Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Irodánk a személyes ügyintézést november 1-tól visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-13.00 óra között.

Rólunk írták

Márton nap Palócföldön: Hollókő-Kozárd-Szécsény 2020. november 7.

Kedves Vivaldi Dolgozók!
Meg szeretném köszönni, hogy a 2020. november 7-i Márton nap Palócföldön: Hollókő, Kozárd, Szécsény út megvalósult jelen bizonytalan körülmények között és a kis létszám ellenére is! 
Nagyon jól sikerült az utazás, tartalmas programokon vehettünk részt. Az időjárás hozzá csodálatos volt, és a helyi idegenvezetők is nagyon lelkesek voltak. Csiszér Zsuzsi idegenvezető maximálisan felkészült és kedves volt, mint mindig.  Attila sofőrünk pedig biztonságosan fuvarozott bennünket.
További sok hasonlóan sikeres utat és hozzájuk jó egészséget kívánok mindannyiunknak! Üdvözlettel, B. Izabella

Bővebben

Márton nap Egerben és Szilvásváradon 2020. november 7.

KEDVES VIVALDI,A TEGNAPI EGER-SZILVÁSVÁRAD ÚT NAGYSZERŰ VOLT!!!! KÖSZÖNET HORVÁTH ZOLINAK, AZ IGAZI TANÁRNAK!!!!! KÜLÖN KÖSZÖNET A MEGLEPETÉS PROGRAMÉRT!!!!! CSODÁLATOS VOLT MINDEN!!!!KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben

Palócföldi kalandozás: Hollókő és Szécsény 2020. október 3.

Kedves Vivaldi! Köszönöm a Hollókői útat! Sose tudtam,hogy ott van egy mesés hangulatú vár! Kozárd egyszerűen lenyűgözött! Szécsény nosztalgia muzeumban olyan megnyugtato volt látni vezetékes telefonokat. Vicces! Olyan béket árasztanak.))) Gazdagodtam lelkileg megint. Imádom Csiszer Zsuzsi idegenvezetőt! Várom az új kirandulásokat! Bravo! E.V.

Bővebben

Ópusztaszer, magyarságunk története képekben 2020. október 3.

KEDVES VIVALDI, A MÚLT SZOMBATI ÓPUSZTASZER-SZEGED KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM! EBBEN NAGY SZEREPET JÁTSZOTT AZ IDEGENVEZETŐ, KUTHY KATALIN, AKI A BUSZBAN IS VÉGIG MESÉLT, NAGYON ÉRDEKES ÉS ÉLVEZETES VOLT. NAGY TUDÁSÚ ÉS KÉSZSÉGES! ÖRÜLÖK, HOGY MEGISMERTEM! 
KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2020. szeptember 26.

Kedves Vivaldi travel.
Tegnap ismét egy tökéletes napunk volt.Kalocsa és Germeci erdő.Sok varázslatos pillanatunk volt.Szeretnék kiemelni Fazekas alkotóházat.Pozitív hely.Kovács László feleségével kreáltak otthonukból egy másik dimenziot!Művészet és lélek talalkozása.Imádom Zsuzi Csíszért idegenvezetőt!Vele mindenhová megyek!Tetszik az is,milyen kényelmes és cuki a kisbusz.Hálás köszönet!Bravó!!! V.E

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2020. szeptember 26.

KEDVES VIVALDI,
A MÚLT SZOMBATI KALOCSA-GEMENCI ERDŐ KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, SZUPER VOLT MINDEN PROGRAM, A SOFŐR ZAHER MARCI NAGYON KEDVES VOLT!
CSISZÉR ZSUZSIVAL ÉLMÉNY UTAZNI, NAGYON KEDVES!!!!! PÉLDAMUTATÓ AZ ÉLETHEZ, UTAZÁSHOZ VALÓ VISZONYA!! SOKAT LEHET TŐLE TANULNI!
VÁROM ÓPUSZTASZERT IS!!! KÖSZÖNETTEL: SZ. JUDIT

Bővebben

Pannonhalma és Pápa: Apátság és a kékfestők titka 2020. szeptember 19.

KEDVES VIVALDI, MELLÉKELTEN KÜLDÖM AZ ALÁÍRT DOKUMENTUMOKAT.
A MÚLT SZOMBATI PANNONHALMA-PÁPA KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM. KÜLÖN KIEMELNÉM CSISZÉR ZSUZSI PÁRATLAN KEDVESSÉGÉT, LELKESSÉGÉT. MINDEN LESZÁLLÁSKOR OTT ÁLLT A BUSZ AJTÓBAN, ÉS NYÚJTOTTA A KEZÉT MINDENKINEK, HOGY SEGÍTSEN LESZÁLLNI. PÉLDAMUTATÓ EGYÉNISÉG!!! ÖRÜLÖK, HOGY SZOMBATON IS VELE UTAZHATOK!!!!!
ÜDV: SZ.J.

Bővebben

Börzsönyi romantika 2020. szeptember 19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Egy kevésbé ismert szeglete országunknak ez a börzsönyi célpont. Változatos és érdekes a program, kortól és érdeklődéstől függetlenül. Mindenki megtalálhatja benne a kedvére valót... kultúrát, történelmet, erdei gyalogtúrát kisvasútozással fűszerezve, a kikapcsolódást és a meglepetés programot is. Így az egész nap folyamán mindig sikerült felkelteni bennünk az érdeklődést. Több ilyen egyedi, hazai programot látnánk a kínálatukban.

Üdvözlettel: T.I.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Édesanyámmal 2020. aug. 20-22-én vettünk részt a Molnár Attila idegenvezetővel aSzlovénia, az Alpok gyöngyszemecímű utazásukon.
Felejthetetlen élményeket szereztünk. Kényelmesen, jól szervezetten utaztunk, csodálatos helyeken jártunk, kényelmes volt a szállásunk. Jó volt, hogy majdnem mindenhol volt egy kis szabadidőnk, és Attila mesélését, kalauzolását, poénjait is szívesen hallgattuk a helyszíneken. Köszönjük, amint lehet, újra utazunk Önökkel!  S. Andrea

Bővebben

Balatoni panoráma 2020. szeptember 6.

Tisztelt Vivaldi Travel! 
2020. szeptember 6-án az Önök szervezésében a Balatoni panorámát látogattuk meg. Egy-napos feltöltődés, kikapcsolódás, tanulás. Amolyan nyár "zárónak" terveztük.
Az összeállított program nagyon jó volt. Mindenki találhatott benne kedvére valót.
Horváth Zoltán  idegenvezető műveltsége, példátlan tudása, határozottsággal összekötött kedvessége újra és újra lenyűgöz minket. Minden kétséget kizáróan bizonyította a belevalóságát.
A ragyogóan vezető sofőr – ifj. Fülöp Ferenc – mellett pedig megvolt a teljes biztonság érzése. A szemünkben remekelt!
Újjászületve, élményekkel gazdagodva értünk haza.
A szervezés és az egész kirándulás, mint mindig, „Vivaldi szintűek” voltak. Még ezekben a nem egyszerű időkben is példaértékű a munkájuk. 
Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk menni legközelebb. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel!
Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Augusztus 30-án érkeztünk haza az Önök által szervezett "Szlovénia,az Alpok gyöngyszeme"3 napos kirándulásról.
Köszönetünket szeretném kifejezni az út megszervezéséért,Molnár Attila idegenvezető által előadott kiváló,tartalmas,jó humorral előadott ismertetőkért.Az út szuper volt,még 1-2 napot szívesen eltöltöttünk volna Szlovéniában.Ma már a Vintgar szurdoki bőrigázásra is nevetve emlékezünk.
Fülöp Ferenc buszvezetőnek a nyugodt,rutinos vezetést,aki az utasok minden kívánságát teljesítette.
A szállás ,az ellátás kiváló volt,egyedül a hűtőszekrényeket hiányoltuk.Javasoljuk az út 4,esetleg 5 napos változatát is. Köszönjük a gyönyörű élményeket!Kívánunk a további szebbnél szebb utak megszervezéséhez sok sikert és jó egészséget! dr.Sz.Klára,Sz.Sarolta,Sz.Emese és A.Péter 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Tisztelt Vivaldi Munkatársak!
2020.08.28-30. Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme utazáson vettünk részt.  Valamikor a Vintgar-szurdokról olvastam, és amikor megláttam, hogy a kedvelt utazási irodánk elvisz bennünket oda, nem volt kérdés, hogy elmegyünk erre az útra.  A 3 nap színes, változtos  programja, elvarázsolt bennünket. A harmadik nap időjárása barátságosabb is lehetett volna, de mégis élményekkel feltöltődve érkeztünk vissza az útról. Köszönjük  az utazási irodának, Molnár Attilának és Fülöp Ferencnek a profi munkáját, ami biztosította hogy ilyen szuper legyen ez a 3 nap. Ez a harmadik utunk volt Önökkel, remélem kitartanak ebben a nehéz helyzetben, mert alig várjuk, hogy újra útra kelhessünk a Vivaldi Travellel. Üdvözlettel,  D Erika és F Miklós

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi travel.Igazi mazlistak vagyunk!Sikerült 3 szor eljutni veletek idén nyáron külföldre.Köszönöm nagyon!Felfedeztunk Szloveniat.3 napos útban varázslatos élményekben gazdagodtunk!Bravo profi soförnek Feri Fülöpnek és nagyon húmoros idegenvezetőnek Molnár Attinak.BRAVO!

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 28-30. között kirándultunk Önökkel a Szlovénia gyöngyszemei úton. A három nap programja nagyon tartalmas és élményekben gazdag volt. Csodálatos tájakat, természeti szépségeket  és Szlovénia történelmi értékeit egyaránt láthattuk! Kellemes és szép élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük ezt Molnár Attila idegenvezetőnek, aki segített bennünket Szlovénia megismerésében, tette ezt hatalmas empátiával, humorral és nem utolsó sorban rengeteg szakmai ismerettel! Autóbuszvezetőnk, Feri, rendkivül biztonságosan juttatott el bennünket uticélunkhoz, segítőkész, barátságos volt.
Köszönjük ezt a szép utat az Irodának is, hiszen gyors ügyintézéssel, mellyel módosították az utazás időpontját, lehetővé tették számunkra, hogy még a korlátozás előtt, megláthassuk Szlovénia nevezetességeit.
Reméljük, ez a bizonytalan helyzet egyszer véget ér és újra Önökkel utazhatunk! Sz. Jánosné és Sz. János

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Bakancslistás vágyam teljesült a hétvégén azzal, hogy eljutottam Bledbe. Azonban a kirándulás nem úgy alakult, ahogy terveztem, hiszen Bled nem került le a listámról, csak ki lett egészítve (eljutni Bledbe... legalább még egyszer), sőt még ki is kellett egészítenem a kis bakancslistámat Pirannal és Portorozzal!
A 4P nap valóban az volt: Páratlan-Pazar-Pompás-Parádés
Attila szórakoztató, informatív, lexikális, barátságos, egy szóval Profi - Ő az ötödik P! Rendkívül kellemes ember, hihetetlen és irigylésre méltó energiákkal. Nagyon megnyugtató volt ilyen jó kezekben lenni, amihez Sofőr Feri (két eff - FF) higgadt, türelmes vezetési stílusa, kedvessége csak még inkább hozzájárult ahhoz, hogy nyugodtan hátra dőlhessünk, kikapcsolódjunk, feltöltődjünk, és magunkba szívjuk Szlovéniát!
Köszönjük szépen! Csodálatos utazás volt! Nem kérdés, hogyha nyílnak a határok csakis Vivaldival utazunk!
Köszönettel:E.Évi és családja

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2020. augusztus 30.

Kedves Utazásszervezők!
Először is gratulálok az Önök munkatársainak! Nagyszerű programok megszervezését és lebonyolítását tapasztaltuk ebben a zűrzavaros, vírusos világban .Külön említeném KUTHY KATALIN  idegenvezetőnket, aki tájékozottságával, választékos stílusával lehengerelt  bennünket az augusztus 30-i "Mesekastélyok " kiránduláson. Gratulálunk az ilyen munkatársakhoz.Reméljük még hosszú éveken keresztül lesz energiája  elvarázsolni az utazni szerető embereket. Minden közreműködőnek köszönjük. További szép kirándulásokat kívánunk sok résztvevővel! Tisztelettel: Gáspár házaspár

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Tisztelt Iroda
Nagy szeretettel szeretném elmondani, hogy a három napos bledi-tó kirándulás idegen vezetője Attila rendkívüli ember. Ezt a fajta kedvességet, humort, talpraesettséget, és mindent jókedvüen, olyan hozzáállással, hogy kivirult, ha kérdeztünk valamit, mindenre vidáman reagált, még a negatív emberből is lelkes vidámságot varázsolt. Minden túrámon a Vivaldi travelnál szuper volt az idegenvezetés, de Attilának párja nincs. Tisztelettel T. Tivadarné

Bővebben

ALsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2020. augusztus 13-16.

Kedves Vivaldi-csapat!
Először is szeretném megköszönni az irodának a nehéz helyzetben történő rugalmas, kedves, megértő ügyintézésüket. Nem volt nekem sem könnyű elindulni, de aztán az élmények kárpótoltak. Árpád ezúttal is elképesztően felkészült, lelkes, türelmes és mindent megoldó túravezetőm volt egy csodásan összeállított programmal. Egyetlen percet sem unatkoztam, és ez így a jó. Gyönyörű és különleges tájakat, városokat ismerhettünk meg. A cseh és lengyel sziklavárosok, Wroclaw óvárosának színes házrengetege ,a vízesés, a kastély mid-mind felejthetetlen élményt jelentett. Köszönöm Önöknek ezt a 4 napot! Fogadják tőlem szeretettel a sok száz fotómból találomra kiválasztott képeket. Biztosan utazom még a Vivaldival. Csillagos ötös! Tisztelettel: L.Lajos

Bővebben