Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Kedd: 13-17 h
Csütörtök: 9-13 h

Rólunk írták

Pannonhalma és Pápa: Apátság és a kékfestők titka 2020. szeptember 19.

KEDVES VIVALDI, MELLÉKELTEN KÜLDÖM AZ ALÁÍRT DOKUMENTUMOKAT.
A MÚLT SZOMBATI PANNONHALMA-PÁPA KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM. KÜLÖN KIEMELNÉM CSISZÉR ZSUZSI PÁRATLAN KEDVESSÉGÉT, LELKESSÉGÉT. MINDEN LESZÁLLÁSKOR OTT ÁLLT A BUSZ AJTÓBAN, ÉS NYÚJTOTTA A KEZÉT MINDENKINEK, HOGY SEGÍTSEN LESZÁLLNI. PÉLDAMUTATÓ EGYÉNISÉG!!! ÖRÜLÖK, HOGY SZOMBATON IS VELE UTAZHATOK!!!!!
ÜDV: SZ.J.

Bővebben

Börzsönyi romantika 2020. szeptember 19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Egy kevésbé ismert szeglete országunknak ez a börzsönyi célpont. Változatos és érdekes a program, kortól és érdeklődéstől függetlenül. Mindenki megtalálhatja benne a kedvére valót... kultúrát, történelmet, erdei gyalogtúrát kisvasútozással fűszerezve, a kikapcsolódást és a meglepetés programot is. Így az egész nap folyamán mindig sikerült felkelteni bennünk az érdeklődést. Több ilyen egyedi, hazai programot látnánk a kínálatukban.

Üdvözlettel: T.I.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Édesanyámmal 2020. aug. 20-22-én vettünk részt a Molnár Attila idegenvezetővel aSzlovénia, az Alpok gyöngyszemecímű utazásukon.
Felejthetetlen élményeket szereztünk. Kényelmesen, jól szervezetten utaztunk, csodálatos helyeken jártunk, kényelmes volt a szállásunk. Jó volt, hogy majdnem mindenhol volt egy kis szabadidőnk, és Attila mesélését, kalauzolását, poénjait is szívesen hallgattuk a helyszíneken. Köszönjük, amint lehet, újra utazunk Önökkel!  S. Andrea

Bővebben

Balatoni panoráma 2020. szeptember 6.

Tisztelt Vivaldi Travel! 
2020. szeptember 6-án az Önök szervezésében a Balatoni panorámát látogattuk meg. Egy-napos feltöltődés, kikapcsolódás, tanulás. Amolyan nyár "zárónak" terveztük.
Az összeállított program nagyon jó volt. Mindenki találhatott benne kedvére valót.
Horváth Zoltán  idegenvezető műveltsége, példátlan tudása, határozottsággal összekötött kedvessége újra és újra lenyűgöz minket. Minden kétséget kizáróan bizonyította a belevalóságát.
A ragyogóan vezető sofőr – ifj. Fülöp Ferenc – mellett pedig megvolt a teljes biztonság érzése. A szemünkben remekelt!
Újjászületve, élményekkel gazdagodva értünk haza.
A szervezés és az egész kirándulás, mint mindig, „Vivaldi szintűek” voltak. Még ezekben a nem egyszerű időkben is példaértékű a munkájuk. 
Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk menni legközelebb. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel!
Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Augusztus 30-án érkeztünk haza az Önök által szervezett "Szlovénia,az Alpok gyöngyszeme"3 napos kirándulásról.
Köszönetünket szeretném kifejezni az út megszervezéséért,Molnár Attila idegenvezető által előadott kiváló,tartalmas,jó humorral előadott ismertetőkért.Az út szuper volt,még 1-2 napot szívesen eltöltöttünk volna Szlovéniában.Ma már a Vintgar szurdoki bőrigázásra is nevetve emlékezünk.
Fülöp Ferenc buszvezetőnek a nyugodt,rutinos vezetést,aki az utasok minden kívánságát teljesítette.
A szállás ,az ellátás kiváló volt,egyedül a hűtőszekrényeket hiányoltuk.Javasoljuk az út 4,esetleg 5 napos változatát is. Köszönjük a gyönyörű élményeket!Kívánunk a további szebbnél szebb utak megszervezéséhez sok sikert és jó egészséget! dr.Sz.Klára,Sz.Sarolta,Sz.Emese és A.Péter 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Tisztelt Vivaldi Munkatársak!
2020.08.28-30. Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme utazáson vettünk részt.  Valamikor a Vintgar-szurdokról olvastam, és amikor megláttam, hogy a kedvelt utazási irodánk elvisz bennünket oda, nem volt kérdés, hogy elmegyünk erre az útra.  A 3 nap színes, változtos  programja, elvarázsolt bennünket. A harmadik nap időjárása barátságosabb is lehetett volna, de mégis élményekkel feltöltődve érkeztünk vissza az útról. Köszönjük  az utazási irodának, Molnár Attilának és Fülöp Ferencnek a profi munkáját, ami biztosította hogy ilyen szuper legyen ez a 3 nap. Ez a harmadik utunk volt Önökkel, remélem kitartanak ebben a nehéz helyzetben, mert alig várjuk, hogy újra útra kelhessünk a Vivaldi Travellel. Üdvözlettel,  D Erika és F Miklós

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi travel.Igazi mazlistak vagyunk!Sikerült 3 szor eljutni veletek idén nyáron külföldre.Köszönöm nagyon!Felfedeztunk Szloveniat.3 napos útban varázslatos élményekben gazdagodtunk!Bravo profi soförnek Feri Fülöpnek és nagyon húmoros idegenvezetőnek Molnár Attinak.BRAVO!

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 28-30. között kirándultunk Önökkel a Szlovénia gyöngyszemei úton. A három nap programja nagyon tartalmas és élményekben gazdag volt. Csodálatos tájakat, természeti szépségeket  és Szlovénia történelmi értékeit egyaránt láthattuk! Kellemes és szép élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük ezt Molnár Attila idegenvezetőnek, aki segített bennünket Szlovénia megismerésében, tette ezt hatalmas empátiával, humorral és nem utolsó sorban rengeteg szakmai ismerettel! Autóbuszvezetőnk, Feri, rendkivül biztonságosan juttatott el bennünket uticélunkhoz, segítőkész, barátságos volt.
Köszönjük ezt a szép utat az Irodának is, hiszen gyors ügyintézéssel, mellyel módosították az utazás időpontját, lehetővé tették számunkra, hogy még a korlátozás előtt, megláthassuk Szlovénia nevezetességeit.
Reméljük, ez a bizonytalan helyzet egyszer véget ér és újra Önökkel utazhatunk! Sz. Jánosné és Sz. János

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Bakancslistás vágyam teljesült a hétvégén azzal, hogy eljutottam Bledbe. Azonban a kirándulás nem úgy alakult, ahogy terveztem, hiszen Bled nem került le a listámról, csak ki lett egészítve (eljutni Bledbe... legalább még egyszer), sőt még ki is kellett egészítenem a kis bakancslistámat Pirannal és Portorozzal!
A 4P nap valóban az volt: Páratlan-Pazar-Pompás-Parádés
Attila szórakoztató, informatív, lexikális, barátságos, egy szóval Profi - Ő az ötödik P! Rendkívül kellemes ember, hihetetlen és irigylésre méltó energiákkal. Nagyon megnyugtató volt ilyen jó kezekben lenni, amihez Sofőr Feri (két eff - FF) higgadt, türelmes vezetési stílusa, kedvessége csak még inkább hozzájárult ahhoz, hogy nyugodtan hátra dőlhessünk, kikapcsolódjunk, feltöltődjünk, és magunkba szívjuk Szlovéniát!
Köszönjük szépen! Csodálatos utazás volt! Nem kérdés, hogyha nyílnak a határok csakis Vivaldival utazunk!
Köszönettel:E.Évi és családja

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2020. augusztus 30.

Kedves Utazásszervezők!
Először is gratulálok az Önök munkatársainak! Nagyszerű programok megszervezését és lebonyolítását tapasztaltuk ebben a zűrzavaros, vírusos világban .Külön említeném KUTHY KATALIN  idegenvezetőnket, aki tájékozottságával, választékos stílusával lehengerelt  bennünket az augusztus 30-i "Mesekastélyok " kiránduláson. Gratulálunk az ilyen munkatársakhoz.Reméljük még hosszú éveken keresztül lesz energiája  elvarázsolni az utazni szerető embereket. Minden közreműködőnek köszönjük. További szép kirándulásokat kívánunk sok résztvevővel! Tisztelettel: Gáspár házaspár

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Tisztelt Iroda
Nagy szeretettel szeretném elmondani, hogy a három napos bledi-tó kirándulás idegen vezetője Attila rendkívüli ember. Ezt a fajta kedvességet, humort, talpraesettséget, és mindent jókedvüen, olyan hozzáállással, hogy kivirult, ha kérdeztünk valamit, mindenre vidáman reagált, még a negatív emberből is lelkes vidámságot varázsolt. Minden túrámon a Vivaldi travelnál szuper volt az idegenvezetés, de Attilának párja nincs. Tisztelettel T. Tivadarné

Bővebben

ALsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2020. augusztus 13-16.

Kedves Vivaldi-csapat!
Először is szeretném megköszönni az irodának a nehéz helyzetben történő rugalmas, kedves, megértő ügyintézésüket. Nem volt nekem sem könnyű elindulni, de aztán az élmények kárpótoltak. Árpád ezúttal is elképesztően felkészült, lelkes, türelmes és mindent megoldó túravezetőm volt egy csodásan összeállított programmal. Egyetlen percet sem unatkoztam, és ez így a jó. Gyönyörű és különleges tájakat, városokat ismerhettünk meg. A cseh és lengyel sziklavárosok, Wroclaw óvárosának színes házrengetege ,a vízesés, a kastély mid-mind felejthetetlen élményt jelentett. Köszönöm Önöknek ezt a 4 napot! Fogadják tőlem szeretettel a sok száz fotómból találomra kiválasztott képeket. Biztosan utazom még a Vivaldival. Csillagos ötös! Tisztelettel: L.Lajos

Bővebben

Szlovénia rejtett kincsei 2020. augusztus 20-22.

Kedves Vivaldi Travel!
Szlovénia rejtett kincsei a 4. utunk volt Nálatok.
Mivel ez egy új programotok, ezért gondoltam megosztom Veletek erről az útról a véleményemet. FANTASZTIKUS VOLT!
A 3 napra összeállított programok egyike sem volt megerőltető, de mégis nagyon kerek volt minden napunk. Több olyan helyszín volt, aminek a végén úgy éreztük, hogy oda vissza kell térnünk  a közeljövőben. /2 barlang kirándulás lenyűgöző volt/
Csongor, az idegenvezetőnk, mindig gondoskodott róla, hogy jóllakva és kényelmesen tölthessük el a napunkat. A sofőrünk, Lajos zseniális hangulatmester volt, rengeteget nevettünk.
Köszönjük szépen, hogy a kevés létszámunk ellenére is megvalósulhatott ez az utazás.
Legközelebb is a Vivaldival utazunk! Szép napot Nektek, P. Viki

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2020. augusztus 13-16.

Tisztelt Vivaldi és Nagy Árpád!
Már többször utaztam a Vivaldival és remélem még fogok is.
Szeretném köszönetemet kifejezni Önöknek és Nagy Árpád idegenvezetőnek, hogy megismertette velünk (2020. 08. 13. - 08.16.) Alsó Szilézia csodálatos természeti kincseit és szépségeit. Árpi felkészültsége és az utasokhoz való figyelmessége, kedvessége, külön figyelmet érdemel.
Továbbá köszönet busz vezetőnknek, aki tapasztalt sofőrként épségben és biztonságban hozott haza minket.
Csodálatos napokat töltöttem el, ezen az utazáson, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönettel: S.Éva

Bővebben

Hévízi felfrissülés és a Kis-Balaton 2020.augusztus 21.

Kedves Eszter! 
Egy pár sort szeretnék megosztani a kirándulásról. 
Budaörsön a régi izgalommal vártam, hogy beguruljon a buszom. Majd felszálláskor Zoltán jelezte bárhova ülhetek, családias a légkör... Elölre foglaltam helyet, majd nem mertem hátra nézni, hogy mennyien is vagyunk valójában, de tudtam kevesen. Nagy szomorúság volt a lelkemben és nem értettem, erre a csodás belföldi útra hol maradtak az emberek.Aztán rájöttem sok többnapos út indult, ott vannak. Első megállónál jólesően konstatáltam, hogy jééé 3 hölggyel is utaztam már Vivaldis úton. Zoltánnal most utaztam először. Úgy ahogy a többi Vivaldis idegenvezető, Ő is nagy tudással rendelkezik, profi, mellette nagyon jó fej, laza, humoros. Sok értékes információt osztott meg a családias kiscsoporttal. Kis Balatoni túra a helyi idegenvezető hölggyel szuper volt, szívvel lélekkel vezette a túrát. A borozáson már tényleg családiasan éreztük magunkat, az egész nap hangulatát megalapoztuk ott... Szívesen maradtam volna még a csoporttal egy éjszakát, egy másnapi fürdőzéssel kombinálva. Hévíz engem elvarázsolt. Összeséggel: Nagyon jól éreztem magam, csodás nap volt. Örülök, hogy Zoltánt is megismerhettem végre. P.E

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Üdvözlöm Önöket!
A minap tértünk haza az Önök által szervezett "Szlovénia az Alpok gyöngyszeme"vakációról.
Röviden: SZUPER jó volt. A programok kiválóak, jól szervezettek voltak. A megtekintett látnivalók lenyűgözőek. Ha három napba ennél többet akartak volna tenni, az már megerőltető lett volna.
Idegenvezetőnk Attila sajátos humorral előadott "kiselőadásai", viccei pedig megfűszerezték az út hangulatát, felrázták a néha elfáradt társaságot. Úgy gondolom, hogy ez így pont jó volt.
Sajnos nem tudok építő jellegű kritikát, javaslatot megfogalmazni, mert ez egy profin szervezett és kivitelezett utazás volt. Gratulálok és még biztosan találkozunk. Üdvözlettel S. László

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Kedves Vivaldi Travel csapat!
A hosszú hétvége keretében vettünk részt a Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme programjukon.
Szeretnénk köszönetet mondani a sok-sok csodálatos élménnyel tarkított, jól szervezett és lebonyolított útért. Köszönjük idegenvezetőnk, Molnár Attila kitünő munkáját, nagyon jól éreztük magunkat. Üdvözlettel: N. Katalin, T. János, T. Anna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Tisztelt Vivaldi utazási iroda! 
Ezúton szeretném megköszönni Molnár Attilának ezt a felejthetetlen gyönyőrű szlovén utat amin 2020.08.20-22 között részt vettünk. Attila kedvessége,humora és tudása még szebbé tette ezt a pár napot.
Legközelebb is szívesen utazunk az irodával. Tisztelettel T.család

Bővebben