Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Túrafokozatok

turafokozat

1-es nehézségi szint: nagyon könnyű, említésre méltó távot és szintkülönbséget nélkülöző túra.
A táv oda-vissza maximum 6 km, szintkülönbség maximum 200 m.

turafokozat

2-es nehézségi szint: könnyű, átlagos erőnléttel könnyen teljesíthető túra, amely nem tartalmaz jelentős szintkülönbséget, sem jelentős távot. 
A táv 5 - 10 km, szintkülönbség 200 - 500 m.

turafokozat

3-as nehézségi szint: közepesen nehéz túra, melynek során lehetőség van a könnyítésre. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, nem tartalmaz jelentős távot és szintkülönbséget, némi kitartás, lépésbiztonság és szédülésmentesség azonban szükséges. 
A táv 8 - 12 km, szintkülönbség 400 - 600 m.

turafokozat

4-es nehézségi szint: nehéz túra, amely jelentősnek mondható távot VAGY szintkülönbséget tartalmaz. Az esetleges rövid távon előttünk álló viszonylag nagy szintkülönbség megfelelő kondíciót és az ilyen nehézségű csoportos túrákon szükséges tempót igényel. A túrát magashegyi, sziklás terepen biztonsággal mozgó utasainknak ajánljuk. Az ilyen terepen való túrázás megfelelő felszerelést (hátizsák, túrabakancs vagy túracipő, esetleg edzőcipő, de utcai cipő nem megfelelő) igényel. 
A táv 10 - 15 km, szintkülönbség 500 - 700 m.

turafokozat

5-ös nehézségi szint: nehéz magashegyi túra, amely jelentős távot ÉS szintkülönbséget tartalmaz. A túrán való részvétel jó kondíciót, megfelelő mozgáskoordinációt és teljes szédülésmentességet igényel. Magashegyi, sziklás terepen – melyek kissé kitett részeket is tartalmazhatnak – biztonsággal mozgó, sportos erőnléttel rendelkező utasainknak ajánljuk. Az ilyen terepen való túrázás megfelelő felszerelést (hátizsák, túrabakancs vagy túracipő, esetleg edzőcipő, de utcai cipő nem megfelelő), koncentrációt és odafigyelést igényel. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem megfelelő öltözet esetén túravezetőnk eltanácsolja Önöket a túrától, és alternatív útvonalat/ programot javasol. Mozgás-, szív- és légzőszervi betegséggel rendelkezőknek NEM ajánljuk! 
A táv 12 - 18 km, szintkülönbség 600 - 800 m.

 

!

A fenti besorolás áltolánosan értendő, irodánk által szervezett valamennyi túra nehézségi szintjének figyelembevételével készült! Gyakran túrázó/kiránduló utasainknak adhat támpontot! Amennyiben Ön nem gyakorlott túrázó, kérjük további információért keresse kollégáinkat irodánk elérhetőségein.

Hétvége Velencében

2024. augusztus 17-19. - 3 nap, 2 éj UTOLSÓ 5 HELY!
94.900 Ft/fő 

KIEMELT AJÁNLAT!