Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. július 10-12.

Üdvözlöm Önöket!
Szeretnék köszönetet mondani Önöknek és kiemelten Molnár Attila idegenvezetőnek, hogy Szlovénia természeti szépségeivel megismertettek. A szervezés példa értékű volt, az idegenvezető úr felkészültsége és az ország iránti szeretete minden elismerést megér. Köszönöm, hogy ezt az élményt a tavalyi év után 2020 júliusában is átélhettem. Kérem Önöket, hogy az idegenvezető úrnak tolmácsolják köszönetemet, mert ezt sajnos nem tudtam megtenni. 
Üdvözlettel, 
N. Marianna

Bővebben

Dunán innen Dunán túl 2020. június 20.

Kedves Pauló Eszter!
Tegnap örömmel vettem részt az iroda által meghirdetett és szervezett Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és Gemenci erdő programjukon.
A kiránduláson számos, nagyon részletes ismereteket kaptam Kalocsáról, a Gemenci erdőről, általában a programban meghirdetett földrajzi területről, amelyet ezúton is köszönök. Ismereteim bővítéséhez nagyban hozzájárult kitűnő idegenvezetőnk Erika, aki különös gonddal figyelt arra, hogy minden lehetséges tudnivalóval megismertessen bennünket.
Programjaikat átnézve kitűnt és örömmel láttam, hogy számos hazai(belföldi) programmal bővítették kínálatukat.  
A jelenlegi helyzetben a hazai programok növelése azt hiszem jól támogatja az Önök stratégiájának alakítását is, amely a koronavírus okozta üzleti kár enyhítésében is segíthet.
Üdvözlettel: O. Györgyné

Bővebben

Börzsönyi romantika 2020. június 13.

Kedves Vivaldi Travel csapat!
Fantasztikusra sikeredett a szombati kirándulás. Igazi élmény túrát kaptunk Molnár Attilától,aki hozta jól megszokott formáját.☺️Volt sok-sok nevetés, vidámság,kultúra, gasztronómia, vonatozás, felfelé kaptató, majd körpanorámás látkép,bisztróban megpihenés... Beleszerettem a  Börzsönybe ☺️
Az elmúlt hónapok után azt éreztem, hogy újból ÉLEK!!! Rövid táv ellenére köszönöm Istvánnak a sofőrünknek, hogy kisbuszával szerencsésen hozott vitt minket ☺️ 
Kitartást kívánok Önöknek, jó egészséget és bizakodva, remélve, hogy hamarosan visszatér az élet a turizmusba. 
Üdvözlettel
P. Edina

Bővebben

Erdély téli arca 2020. február 12-16.

Kedves Kriszta!
Szerencsésen hazaérkeztünk Erdélyből, és itt szeretnénk köszönetet mondani a szuper szervezésért.
Nagyon szép helyeken jártunk -külön köszönjük a havat- nagyon kellemes volt a Fenyő Panzió, finomakat ettünk - ittunk, sokat bolondoztunk.
Köszönjük az idegenvezető információit, kedvességét, segítőkészségét, gépkocsi vezetőnknek szintén, mind ketten kiválóan végezték munkájukat.
Egyszóval minden SZUPER volt, ezer köszönet érte.
További jó munkát, eredményes nyarat kívánok
Kata

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2019. december 29-2020. január 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk megköszönni a Szilveszter Erdélyben programjukat! Élmény dús programok, precíz szervezés.  Utazás kényelmes, igényes busszal (minibár a buszon), a sofőr Attila úri ember. A szállás és szilveszterezés a Szent Kristóf Panzióban, a panziósok nagyon aranyosak, mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat (úgy is lett)! L.Attila idegenvezetése önmagában is élményszerű, aki még nem járt ezen a vidéken nagyszerű áttekintést kap tőle, székely humorral fűszerezve. Mindenhol kedves székely emberekkel találkoztunk, akik örültek a vendégnek. Nagyobbacska gyerekekkel voltunk. Vissza fogunk még menni. V. család

Bővebben

Szilveszter Toszkánában 2019. december 28-2020. január 01.

Kedves Vivaldi csapat!
Nagyon remek hangulatú Szilveszter Toszkánában elnevezésű utazás áll mögöttem Horváth Zoltán idegenvezető tapasztalt és információdús irányításával.
A sok-sok csodálatos program, illetve a szilveszteri mulatság (a helyi zenekarral, Erika csodálatos vendéglátásával és a Vivaldi borával) remekül zárta az évet, és megerősített abban, hogy nem hiába választom Önöket sokadjára, immár tényleg négy évszakban. Az utazás alatt az időjárás mindvégig kegyes volt hozzánk, így olyan csodálatos élményben volt részem, amire nagy örömmel gondolok vissza. A pisa-lucca-livornoi kirándulás gyöngyszeme volt ennek az öt napnak, ahogy az az információáradat is, amit az utazás során Zoltán átadott nekünk a buszon. 
Köszönöm Önöknek a 2019-es évet, folytatás 2020-ban! Eszter

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2019. december 29-2020. január 2.

T. Vivaldi Travel!
Részt vettünk a Szilveszter Erdélyben programjukon. Nagyon tetszett és jól éreztük magunkat. A szervezés, a panzó tulajdonos, és az idegen vezető is szuper volt. Köszönettel: H. Péter.

Bővebben

Karácsony Karintiában és Szlovéniában 2019. december 23-26.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
Köszönettel és megelégedéssel írom ezt a kis megjegyzést. Decemberben, karácsonykor Karintiába utaztam az Önök szervezésében Kuthy Katalin idegenvezetővel. Mélységes köszönet és gratuláció az irodának, hogy ilyen magasan kvalifikált és empatikus idegenvezetőjük van, aki mindent megtett azért, hogy abban a 4 napban az utasok minden információt megkapjanak és családiassá tegye az ünnepeket.
Bízom a további kellemes együttműködésünkre. Üdvözlettel: F.Marianna

Bővebben

Advent Prágában 2019. december 13-15.

Tisztelt iroda !
Advent Prágában utazáson vettünk részt 2019. dec13-15.ig.
Köszönetet szeretnék mondani irodájuknak a precíz szervezésért,de igazából akit dicsérni kell az pedig Pénzes Tímea idegenvezető ! Ragyogóan felkészült nagy tudással bíró ezt remekül átadó, kedves,jó kedélyű értékes ember !!! Köszönjük neki,hogy ilyen szépre sikeredett ez a hétvége.
Ui:A buszsofőr kollégát is dicséret illeti nagyon kedves,pontos illedelmes embert ismertünk meg benne (és még jól is vezet) Üdvözlettel: K. Ákos

Bővebben

Advent Zágrábban 2019. december 8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019. december 08-án az Önök közreműködésével Zágrábban jártunk. A közelgő csodás ünnepre hagolódtunk rá egy kicsit.
Csiszér Zsuzsanna idegenvezető megjelenése és személyisége üdítően hatott a decemberi ködös reggelben, példátlan tudása pedig lenyűgözött minket. Minden kétséget kizáróan bizonyította a belevalóságát és a széleskörű műveltségét. A ragyogóan vezető sofőr – Kiss Gábor – mellett pedig megvolt az elengedhetetlen teljes biztonság érzése. Ismét remekelt!
Minden ok megvolt arra, hogy feltöltődve érjünk haza!
A szervezés és az egész kirándulás újfent „Vivaldi szintűek” voltak.
Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk menni jövő adventkor. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel!
Üdvözlettel, Ü. család

Bővebben

Advent Prágában 2019. december 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel Kft!
A december 6-8 hétvégén az Önök szervezésében Prágában jártunk, az   "Advent Prágában"   elnevezésű úton.
Fontosnak tartom, hogy itt köszönjem meg Bányai Tamás rendkívüli munkáját, ahogy folyamatosan velünk volt, mesélt, és olyan tudásról, és kellemes humorról tett bizonyságot, amit már régen tapasztaltam. Nagyon köszönöm!
Az út egésze tökéletesen volt megszervezve,és kivitelezve.
Üdvözlettel: K. Tímea

Bővebben

Advent Mariazellben és a Melki Apátság 2019. december 8.

Kedves Vivaldi Travel!
Újra bebizonyosodott, hogy érdemes ilyenkor advent idején legalább egy napra kiszakadni a hétköznapokból és megtapasztalni egy kis csodát, örömöt, ami feltölt és hozzájárul az ünnepi hangulat előkészületeihez. Tegnap Melkben és Mariazellben jártunk, csodás és lélekemelő utazáson. Mint minden Vivaldis úton, a szervezés itt is remek volt, a program a látnivalókhoz és az utasok igényeihez volt igazítva. Gyönyörű helyeken jártunk, a busz nagyon tiszta és kényelmes volt, a gépkocsivezetők (Csaba és Gábor) kedvesek, udvariasak, intelligensek, és nem utolsósorban odafigyeléssel, pontosan, maximális  biztonságban szállítottak minket a helyszínekre. Jó hangulatban, szinte észrevétlenül telt el az utazási idő. 
Köszönjük ezt a szép utat!
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel, T.T.

Bővebben

Advent Krakkóban és a lengyel Tátrában 2019. november 29-december 1.

Kedves Vivaldis dolgozók!
Vasárnap este érkeztünk vissza barátnőmmel Lengyelországból / Krokkow, Auschwitz, Zakopane/ látogatásáról. Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus utat. A buszvezető Zoli udvarias, segítőkész, profi sofőr. A busz tiszta, kényelmes. Az idegenvezetőnk Árpi nagy tudásu, felkészült, tájékozott, kedves szuper vezető. A két lengyel hölgy idegenvezetőnk, Barbara és a másik hölgy nevét sajnos elfelejtettem szintén fantasztikus idegenvezetők, akiknek sikerült olyan tudást, élményt átadni ami megszeretette velem ezt az országot. A szállás, ételek szintén öt csillagot érdemelnek. Biztos visszjövünk az Önök irodájával. Jó lenne ezekkel az emberekkel! Köszönünk szépen mindent!F. Monika

Bővebben

Advent Salzburgban és a salzkammerguti tóvidéken 2019. november 29 - december 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném egy kicsit Csáky Ágit méltatni, mert ez év áprilisában már részt vettünk az Önök szervezésében egy szlovéniai 3 napos túrán, Molnár Attilával. Nem kell mondanom, hogy Attilát elég nehéz überelni, hiszen ő egy jelenség minden tekintetben, így bevallom elég sokat gondolkodtam, hogy mire is készüljek Attila után, de Ági személyében egy nagyon jól felkészült, igen kedves hölgyet ismertünk meg,
Nagyon meleg szívvel ajánljuk őt minden kedves utasnak.
Külön kiemelném azt is, hogy Ágin látszik, Ausztria szeretete és nagy kedvet kaptunk más nyári, hosszabb és aktív túrákra is a környéken.
Köszönet még Érsek Attilának is , vele már másodszorra utaztunk, kiváló buszsofőr, megnyugodtunk amikor megtudtuk, hogy erre az útra is ő visz minket (és még nem vagyunk 60 évesek - de megnyugodtunk )
Így két utazás után bátran kijelentem, hogy elégedettek vagyunk az Önök által nyújtott szolgáltatásokkal, biztosan fogunk még Önökkel utazni, különös értéket képviselnek ebben a világban amiben már szinte mindenki magának szervez minden programot bizonyítva azt, hogy igenis van helye a szervezett utaknak a modernkori felgyorsult világunkban.
Köszönettel, Réka

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda! 
Köszönjük ezt a nagyon jól szervezett 4 napos utat. A busz,és vezetője Attila minden igényünket felülmúlta. A szervezett programok gondosan kiválogatott menetrend szerint történtek véleményünk szerint, a többi utas társunkkal egyetértésben! Idegen vezetőjükben egy nagy szakmai tudással,az élet minden területén ismeretekkel rendelkező embert ismertünk meg.Folyamatosan elárasztott minket érdekes,értékes információkkal az Ő szolid,de nagyon ütős humorával. Türelmesen beszélt minden tudásra éhező utas társunkkal,segített a szabadprogramok tervezésénél is. Kérem adják-át Bányai Tamás Úrnak köszönetünket! Garantáltan nem ez lesz az első és utolsó utunk az Önök szervezésében. A prágai szállás,és az ellátás is megfelelő volt. Tisztelettel,köszönettel: H. Péter és felesége

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Kedves Vivaldis Dolgozók!
Tegnap este érkeztünk haza Prága és Csehország világörökségei 4 napos utazásunkról. Szeretnénk köszönetet mondani a szuper szervezésért, a bőséges és jobbnál-jobb programokért! Nagyon köszönjük Bányai Tamás idegenvezető munkáját! Mindenre kiterjedő figyelme, nagy tudása, kedvessége és humora felejthetetlen  élménnyé tette utazásunkat.  A buszvezetőnk, Atilla is megbizhatóan és biztonságban juttatott haza minket. Biztosan utazunk még Önökkel és szívesen ajánljuk ismerőseinknek is a Vivaldi Travel útjait.
Köszönettel: H. Éva, T. Orsolya

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó 2019. szeptember 28-október 4.

Kedves Éva! Kedves Ági!
Pár napja érkeztünk haza a Fekete-erdő, Svájc, Bódeni-tó útról. Tartalmas, szép kirándulásunk volt, színvonalas programokkal.  Még az időjárással is szerencsénk volt.
Csáky Ági idegenvezető imponáló felkészültsége, határozottsága és kedvessége nagyban hozzájárult az elégedettségünkhöz. 
Köszönettel és üdvözlettel a kiskunhalasi csoport nevében: P-né Anna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Anyukámmal nem először (és nem utoljára) vettünk részt Vivaldi által szervezett utazáson. A legutóbb „Szlovénia az Alpok gyöngyszeme” volt terítéken.
Elsőosztályú volt a programszervezés és nagyon élménydús. A szállás is kifogástalan volt, amit szeretnék a Vivaldis munkatársaknak megköszönni. Szlovénia lenyűgöző és meseszép őszi arcát tárta elénk.
Az idegenvezetőnk Molnár Attila pedig egyszerűen egy igazi csoda. Elkápráztatott zseniális humorával, kizökkentett teljesen a hétköznapokól. Élvezettel hallgattuk minden egyes szavát. Rendkívül kedves és a legprofibb idegenvezető és hihetetlen energiabomba. Az utazás minden percét imádtuk. 3 napot végig nevettük és életre szóló felejthetetlen emlékekkel tértünk haza. Nagyon szerencsés mindenki, akit Attila kalauzol és Vele utazhat. Örök hála és köszönöm Neki! Remélem azon szerencsések közé fogok tartozni, akik még sokszor utazhatnak Vele.
Külön kiemelném a sofőrt is Fejes Attilát, aki mellett az indulástól a hazaérkezésig biztonságban éreztük Magunkat a szuper vezetése miatt. Rendkívül segítőkész.

Bővebben