Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

0 HUF

Kirándulás az Alpokalján: Köszeg-Sopron - Magyarország / Nincs

Belföldi utazásszervezés / 2022. szeptember 17.   - 2022. szeptember 17.  

Foglalását pár perc alatt elkészítheti

Válassza ki, hol szeretne felszállni, majd azt, milyen típusú szobát igényel(nek). Itt adhatja meg, hogy külön ágyas, vagy franciágyas szobát kérnek.

Amennyiben egyedül utazik itt választhatja ki, hogy egyágyas szobában felár ellenében szeretne foglalni, vagy társítás vállalásával, társítási felárral.

A TÁRSÍTÁSRÓL bővebben ITT olvashat.

Kérjük, amennyiben Törzsutasunk, használja TÖRZSUTAS kódját! Törzsutas kedvezményét ugyanis így tudja majd érvényesíteni. Amennyiben elfelejtette kódját, kattintson a megfelelő gombra, hogy elküldhessük Önnek, vagy jelezze a foglalás végén a "MEGJEGYZÉS" rovatban.

AJÁNDÉKBA SZERETNÉ ADNI AZ UTAZÁST?
- ez esetben kérjük, hogy a megajándékozott nevét, születési idejét, lakcímét, mobiltelefonszámát adja meg a foglalásban, de nagyon fontos, hogy az ajándék átadásáig a saját e-mail címét adja meg!
- kérjük, miután a megajándékozott tudomást szerzett az ajándék utazásról, módosítsák az adatokat (e-mail címet)!
- a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntesse fel a saját mobilszámát és azt is, hogy az utazás AJÁNDÉK lesz! 
Az utazás örök élmény, a legjobb ajándék! 

Amennyiben foglalás közben elakadna, keressen bennünket, segítünk! Irodánk nyitvatartási idején kívül e-mailt tud küldeni nekünk: info@vivalditravel.hu. Nyitást követően pár órán belül válaszolni fogunk.  

Felszállási hely kiválasztása

Utasok száma:
0
0 HUF

Tisztelt Utasunk!

A Vivaldi Travel oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket, kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg. 

© 2016, OTP Mobil Kft.
SimplePay - Online bankkártyás fizetés
SimplePay vásárlói tájékoztató