Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Tudnivalók a buszos utazásról

A minőségi utazásszervezés elsődleges alapja a biztonságos utazás, ennek érdekében utazásainkat kizárólag a nemzetközi színvonalnak megfelelő luxusautóbuszokkal bonyolítjuk. Az utazások modern, biztonságos és kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal történnek, amelyek DVD lejátszóval és általában büfével felszereltek. A büfé üzemeltetése a gépkocsivezetők feladata, a büfé kínálatát ők határozzák meg. 

Egy-egy utazás alkalmával a különböző útvonalak plusz látnivalókat is tartogatnak a programokban szereplő részletek mellett, valamint a részletes ismertetők és utifilmek teljes körű tájékozatást és előkészítést biztosítanak a célország még alaposabb megismeréséhez.

A Budapesti indulásoknál a találkozóhely a Hősök terén, a Műcsarnok mögötti parkolóban, az Európai Uniós Homokóra környékén található, a részvételi jegyeken megadott gyülekezési illetve indulási időpont szerint (a buszok annyira tudnak közel állni a Homokórához, amennyire az itt parkoló autók és további induló autóbuszok száma megengedi). Amennyiben valamilyen rendezvény miatt ez a parkoló le van zárva, alternatív indulási hely az Olof Palme sétány (Műjégpálya bejáratával szemben).

Fontos! Az adott indulási időponttól az utazások zavartalan bonyolítása érdekében eltérni nem tudunk! Hosszabb autóbuszos utazások esetében a rendszeres időközönként (3-4 óra) megtartott 15-20 perces pihenők egyrészt a programok pontos időbeosztásához, másrészt pedig a nemzetközi előírásokhoz alkalmazkodnak, melyek betartása a programok pontos menetének alapfeltétele. 

Az autóbuszokon a helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik, az előleg befizetésekor a szabadhelyek függvényében biztosítjuk az üléshelyfoglalás lehetőségét. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezményt nem biztosítunk. Az autóbusz típusváltásának jogát az iroda fenntartja! A meghirdetett létszámnál jelentősen kisebb vagy nagyobb csoport indításánál az iroda az autóbusz típusára vonatkozó változtatás jogát szintén fenntartja, mely esetleges kisebb, vagy nagyobb autóbusz esetében eredményezheti az üléshely módosulását is. Emeletes buszokat programjainknál nem használunk!

Az autóbuszok vezetői valamennyien sokéves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők, akik a célterületeken szinte mindig jó helyismerettel rendelkeznek.
Az autóbuszokban kérjük a dohányzás mellőzését. A tiszta levegő kellemesebbé teszi az utazást. Ugyanakkor útközben pihenőkkel, illetve fotószünetekkel a dohányosok igényeit is igyekszünk kielégíteni

Felszállási lehetőségek:

A különböző uticéloknál útvonaltól függően további felszállási illetve csatlakozási lehetőségekre is mód nyílik, melyeket, kérjük egyeztessen irodánkkal.

Advent Prágában

2017. november 24-26. - 3 nap, 2 éj
33.900 Ft/fő

KIEMELT AJÁNLAT!