Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Miskolc és Lillafüred, a Bükk kapuja 2021. július 24.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondani a tegnapi Lillafüred, Miskolc túráért. Fantasztikusan összeválogatták a napi programot! Persze Lillafüreden akár egy teljes napot is el lehetett volna tölteni, de a nap így volt tökéletes! Az erdei vonatozás életreszóló élmény volt. A Tünderkert pedig tényleg „WOW”. Miskolcon, a panel házak tövében ez egy csoda. Az ikokonhoz pedig egyedül nem jutottunk volna be.
Külön köszönet Csiszér Zsuzsinak, aki minden váratlan helyzetet tökéletesen megoldott a nap során. Még soha nem csalódtunk Önökben. Üdvözlettel:K. Zsuzsa

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 23-25.

Kedves Mindenki!
Volt szerencsém részt venni a hétvégén egy fantasztikus programon, Szlovéniában. Molnár Attila idegenvezetőjük a maximumot nyújtotta, csak úgy mint a Ferenc úr a szuperbiztos vezetést. Remélem idén utazhatunk még együtt, de ha nem, ez az év már akkor is csodás lesz ez után a pár nap után.
Köszönöm még egyszer a lehetőséget, kiválóan éreztük magunkat. Tímea és Róbert

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 9-11.

Kedves Évi!
Valami fantasztikus volt a szlovén út, olyan gyönyörűségeket láttunk, olyan élményekben volt részünk, hogy hálás köszönet érte!!!!!
Nem voltunk még Szlovéniában, hallottuk, hogy csodaszép, de erre, erre nem számítottunk. Eleve festői a táj, és a programok, amelyeken részt vettünk... lenyűgöző volt mind!! Bámulatos. Egy csoda. Még maradtunk volna pár napot! :-)
Ági zseniálisan kalauzolta a csoportot, rengeteg izgalmas, érdekes dolgot mesélt, jó volt hallgatni. A sofőrünk tök ügyesen, precízen és biztonságosan vitte a csoportot helyszínről helyszínre. Mindketten- Ági és Robi?- végtelenül szimpatikus, kedves, figyelmes emberek. Gratula a kollégáidhoz! További szép napot! Üdv.: János

Bővebben

Hungarikum: a halasi csipke, látogatással az Ízek Házába 2021. július 11.

Tisztelt Címzett!
Köszönetet mondok a halasi kirándulásért.
Nagyon jól sikerült, jól szervezett út, és nagyon tetszett. Jól éreztem magam.
Erika és Lajos, külön köszönet nekik, mindent megtettek hogy szép napunk legyen. Az eső is megkímélt minket, semmi nem zavarta meg szép napunkat.
Köszönet érte. Üdvözlettel: SZőnyi Imréné

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2021. június 20.

Kedves Munkatársak,
2 hete vettem részt a kalocsai társasúton, most is nagyon jól szervezett út volt kedves idegenvezetővel.
Nagyon meleg volt de busz prímán hűtött, kényelmes, kedves, ügyes gépkocsivezetővel.
Rengeteg látnivaló volt, a tájház az édes, idős hímző nénivel, a kerámia műhely bemutatóval, a paprika kiállítás, éppen mise volt a szépen felújított főszékesegyházban, isteni cukrászda mellette, a gemenci kisvasútozás, végül szekszárdi rövid városnézés.
Több Vivaldi társasúton vettem már részt, most Magyarországot szeretném bejárni Önökkel. Látom vannak új utak, a hazai tájak, városok szépségét egynapos úton is meg lehet ismerni.
Minden munkatársnak jó egészséget, és sok munkát kívánok , remélem hamarosan találkozunk! üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Balatoni panoráma 2021. június 26.

KEDVES VIVALDI, 
KÖSZÖNÖM AZ IRODÁNAK, HOGY A BALATONI PANORÁMA UTAT SZOMBATON KIS LÉTSZÁM ELLENÉRE MEGTARTOTTÁK, AMI ÍGY IGEN CSALÁDIAS VOLT. HORVÁTH ZOLI A NAGY MELEG ÉS A KIS LÉTSZÁM ELLENÉRE IS A MAXIMUMOT NYÚJTOTTA, HOGY MINÉL TÖBBET MEGTUDJUNK MI IS ERRŐL A SZÉP TÁJRÓL. IGAZI KULTURÁLIS ÉLMÉNY VELE UTAZNI! KÖSZÖNET NEKI.
ÜDVÖZLETTEL: Szerencsés Judit

Bővebben

Balatoni panoráma 2021. június 26.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazásszervezők!
Köszönetet mondok amiért a kis létszám ellenére is elindították szombaton a Balatoni körutat.
Köszönet Zoltánnak azt a rengeteg információt, amivel ellátta kis "'családias" csoportunkat, és Györgynek a biztonságos utazásunkat.
Nagyon jól sikerült az út, jól éreztem magam.
Üdvözlettel: Szőnyi Imréné

Bővebben

Miskolc és Lillafüred, a Bükk kapuja 2021. július 24.

2021. július 24-én Csiszér Zsuzsi vezetésével egy nagyszerű kiránduláson vettünk részt, mely magába foglalta a Bükk szépségeinek egy részletét. A séta Bükkszentkereszten a gyógyitó kövekhez és Lillafüreden nagyon kellemes volt. Szintén élményteli a kisvonatozás a friss erdei levegőt magunkba szippantva. A Tündérkert maga a csoda volt. Jó érzés látni miből mit lehet alkotni ha akarja valaki.
Zsuzsi nagyon felkészült idegenvezető, egész úton érdekes és hasznos információval látott el bennünket melyet ezúton is köszönünk. Köszönet jár a busz vezetőjének is aki rendkivül segitőkész volt.
Egy újabb szép napot tudhatunk magunk mögött, a megszokott "Vivaldis" szinvonallal. MIndenkinek csak ajánlani tudom az Irodát és útjaikat. Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor

Bővebben

Eger-Szilvásvárad-Szépasszonyvölgy

2021. július 17.én egy kellemes kiránduláson vehettünk részt az Iroda szervezésében és Horváth Zoltán vezetésével Eger-Szilvásvárad elnevezésű úton. Az időjárás is kegyes volt hozzánk így ragyogó napsütésben, de a Szalajka-völgy fáinak árnyat adó lombjai alatt gyönyörködhettünk a természet szépségeiben és a "zúgó vízesésben". Különleges élmény volt a kisvonatozás mely hozzánk hasonlóan sok kirándulót vonzott. Megcsodálhattuk Eger szépségeit. Végül a nap megkoronázásaként az egyik egri borpincében hűthettük le magunkat és  kóstolhattuk a finom borokat, melyből vásárolni lehetett.
Külön köszönjük a busz vezetőjének, hogy mindvégig biztonságban érezhettük magunkat, valamint Horváth Zoltánnak a sok hasznos és érdekes információt mellyel ellátott bennünket az utazás során. 
Remek út volt és már nagyon várjuk a következő kirándulást is.
Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor 

Bővebben

Márton nap Palócföldön: Hollókő-Kozárd-Szécsény 2020. november 7.

Kedves Vivaldi Dolgozók!
Meg szeretném köszönni, hogy a 2020. november 7-i Márton nap Palócföldön: Hollókő, Kozárd, Szécsény út megvalósult jelen bizonytalan körülmények között és a kis létszám ellenére is! 
Nagyon jól sikerült az utazás, tartalmas programokon vehettünk részt. Az időjárás hozzá csodálatos volt, és a helyi idegenvezetők is nagyon lelkesek voltak. Csiszér Zsuzsi idegenvezető maximálisan felkészült és kedves volt, mint mindig.  Attila sofőrünk pedig biztonságosan fuvarozott bennünket.
További sok hasonlóan sikeres utat és hozzájuk jó egészséget kívánok mindannyiunknak! Üdvözlettel, B. Izabella

Bővebben

Márton nap Egerben és Szilvásváradon 2020. november 7.

KEDVES VIVALDI,A TEGNAPI EGER-SZILVÁSVÁRAD ÚT NAGYSZERŰ VOLT!!!! KÖSZÖNET HORVÁTH ZOLINAK, AZ IGAZI TANÁRNAK!!!!! KÜLÖN KÖSZÖNET A MEGLEPETÉS PROGRAMÉRT!!!!! CSODÁLATOS VOLT MINDEN!!!!KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben

Palócföldi kalandozás: Hollókő és Szécsény 2020. október 3.

Kedves Vivaldi! Köszönöm a Hollókői útat! Sose tudtam,hogy ott van egy mesés hangulatú vár! Kozárd egyszerűen lenyűgözött! Szécsény nosztalgia muzeumban olyan megnyugtato volt látni vezetékes telefonokat. Vicces! Olyan béket árasztanak.))) Gazdagodtam lelkileg megint. Imádom Csiszer Zsuzsi idegenvezetőt! Várom az új kirandulásokat! Bravo! E.V.

Bővebben

Ópusztaszer, magyarságunk története képekben 2020. október 3.

KEDVES VIVALDI, A MÚLT SZOMBATI ÓPUSZTASZER-SZEGED KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM! EBBEN NAGY SZEREPET JÁTSZOTT AZ IDEGENVEZETŐ, KUTHY KATALIN, AKI A BUSZBAN IS VÉGIG MESÉLT, NAGYON ÉRDEKES ÉS ÉLVEZETES VOLT. NAGY TUDÁSÚ ÉS KÉSZSÉGES! ÖRÜLÖK, HOGY MEGISMERTEM! 
KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2020. szeptember 26.

Kedves Vivaldi travel.
Tegnap ismét egy tökéletes napunk volt.Kalocsa és Germeci erdő.Sok varázslatos pillanatunk volt.Szeretnék kiemelni Fazekas alkotóházat.Pozitív hely.Kovács László feleségével kreáltak otthonukból egy másik dimenziot!Művészet és lélek talalkozása.Imádom Zsuzi Csíszért idegenvezetőt!Vele mindenhová megyek!Tetszik az is,milyen kényelmes és cuki a kisbusz.Hálás köszönet!Bravó!!! V.E

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2020. szeptember 26.

KEDVES VIVALDI,
A MÚLT SZOMBATI KALOCSA-GEMENCI ERDŐ KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, SZUPER VOLT MINDEN PROGRAM, A SOFŐR ZAHER MARCI NAGYON KEDVES VOLT!
CSISZÉR ZSUZSIVAL ÉLMÉNY UTAZNI, NAGYON KEDVES!!!!! PÉLDAMUTATÓ AZ ÉLETHEZ, UTAZÁSHOZ VALÓ VISZONYA!! SOKAT LEHET TŐLE TANULNI!
VÁROM ÓPUSZTASZERT IS!!! KÖSZÖNETTEL: SZ. JUDIT

Bővebben

Pannonhalma és Pápa: Apátság és a kékfestők titka 2020. szeptember 19.

KEDVES VIVALDI, MELLÉKELTEN KÜLDÖM AZ ALÁÍRT DOKUMENTUMOKAT.
A MÚLT SZOMBATI PANNONHALMA-PÁPA KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM. KÜLÖN KIEMELNÉM CSISZÉR ZSUZSI PÁRATLAN KEDVESSÉGÉT, LELKESSÉGÉT. MINDEN LESZÁLLÁSKOR OTT ÁLLT A BUSZ AJTÓBAN, ÉS NYÚJTOTTA A KEZÉT MINDENKINEK, HOGY SEGÍTSEN LESZÁLLNI. PÉLDAMUTATÓ EGYÉNISÉG!!! ÖRÜLÖK, HOGY SZOMBATON IS VELE UTAZHATOK!!!!!
ÜDV: SZ.J.

Bővebben

Börzsönyi romantika 2020. szeptember 19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Egy kevésbé ismert szeglete országunknak ez a börzsönyi célpont. Változatos és érdekes a program, kortól és érdeklődéstől függetlenül. Mindenki megtalálhatja benne a kedvére valót... kultúrát, történelmet, erdei gyalogtúrát kisvasútozással fűszerezve, a kikapcsolódást és a meglepetés programot is. Így az egész nap folyamán mindig sikerült felkelteni bennünk az érdeklődést. Több ilyen egyedi, hazai programot látnánk a kínálatukban.

Üdvözlettel: T.I.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Édesanyámmal 2020. aug. 20-22-én vettünk részt a Molnár Attila idegenvezetővel aSzlovénia, az Alpok gyöngyszemecímű utazásukon.
Felejthetetlen élményeket szereztünk. Kényelmesen, jól szervezetten utaztunk, csodálatos helyeken jártunk, kényelmes volt a szállásunk. Jó volt, hogy majdnem mindenhol volt egy kis szabadidőnk, és Attila mesélését, kalauzolását, poénjait is szívesen hallgattuk a helyszíneken. Köszönjük, amint lehet, újra utazunk Önökkel!  S. Andrea

Bővebben