Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Viareggio-i karnevál

Kedves Vivaldi csapat!
Hétvégén, azaz 2023.02.23-26 között voltunk veletek Toszkánában, a Viareggio-i karneválon,  szeretnénk megköszönni a pontos, precíz szervezést és hálásak vagyunk, hogy Vègh Lilla volt az idegenvezetőnk, aki mindenben segítőkész volt és szakmailag is nagyon jó volt, rengeteg információt kaptunk tőle mind az utazás alatt, mind a helyszíneken. Sok érdekességgel gazdagodtunk ezáltal.  Köszönjük, hogy egy ilyen élményben lehetett részünk általatok. 
Köszönettel:
L-né Sz. Nikolett és L. Sándor

Bővebben

Adventi kikapcsolódás Zakopanéban 2022.december 16-18.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretnénk megköszönni Önöknek ezt a 3 napos felejthetetlen Zakopanei utazást. Külön köszönet Nagy Árpádnak, nagyon normális és figyelmes idegenvezető volt. Feldobta a hangulatot az általa hozott lélekmelegítő vodka.
Külön köszönet az utazási irodának a rugalmas és korrekt ügyintézésért. Nagyon szép időt fogtunk ki, így minden téren felejthetetlen 3 napot tölthettünk a Tátra ölelésében. Köszönettel: V. István 

Bővebben

Advent Zakopanéban 2022. december 17-18.

Tisztelt Iroda!
Köszönjük szépen az elmúlt két napot Zakopaneban. Fantasztikus volt a szervezés,rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Az idő is kegyes volt hozzánk,indegenvezetőnk, Kecskés Róbert mindent megtett értünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket. A.Csilla

Bővebben

Advent Prágában 2022. december 16-18.

Kedves Adrienn!
A prágai advent nevű túrán vettünk részt. Az út csodálatos volt, a programok tartalmasak, az idegenvezetőnk Kuthy Katalin felkészült, pontos és érdekes plusz információkkal látott el bennünket. Minden szervezett program alapos és pontos előkészületeket feltételezett. Először voltunk irodájukkal kirándulni, de az biztos, hogy amennyiben a körülmények engedik, nem utoljára. Üdvözlettel G. Katalin

Bővebben

Advent Grazban 2022. december 10.

Tisztelt Vivaldi Travel,
2022. december 10-én az Önök szervezésében Adventi egy napos utazások keretében Graz városát látogattuk meg. Egy-napos feltöltődés, kikapcsolódás, történelmi ismeretek „leporolása”. Amolyan Adventi "ráhangolódásnak" szántuk.
Az összeállított program remek volt. A csokoládégyár látogatása a végén feltette a pontot az „i”-re. 
Kuthy Katalin idegenvezető műveltsége, példátlan tudása, határozottsággal összekötött kedvessége újra és újra lenyűgöz minket. Minden kétséget kizáróan újra bizonyította a belevalóságát.
A ragyogóan vezető sofőrök – Tamás és András – mellett pedig megvolt a teljes biztonság érzése. Újjászületve, élményekkel gazdagodva értünk haza. A szervezés és az egész kirándulás most is „Vivaldi szintűek” voltak. A kollégáik, akik a háttérben dolgoznak azért, hogy minden zökkenőmentes legyen most is példaértékű munkát végeztek, amit az idegenvezető és a sofőrök kifogástalanul „bekereteztek”.
Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk menni legközelebb. Természetesen – Önökkel. Üdv. Üveges család

Bővebben

Advent Grazban, látogatás a Zotter csokigyárban 2022. december 10.

Tisztelt Utazási Iroda!
December 10-én voltunk Grazban férjemmel és egy baráti házaspárral. Mindenképpen szeretnénk megköszönni Kuthy Katalin idegenvezetőnek a profi idegenvezetést. Felkészültsége, szakmai tudása, hozzáállása, humorérzéke, segítőkészsége és kedvessége elfeledtette velünk a kellemetlen, esős időt is. Remélem, még találkozunk. Boldog ünnepeket kívánunk Önöknek és külön Katalinnak is.
Üdvözlettel:
B. Judit - B. Gábor, V-né R. Zsuzsanna - V. Benoni Fülöp

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon elégedett voltam a Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane úttal. A megrendeléstől számítva folyamatos információkat kaptam telefonos hívás, illetve email formájában. Magyar idegenvezetőnk Nagy Árpád tökéletes volt minden szempontból. Nem csak Lengyelországgal és az ottani látnivalókkal kapcsolatban volt igen széles körű a tudása, hanem Szlovákiával kapcsolatban is. Ezen kívül roppant kedves, türelmes és humoros is. Lengyel idegenvezetőink, Barbara és Anna, hasonlóképpen informatívak, humorosak és kedvesek voltak. Szintén a buszvezetőnk, Tamás. Ő tette szó szerint zökkenőmentessé az utat. A hotel a 3 csillag ellenére magasabb szintű szolgáltatást nyújtott.Tiszta, tágas szoba, fürdőszoba, játszó terület gyerekeknek, kedves személyzet. A program tartotta magát, mindent teljesítettek az ígéretnek megfelelően. Az idő szerencsére jó volt. Mindenképp megérte és nagyon sok köszönet mindenkinek akinek segítő keze volt abban, hogy ez az utazás felejthetetlen legyen! B. Tímea

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 29-november 1.

Kedves Évi,
Szetetnék köszönetet mondani a barátaim nevében is, hogy részt vehettünk a programokon! Szuper volt mind! Tökéletes szervezés 100%-os pontosság. Árpád is nagyon segítőkész, szimpatikus volt. Nagyon élveztük a kirándulást bekapcsolódva a programjaitokba. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Rita

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 29-november 1.

Kedves Vivaldi!
Magam és a mezőtúri csoport nevében szeretnék köszönetet mondani a hétvégi négy napos lengyel kirándulásért.  Október végén volt szerencsénk eltölteni négy feledhetetlen napot Krakkó és környékén. Számtalan különleges helyet fedeztünk fel idegenvezetőnk Nagy Árpád és Barbara vezetésével. Mind a ketten hatalmas tudásról tettek tanúbizonyságot. Árpi mindig szem előtt tartotta a csoport érdekeit és mindent megtett, hogy mindenki jól érezze magát. Személyében egy igazán profi idegenvezetőt ismerhettünk meg. A programok jól összeállítottak voltak, jó szervezés volt, egy igazi vivaldis, amelyet már megszokhattunk. Hálásan köszönjük mindenki munkáját! Jó egészséget és sok szuper szerevezést kívánunk még! Üdv: Ildikó és a mezőtúri csoport. 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.október 29-november 1.

T.Vivaldi Travel!
Fantasztikus 4 napot töltöttem férjemmel és unokámmal Szlovéniában. Idegenvezetőnk, Molnár Attila, minden szempontból tökéletes munkát végzett.Gratulálok hálával. Dr.R.Piroska

Bővebben

Hétvége Prágában 2022.október 21-23.

Tisztelt Utazási Iroda!
Köszönjük a csodálatos hétvégét Prágában. Felejthetetlen volt és szuper. Ez nem jöhetett volna létra Czakó Zsolt idegenvezető nélkül. Hát, nem sok hely maradt Prágában, amit nem láttunk. Felkészültsége, problémamegoldó készsége rendkívüli. Állítom, hogy még egy hétig minimum tudott volna beszélni Prága nevezetességeiről, titkairól. Köszönettel; P.Emőke(csapatépítés)

Bővebben

Ég és föld között: Umbria mesés vidékén 2022. szeptember 11-16.

Kedves Lányok !
Szeptember 11-16-ig voltunk Umbriában, ahol egy igazán szép, nagyon jól összeállított programon vettünk részt. A megszokott utazó csoportunkból most nyolcan mentünk az olasz kirándulásra, aminek során nagyon kényelmes és végig tiszta autóbusszal közlekedhettünk.
Sofőrünk, András nagyszerű vezetési stílusa miatt végig biztonságban éreztük magunkat, az autópályán és a hegyi kanyargós utakon egyaránt. Idegenvezetőnk Végh Lilla mindent megtett, hogy felejthetetlen utazásban részesüljünk. Kedves humorával, határozottságával mindvégig összeartotta a csoportot, miközben sok érdekes információt adott át a látottakról. Felhívta a figyelmünket a jellegzetes finom ételekre, italokra is. A magasan fekvő városoknál, ahol helyi busz is igénybevehető volt, de a  turista búszunk már nem mehetett fel, gyors igényfelmérés után megrendelte a helyi járatot, ezzel is gyorsítva és megkönnyítve az utazást, mindig odafigyelve a csoportra.
Jók voltak a szállásaink, különösen a Chianciano Termében lévő Hotel President, ahol nagyszerű félpanziós ellátásban volt részünk. A szálloda személyzete mindent megtett, hogy igazán jól érezzük magunkat, esténként jellegzetes, finom fogásokat szolgáltak fel.
Nagyszerűen éreztük magunkat és már tervezzük a következő utunkat, jövőre is a Vivaldi Travellel. Üdvözlettel:L-né, Klári

Bővebben

Burgenlandi vártúra lakomával

Tisztelt Vivaldi Iroda Munkatársai !

2022.10.08. részt vettünk a burgerlandi Lakomatúrán.
Két csodás várat látogattunk meg, majd kezdetét vette a lakoma.  Kiadós , óriás adagok, voltak,  ahol senki nem maradt éhes.  Remek szervezés, kitűnő programok. 
A minőséghez hozzájárult Mison Andrea idegenvezető fantasztikus történetei, humora, tudása. 
Mindenkinek ajánlom ezt az utat 2023-ban is. 
Köszönöm az élményeket !  K. Judit

Bővebben

Pannonhalma és Pápa : Apátság és a kékfestők titka 2022.október 15.

Kedves Adrienn !
Szeretném elmondani, hogy csodálatosan sikerült a mai kirándulás !
Nagyon szuperek voltak a programok, a megszervezés, Zsuzsanna nagyon szimpatikus idegenvezető, most már másodszor utaztam vele. :-)
Köszönök szépen mindent !!!
Üdvözlettel: B. Kata

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.10.07-09.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönöm és maximális elégedett voltam a szervezéssel az úttal, az idegenvezetővel, a sofőrrel és számomra maradandó élményt nyújtott.
Bizalmat az Önök irodája felé, hogy máskor is egy szuper utat válasszak.
Üdvözlettel: Koppány 

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2022.10.08.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap Ausztriában hajókáztunk. Sokadszor voltunk Önökkel, soha nem csalódtunk. Kitűnő idegenvezetőik vannak, tegnap Kuthy Katalin pesztrálta a csoportot. Tudásával, humorával, kedves határozottságával, problémamegoldó képességével nálunk vezeti a kiválóak listáját. Csatlakozik hozzá a melki apátságot bemutató helyi tárlatvezető. Ismét kaptunk Önöktől az ő segítségükkel egy tökéletes napot. Mindenkinek köszönjük!
Cs. Andrea

Bővebben

Ausztria aktívan 2022.09.29-10.02.

Kedves Vivaldi Travel!
A hétvégén érkeztünk meg az "Ausztria aktívan:hegyek,tavak,gleccserek" 4 napos kirándulásról. Köszönet  a felejthetetlen négy napért, melyet hónapok óta vártunk. A kiváló túravezető, Róbert rengeteg hasznos információval látott el bennünket, figyelemmel volt a túrák során az idősebbek fizikai állapotára, mindenre volt idő, feledtetve a hétköznapi gondjainkat. Nem számított, milyen volt az idő, "GYÖNYÖRŰ" volt. Köszönjük Tamásnak, a buszvezetőnek, hogy mindenkor biztonságosan, időben elértük a célállomásokat. A szállás és az ellátás is nagyon jó volt.
Kívánunk Önöknek jó egészséget! Várjuk a 2023 évi kiránduló-és túrautakat
Üdvözlettel: dr. Sz. Klára és Sz. Emese

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodálatos szlovéniai utazáson vettünk részt barátnőimmel, az önök szervezésében.
Külön köszönet illeti meg idegenvezetőnket, Molnár Attilát.Személyében egy rendkìvül felkészült, nagy tudású, udvarias, segítőkész embert ismertünk meg! Előadásaival emelte az utazás élményét, humorával , jókedvével pedig kellemes ,nevetős perceket szerzett a legfárasztóbb napokon is.
Külön kiemelném a katonai temetőben elmondott Babits versét,  megható pillanatokat élhettünk át.
Nagy köszönet érte!!!!!
Köszönet illeti Andrást, a buszvezetőnket is. Vezetési technikája szuper, biztonságban érezhettük magunkat az egész úton.
Üdvözlettel, Zs-né B. Henriett és barátnői

Bővebben