Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Tudnivalók a biztosításokról

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ajánlataink között szereplő programok részvételi díja biztosítást nem tartalmaz, ennek megkötése minden külföldi programunknál ajánlott.

Mire szolgál az utasbiztosítás?

EUB-Assistance – EUB-segítségnyújtás éjjel-nappal

Miért jó ez?
Egy utazás során bárhol, bármikor, bármilyen probléma felmerülhet.

Elég egy hirtelen fellépő megbetegedés, egy váratlan rosszullét, egy rablás és az okmányok elvesztése, egy baleset és az azt követő hazaszállítás megszervezése… Ritkán gondolunk rá, pedig sajnos tény: mindenkit érhet baj külföldön, és egy apró kellemetlenség az idegen nyelv vagy a helyismeret hiánya miatt komoly problémát okozhat.

Az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy Önnek segítséget nyújtson, bárhol is legyen a világban!

Segélyvonal: +36 1 465 3666

A segélykérő hívásokat magyar nyelven fogadjuk, és kérésére bármikor visszahívjuk. A világ több mint 200 országában működő partnerirodák révén gondoskodunk a gyors és szakszerű kiszolgálásról baj esetén.

Hogyan zajlik a segítségnyújtás?

Miután a bajba jutott ügyfél bejelentette az esetet a fenti telefonszámon, a koordinátor rögzíti az ügyfél és az eset legfontosabb adatait, és gyors fedezetvizsgálatot végez. Az eset jellegének megfelelően felveszi a kapcsolatot azzal a szolgáltatóval, aki a helyszínen a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémát. Amennyiben a helyszíni segítségnyújtáson kívül további segítségre van szükség (pl. hazaszállításra), az EUB-Assistance természetesen annak a lebonyolítását is megszervezi. Ügyfeleink bármikor számíthatnak orvos-szakértőink támogatására az idegennyelvű orvosi információk értelmezésében, vagy az ellátással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Sok esetben csupán a megfelelő telefonszámról és címről való tájékoztatás is nagy segítséget jelent.

A biztosítás szerepe

Minden bejelentett esetben a biztosítási fedezet ellenőrzése és a megfelelő dokumentumok beszerzése után az EUB-Assistance a felmerült költségekre fizetési garanciát ad a szolgáltatónak (pl. kórháznak, orvosnak). Ez azt jelenti, hogy a bajba jutott ügyfélnek nem kell fizetnie a szolgáltatásért, mert azt az EUB a számla megérkezése után kiegyenlíti. Az utazó által esetlegesen a helyszínen kifizetett kisebb összegű (€ 150-ig) orvosi vagy gyógyszer-költségeket a biztosító a hazaérkezés után téríti meg.

Ne feledje, külföldön egy apró kellemetlenségből könnyen több millió forintos szerencsétlenség lehet! Kössön utasbiztosítást indulása előtt és legyen egyúttal biztonságban!

ha balesetet szenvedtek;
betegség esetén;
ha kórházba kerültek;
ha betegszállítást kérnek;
ha fogorvosra van szükségük;
ha gondozásra szoruló kiskorúakkal utaznak;
ha poggyászuk eltűnik;
iratok, dokumentumok elvesztése esetén;
ha pénzüket, hitelkártyájukat ellopták, s emiatt nem tervezett kiadásaik merülnek fel;
ha a tervezett idő előtt haza kell utazniuk;
ha szeretnék kinttartózkodásukat meghosszabbítani;
kapcsolatba szeretnének lépni családjukkal váratlan esemény esetén.

Speciális módozaok
-Kiegészítő balesetbiztosítás
-Kiegészítő sportbaleset + sporteszköz biztosítások
-Junior biztosítás

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás szabályzat letöltése: ITT

Útlemondási biztosítás: A katalógusban szereplő, többnapos (szállást is tartalamzó) utazások esetében mindenképpen javasoljuk a sztornó biztosítás megkötését. Az útlemondási biztosítás díja a részvételi díj 1.8%-a. Egynapos, illetve non-stop (2 napos, szállást nem tartalmazó) utazásainkra fakultatív sztornó biztosítás köthető, amely a részvételi díj 5%-a. A biztosítás a szerződő utazásképtelensége esetén, valamint közvetlen családtag megbetegedése, balesete stb. esetén nyújt fedezetet. Az Európai Uazási Biztosító Zrt-vel kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni, az elbírálás a Biztosító Társaság szabályzata szerint történik. A kárrendezés egyik fontos alapja az utazásképtelenség hiteltérdemlő igazolása. A Biztosító Társaság 20% önrész megtartásával a fennmaradó részt visszautalja a megadott bankszámlára. A kárrendezés minden esetben a Biztosító Társaság és a szerződő fél között zajlik. Az Útlemondási kárbejelentő lapot irodánk állítja ki, amelyhez a biztosító által bekért dokumentumokat a károsultnak kell csatolnia és benyújtania a Biztosító Társaság felé. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban vagy tájékozódjon weboldalunkon. 
Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet!

Kalkulált útlemondási biztosítás: a részvételi díj 1,8%-a. Csak több napos utazásra köthető.

Kalkulált útlemondási biztosítás szabályzat letöltése: ITT

Kalkulált útlemondási biztosítás tájékoztató letöltése: ITT

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések: ITT

Fakultatív útlemondási biztosítás: a részvételi díj 5%-a. Csak egynapos, illetve non-stop utazásainkra köthető.

Fakultatív útlemondási biztosítás szabályzat letöltése: ITT

Fakultatív útlemondási biztosítás tájékoztató letöltése: ITT

Jäger Hotel - Ausztria (egyéni szállásfoglalás)

Kalkulált útlemondási biztosítás szabályzat letöltése: ITT

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz)

2024. július 18-21. - 4 nap, 3 éj

89.900 Ft/fő