Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Cégünkről

Irodánk 2001-ben azzal a céllal nyílt, hogy színvonalas európai körutazásokat kínáljon utasainak.
Több, mint 10 éve azon fáradozunk, hogy a kezdetektől sikeres körútjainkat (Prága, Krakkó, Róma, Erdély, Velencei karnevál), továbbra is élménydús programokkal tarkítsuk, valamint, hogy minden évben újdonságokkal is szolgáljunk régi és új utasaink számára. 

2008-ban Szlovénia, Bajorország került újonnan palettánkra, 2009-ben Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék volt újdonság.  Tíz éves fennállásunk alkalmából még több új úticél került bevezetésre, melyek ugyancsak nagy érdeklődésre találtak: Tiroli élmények, Montenegró és Bosznia, és az igazán nagy sikert arató Felemelő Ausztria programunk, melyre időpontonként 2-3 autóbuszt is indítunk a nagy érdeklődésre való tekintettel. 

2012-ben Nyugat-Európa felé is nyitottunk és kínálatunkban megjelent a Benelux körutazás, valamint Drezdát-Berlint felölelő programunkat bővítettük a Szász Svájc Nemzeti Parkkal

2013-ban tucatnyi újdonsággal jelentkeztünk, mivel 12 évesek lettünk! Elsősorban "zöld zónás" kínálatunkat bővítettük, de ajánlataink között a 2013-as év kiemelkedő újdonsága a Királyok és császárok városai elnevezésű utunk volt, amely Regensburgot, Nürnberget és Passaut mutatja be. Továbbá kelet felé is nyitottunk, ismét felkerült a palettára Dél-Erdély. Két új olaszországi úttal is kedveskedtünk "Itália szerelmeseinek": Adriai csobbanás és Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó.

2014 ismét nagy áttörés hozott. Mindamellett, hogy számtalan új ajánlat készült (Albánia, Párizs és a Loire menti kastélyok, Dél Itália: Sorrentó és Capri szigete, valamint Verona a szerelmesek városa, az egynaposokat már nem is említve) legkedveltebb útjaink szinte minden időpontban dupla csoporttal indultak.

2015-ben hasonlóan az eddigi évekhez igyekeztünk olyan újdonságokat kitalálni, amelyek hiánypótlóként szerepelhetnek az utazások kínálati piacán. Elkalauzoljuk Önöket Dél-Toszkánába, Észak-Erdélybe és Szlovéniát is bemutatjuk egy kicsit más szemmel. Lehetőséget biztosítunk Legoland megtekintésére és egy igazán tartalmas, hamisítatlan bajor kiruccanásra. Csúcstúrát is hirdettünk, méghozzá azoknak, akik egy igazi Tátrai csúcsot szeretnének meghódítani. 

Meglévő programjainkat is igyekeztünk mindinkább a véleményekre, észrevételekre való tekintettel átalakítani, valamint új ötletekkel bővíteni. Ajánlataink között egyre több egynapos utazás szerepel, szintén a nagy érdeklődésnek köszönhetően. Időközben megbízható partnereink ajánlatait is megtalálhatják kínálatunkban, ezzel is növelve az elérhető úticélok listáját.

Nyáron is bátran keressenek minket, hiszen számos nyaralási ajánlattal várjuk Önöket: akár a Balatonon, akár külföldön szeretnék tölteni nyári szabadságukat. Télen pedig a síelni vágyóknak kínálunk elsősorban ausztriai sítúrákat, illetve karácsony előtt, Adventkor színes utazásokat a tőlünk már megszokott úticélokkal és újdonságokkal.

Az elmúlt évek bebizonyították számunkra, hogy nem hiábavaló azon törekvésünk, hogy nem csupán egy utazási iroda legyünk a sok között, hanem egy olyan szolgáltató vállalkozás, akiben bíznak a vendégei. Örülünk, hogy eddig is minket választottak és ezután is arra törekszünk, hogy az Önök utazási elképzeléseit valóra váltsuk! Várjuk, tehát Önöket továbbra is bármilyen utazásról is legyen szó!

Az elmúlt évek nagy sikereket hoztak számunkra és folyamatos bővítést tettek lehetővé. A 2011 novemberében bevezetett online foglalási rendszerünknek köszönhetően utasaink száma évről évre kimagaslóan emelkedő tendenciát mutat. Így van lehetőségünk nemcsak kínálatainkat, hanem kedvezményeinket is bővíteni. Cégünk gazdaság politikája viszont továbbra is a hatékony működés elvét követi (amint mutatóink is bizonyítják nagy sikerrel immár 14. éve), így kedvezményeinket az ésszerűség keretei között alakítjuk ki. Utasaink véleménye és a sok éves tapasztalat is azt bizonyítja, hogy szolgáltatásaink ár-érték aránya a piaci viszonyokhoz képest előkelő helyen szerepel. 

Ajánlataink áttekintéséhez kellemes időtöltést kívánunk!

A mielőbbi viszontlátás reményében: Nádas Erik, Hesz Éva, Pauló Eszter, Gyulai-Nagy Adrienn, Jávorszky Krisztina, Bodnárné Szabó Ágnes

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz)

2024. július 18-21. - 4 nap, 3 éj

89.900 Ft/fő