Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Mariazell-i varázslat 2023. szeptember 16,

Tisztelt Vivaldi Travel,
2023. szeptemberének egyik hétvégéjén is Mariazellben jártam - az Önök jóvoltából. 
Latabár Endre remek idegenvezetése kíséretében jutottunk el az energetika tekintetében egy nagyon különleges helyre. Töltődtünk, és közben fogyasztottunk a neves, és minőségét tekintve valóban kifogástalan mézes-alapú termékekből, amelyek, ennek, a leginkább egy kis ékszerdobozra emlékeztető városkának a hírnevét szintén joggal öregbítik.
Az egész nap csodálatosra sikeredett, amit ifjabb Fülöp Ferenc sofőr magabiztos vezetése keretezett több mint biztonságosra. 
Köszönjük a szervezést és az élményt. Viva Vivaldi Travel! Ü.Erika

Bővebben

Hétvége Prágában 2023. szeptember 8-10.

Kedves Vivaldi Travel !
Köszönetem szeretném kifejezni a Prágai útért, csodás volt, mint minden eddigi útjuk!
Kérem tolmácsolják elismerésem és köszönetem Bányai Tamás Idegenvezető Úrnak a munkájáért! A tudása,lebilincselő előadásmódja,nyugodt ,kedves modora,angolos humora megnyerte a csoport szívét! Mindent tud Prágáról és Csehországról! Hihetetlen az a tudás halmaz , amivel rendelkezik......
Fekete István buszvezető előzékeny, udvarias modora és biztonságos vezetési stílusa biztosította,hogy kellemesen teljen a 3 nap! Üdvözlettel és szeretettel a Vivaldi csoport minden dolgozójának: C.Gáborné  A Mottóm változatlan: Vivát Vivaldi Travel!

Bővebben

Hétvége Prágában 2023. szeptember 8-10.

Tisztelt Címzett / Ügyintéző!
Tegnap este érkeztünk meg a Prága-i 3 napos útjukról, ami felejthetetlen volt és csodálatos. Idegenvezetőnk, Bányai Tamás profi módon, nagy elméleti tudással  - mind történelmi, mind irodalmi mind pedig sport tekintetében -, és sok humorral látta el a feladatát, sokszor megnevettetve bennünket. Maga az út a sok látnivaló mellett Ő is (Tamás) hozzájárult, hogy felejthetetlen élménnyekkel gazdagodtunk. Az időjárás is kedvezett a csapatnak mind 3 nap verőfényes napsütés volt és 26-30 fok. Imádtuk minden percét. Köszönettel / Üdvözlettel: B. Ica

Bővebben

Semmeringi élmények 2023. szeptember 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezuton mondok köszönetet a 2023.09.02-án szervezett semmeringi utazásért.
Idegenvezetőjük kimagasló munkát végzett. Latabár Endre remek pedagógiai, szervezési és empatikus készséggel rendelkezik, mely párosul földrajzi, történelmi intelligenciával, megértése, türelme is példás.
Igyekszem a jövőben is Önökkel utazni ha tehetem. S.László egyetemi docens   

Bővebben

Zakopane és a Lengyel-Tátra: négy nap, megannyi élmény 2023. szeptember 7-10.

Tisztelt Utazásszervezők! 
Szeretném köszönetünket kifejezni Nagy Árpád csoport kísérőnek, aki nagy szaktudással, tapasztalattal mutatta be a Magas-Tátra szépségeit. Igyekezett minden felmerülő problémát gyorsan orvosolni. Felhívta figyelmünket a természeti szépségekre , de a lengyel nép történetével is bővítette tudásunkat. 
Köszönetet szeretnénk mondani a gépkocsi vezetőnknek Imrének, aki biztonságosan eljuttatott bennünket a céljaink felé. Sz. Rozália Szolnok

Bővebben

Nyaralás Montenegróban programokkal 2023.augusztus 25-szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel! 
Az utazás jól szervezett, élménydús volt. A jól sikerült nyaralás, köszönhető az idegenvezetőnek Máté Csongornak is, aki Bosznia és Montenegro természeti, történelmi és gasztronomiai élményeit elénk tárta, jó humorral fűszererezve.
Sikerült minden programot az időjárásnak megfelelően leszerveznie, így minden kirándulás és hajózás megvaslósult! A Kotori öböl egy csodálatos táj, (45 éve jártam gyerekként Kotorban) jó volt újra látni. Itt Csilla is velünk volt, mint helyi idegenvezető. A Budvai Riviéra - t hajóval körbeutaztuk
Csodálatos tájakon jártunk, Kék barlang, Bar, Petrovac, Sveti Stefan, Rijeka Canyon, Skadari tó, Ostrog kolostor. Megismerkedtünk Mostar és Szarajevó múltjával, történelmével.
Andrásnak a buszsofőrnek külön köszönet a biztonságos vezetést a közvetlenséget, és a segítőkészséget! Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus nyaralást! Már most visszautaznék Montenegróba.
Köszönet a Vivaldi Travel teljes csapatának a szervezésért! Egy törzsutasuk. Szné E.Noémi

Bővebben

Nyaralás Montenegróban programokkal 2023.augusztus 25-szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Montenegróban indultunk Máté Csongor kíséretében 2023. 08.25. napján. Köszönetet szeretnénk mondani a csodás utazásért a tartalmas programokért a gyönyörű helyekért, ahová nem jutottunk volna el az utazási iroda nélkül. Minden volt ami szem szájnak ingere. Mesébe illő tájak, vizek mentén haladtunk!. Hálásak vagyunk  a felkészült "mindent is tudó", vérprofi, idegenvezetőnek nem kisebbítve ezzel buszvezetőnk érdemeit sem. Szállás, ellátás minősége kiváló volt. Utazás alatt valóban kikapcsolódtunk, megfeledkezhettünk hétköznapi gondjainról!
Köszönjük az élményt, nagyszerűen éreztük magunkat Üdvözlettel egy újabb utazás reményében Marcsi, Zsuzsi, Györgyi

Bővebben

Pozsony, Dévény és Vöröskő vára 2023. szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Remek napos kiránduláson vettünk részt szeptember 3-án vasárnap, Latabár Endre idegenvezetésével, aki mindvégig felkészülten, humorral átszőtten ismertette az utazás tudnivalóit. Mindamellett nagyon segítőkész és udvarias volt. Az időjárás is kedvezett szerencsére, így nagyszerű látványban volt részünk. 
Köszönet mindezért. Üdvözlettel F.Mária

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023. augusztus 19-26.

Köszönet a Vivaldinak, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetőket kaptunk Dél Olaszországi utunkra. Mison Andrea aki szívvel, lélekkel az utasokért él fáradtságot nem kímélve mindent csak értünk. Valamint nápolyi ismertetonk Ági akinek szintén hálával tartozunk. Hatalmas tudásukat átadva felejthetetlen élményben volt részünk. Valamint köszönet Gábor buszvezetőnknek hogy vigyazott ránk biztonságos és csodálatra méltó vezetésével. Már keresem az új utat ahol újra velük utazhatok! OneT.Margit

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2023.augusztus 26.

Azt hiszem a többiek nevében is nagyon köszönöm a tartalmas, élményekben és ismeretszerzési lehetőségekben gazdag kirándulást, az idegenvezető egyedülálló profizmusát. Sajnálhatják, akik visszariadtak egy kis napszúrás lehetőségétől. Senkinek nem lett baja, viszont minbdenki szuperül érezte magát.  A  mi korosztályunknak egy kis énerősítő is: lám kibírjuk a 4o fokot, az egész napos utazást.- Végül közösen valami rendkívüli élményt hoztunk össze! Hála érte és jó lenne több Adventi út is. További jó munkát Önöknek a mi érdekünkben. K.Alice

Bővebben

Dél-cseh várak és a Kolsterneuburgi Apátság 2023. augusztus 18-20.

Ezúttal szeretném megköszönni az Irodának a 230818DELCSEH pozíció számú út szervezését. Nagyon szép helyeken jártunk, szuper volt! Külön köszönet Latabár Endrének a kiváló idegenvezetésért, figyelmességért, kedvességért és toleranciáért. 
Üdvőzlettel: I. Lászlóné

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2023. augusztus 14-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 14-20 között voltunk a párommal az Önök által szervezett Barangolás Toszkán tájakon elnevezésű kiránduláson. 
Határtalan élményben volt részünk. Nagyon köszönjük a kiváló szervezést, a remek programokat és rendkívüli idegenvezetőt - Horváth Zoltánt -, aki minden szinten felkészült és tapasztalt szakember. Ennek köszönhetjük a gondtalan kikapcsolódást és a rengeteg élményt!
Köszönet a sofőröknek - Andrásnak és Tibornak -, a biztonságos vezetésért. 
Az utazás során mindannyian szem előtt tartották az utasok érdekeit úgy, hogy a programok megvalósítása maximálisan megtörténhetett.  Most utaztunk először Önökkel, de biztos, hogy visszatérünk! További munkájukhoz sok sikert kívánunk! F.Ákos és dr.Gy.Viktória

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2023. július 31-augusztus 6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 6.-án jöttünk haza az Önök által szervezett "Barangolás Toszkán tájakon" elnevezésű útról. Határtalan élményben volt részünk. Köszönhető volt  a kiváló szervezésnek és a programok megvalósításának. Horváth Zoltán - rendkívül felkészült idegenvezető, - biztosította számunkra a gondtalan kikapcsolódást és az élményszerzés lehetőségét. Köszönet a sofőröknek, - Andrásnak és Jencinek, - a biztonságos vezetést. Az utazás során mindannyian szem előtt tartották az utasok érdekeit úgy, hogy a programok megvalósítása maximálisan megtörtént. Köszönjük! Több alkalommal utaztunk Önökkel, most sem csalódtunk! További munkájukhoz sok sikert kívánunk! HnéP.Valéria

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2023. augusztus 12.

Kedves Vivaldi!
Szombaton részt vettünk a Badeni rózsák és a Laxenburg kastély című kiránduláson, amely régi vágyunk volt! Közvetlenül a pandémia előtt már befizettük egyszer, de sajnos már nem tudták megtartani.
Szóval múlt szombaton végre gyönyörködhettünk a megannyi színben pompázó rózsakertben, utána pedig a Laxenburg kastély pompás és tündöklő részleteit is megcsodálhattuk.
Szeretnénk megköszönni kollégáik fantasztikus munkáját: Latabár Endre kiváló szervezőkészségét, humorát, és agilis fellépését, illetve Varga Zoltán hibátlan és remek autóvezetését.
Köszönjük a Vivaldi Travel magas színvonalú profizmusát, szeretünk Önökkel utazni! Már alig várjuk a következő kirándulást! Üdvözlettel: W.Mariann és családja

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023.július 29-augusztus 5.

Kedves Vivaldi Travel!
Augusztus 5-én érkeztünk haza a Dél-Itália kincsei nyaralásból. A szállással és félpanzióval megvoltunk elégedve.   Köszönjük a sofőrök profizmusát. Sokat utaztunk már, de ilyen felkészült, profi, kedves idegenvezetővel, mint Mison Andrea még nem találkoztunk. Az egész utazás során élmény volt őt hallgatni. Összefoglalva: Álomszép volt ez az út!!! Mindent köszönünk!
Mi még biztos, hogy utazunk Önökkel! Üdvözlettel: G.Szilvia és U. Nikolett

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2023.augusztus 5.

Tisztelt Vivaldi Travel,
2023. augusztus 05-én részt vettünk az Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei sétahajózással nevű – az eső ellenére is – remekre sikeredett úton. 
Kuthy Katalin idegenvezető lenyűgöző kultúrtörténeti és az élethez úgy általában kapcsolódó kiváló ismeretekkel színesítette az egész napunkat. Tisztelet, hála és köszönet érte.
Varga Zoltán sofőr kulturált megjelenésével, visszafogottságával, és magabiztos vezetéssel kerekítette le a napunkat. Olyannyira, hogy azt gondolom, űrhajós útra is vele kelnénk elsősorban.
Köszönjük az iroda minden munkatársának a kiváló szervezést. Az eső ellenére csodás és felejthetetlen napunk volt. És! Készülünk is a következő „Vivaldi”-s út lefoglalására.
Csak így tovább! Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2023.július 29-augusztus 5.

Kedve Vivaldi Travel!
Köszönjük a hatalmas élményt!
Nagyon szuper volt minden,Andi nagyon kedves,mosolygós és hatalmas tudással rendelkezik.Olyan információk birtokába jutottunk ami nem biztos,hogy utána olvasható.Rengeteg jó sztorit hallhattunk.Gábor a buszvezetőnk is nagyon barátságos és segítőkész volt.A szállásainkkal is megvoltunk elégedve. Rengeteg élménnyel,sztorival megyünk haza. Köszönjük a sok élményt! L.Margit

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2023. július 23-27.

Kedves Szervezők!
Csütörtökön este érkeztünk vissza a Drezda-Berlin utazásból és hálásan köszönjük a kiválóan szervezett és tartalmas utat - igazi Vivaldi remekmű volt, "a karmester", Kuthy Katalin idegenvezető személyében, rendkívül dinamikusan és fantasztikus kultúrtörténeti háttérismerettel járult hozzá az élményhez, "a szólisták" is remekeltek sofőrként, biztonságos rutinnal és kedvességgel segítettek átvészelni a hosszú útszakaszokat.
Köszönjük mindenkinek!
Üdv: M-né K. GAbriella

Bővebben