Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda! 
Köszönjük ezt a nagyon jól szervezett 4 napos utat. A busz,és vezetője Attila minden igényünket felülmúlta. A szervezett programok gondosan kiválogatott menetrend szerint történtek véleményünk szerint, a többi utas társunkkal egyetértésben! Idegen vezetőjükben egy nagy szakmai tudással,az élet minden területén ismeretekkel rendelkező embert ismertünk meg.Folyamatosan elárasztott minket érdekes,értékes információkkal az Ő szolid,de nagyon ütős humorával. Türelmesen beszélt minden tudásra éhező utas társunkkal,segített a szabadprogramok tervezésénél is. Kérem adják-át Bányai Tamás Úrnak köszönetünket! Garantáltan nem ez lesz az első és utolsó utunk az Önök szervezésében. A prágai szállás,és az ellátás is megfelelő volt. Tisztelettel,köszönettel: H. Péter és felesége

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Kedves Vivaldis Dolgozók!
Tegnap este érkeztünk haza Prága és Csehország világörökségei 4 napos utazásunkról. Szeretnénk köszönetet mondani a szuper szervezésért, a bőséges és jobbnál-jobb programokért! Nagyon köszönjük Bányai Tamás idegenvezető munkáját! Mindenre kiterjedő figyelme, nagy tudása, kedvessége és humora felejthetetlen  élménnyé tette utazásunkat.  A buszvezetőnk, Atilla is megbizhatóan és biztonságban juttatott haza minket. Biztosan utazunk még Önökkel és szívesen ajánljuk ismerőseinknek is a Vivaldi Travel útjait.
Köszönettel: H. Éva, T. Orsolya

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó 2019. szeptember 28-október 4.

Kedves Éva! Kedves Ági!
Pár napja érkeztünk haza a Fekete-erdő, Svájc, Bódeni-tó útról. Tartalmas, szép kirándulásunk volt, színvonalas programokkal.  Még az időjárással is szerencsénk volt.
Csáky Ági idegenvezető imponáló felkészültsége, határozottsága és kedvessége nagyban hozzájárult az elégedettségünkhöz. 
Köszönettel és üdvözlettel a kiskunhalasi csoport nevében: P-né Anna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Anyukámmal nem először (és nem utoljára) vettünk részt Vivaldi által szervezett utazáson. A legutóbb „Szlovénia az Alpok gyöngyszeme” volt terítéken.
Elsőosztályú volt a programszervezés és nagyon élménydús. A szállás is kifogástalan volt, amit szeretnék a Vivaldis munkatársaknak megköszönni. Szlovénia lenyűgöző és meseszép őszi arcát tárta elénk.
Az idegenvezetőnk Molnár Attila pedig egyszerűen egy igazi csoda. Elkápráztatott zseniális humorával, kizökkentett teljesen a hétköznapokól. Élvezettel hallgattuk minden egyes szavát. Rendkívül kedves és a legprofibb idegenvezető és hihetetlen energiabomba. Az utazás minden percét imádtuk. 3 napot végig nevettük és életre szóló felejthetetlen emlékekkel tértünk haza. Nagyon szerencsés mindenki, akit Attila kalauzol és Vele utazhat. Örök hála és köszönöm Neki! Remélem azon szerencsések közé fogok tartozni, akik még sokszor utazhatnak Vele.
Külön kiemelném a sofőrt is Fejes Attilát, aki mellett az indulástól a hazaérkezésig biztonságban éreztük Magunkat a szuper vezetése miatt. Rendkívül segítőkész.

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldis Kollégák!
Nemrég érkeztünk haza a Prága és Csehország Világörökségei programról, rengeteg szép élménnyel gazdagodva. Szeretnénk megköszönni Bányai Tamás idegenvezető munkáját, aki fáradhatatlan kedvességével, figyelmességével, eredeti humorával és kifogyhatatlan tudásával feledhetetlenné tette az utazás minden percét. Köszönjük a gépkocsivezető, János kedvességét, pontosságát és hogy minden pillanatban maximális biztonságban érezhettük magunkat. A busz és a szállás tiszta és kényelmes volt, a program gazdag és csodás, csakis kellemes élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük a gondos szervezést az irodának, további sok sikert kívánunk! Köszönettel, T.T.

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2018. június 12-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Sokadik alkalommal vettem már részt az Iroda által szervezett utazáson, és mindig tapasztaltam a mindenre gondoló, alapos szervezést, maximális odafigyelést és kényelmet, nem beszélve a csodás programokról, melyekből minden útra annyi jut, amennyi csak belefér.
Szeretném megköszönni a Provence festői tája és a Cote d'Azur c. utazást, mely óriási élmény volt minden tekintetben. A helyszínek és a program önmagáért beszél. Külön köszönöm idegenvezetőnk, Vígh Julianna munkáját, aki kimeríthetetlen tudásával, kedvességével és humorával színessé és otthonossá tette ezt a néhány napot. Köszönöm a gépkocsivezetők, Attila és Lajos mindig pontos és biztonságos munkáját és utolérhetetlen udvariasságát.
Sok szép élménnyel gazdagodtunk, csodás dolgokat láttunk, nagyon jól éreztük magunkat.
Már most várom a következő utazást, természetesen a Vivaldival! További munkájukhoz sok sikert és lelkesedést kívánok! Köszönettel, T.T.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Az elmúlt hétvégén részt vettünk a "Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme" elnevezésű útjukon.Ismét csodás élményekkel tértünk haza. Szuper programok és szervezés! Köszönet érte. Molnár Attila pedig egyszerűen fantasztikus volt.
Üdvözlettel F. Nóra

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2019. október 19.

Kedves Munkatarsak!
A pécsi Zsolnay negyed és Eszék program remekül sikerült, végtelenül kedves, felkészült idegenvezetőnk Kitty , a gépkocsivezető 2 fiatalember biztosította nekünk a tökéletes kikapcsolódást, rengeteg szép élményt.
A Vivaldi új irodája is lenyűgöző, elegáns, modern, remekül tervezett.
Sok sikert kívánok minden kedves Munkatársnak.
Üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldi!
Nagyon szép úton vettem részt az iroda szervezésében Észak.- Olaszország gyöngyszemei : Garda tó és Milánó néven, szept 5 - szept. 8. között. A hideg, esős, zord időt nagyban ellensúlyozta az idegenvezetők egyik királynője: Dani Gabriella. Mindig vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott, humoros volt. Egyszóval fantasztikus! Én már másodszor utaztam vele az iroda szervezésében. Nagy tudású, jó előadó sok ismeretet közlő, gondoskodó. Most sem csalódtam benne! Nagyon szép élményeim vannak Vikivel kapcsolatban is, aki Veronát mutatta be nekünk. Köszönet a gépkocsivezetőknek, Attilának és Sanyinak, akik mindent megtettek értünk. Udvariasak voltak, segítettek mindenkinek. Én csak a Vivaldival utazom! Köszönöm a lehetőséget! T- né J Ági

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. szeptember 5-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodás négy napos kirándulás részesei voltunk 2019. szeptember első hétvégéjén (Prága és Csehország Világörökségei). Sok „régi” tudás került leporolásra, és rengeteg új információval is gazdagodtunk. Erről gondoskodott Bányai Tamás karizmatikus személyisége, aki rendkívül tudásával és műveltségével lenyűgözött minket. Ezzel egy időben visszafogott, de a kellő időben megfelelő humorral is előálló személyisége rendre meglepte a csoportot. Volt is jókedv és nevetés bőségesen. A biztonságunkról Kiss Gábor buszsofőr gondoskodott, aki fiatal ugyan, de nagyon magabiztos, remekül tette a dolgát.
A szervezés, a szállás, a kirándulások és úgy minden egyben „Vivaldi szintűek” voltak. Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk merre is szeretnénk menni jövőre. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2019. szeptember 7.

Kedves Ügyintéző,
A szombati nap folyamán voltunk egy barátnőmmel a Rax Alpokban túrázni és szeretnénk megköszönni Kecskés Róbert túravezetőnek a jó hangulatot és a remek, informatív túravezetést! Már többen kérdezték, hogy hogyan mentünk és jó szívvel ajánlottam Önöket! Róbertnek meg üzenjük, hogy már megbeszéltük a barátainkkal, hogy a Dolomitok túrát ki nem hagynánk!! 
További szép napot kívánok! Üdvözlettel: K. Cintia

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2019. augusztus 28-szeptember 1.

Tisztelt Vivaldi Travel !
A fent megnevezett úton vettem részt férjemmel. Az ezzel kapcsolatos gondolataimat továbbítom Önöknek.
Profi szervezés,  az idegenvezető Lukács Attila egy erdélyi kincs, aki nagyon sokat tett hozzá az amúgy is sok információhoz és mi  "ittuk" a szavait. A történelem, a mindennapok dolgai, a lexikális adatok és a sztorik érdekes és szórakoztató élményt adtak. Szuper.
A busz tiszta, biztonságos és gyakorlott sofőrrel (Erdős Romeóval ) szintén szuper jelzőt érdemel.
A szállásadók Tusnádfürdőn kedvesek voltak és az ételek bőségesek, finomak.
Összegezve jövőre ismét utazunk Önökkel!
Üdvözlettel: Sz. család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. augusztus 30-szeptember 1.

Kedves Kollégák!
Hazaérkeztünk 3 napos utatokról Szlovéniából. Elvarázsolt minket a sok szép látnivaló, a kiváló szervezés és minőség, nem is akartuk elhinni elsőre, hogy ennyi minden beleférhet 3 napba.
Szerencsés ember aki Molnár Attila idegenvezetőtökkel utazhat, hihetetlenül jó hangulatot varázsolt utánozhatatlan humorával és ismeretei átadásával. Fülig ér a szánk, annyira feltöltődtünk pozitív élményekkel! Alig várjuk, hogy újra a VIVALDI szervezésében utazhassunk újra!
Le a kalappal!! Köszönjük szépen! Üdvözlettel: N-né B.Edit

Bővebben

Balatoni panoráma 2019. szeptember 1.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nem tudjuk magunkban tartani azt a felemelő,kellemes  élményt,amit a vasárnapi Balaton körüli programjuk jelentett mindhármunknak, Balatoni panoráma címmel.(Évek óta utazunk az Önök irodájával)  
Idegenvezetőnk,Horváth Zoltán sok információval,tudnivalóval látta el csoportunkat. Az ő és a buszt vezető kollégájuk kedvessége,udvariassága,segitő készsége emelte napunk szinvonalát. A program remekül összeállított,kikapcsoló ugyanakkor szórakoztató,de ismeretet adó is volt. Köszönjük Horváth Zoltán felkészültségét. Bebizonyosodott,hogy nem feltétlenül kell határon túlra utazni ahhoz,hogy legyen egy nagyon jó napunk. Kedvet kaptunk,hogy a többi hazai vonatkozású programjukat is megismerjük. Köszönjük a remek szervezést. Kivánunk még több olyan felkészült,remek kollégát Önöknek (és magunknak is),mint akiket eddig már megismertünk. P. Valéria,Sz. Valéria,R-né.N. Zsuzsa

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. augusztus 24.

Kedves Vivaldi!
Augusztus 24 ėn  voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválóak, végig biztonságosan vezettek, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. Jó magam ės feleségem nevében köszönjük szép látványos járatot ės a szervezet kirándulást.

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagy vágyam volt, hogy a szépséges Dolomitokban túrázhassak! 2019. március elején, amikor rábukkantam a neten "Az aktív kikapcsolódás a Dolomitokban" programjukra, akkor azt mondtam, hogy EZ AZ, AMIT KERESEK! Nagyon tetszett a program, annál is inkább, mert mindenki korlátait ismerve válogathatott a külónböző nehézségű túrák, valamint programok között. Remek volt a szállás, étkezés.. Külön köszönet Kecskés Róbertnek, aki ezt a fantasztikus programot összeállította és mint túravezető, idegenvezető ( egy személyben ) maximálisan, nagy lexikális tudással, segítőkészséggel látta el feladatát. Köszönet a Vivaldi csapatának, akik nélkül ez a gyönyörű út nem jöhetett volna létre.
Bízom abban, hogy jövőre (2020-ban) ismét túrázhatok Önökkel a Dolomitokban!
Üdvözlettel és köszönettel: O-né 

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 17-20.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni segítségét és kiváló, pontos útmutatását, hogy kit, mit, hogyan és hol fogunk megtalálni! A kinti idegenvezetők Csiszér Zsuzsi és Kecskés Róbert is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, a vezetések élvezetesek, érdekesek kivétel nélkül. Mindhárman,(a 16 éves is), élveztük a kirándulásokat! Még egyszer köszönjük a lehetőséget!
További szép napot és jó munkát kívánva, üdvözlettel T-né V. Eleonóra

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. augusztus 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap (2019.08.25) párommal az "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" programjukon vettünk részt. Kuthy Katalin idegenvezetőjük szenzációs volt! Élményszámba ment az általa vezetett kirándulás. Én még ilyen nagy tudással rendelkező idegenvezetővel nem találkoztam. Mindent tudott és ezt ráadásul humorral fűszerezte! :-) Összefüggéseiben látta az egész történelmet, hihetetlen volt. Köszönjük neki (és Önöknek is) ezt a felejthetetlen kirándulást! Üdvözlettel: R. Péter

Bővebben