Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Nyaralás Montenegróban programokkal 2024. június 24-július 3.

Tisztelt Iroda, 
Kedves Címzettek,
Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményeket, amit a montenegrói úton begyűjthettem!
Nemcsak Máté Csongornak, aki rendkívül felkészült, ugyanakkor közvetlen, barátságos idegenvezető, hanem az iroda valamennyi munkatársának is, akikkel ezt az utat ilyen profin összehozta. 
Külön köszönöm a helyet az autóbuszon, ahonnan a fantasztikus panorámát még inkább élvezhettem.  :)
Üdvözlettel
U. Judit

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2024. június 27-30.

Tisztelt Hesz Éva!
Egy munkahelyi sport klub túra szakosztály vezetőjeként szeretném véleményünket közhírré tenni a június 27-30. között szervezett Alsó-Sziléziai úttal kapcsolatban.
Szakosztályunk nem először volt Lengyelországban. Korábban Zakopane, Krakkó, Wielicka, Nedec, Przemysl voltak a kedvelt célpontjaink. Szeretjük Lengyelországot. Sokat olvastunk Alsó-Sziléziáról is, ezért kerestük a lehetőséget, hogy kivel (utazási irodával) menjünk ide. Keresés után találtunk rá a Vivaldi Travel utazási iroda programjára. Megtetszett, hogy rövid, de látványos túrák is szerepelnek a programok között.
Ez a lehetőség megragadta a tagjainkat, akik közül 26 fő jelentkezett az útra.
Röviden összegzem tapasztalatainkat:
- kiváló, felkészült, sok információt közreadó idegenvezető Nagy Árpád személyében,
- az időbeosztás szervezése példamutató, pontosság jellemezte egész utunkat,
- a túra és kultúra aránya megfelelt elvárásaiknak,
- kiváló szállodai és félpanziós szolgáltatás,
- az autóbusz vezető gondoskodott a biztonságos oda-visszaútról,
- minden program terv szerint megvalósult és ezáltal sok élménnyel tért haza a tagság.
Köszönjük az iroda alkalmazottainak munkáját. Külön köszönjük Nagy Árpád lelkes, kimagasló színvonalú vezetését. Ha mások kérdezik majd tőlem, hogy melyik utazási irodával voltunk, javaslom figyelmükbe Önöket. Üdvözlettel, V. Szilárd

Bővebben

Velence és a Dolomitok 2024.június 20-24.

Tisztelt Vivaldi Travel! Pár napja tértem vissza az Önök által szervezett Velence és Dolomitok utazásról. Csodálatos négy nap volt. A programok sokasága és sokfélesége tette felejthetetlenné az ott töltött időt. Ugyanakkor szabadidő is bőven állt rendelkezésünkre. Pauló Eszter, az idegenvezetőnk tyúkanyó módjára vigyázott ránk, rendkívüli tudását átadva nekünk bővítette az adott hellyel kapcsolatos ismereteinket, sőt még az olasz nyelvtudásunkat is. A meghirdetett programok maradéktalanul teljesültek, de még ezen felül is voltak "meglepetések". Tanácsokat kaptunk a szabadidő hasznos eltöltésére is. Imi , a buszvezetőnk nem annyira a szavak mestere, vezetésben viszont rendkivül magabiztos és gyors. Ez volt az első utam ahol egyedül voltam. Egyáltalán nem éreztem magam egyedül  utastársaim és Eszter közvetlenségének és nyitottságának köszönhetően. Üdvözlettel: T.-né Sz.Ágnes

Bővebben

Velence és a Dolomitok 2024.június 20-24.

Kedves Lányok !
A Velence és a Dolomitok elnevezésű úton vettünk részt 2024. 06.20-06.24-ig. Az út jól szervezett érdekes programokat tartalmazott. Már voltunk mindkét helyszínen, mégis sok új látnivalóban volt részünk. Eszter az idegenvezetőnk kedves határozottságával mindvégig össze tartotta a csoportot, miközben sok érdekes infóval ismertetett meg. A Misurina tónál a libegőzésre vállalkozók, szervezetten felmehettek a hegy csúcsára, ahonnan a tó és a környező hegyek látványa  felejthetetlen, szép élmény volt. A Szent György szigeten, Eszter segítségével szintén a magasság kedvelői a harang toronyból is megnézhették Velencét. A bátrabbak gondolázhattak  a lagunákban, Velence "utcáin".
Sofőrünk Imi, végig biztos kézzel vezette a buszt , akár az autópályán,akár a kanyargó hegyi utakon. Nagyszerű szállásunk volt, közel a helyszínekhez, finom volt a megszervezett fakultatív vacsora. 
Összeségében az irodától megszokott jól szervezett kirándulásban volt részünk, nagyszerű helyszínekkel, szuper idegenvezetéssel párosítva . Utazásunkhoz legközelebb is a Vivaldit választjuk. Üdvözlettel: L. Ferencné

Bővebben

Isztriai nyaralás programokkal 2024. június 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2024. júniusában Isztriai nyaraláson jártunk az Önök szervezésében. Steigerwald Julianna idegenvezető kellemes jellemével és nagy tudásával lenyűgözött minket. Minden kérésünket megoldotta, figyelt ránk. Jólesett.
A ragyogóan vezető sofőr – Berényi József – mellett pedig megvolt a teljes biztonság érzete, amelyik a tökéletes utazáshoz elengedhetetlen. József csendben remekelt, mindig ott volt, ahogy és ahol kell. A meleg időben hűtött busszal várt minket.
Így hát élményekkel feltöltődve ért haza az összetartó csapat. Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást, így hát már tervezzük is a következő utazást Önökkel. Maximális színvonal megfizethető áron. Csak így tovább! Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. június 21-23

Kedves Vivaldi Travel!
Nem az első alkalom, hogy Önökkel utaztam, ezért is érzem most azt, hogy a vendégkönyvbe feltétlenül írnom kell. Június-21-23. között Szlovéniában olyan kikapcsolódásban volt részünk, ami igazán élményekkel dúsított, páratlan feltöltődést biztosító program volt. Csak klasszisokban lehet írni, hogy a program összeállítása, annak megszervezése és lebonyolítása teljesen hibátlanra sikerült, mert ízelítőt kaphattunk e csodás kis ország kulináris világából.
Természetesen hiába egy jó forgatókönyv, ha a lebonyolítás nem zökkenőmentes. De erről szó sem volt esetünkben, mert a további sikerhez hozzájárult Molnár Attila idegenvezető fantasztikus lexikális tudása, sziporkázó humora és önzetlen segítőkészsége is. Kovács Gábor autóbuszvezető vezetési stílusa pedig igazán biztonságot nyújtó volt végig és utunk folyamán bármikor fordulhattunk felé kéréseinkkel.
Ezért szeretném megköszönni az utazási iroda munkatársainak, Attilának és Gábornak áldozatkész munkáját és azt a fáradozást, amit a csoportért tettek. Üdvözlettel: P. Enikő

Bővebben

Isztriai nyaralás programokkal 2024. június 20-23.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúton is szeretném megköszönni a Vivaldi Travelnek, hogy az "Isztriai nyaralás programokkal" utazás során szuper élményekkel gazdagodtam. 
Az idegenvezető Steigerwald Juli egy tünemény, mindig mosolygott, mindenkivel nagyon kedves, segítőkész, szakmailag tökéletesen felkészült volt. A gépkocsivezető Józsi is nagy tapasztalattal rendelkező humoros, barátságos, közvetlen, kedves buszsofőr. Nem ez volt az első út Önökkel, júliusban Riminibe megyünk a lányommal, ahol tavaly is voltam, szintén pozitív volt minden azzal az úttal kapcsolatban is. Jövőre is tervezek a Vivaldi Travellel, mert mindennel tökéletesen elégedett voltam. Köszönettel, T. Valéria

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó 2024. június 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Június 20-23-ig részt vettem egy buszos kiránduláson Olaszországban (Garda tó, Milánó). Juhász Gábor volt a csoportkísérőnk. A kirándulás nagyon tetszett, mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Szuper programok, csodálatos helyek, kényelmes utazás volt. 
Külön  köszönetemet szeretném kifejezni Juhász Gábornak, aki nagyon felkészült, kedves, figyelmes utaskísérőnk volt, nagyon sok érdekes információt osztott meg velünk az út során. És köszönet a két buszsofőrnek is a biztonságos utazásért. Üdvözlettel: R.Melinda

Bővebben

Mesél a bécsi erdő 2024. június 16.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Június 16-án részt vettünk 4 fővel  a „Mesél a Bécsi erdő” 1 napos programjukon.
Nagyon jól szervezett volt az egész nap, minden olyan gördülékenyen, flottul ment, szuper jó programokkal. Teljes biztonságban éreztük magunkat, a sofőr úr nagyon jól vezetett!!
Akit viszont mindenképpen ki szeretnénk emelni, Ő az idegenvezető úr, Latabár Endre. Már korán reggel, az első üdvözlésnél is nagyon szimpatikus volt! Egész nap folyamán összetartotta  a csapatot, mindenről tájékoztatott és nagyon érthetően, izgalmasan, kellő humorral  adott át minden információt. Nagyon kedves gesztus volt Tőle, hogy ebéd után minden asztalhoz odament és megkérdezte hogy minden rendben volt e, ízlett e az étel. stb… Udvarias, kedves, segítőkész, intelligens fiatalember!  Azt gondolom, nem kell erre nagyobb bizonyíték, mint hogy 2 héttel az út után is megírom ezt az emailt! Köszönjük Önöknek, hogy Endrével utazhattunk és köszönjük Endrének, hogy velünk utazott!  
Eddig még nem utaztunk Önökkel. Ezután BIZTOS, hogy még sokszor fogunk!! Minden jót kívánok, csak  elégedett utast, csak tele buszokat! Üdvözlettel:M. Zsuzsanna

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2024. május 25.

Kedves Lányok !
A Badeni rózsák és a Laxenburg kastély elnevezésű egy napos Vivaldis úton vettünk részt május 25-én, ami egy nagyon kellemes szép kirándulás volt . Badenben, öröm volt sétálni a csodás rózsáktól illatozó Rosariumban, ahol az előző napi esőzések ellenére pompáztak a különféle szebbnél szebb rózsabokrok. A parkot elhagyva a városi séta alatt a csoportunkat megtréfálta az időjárás egy nagy felhőszakadás kíséretében. Szerencsénkre a Fürdő parkban jártunk amikor leszakadt az ég és gyorsan egy ott lévő zene pavilonban találtunk menedéket a vihar végéig. Laxenburgba érve újra napsütéses jó idő fogadott. Különleges a park és a kastély is, érdemes volt megtekinteni. Sok  díszes festett , mozaik ablakot csodálhattunk meg, a szép festmények, berendezési tárgyak mellett. Tetszett a kastély megközelítéséhez használt komp és  gyors volt az oda szállító dotto is.
Idegenvezetőnk Endre sok érdekes információval látta el a csoportot és humorával tette vidámmá az utazást. A sofőrünk biztonságos vezetésével és a ragyogó tiszta , kényelmes busszal járult hozzá a kellemes utazáshoz. Újra jó volt veletek utazni,már tervezzük a következő utat is. Üdvözlettel: L.né Klári

Bővebben

Ausztria aktívan: túra a Salzkammerguti tóvidéken és a Dachsteinen 2024.június 6-9.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk 2024.06.06-09. között az  Ausztria aktívan: túra a Salzkammerguti tóvidéken és a Dachsteinen utazásukon, melyen nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet érte Róbertnek aki rengeteg információt osztott meg velünk és a túrák alkalmával vezetett bennünket a szebbnél szebb helyekre és vigyázott a biztonságunkra a félelmetes magaslatokon is. Üdvözlettel:V.Renáta

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. május 17-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Többször utaztunk már Önökkel.Minden útjuk nagyon tetszett! 2024 május 17-20 között a Szlovénia az Alpok gyöngyszeme 4 napos úton voltunk legutóbb. (Van összehasonlítási alapunk, mert más utazási iroda útjain is nagyon sokszor részt vettünk.) De ez az út eddig mindent überelt: remekül összeállított gazdag program:  természetben városokban, mesés látnivalók. 
Színes csodálatos élmények a szurdokokban. Simán teljesíthető útvonalakon. Pompás várak kívül-belül. Hajókázások folyón, tavon. Tengerparti élmény a csodálatos Piranban. Még felsorolni is tetemes program ezen a 4 napon. Átélni még nagyszerűbb volt!
Az idegenvezetőnk Molnár Attila nagyszerű munkája alapján már most javasolnám 2024 év Idegenvezetője címére! 
Gábor az autóbuszvezetőnknek is nagy köszönet kiváló munkájáért!
Nagyon köszönjük Önöknek, csak így tovább Vivaldi Travel!! Üdvözlettel Vné T. Márta; 

Bővebben

Itália szívében 2024. május 15-20.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretnék  magam és a felesegem nevében visszajelezni az Önök által szervezett, olaszországi körúttal kapcsolatban! 05.15-05.20
Köszönjük ezt az élményt és minden szinten a pozitív hozzáállásukat! Egy életre szóló élményt kaptunk és ez köszönhető volt a két nagyon kedves és profi buszvezetőnknek, a tökéletes szervezésnek és nem utolsó sorban a kísérőnknek, idegenvezetőnknek,  Mison Andreának!!! Elképesztő mennyiségű információt kaptunk tőle és minden helyzetben azon volt, hogy gördülékenyen és gyonsan működtesse azokat a rendszereket, amik a kényelmünket és élményeinket gazdagították.
Mindent köszönünk, tovább adjuk jó hírüket és a jövőben még szeretnénk önökkel utazni! További jó munkát kívánunk: K.Orsolya és Tibor

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. május 17-20.

Tisztelt Vivaldi utazási iroda! 
Szeretnénk megköszönni azt a sok élményt aminek a részesei lehettünk  a 2024.május17- 20-ig tartó Szlovéniai utazáson! Külön köszönjük idegenvezetőnk, Molnár Attila derűs lényét,tájékoztatásait, széleskörű ismeretét az országról. Köszönet Gábornak aki remekül vezetve mindenhová időben ért! Remekül kiegészítették egymást!
Dné Sz.Eva és Gné

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2024. május 17-20.

Tisztelt utazási iroda!
Tegnap este érkeztünk haza a máj. 17-20. Prága útról. Mindennel meg voltunk elégedett. A hivatalos program a jelzetteknek megfelelően folyt.
Külön kiemelném Bányai Tamás idegenvezető munkáját. Ami nem is munkaként, hanem Csehország, Prága  és hivatása iránti szereteteként volt érzékelhelhető. Sokat emelt a látnivalók tolmácsolásában. Szimpatikus, kedves, nagytudású  személyisége nekünk, és azt hiszem csoportunk minden tagjának maximális megelégedettségére volt.
Én unokámmal vettem részt  a kiránduláson, és korosztályi eltéréseink ellenére mindegyikünknek nagy élmény volt ez az utazás. További sok sikert az irodának és minden dolgozójának. Üdvözlettel: Bné S.Erzsébet

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2024. május 17-20.

T. Vivaldi travel!
Hétfőn értünk haza a 4 napos krakkói városnézésről. Szeretnénk megköszönni szuper programot, jó szállást és étkezést, de mindenek előtt Robi idegenvezető türelmét és segítségét. Köszönettel: O. Ágnes

Bővebben

Ég és föld között: Umbria mesés vidékén 2024. május 7-12.

Jó estét kívánok,
köszönjük, hogy ilyen szép utazáson vehettünk részt. Külön köszönet az idegenvezetőnknek Végh Lillának. M. Margita

Bővebben

Schneeberg - a Bécsi-Alpok királynõje 2024. május 11.

Kedves Vivaldi Travel!
2024. május 11-én a Vivaldi Travel szervezésében és Latabár Endre lebonyolításában egy szép kiránduláson vehettünk részt Schneeberg a bécsi Alpok királynője cimmel.
Az  idegenvezető magas képzettséggel rendelkezik és nagyon sok hasznos információt osztott meg az utasokkal az országot, illetve az Alpokat illetően. Lélegzetelállító pályán pöfögött fel velünk a Salamander kisvonat. Láthattuk a növényzet változását ahogy haladtunk egyre feljebb. Az időjárás is kegyes volt, néha szél kiséretében, de mindvégig napsütésben indulhattunk neki a csúcshódírásnak, hogy a végén részesei lehessünk a gyönyörű látványnak ameddig a szem ellátott. Nem elhanyagolható  a Sebastian vízesés látványa sem. A túrától kellemesen elfáradva, a friss levegővel és a látvánnyal feltöltődve indulhattunk vissza Budapestre amely út a busz vezetőinek köszönhetően mindvégig biztonság érzetét keltette.  Már kinéztük a következő kirándulást is és nagyon várjuk. Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor 

Bővebben