Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szépen köszönjük a testnek és léleknek is üdítő és tápláló nagyszerű utazást, mindenkinek köszönjük szépen, akinek része volt benne, kiemelve a nagyszerű idegenvezetőt és embert Nagy Sándort!
Jó munkát, minden szépet és jót kívánunk
üdvözlettel: Sz. Andrea és Sz. József

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Kedves Krisztina!
Nagyon köszönjük Önnek és a Vivaldinak ezt a pünkösdi szép utat Kárpátalján. Nagyon jól éreztük magunkat.
Külön köszönjük a két Sándornak is:
Nagy Sándor helyi idegenvezetőnknek azt a komoly tárgyi ismeretet, amit saját kutatásaival, megjegyzéseivel és tapasztalataival kiegészítve igyekezett átadni Nekünk, az anyaországból  érkezett honfitársainak, hogy jobban megismerjük Kárpátalja régi és mai helyzetét.
Köszönjük a másik Sándornak is, aki buszvezetőként a legjobb tudásával igyekezett, a néhol rendkívül rossz állapotú utakon biztonsággal átmanőverezni.
Köszönettel: R. István és R. Istvánné

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Bajor kastélyok 4 napos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében. Nagy élmény volt az út, gyönyörű helyeken jártunk. A programok előre, tökéletesen le voltak szervezve, semmire és senkire nem kellett várni. Az idegenvezetésért külön köszönet Csáky Ágnesnek. Tökéletesen felkészült, rendkívül jól tájékozott, kedves. Az út során amerre haladtunk folyamatos tájékoztatást kaptunk, mind a helyi érdekességekről mind a történelmi kapcsolódásokról. Ági SUPER volt!!! A gépkocsivezetővel Fekete Attilával is tökéletesen elégedettek voltunk, segítőkész, jól vezet. Szállások is kellemesek voltak.
Köszönjük az élményt.
Üdvözlettel: Éva

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2018. május 19-21.

 
Kedves Vivaldisok!
Ismét nem csalódtam, egy remek út részese lehettem. Remek program és szállás, no és egy talpraesett bűbájos idegenvezető Sipos Anna személyében, aki szó szerint megédesítette az utunkat a mamája süteményével.
Gratulálok a 120 ember gördülékeny mozgatásához és a programok probléma mentes lebonyolításához.Az úton megismert utitársnőmmel már tervezzük a legközelebbi Vivaldis utat.
Üdvözlettel: F. T.
 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. május 19-21.

Kedves Vivaldis csapat!!
Gazdag, minőségi programoktól feltöltödve, csodás helyeken járva és meseszép helyeket látva érkeztem haza a pünkösdi Szlovénia az alpok gyöngyszeme kirándulásról! Ilyen idegenvezetővel, mint Molnár Attila, még sohasem találkoztam. Ha nem lenne ki kéne találni. 
Nem véletlenül kapta meg az 2017-es év idegenvezetője díját. Olyan élvezettel adja át az információt, hogy közben megelevenedik a szemünk előtt a történet,nem unalmasan és töményen. Humor bonbonjaival szinten tartotta a csapat töretlen jókedvét,sírtunk a sok nevetéstől. Az elmaradt szurdok völgy helyett is szolgált nekünk meglepetéssel, Kranj városában. Minden kérdésre, kérésnek elegett tett és segített. Soförünk, Zsolti is sikeresen vette az elöttünk álló akadályokat, profi módon vezette a szűk terelőúton a buszt, köszönöm, hogy szerencsésen hazahozott!!!
Üdvözlettel: P. E.

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2018. május 13.

Tisztelt Iroda!
Sokadszor szervezek Önökkel utazást. Tegnap éppen Kassán és Vizsolyban jártam a Vivaldival.
Szeretném megköszönni a kiváló szervezést, az idegenvezető felkészültségét, kedvességét és humorát.
Gördülékeny volt, pontos, precíz, határozott. Kár, hogy a szállodákhoz hasonlóan nem lehet Önöket a neten értékelni. (én legalábbis nem találtam meg) Igazi élmény volt, köszönöm szépen!
Üdvözlettel: C. Erika

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. április 28 - május 1.

Tisztelt Vivaldi,
nagyon tartalmas és profin szervezett krakkói útról értünk tegnap haza. Nagyon jó csapatuk van, Nagy Árpi tudása, segítőkészsége, türelme vetekszik a krakkói Barbaráéval. Telitalálat mindkettő. 
Zoli a busz volánjánál ugyancsak szuper volt.
Köszönet a mindenre kiterjedő tájékoztató anyagokért és a fáradhatatlan kísérőért, idegenvezetőkért. Ennyi tartalmas programot egyéni turistaként nem sikerült volna bepréselni ebbe a négy napba.
üdvözlettel M. M.
 

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2018. május 9-13.

Kedves Éva !
Tegnap érkeztünk vissza a Dél-Erdélyi kirándulásról, kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel. A csoport nevében köszönjük Nektek a Vivaldi csapatának ezt a nagyszerű kirándulást! Nagyon jó volt a program, a szálláshelyeink és az ellátás. Mindkét Attila a buszsofőrünk és az idegenvezetőnk Lukács Attika munkájáért külön köszönet. Attila szavaiban érezhető Erdély szeretete és igazán mindent megtett, hogy megismerjük az ő szavaival élve Erdély ország történelmét és földrajzát. Remek humorával feledtette a hosszabb utazással járó fáradságot is.
Üdvözlettel: L. Ferencné
 

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2018. május 3-7.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni - az utasok nevében is - a Bánsági kirándulást. Nagyon jó sikerült. Köszönhetően a két Attilának!  Jól éreztük magunkat, szuper volt a program és az időjárás is. 
Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Sz. Kati  

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2018. április 28 - május 1.

Köszönjük az élményt, az Észak-Olaszország gyöngyszemei út fantasztikus volt. Az idegenvezető, a buszunkat vezető páros, a helyi idegenvezetők mind szuperek voltak, és természetesen a szervezés is tökéletes volt, mint mindig! Örök élmény volt látni az Utolsó vacsorát.
P. János

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018.április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A „Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.” programjukon vettünk részt, amely magas színvonalú szervezéséért és kivitelezéséért köszönettel tartozunk. Olyan csodás helyekre vittek el, olyan építészeti és természeti csodákat mutattak meg, hogy sok helyen azt éreztük, több időre lenne szükségünk az élmény befogadására. A gyakorlat azonban azt igazolta, hogy ehhez a tartalmas és változatos programhoz ez a megfelelő szervezés.
Külön köszönet illeti idegenvezetőnket, Dani Gabriellát, aki kitűnő szakmai felkészültsége és tárgyi tudása mellett mindig kedvesen, udvariasan, készséggel állt rendelkezésünkre. Egy busznyi utasból nagyon gyorsan egy jókedvű csapatot kovácsolt. Kedves Gabi! Élmény volt Veled utazni!
Meg kell említeni a kiváló ellátást Vinciben, a Monna Lisa Hotelben. Tökéletes volt a szállás, átlagon felüli vendéglátásban részesültünk Erikától és csapatától. Sokáig fogjuk még emlegetni, hogy milyen finomakat ettünk ott.

A Vivaldival ismét remek utunk volt! A Vivaldi továbbra is a „mi utazási irodánk”. További jó munkát és sikereket kívánunk!

Üdvözlettel: G.J.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a május 1-jei hosszú hétvégére szervezett "Barangolás toszkán tájakon" elnevezésű útjukkal kapcsolatban. 5. alkalommal utaztunk Irodájukkal, és most sem csalódtunk. A szervezés szokás szerint magas színvonalú és tökéletes volt. A táj csodálatos, az idő remek volt. A gépjárművezetők, Lajos és Attila mellett mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Dani Gabriella idegenvezető munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Gabi nagyon nagy tudású, jól felkészült, segítőkész, türelmes és humoros. Mindenkire odafigyelt, mindenkit ellátott jó tanácsokkal, az ő személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utasok szinte már a 2. napra egy összetartó csapattá kovácsolódtak.
Ismét sok szép élménnyel gazdagodtunk, és már tervezgetjük a következő utunkat a Vivaldival!:)
P. Ildikó és P. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Más iroda által szervezett buszos utazás és az Önökkel töltött Krakkói kirándulásom után, egyértelmű volt, hogy Olasz ország bemutatásában, kollegáikat hívom segítségül.

Magam és édesanyám nevében is köszönetemet kívánom kifejezni a szervezett „Itália szívében” utazásunk kapcsán (2018.04.26-2018.05.01). Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk.

De ami az utunkat igazán élvezetessé tette az a kedves, nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus, határozott, jó vezetői erényekkel rendelkező idegenvezetőnk volt. Nagyon tetszett, hogy szinte folyamatosan tájékoztatott minket, hogy éppen aktuálisan mit látunk és rajta keresztül, az azzal kapcsolatos történelmi eseményekbe is beleláthattunk. Elképesztő tudással rendelkezik, és ami fontos, hogy valóban az látszik rajta, hogy élvezi a munkáját. Nagyon lelkiismeretes volt, aki az utasok minden kívánságát, problémáját megoldotta, elintézte a másnapi programokat, a  helyi idegenvezetőkkel leegyeztetett mindent. Éreztük, hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen országban.

Andrea, a felmerült rendkívüli helyzetekben is a tökéletesen teljesített. Mindenki tudja, hogy nehéz 52 embert egyformán kezelni, irányítani, hiszen mindenkinek más az elvárása a másikkal szemben. Így nehéz egyformán jót tenni az utasokkal.

Tárgyi, történelmi tudása is nagyon jó volt, minden (néha kicsit buta) kérdésünkre  is tudott válaszolni, és türelmesen bánt mindenkivel!

Ami még számomra nagyon hitelessé tette az egészet, hogy Andrea segítsége mellett, Olasz országban élő, magyar idegenvezetők mutatták be az aktuális város nevezetességeit, meséltek helyi szokásokról, érdekességekről, amit csak azon személyek ismerhetnek igazán, akik kint élnek.

Nem szabad megfeledkeznünk két gépkocsivezetőnkről sem. Akik teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, nagyon jó technikai és biztonságos vezetési tapasztalattal és nem utolsó sorban, jó helyismerettel rendelkeztek.

Szinte minden technikai dolog / étkezések, közlekedés megszervezése, szobák kiosztása.../precízen működött. Lido di Jesolóban a szállás nagyon kényelmes volt. Róma melletti szállásunk is a mi szobánkon kívül, a három csillaghoz mérten, nagyon szépek, tiszták voltak, (itt a szerencsétlenségünk okozhatta, hogy a mi szobánk volt egyetlen, ami a többi utastársunk szobájához képest alul maradt.) Természetesen, Andrea itt is megpróbált a lehetőségeihez mérten megoldást keresni problémáinkra. Az ételek finomak, a személyzet pedig mosolygós és segítőkész volt. 
A tervezett program teljesen megvalósult. Persze a pozitív összképet az is erősíti, hogy az időjárás a kedvünket kereste.

Még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy a Vivaldis  csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat.

Sok sikert kívánok valamennyi érintett munkatársuknak.
Következő buszos kirándulásunk kapcsán is Önöket válasszuk.

Köszönettel, 
G.Tünde

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Cím!
1.-n érkeztünk haza a Barangolás Toszkán tájakon útjukról - bár szívesen maradtunk volna még pár napot. Mint már annyiszor, most is csak dícsérni tudok. Egy fantasztikus idegenvezető - Dani Gabriella - , kiváló gépkocsivezetők, szenzációsan jó idő, és meseszép vidék. Kell ennél több? Igen , Vinciben Erika, aki igazi olasz "Mamma"-ként körbejárt bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdv, K.E.

Bővebben

Benelux körút 2018. április 9-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Feleségemmel együtt részt vettünk az Önök által szervezett Benelux (sajt,tulipán, fapapucs) körúton 2018. április 9 és április 15 között. Szívesen írok pár sort az utunkról!
Ez a Benelux körút felejthetetlenül szép volt! Nemcsak a látottak miatt, hanem a hibátlan, tökéletes szervezés miatt is. Minden precízen működött, mindenhová pontosan érkeztünk, pontosan, késedelem nélkül indultunk.
Az idegenvezetőnk, Simák Julianna rendkívül felkészült, művelt hölgy, nagyon sok és fontos információt tudtunk meg tőle. És mindezt nagyon kellemes stílusban közvetítette.
A buszunk minden igényt kielégített, tiszta, biztonságos, kényelmes volt.
A szállások is elfogadhatóak voltak, bár furcsa és szokatlan volt, hogy nem voltak szekrények a szobában. Pár darab fogas még lehetett volna.
A szállásokon a reggeli mindenhol svédasztalos és bőséges volt. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk ezt az utat!Nagyon örülünk, hogy az utazás mellett döntöttünk, életünk egyik legszebb útja volt!! 
KÖSZÖNJÜK, CSILLAGOS ÖTÖS!
Tisztelettel: F. János és Jánosné

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Tisztelt VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA!
Utasaik voltunk a Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28 - április 2. programon. Magam és barátaink nevében szeretném megköszönni SIMÁK JULIANNA idegenvezető kimagasló munkáját.
Tisztelettel:
N. Jánosné

Bővebben

Erdély kincsei 2018. március 29-április 2.

Tisztelt Cím,
Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt ez az utazás.
Üdvözlettel:
Ó. K. I.

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. március 13 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Néhány napja érkeztünk haza az „Itália szívében: Róma, Firenze, Velence” útról. A program végig nagyszerű volt.
Az idegenvezető -Júlia – hihetetlen energiáról és felkészültségről tett tanúbizonyságot, öröm volt őt hallgatni. A kinti idegenvezetők is jó kalauzaink voltak. A sofőrök vagányak, de biztonságosak.
Összességében: már az előzetes szervezésben -az iroda részéről -, majd végig éreztük az Önök törődését. Köszönjük.
Tisztelettel:
L. I.

Bővebben