsefné és Szé A. Mónika

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2022. július 28-31.

Tisztelt Vivaldisok!
Most jöttünk meg a Prága és a cseh világörökségi helyszínek programról. Fantasztikus volt! A helyszínekről tudtam, hogy csodásak előre is, de Kuthy Katalin idegenvezetői profizmusa lenyűgözött. Nagyon köszönjük. Csodás, lenyűgöző, kihagyhatatlan!  Tisztelettel: G.Valéria--M. Zsolt

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. július 18-24.

Kedves Eszter és kedves Vivaldis munkatársak!
Szeretném megköszöni az egész TOSCANAT, az utazás szervezését és hangsúlyosan az utazás bonyolítását, a gépkocsi vezetők szolgáltatásait és a mesteri gépkocsi vezetést, az idegenvetőnk HORVÁTH ZOLTÁN csodálatos munkáját, tájékozottságát, empatikus viselkedését és egyáltalán az olasz- történelem,tájak, városok, megszerettetését…az tudásának visszaadását,csak szuperlatívuszokban tudom őt emlegetni. A csodálatos Toscana  Ő általa még varázslatosabbá vált.
KÖSZÖNJÜK, GRAZIE TANTE!!! a Cs. Család

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2022.07.18-25.

Kedves Vivaldi Iroda !  2022.07.25-én érkeztünk haza a Dél-Itália nevű útról.  Életünk egyik legszebb, legtartalmasabb kirándulása volt.  Ehhez a csodához nagyban hozzájárult az idegenvezetőnk MISON ANDREA varázslatos személyisége ! Fáradthatatlanul mesélt , rengeteg infót tudtunk meg Itáliáról, látszott rajta, hogy imádja a munkáját.  Ha gondunk volt, azonnal segített. A program sűrű volt, de mindig volt elég szabadidő. A szállodák tiszták, és kényelmesek voltak. Mindenkinek ajánlom ezt az utat. A Dél-Olasz életérzést legalább 8 napra érdemes kipróbálni :-)  Köszönjük Vivaldi Travel !

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.július 22-24.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon szép szlovéniai kiránduláson vettünk rész az Önök szervezésében. Szeretném kiemelni az idegenvezetőnk Molnár Attila kiemelkedő szaktudását, a rengeteg részletes tájékoztatásáért. Nagyon felkészült, rengeteg tudnivalót átadott a csapatnak. Ilyen felkészült idegenvezetővel még nem találkoztam, pedig rendszeres utazók vagyunk. Tehát nagyon szuper volt minden. Csodás látnivalók, kellemes társaság, melyhez hozzájárult Attila közvetlensége, barátságossága, vidámsága. Köszönjük az utazást. Üdvözlettel: Sz. Imréné

Bővebben

Szlovénia természeti csodái 2022.07.13-17.

Kedves Krisztina!
Szerencsésen megérkeztünk az Önök által szervezett útról. Mindenképpen szeretnénk kifejezni teljes megelégedettségünket az úttal kapcsolatban!
Nagyon jól éreztük magunkat, holott, mivel nem igazán vettünk eddig részt csoportos utakon, ezért némi tartás volt bennünk. A csoport jó hangulatú, fegyelmezett volt. A túravezető, Róbert kifogástalanul végezte munkáját. Tudása és rugalmassága figyelemre méltó. A szállás és az ellátás is kitűnő volt.
Semmiképpen sem szeretnénk elfelejteni kiemelni a buszvezető hozzáértő munkájáért a köszönetet.
A program szervezésében az is nagyon praktikus, hogy egy szállodában szállunk meg, így nem kell állandóan csomagolni.
Legközelebb is ilyen csoportos úton szeretnénk részt venni.
Fogjuk figyelni a hasonló útjaikat. Köszönjük szépen! M-né H.Magdolna és M. László

Bővebben

Szlovénia természeti csodái 2022.07.13-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Szlovénia természeti szépségei elnevezéssel 2022. július 13-17 között  ismét egy élményekben gazdag kirándulás részesei lehettünk. A természet csodája, illetve a viz elképesztő,  sziklákat formáló ereje feledhetetlen látványt nyújtott. Láthattunk 2000 m körüli magasságban vizeséseket, kristálytiszta tavakat. 1400-1600 m magasságban pásztorkunyhókat békésen legelésző tehenekkel. A Fusine tavakhoz vezető erdei ösvény a mohalepte sziklákkal, a szálegyenes fenyőkkel igazi romantikus séta volt a természet kedvelőinek. 
Az idegenvezető Róbert igazán kitűnően bonyolította le az egész kirándulást. Ott volt ha valahol segiteni kellett valakinek, igyekezett" tartani  benne a lelket". Ezenkivül nagyon sok információt adott közre az adott helyet illetően.  Profi buszvezető mellett biztonságban érezhettük magunkat akinek ezért köszönet jár, hisz nélküle nem jöhetett volna létre. A szűk szerpentineken, éppoly magabiztos volt, mint az autópályán. A szállás és az ellátás is nagyszerű volt, barátságos személyzettel. Összességében csak ajánlani tudom az utat annak, aki szereti a természetet és a túrázást, ill. a kisebb kihívásokat. Nagyon jól éreztük magunkat és már nézzük a következő túrás utat.
Köszönettel: Katalin és S.Sándor

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. június 27-július 3.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2022. június 27 - július 03-a között részt vettünk a Vivaldi utazási iroda által szervezett „Barangolás toszkán tájakon” társasutazáson. Idegenvezetőnk – Mison Andrea – kedves, határozott profizmussal szervezte és irányította a csoportot. Kiemelkedő tárgyi tudása és nagyszerű helyismerete élvezetessé, tartalmassá tette a kirándulást.
Gépkocsivezetőink - Ferenc és Gábor – udvarias, profi gépkocsivezetők, melyek az utazás során nyugodt utazást, biztonságot jelentettek számunkra.
Szálláshelyünk, a Hotel Monna Lisa, kedves, családias légkörével, finom vacsoráival, és a szállodát vezető Erika élvezetes „gasztro” barangolásaival felüdülést jelentett a fárasztó napok után.
A programok közült számunkra kiemelkedő volt a Siena-ba tett látogatás, a „fattoria” látogatás és a lélegzet-elállító carrarai márványbánya meglátogatása. Ez a három program kiemelése mellett, a remekül szervezett többi programért is elismerés és köszönet illeti az utazási irodát, természetesen az idegenvezető odaadó munkája mellett.
Már több alkalommal utaztunk Önökkel és mindig megelégedésünkre szolgált színvonalas tevekénységük. Köszönettel: S.Irén és Lajos

Bővebben

Ausztria aktívan 2022. június 09-12.

Kedves Vivaldi!
Nagyon kellemes, tartalmas és meseszép 4 napos kirándulásban volt részünk az "Ausztria aktívan: hegyek, tavak, glecserek"-ben. Köszönjük Kecskés Róbertnek az idegenvezetőnknek a precíz információkat és Gábornak a busz söförnek a biztonságos vezetést. Köszönjük persze a vezetőségnek, valamint az iroda összes dolgozójának. Máskor is megyünk!!! Üdvözlettel: S.Mária 

Bővebben