Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Kedvezmények

Cégünk gazdaság politikája a hatékony működés elvét követi (amint mutatóink is bizonyítják nagy sikerrel immár 16. éve), így kedvezményeinket az ésszerűség keretei között alakítjuk ki. Utasaink véleménye és a sok éves tapasztalat is azt bizonyítja, hogy szolgáltatásaink ár-érték aránya a piaci viszonyokhoz képest előkelő helyen szerepel.

A későbbi félreértések elkerülése végett kérjük vegyék figyelembe az alábbi fontos információt!
Meghirdetett akcióink nem összevonhatóak sem egymással, sem egyéb más kedvezményekkel (törzsutas kedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, stb.) és utólag nem érvényesíthetőek, csak foglalással egyidejűleg, továbbá minden esetben a katalógusban meghirdetett (eredeti) részvételi díjból kerülnek levonásra!
Nálunk mindenki megtalálja kedvezményét! 

Akcióink egész évben:

A gyorsaság előny!
Azon kedves Utasok, akik időben lefoglalják utazásaikat (40% előleg befizetésével), kedvezményes áron utazhatnak. 
Indulás előtt 
60-89 napon belül foglalnak 6% kedvezményt kapnak
90-119 napon belül 7 % kedvezményt kapnak
120-149 napon belül 8 % kedvezményt kapnak
150-179 napon belül 9 % kedvezményt kapnak
180 napon kívüli foglalás esetén 10 %

Törzsutas kedvezmény!
Mindenki, aki egyszer utazott velünk többnapos útra, törzsutasnak számít és a következő út árából 6 % kedvezményre jogosult. Minél többször utazik velünk valaki, annál több kedvezményre jogosult, minden további többnapos út után, amin részt vett + 1 % kedvezményt adunk, a maximum kedvezmény 10 %. Az egynapos utakra a kedvezmény érvényesíthető, de az egynapos úton való részvétel nem növeli a kedvezmény mértékét. Törzsutasaink számára " törzsutas extra kedvezményt" hirdetünk visszavonásig. A kedvezmény szerint, mindenki,aki már háromszor utazott velünk az elmúlt 3 évben többnapos úton, a "gyorsaság előny" kedvezményét további 2 %-kal növelheti. Azok akik egyszer vagy kétszer utaztak velünk az elmúlt 3 évben többnapos úton + 1 % kedvezményt érvényesíthetnek a "gyorsaság előny"kedvezményhez.

Pedagógus akció!
Minden kedves utasunk, aki aktív Pedagógus és igazolvánnyal jelentkezik útjainkra, 8 % kedvezménytben részesül, amennyiben nem talál kedvezőbb kedvezményt. A nyári szünet ideje alatt a kedvezmény 1 útitársra is kiterjeszthető.

Nyugdíjas kedvezmény!
Minden kedves utasunk, aki nyugdíjas, 5 % kedvezményben részesül, amennyiben nem talál kedvezőbb kedvezményt.

3 utazás után 1 ajándékutazás!
Idei évben (2019. január 1. és december 31. között) 3 db, minimum 3 vagy több napos utunkra történő befizetés esetén egy 1 napos külföldi utazás ajándékként választható. Az ajándék utazás a 3 út megvalósulását követően választható, az utolsó út hazaérkezését követő 10 hónapon belül.

Utazzon és nyerjen egy újabb utat!
Minden több napos utazásunk alkalmával, az út végén egy játékos feladvány kitoltésével részt vehetnek egy sorsoláson, amelyen egy egynapos utazást nyerhetnek!

Meghirdetett akcióink nem összevonhatóak sem egymással, sem egyéb más kedvezményekkel (előfoglalási kedvezmény, törzsutas kedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, stb.) és utólag nem érvényesíthetőek, csak foglalással egyidejűleg!

Nálunk mindenki megtalálja kedvezményét! Önnek is sikerült kiválasztani a legkedvezőbbet? Ha nem, segítünk, írjon e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Minden foglaláshoz ajándékkal, egy környezettudatos textiltáskával és tollal kedveskedünk befizetőinknek.

Advent Prágában

2021. december 10-12. - 3 nap, 2 éj
41.900 Ft/fő

KIEMELT AJÁNLAT!