Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Kedvezmények

Cégünk gazdaság politikája a hatékony működés elvét követi, így kedvezményeinket az ésszerűség keretei között alakítjuk ki. Utasaink véleménye és a sok éves tapasztalat is azt bizonyítja, hogy szolgáltatásaink ár-érték aránya a piaci viszonyokhoz képest előkelő helyen szerepel.

A későbbi félreértések elkerülése végett kérjük vegyék figyelembe az alábbi fontos információt!
Meghirdetett akcióink nem összevonhatóak sem egymással, sem egyéb más kedvezményekkel (törzsutas kedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, stb.) és utólag nem érvényesíthetőek, csak foglalással egyidejűleg, továbbá minden esetben a katalógusban meghirdetett (eredeti) részvételi díjból kerülnek levonásra!
Nálunk mindenki megtalálja kedvezményét! 

Akcióink egész évben:

A gyorsaság előny!
Azon kedves Utasaink, akik időben lefoglalják utazásaikat (40% előleg befizetésével), előfoglalási kedvezményt tudnak igénybe venni az alábbiaknak megfelelően:
Amennyiben indulás előtt 
60-89 napon belül foglalnak 6% kedvezményt, 
90-119 napon belül 7 % kedvezményt, 
120-149 napon belül 8 % kedvezményt, 
150-179 napon belül 9 % kedvezményt, 
180 napon kívüli foglalás esetén 10 % kedvezményt tudnak igénybe venni. 

Törzsutas kedvezmény!
Mindenki, aki 2015.01.01. óta egyszer utazott velünk többnapos útra, törzsutasnak számít és a következő út árából 6 % kedvezményre jogosult. Minél többszőr utazik velünk valaki, annál több kedvezményre jogosult, minden további többnapos út után, amin részt vett + 1 % kedvezményt adunk, a maximum kedvezmény 10 %. Az egynapos utakra a kedvezmény érvényesíthető, de az egynapos úton való részvétel nem növeli a kedvezmény mértékét. Törzsutasaink számára " törzsutas extra kedvezményt" hirdetünk visszavonásig. A kedvezmény szerint, mindenki, aki már háromszor vagy többszőr utazott velünk az elmúlt 3 évben többnapos úton, a "gyorsaság előny" kedvezményét további maximum 2 %-kal növelheti. Azok akik egyszer vagy kétszer utaztak velünk az elmúlt 3 évben többnapos úton + 1 % kedvezményt tudnak érvényesíteni a "gyorsaság előny" kedvezményhez.

Pedagógus akció!
Minden kedves utasunk, aki aktív Pedagógus és igazolvánnyal jelentkezik útjainkra, 8 % kedvezménytben részesül, amennyiben nem talál kedvezőbb kedvezményt. Az iskolai szünetek ideje alatt a kedvezmény 1 útitársra is kiterjeszthető.

Nyugdíjas kedvezmény!
Minden kedves utasunk, aki nyugdíjas, 5 % kedvezményben részesül, amennyiben nem talál kedvezőbb kedvezményt. Kérjük, ezt foglaláskor jelezni szíveskedjenek!

3 utazás után 1 ajándékutazás!
Az adott naptári évben (január 1. és december 31. között) 3 db, minimum 3 vagy több napos utunkra történő befizetés esetén egy 1 napos utazás választható ajándékként. Az ajándék utazás a 3 út megvalósulását követően választható, az utolsó út hazaérkezését követő 10 hónapon belül.

Utazzon és nyerjen egy újabb utat!
Minden több napos utazásunk alkalmával, az út végén egy játékos feladvány kitoltésével részt vehetnek egy sorsoláson, amelyen egy egynapos utazást nyerhetnek!

Meghirdetett akcióink nem összevonhatóak sem egymással, sem egyéb más kedvezményekkel (előfoglalási kedvezmény, törzsutas kedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, stb.) és utólag nem érvényesíthetőek, csak foglalással egyidejűleg!

Nálunk mindenki megtalálja kedvezményét! Önnek is sikerült kiválasztani a legkedvezőbbet? Ha nem, segítünk, írjon e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz)

2024. július 18-21. - 4 nap, 3 éj

89.900 Ft/fő