Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Túrafokozatok

turafokozat

1-es nehézségi szint: nagyon könnyű, említésre méltó távot és szintkülönbséget nélkülöző túra.

turafokozat

2-es nehézségi szint: könnyű, átlagos erőnléttel könnyen teljesíthető túra, amely nem tartalmaz jelentős szintkülönbséget, sem jelentős távot.

turafokozat

3-as nehézségi szint: közepesen nehéz túra, melynek során lehetőség van a könnyítésre. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, nem tartalmaz jelentős távot és szintkülönbséget, némi kitartás, lépésbiztonság és szédülésmentesség azonban szükséges.

turafokozat

4-es nehézségi szint: nehéz túra, amely jelentősnek mondható távot VAGY szintkülönbséget tartalmaz. Az esetleges rövid távon előttünk álló viszonylag nagy szintkülönbség megfelelő kondíciót és az ilyen nehézségű csoportos túrákon szükséges tempót igényel. A túrát magashegyi, sziklás terepen biztonsággal mozgó utasainknak ajánljuk. Az ilyen terepen való túrázás megfelelő felszerelést (hátizsák, túrabakancs vagy túracipő, esetleg edzőcipő, de utcai cipő nem megfelelő) igényel.

turafokozat

5-ös nehézségi szint: nehéz magashegyi túra, amely jelentős távot ÉS szintkülönbséget tartalmaz. A túrán való részvétel jó kondíciót, megfelelő mozgáskoordinációt és teljes szédülésmentességet igényel. Magashegyi, sziklás terepen – melyek kissé kitett részeket is tartalmazhatnak – biztonsággal mozgó, sportos erőnléttel rendelkező utasainknak ajánljuk. Az ilyen terepen való túrázás megfelelő felszerelést (hátizsák, túrabakancs vagy túracipő, esetleg edzőcipő, de utcai cipő nem megfelelő), koncentrációt és odafigyelést igényel. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem megfelelő öltözet esetén túravezetőnk eltanácsolja Önöket a túrától, és alternatív útvonalat/ programot javasol. Mozgás-, szív- és légzőszervi betegséggel rendelkezőknek NEM ajánljuk!

 

!

A fenti besorolás áltolánosan értendő, irodánk által szervezett valamennyi túra nehézségi szintjének figyelembevételével készült! Gyakran túrázó/kiránduló utasainknak adhat támpontot! Amennyiben Ön nem gyakorlott túrázó, kérjük további információért keresse kollégáinkat irodánk elérhetőségein.

PROVENCE FESTŐI TÁJA ÉS A COTE D'AZUR

2018. május 16-21. - 6 nap, 5 éj
107.900 Ft/fő

KIEMELT AJÁNLAT!