Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 3 nap

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.06.21
3/2
Reggeli
84 900 Ft
84 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.10.04
3/2
Reggeli
84 900 Ft
78 108 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

4 napos Szlovénia, az Alpok gyöngszeme programunk: ITT található 

Részletes program

1. nap:                       
Budapestről reggel 06.00-kor, a Hősök teréről indulunk. Első programként gyalogos városnéző sétát vezetünk Szlovénia második legnagyobb városában, Mariborban: „Kojak-emlékmű”, Arany Villanykörte, Székesegyház, Városháza árkádjai, Mészárosok sikátora, a világ legidősebb ma is termő szőlőtőkéje és a Zsidó bástya panorámája vár bennünket a Pohorje hegyére a Dráva folyó partjáról. Délután Ljubljanába, az ország otthonos és emberléptékű fővárosába érkezünk. A Sárkányos-híd mellékén sétahajóra szállunk, hogy élőszavas vízi városnézés keretében elsőként a Ljubljanica folyóról ismerjük meg ezt a különleges világot, ami filigrán hidakkal, vidékies horgászstégekkel és a belvárosi műemlékek mellett az épített védművek látványával is szolgál. Ezután idegenvezetőnkkel gyalogszerrel barangolunk a rómaiak korától az ornamentikus szecesszióig, miközben bekukucskálunk sikátorokba, láthatjuk a város legidősebb házát, a barokk Szent Miklós Székesegyházat, a reneszánsz Városházát és megsüvegeljük Joze Plecnik főépítész UNESCO Világörökségi címmel méltán felruházott alkotásait. A legendás Preseren tér történetei sem maradnak el, ahová a minden útikönyvben megmutatott Hármas-hídon keresztül jutunk el. A séta végeztével szabad program a belvárosban, ezáltal még jobban átélhetjük a teraszok, paloták, sörözők és cukrászdák hamisítatlan hangulatát. Este Ljubljanához közeli szállodánkba érkezünk, ahol vacsorával búcsúztatjuk a napot (fakultatív).

2. nap:
Fakultatív kirándulás: „4P napja” Piran-Portoroz –Predjama-Postojna
Reggeli utána szlovén Isztria tengerpartjára érkezünk, ahol a festői Piran városkáját járjuk be együtt. A filigrán Velencei Ház és a Monarchia hangsúlyos palotái között sétálunk fel a ferences kolostor középkori kerengőjéhez, hogy onnan érjük el a belváros legmagasabb kilátóteraszát. A harangtorony árnyékában nézünk körbe a szirtről mind az olasz, mind a horvát szárazföld felé. Azután egy sikátoron keresztül ereszkedünk le a színes település legnagyobb ciszternájához és legrégebbi kocsmájához, hogy a megérdemelt szabad program keretében tetszés szerint fürdőzzünk, fagyizzunk, pizzázzunk. Majd a szlovén Monte Carlo, azaz Portoroz üdülőtelepe következik, ahol az autóbuszból tekintjük meg a homokos plázst, a névadó rózsabokrokat és a luxusszállodák tájképi kertjeit. Az Adria sós levegőjéből visszatérünk a kies karsztvidékre, hogy Európa egyetlen épen maradt és sziklába épített barlangvárát járjuk be. Predjama falucskájában Erazmus, a hírhedt rablólovag legendájával is megismerkedünk. A mészköves fennsíkon haladva kipróbáljuk az ország egyetlen metróját, azaz barlangi kisvasúttal zakatolunk be a kontinens leghosszabb és leglátogatottabb barlangrendszerébe. Postojna csaknem 100%-os páratartalmú, garantáltan, por-, atka- és allergénmentes levegőjének gyógyhatását a felszín alatti járatokban élvezhetjük. A cseppkövek leírhatatlanul változatos formációi között sétálva az Oroszok Hídjával, a Golgotával, a Briliánssal, a Dromedárral és a vakgőtékkel is találkozunk. Este fakultatív vacsora a szállodában.

3. nap:
Reggeli után az ország legmagasabb térszintjéül szolgáló Triglavi Nemzeti Parkba kirándulunk, ahol a 2864 méteres névadó hármas ormának közelébe igyekszünk férkőzni. A Vogel drótkötélpályás sífelvonójával 1535 méterre emelkedünk a tenger szintjétől, hogy farkasszemet nézhessünk a volt Jugoszlávia fenséges csúcsával vagy éppen fentről figyeljük a legelésző kecskéket és a fjordos Bohinji-tó véderdejének színeváltozását. Ribcev Laz üdülőfalujában igazi vízparti idill fogad Bennünket, ahol az Aranyszarvú Zerge, a Keresztelő Szent János templom, a kőhíd, a Négy Bátor Hegymászó szobra egyénileg fedezhető fel. A Száva folyó bölcsőjétől a Bledi-tó partján fekvő Bled közkedvelt városába, azaz a „Második Édenkertbe” látogatunk, hogy Szlovénia egyetlen szigetére különleges pletnákkal evezzenek be velünk a csónakos fiúk. Odabent a tó közepén potica kuglóf, gránitlépcső és kívánság harangozás vár Bennünket. Három napos országjárásunkat a pisztrángoktól hemzsegő Radovna folyó kanyonjával és az utolsó fahíd alatt mélybe bukó Sum-vízeséssel zárjuk, amelyek a közkedvelt Vintgar-szurdok sziklahasadékának természeti látványosságai. (A szurdok zárlata esetén a 130 méter magas sziklaszirt tetején trónoló bledi vár ezeréves kőfalait, múzeumát, látványműhelyeit és panorámateraszait járjuk be.) A késő esti órákban érkezünk Budapestre.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 2 éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: kb. 2 Euro/fő/éj

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 10.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora:kb. 19 Euro/fő/alkalom
Ljubljana hajókázás:kb. 15 Euro/fő
Postojnai cseppkőbarlang
és Predjama vára:

kb. 45 Euro/fő
Vogel felvonó:kb. 30 Euro/fő
Bledi pletnázás:kb. 18 Euro/fő
A Bledi tó szigetén a templom
és a torony egyénileg látogatható:

kb. 11 Euro/fő
Vintgar szurdok:kb. 10 Euro/fő
Bledi vár látogatása a
szurdok zárlata esetén:

kb. 14 Euro/fő
Piran-Portoroz-
Postojna-Predjama:
25 Euro/fő +
belépőjegy költség

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. április 26-28.

Kedves Vivaldi Travel Munkaközössége!
Az elmúlt 3 napban csodálatos utazáson vettünk részt, miközben feledhetetlen és változatos élményekkel gazdagodtunk.
Szeretnénk gratulálni a remek szervezéshez! Az utazás forgatókönyvének összeállítása zseniális, alig tudtunk betelni a szemet gyönyörködtető látnivalókkal, melyek az utazás során csak fokozódtak.
Mindezt megkoronázta az idegenvezetőnk, Molnár Attila kitűnő és sziporkázó előadásmódja, az információk átadásának és mélységének minősége, bámulatos tájékozottsága a vidék (történelmi-, geológiai-, kulturális és gasztronómiai) sajátosságait illetően. Attila humora, kedvessége, mellette a jó szervezőkészsége, valamint a táj páratlan szépsége révén megvalósult az utazás legfontosabb célja: teljesen kiszakított a hétköznapokból és egy olyan világba röpített, ahol részesei lehettünk a természet csodáinak, ismeretekkel gazdagodtunk és felejthetetlen, életre szóló emlékeket szereztünk.
Külön köszönet illeti Andrást, a buszvezetőnket, hogy utunk során végig biztonságban érezhettük magunkat. Üdvözlettel, H.B. Melinda és H. György

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. április 12-14.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hétvégén felejthetetlen három napot tölthettünk édesanyámmal Szlovéniában a Vivalditravel szervezésében. A hetvenedik születésnapjára kapta tőlem ezt az utat, és bevallom,  kicsit aggódtam, hogy bírni fogja-e. Roppantmód élvezte, alig győzte befogadni azt a sok csodát, ami elénk tárult. Az idegenvezetőnk, Molnár Attila annyira felkészült, profi vezető, hogy sok utazásom alatt egyetlen egyszer sem találkoztam hozzá hasonlóval. Tudta, mikor érdemes információt átadni, mikor jó, ha pihenhet az utas. Megvolt a megfelelő egyensúly. Attila rendkívül jó humora, mindenre kiterjedő ismeretei és annak átadni tudása megsokszorozta az élményt. Mindenkinek ajánlom a Vivaldi Travelt! Üdvözlettel: C.T. Bernadett

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. április 12-14.

Kedves Évi
Köszönjük szépen a Vivaldi Travelnek és Neked is ezt a csodálatos, feledhetetlen, páratlan szépségű utat.
A szervezésetek professzionális volt.
Minden a legapróbb részletekig ki volt dolgozva.
A szállásunk tiszta, kultúrált és szép helyen volt.
Az ételek finomak, változatosak voltak.
A programok pedig csodálatosak.
Jó volt látni ezt a kis országot "tetőtől-talpig" : meseszép csepkőbarlang a mélyben, majd a következő szinten a tengerek, bővízű patakok a csodás városokkal és legvégül a hófödte hegyeket is megcsodálhattuk.
Attila a szómágus pedig shov műsor keretében vezetett be bennünket utasokat a "szlovén életérzésbe" és ismeretekbe.Kedves Évi !Erika és én is nagyon köszönjük a lehetőséget. Máskor is fogunk utazás ügyben keresni Benneteket. Sz.Anna

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2023.október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A 2023.október 6-8.ai "Szlovénia, az Alpok Gyöngyszeme " c. utazásról abszolút jó véleményem van, mind a programokat, mind a szállást, ellátást, mind az országot illetően. Külön is kiemelem az idegenvezető Molnár Attila és a buszvezető személyét, valamint a VOX készülékek használatát. Természetesen sokat számított az is - különösen a tengerparton- , hogy az időjárás nyárias volt és hogy az utastársak is mind rutinos, érdeklődő, pontos emberek voltak.
Nekem az is számított, hogy lehetőségem volt személyes ügyintézésre is a Start utazási irodán keresztül. Üdvözlettel, N.Judit

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2023. október 6-8.

Kedves Vivaldis Hölgyek/Urak!
Még úton vagyunk hazafelé a három napos szlovén körútunkról és már a visszajelzést írom nektek. Csodálatos három nap van mögöttünk, amiért nagyon hálás vagyok a szervező csapatnak, de különösképpen sofőrünknek, Andrásnak és idegenvezetőnknek, Attilának, akik tényleg mindent elkövettek, hogy jól érezzük magunkat. Kedvesek, közvetlenek, segítőkészek. A három nap alatt rengeteg érdekes információt kaptunk Attilától, mindezt vicces köntösbe burkolva, így nem volt száraz, unalmas, hanem abszolut megjegyezhető.
A szlovén látnivalók adottság, de amit ők ketten ehhez az úthoz hozzátettek, az rengeteg munka, lelkesedés és szeretet. Ettől lett ez a három nap feledhetetlen! Óriási köszönet! (Már tervezés alatt a következő út! Természetesen veletek!) Viki

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.10.07-09.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönöm és maximális elégedett voltam a szervezéssel az úttal, az idegenvezetővel, a sofőrrel és számomra maradandó élményt nyújtott.
Bizalmat az Önök irodája felé, hogy máskor is egy szuper utat válasszak.
Üdvözlettel: Koppány 

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.július 22-24.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon szép szlovéniai kiránduláson vettünk rész az Önök szervezésében. Szeretném kiemelni az idegenvezetőnk Molnár Attila kiemelkedő szaktudását, a rengeteg részletes tájékoztatásáért. Nagyon felkészült, rengeteg tudnivalót átadott a csapatnak. Ilyen felkészült idegenvezetővel még nem találkoztam, pedig rendszeres utazók vagyunk. Tehát nagyon szuper volt minden. Csodás látnivalók, kellemes társaság, melyhez hozzájárult Attila közvetlensége, barátságossága, vidámsága. Köszönjük az utazást. Üdvözlettel: Sz. Imréné

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.május 13-15.

Kedves Vivaldi Travel !
Szeretnék köszönetet mondani a Vivaldi Travel munkatársainak már többször voltunk ezzel az irodával kirándulni utólag Szlovéniába ahol nagyon jól éreztük magunkat. Mindezt köszönjük a buszsofőrnek Gábornak, nagyon ügyes gyors precíz volt, és  Csáki Ágnesnek   a mindig türelmes, mosolygós, kedves, halk hangú, profi idegenvezetőnek akivel élmény volt  ez a három nap. Reméljük következő utunkon is hasonló élménybe lesz részünk. ami rövidesen lesz...Tisztelettel: D.Gyula és Jud

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022. május 13-15.

Szeretnénk köszönetet mondani ezért a csodálatos Szlovéniai kirándulásért.Köszönet a profi idegenvezetőnknek Áginak a szuper sófőrünknek Gábornak.és a háttérben dolgozó csapatnak.Mindenkinek ajánjani fogjuk az irodát.  Köszönettel:A. Katalin, K. Zsuzsanna, G. Ildikó, K. Ildikó

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022. május 13-15.

Minden Vivaldis szervezőnek köszönjük a csodás 3 napot. Külön köszönet idegenvezetőnknek Csáki Ágnesnek. Kedves nyugodt profi módon tájékoztatott mindenről. Még a napsűtést is elintézte a szabadban töltött programokra.További sikeres utakat kivánunk: T. Csaba és Neje

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. október 30-november 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ez úton szeretném megköszönni a hétvégi szloven utat, az idegenvezetés fantasztikus volt, rengeteg érdekes dolgot megtudtam az országról és maga az út is egy felejtetlen élmény marad. Tervezem, hogy megyek legközelebb is.
Tisztelettel T. Gábor 

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 24-26.

Kedves Vivaldi Travel!
Már negyedszer vettem részt az Önök által  szervezett utazáson.
Mindannyiszor nagy élmény volt.
Most sem volt másképp, a 2021. szeptember 24-26.-i Szlovénia, az Alpok gyönygyszeme utazáson.
Csodálatos az ország, gyönyörű helyeken jártunk, kiváló volt a szállás.Mindehhez hozzájárult  Máté Csongor idegenvezetőnk kedves, közvetlen lénye, hozzáértéssel és sok humorral fűszerezett vezetése.
Busz vezetőnk, Gábor szintén nagyon készséges, udvarias és pontos volt. Köszönöm az utazást! Üdvözlettel: V. H. Márta

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 24-26.

Nagy örömmel és feltöltödéssel tértem haza Szlovénia gyöngyszemei kirándulásról. A színvonalas utazást Máté Csongornak és a buszunk vezetőjének Gábornak köszöhetjük! Várom irodájuk további programjait. Tisztelettel Z. Gábor

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 10-12.
T.Vivaldi Travel ! 
Boldogságunkra szolgált , hogy a szeptember 10.-11.-12.-ei Szlovéniai utazásunk nagyon -nagyon jól telt.
Köszönve ezt Molnár Attila idegenvezetőnek és Gábornak, a busz-vezetőnek.( Sajnos Gábor vezetéknevét nem tudom.)
Attila fantasztikusan felkészült, okos, viccet értő , segítőkész ember.
Csodálatos e napot töltöttünk együtt a 2 vezetővel.
Rengeteget kirándultunk! 
Szavakban nem lehet elmondani, amit kaptunk Tőlük.
Csodálatos emberek, akik csodálatosan végzik munkájukat! 
Fantasztikus töltést kaptunk ezalatt a 3 nap alatt.
Önöknek hálás szívvel köszönjük a szervezést! 
Bízom benne, hogy fogunk még az Önök Utazási irodájukkal utazni, és reméljük a kedves Attilát és Gábort újra üdvözletük! 
Jó egészséget, nyugalmat, sok erőt kívánok a további szép napokhoz! 
Üdvözlettel: 
Egy maximálisan megelégedett utasuk L. Zita
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. augusztus 27-29.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus utolsó hétvégéjén édesanyámmal részt vettünk az Önök által szervezett szlovén körutazáson. Csodálatos három napot töltöttünk itt. Szuper volt a szervezés, a programok, az idegenvezetés / Máté Csongor / az autóbusz-vezető / Gábor /  az utastársak. De a legcsodálatosabb maga Szlovéniai volt kicsi, barátságos, idilli városaival, tengerpartjával, gyönyörű természeti  kincseivel.Köszönjük, hogy az Önök jóvoltából mindezt megtapasztalhattuk, átélhettük..Egy kicsit sűrű volt a program, akár négy napot is ki lehetne vele tölteni esetleg megtoldva 1-2 látnivalóval. Remélem, jövőre újra találkozunk. Köszönettel:Tné Sz. Ágnes

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. augusztus 27-29.

Tisztelt Utazási Iroda!
Csak röviden szeretném köszönetemet ezúton is jelezni az augusztus 27-29. közötti szlovéniai kirándulás idegenvezetőjének, Csongornak és Gábornak, a buszvezetőnek. Nagyon profik voltak az egész út során és sok szép élménnyel ajándékoztak meg engem és utastársaimat.
Remélem, még lesz szerencsém hozzájuk akár másik utazás során is! Köszönettel: Sz. Zsolt

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 23-25.

Üdvözlöm Önöket!
Az egyik résztvevője voltam 07.23-25 közötti szlovéniai útnak.
Az út után rövidke élménybeszámolót írtam ismerőseimnek, így könnyebb volt leírni mindazt ami az út során történt, a látnivalókat, élményeket.
Soraimat ezzel indítottam:
„Csodálatos volt ez a 3 nap, újra elmennék ide. Gombócka növekszik torkomban, ahogy végig nézegetem a képeket.”
És valóban csodálatos volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A leírás végét ezzel zártam:
„Sajgó lábakkal és szívvel szálltunk fel a buszra. Vége, irány haza. Szívesen maradtam volna még. Nagyon-nagyon jó volt, szinte nem is tudom szavakba önteni. Élveztem minden pillanatát.
Hazaérve hamar lezuhanyoztam, fáradtam bebújtam az ágyikómba, s míg megpróbáltam elaludni ott kavargott fejemben az elmúlt 3 nap varázslatos élménye.
Jó volna újra elmenni ide!”
És ezt az élményt Önöknek köszönhetem, különösen egy embernek, Molnár Attilának.
Köszönöm Attila, köszönöm Vivaldi Travel. Üdvözlettel: N. T-né

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 23-25.

Kedves Mindenki!
Volt szerencsém részt venni a hétvégén egy fantasztikus programon, Szlovéniában. Molnár Attila idegenvezetőjük a maximumot nyújtotta, csak úgy mint a Ferenc úr a szuperbiztos vezetést. Remélem idén utazhatunk még együtt, de ha nem, ez az év már akkor is csodás lesz ez után a pár nap után.
Köszönöm még egyszer a lehetőséget, kiválóan éreztük magunkat. Tímea és Róbert

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 9-11.

Kedves Évi!
Valami fantasztikus volt a szlovén út, olyan gyönyörűségeket láttunk, olyan élményekben volt részünk, hogy hálás köszönet érte!!!!!
Nem voltunk még Szlovéniában, hallottuk, hogy csodaszép, de erre, erre nem számítottunk. Eleve festői a táj, és a programok, amelyeken részt vettünk... lenyűgöző volt mind!! Bámulatos. Egy csoda. Még maradtunk volna pár napot! :-)
Ági zseniálisan kalauzolta a csoportot, rengeteg izgalmas, érdekes dolgot mesélt, jó volt hallgatni. A sofőrünk tök ügyesen, precízen és biztonságosan vitte a csoportot helyszínről helyszínre. Mindketten- Ági és Robi?- végtelenül szimpatikus, kedves, figyelmes emberek. Gratula a kollégáidhoz! További szép napot! Üdv.: János

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Édesanyámmal 2020. aug. 20-22-én vettünk részt a Molnár Attila idegenvezetővel aSzlovénia, az Alpok gyöngyszemecímű utazásukon.
Felejthetetlen élményeket szereztünk. Kényelmesen, jól szervezetten utaztunk, csodálatos helyeken jártunk, kényelmes volt a szállásunk. Jó volt, hogy majdnem mindenhol volt egy kis szabadidőnk, és Attila mesélését, kalauzolását, poénjait is szívesen hallgattuk a helyszíneken. Köszönjük, amint lehet, újra utazunk Önökkel!  S. Andrea

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Augusztus 30-án érkeztünk haza az Önök által szervezett "Szlovénia,az Alpok gyöngyszeme"3 napos kirándulásról.
Köszönetünket szeretném kifejezni az út megszervezéséért,Molnár Attila idegenvezető által előadott kiváló,tartalmas,jó humorral előadott ismertetőkért.Az út szuper volt,még 1-2 napot szívesen eltöltöttünk volna Szlovéniában.Ma már a Vintgar szurdoki bőrigázásra is nevetve emlékezünk.
Fülöp Ferenc buszvezetőnek a nyugodt,rutinos vezetést,aki az utasok minden kívánságát teljesítette.
A szállás ,az ellátás kiváló volt,egyedül a hűtőszekrényeket hiányoltuk.Javasoljuk az út 4,esetleg 5 napos változatát is. Köszönjük a gyönyörű élményeket!Kívánunk a további szebbnél szebb utak megszervezéséhez sok sikert és jó egészséget! dr.Sz.Klára,Sz.Sarolta,Sz.Emese és A.Péter 

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Tisztelt Vivaldi Munkatársak!
2020.08.28-30. Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme utazáson vettünk részt.  Valamikor a Vintgar-szurdokról olvastam, és amikor megláttam, hogy a kedvelt utazási irodánk elvisz bennünket oda, nem volt kérdés, hogy elmegyünk erre az útra.  A 3 nap színes, változtos  programja, elvarázsolt bennünket. A harmadik nap időjárása barátságosabb is lehetett volna, de mégis élményekkel feltöltődve érkeztünk vissza az útról. Köszönjük  az utazási irodának, Molnár Attilának és Fülöp Ferencnek a profi munkáját, ami biztosította hogy ilyen szuper legyen ez a 3 nap. Ez a harmadik utunk volt Önökkel, remélem kitartanak ebben a nehéz helyzetben, mert alig várjuk, hogy újra útra kelhessünk a Vivaldi Travellel. Üdvözlettel,  D Erika és F Miklós

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi travel.Igazi mazlistak vagyunk!Sikerült 3 szor eljutni veletek idén nyáron külföldre.Köszönöm nagyon!Felfedeztunk Szloveniat.3 napos útban varázslatos élményekben gazdagodtunk!Bravo profi soförnek Feri Fülöpnek és nagyon húmoros idegenvezetőnek Molnár Attinak.BRAVO!

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.
Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 28-30. között kirándultunk Önökkel a Szlovénia gyöngyszemei úton. A három nap programja nagyon tartalmas és élményekben gazdag volt. Csodálatos tájakat, természeti szépségeket  és Szlovénia történelmi értékeit egyaránt láthattuk! Kellemes és szép élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük ezt Molnár Attila idegenvezetőnek, aki segített bennünket Szlovénia megismerésében, tette ezt hatalmas empátiával, humorral és nem utolsó sorban rengeteg szakmai ismerettel! Autóbuszvezetőnk, Feri, rendkivül biztonságosan juttatott el bennünket uticélunkhoz, segítőkész, barátságos volt.
Köszönjük ezt a szép utat az Irodának is, hiszen gyors ügyintézéssel, mellyel módosították az utazás időpontját, lehetővé tették számunkra, hogy még a korlátozás előtt, megláthassuk Szlovénia nevezetességeit.
Reméljük, ez a bizonytalan helyzet egyszer véget ér és újra Önökkel utazhatunk! Sz. Jánosné és Sz. János
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 28-30.

Kedves Vivaldi Travel!
Bakancslistás vágyam teljesült a hétvégén azzal, hogy eljutottam Bledbe. Azonban a kirándulás nem úgy alakult, ahogy terveztem, hiszen Bled nem került le a listámról, csak ki lett egészítve (eljutni Bledbe... legalább még egyszer), sőt még ki is kellett egészítenem a kis bakancslistámat Pirannal és Portorozzal!
A 4P nap valóban az volt: Páratlan-Pazar-Pompás-Parádés
Attila szórakoztató, informatív, lexikális, barátságos, egy szóval Profi - Ő az ötödik P! Rendkívül kellemes ember, hihetetlen és irigylésre méltó energiákkal. Nagyon megnyugtató volt ilyen jó kezekben lenni, amihez Sofőr Feri (két eff - FF) higgadt, türelmes vezetési stílusa, kedvessége csak még inkább hozzájárult ahhoz, hogy nyugodtan hátra dőlhessünk, kikapcsolódjunk, feltöltődjünk, és magunkba szívjuk Szlovéniát!
Köszönjük szépen! Csodálatos utazás volt! Nem kérdés, hogyha nyílnak a határok csakis Vivaldival utazunk!
Köszönettel:E.Évi és családja

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Tisztelt Iroda
Nagy szeretettel szeretném elmondani, hogy a három napos bledi-tó kirándulás idegen vezetője Attila rendkívüli ember. Ezt a fajta kedvességet, humort, talpraesettséget, és mindent jókedvüen, olyan hozzáállással, hogy kivirult, ha kérdeztünk valamit, mindenre vidáman reagált, még a negatív emberből is lelkes vidámságot varázsolt. Minden túrámon a Vivaldi travelnál szuper volt az idegenvezetés, de Attilának párja nincs. Tisztelettel T. Tivadarné

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Üdvözlöm Önöket!
A minap tértünk haza az Önök által szervezett "Szlovénia az Alpok gyöngyszeme"vakációról.
Röviden: SZUPER jó volt. A programok kiválóak, jól szervezettek voltak. A megtekintett látnivalók lenyűgözőek. Ha három napba ennél többet akartak volna tenni, az már megerőltető lett volna.
Idegenvezetőnk Attila sajátos humorral előadott "kiselőadásai", viccei pedig megfűszerezték az út hangulatát, felrázták a néha elfáradt társaságot. Úgy gondolom, hogy ez így pont jó volt.
Sajnos nem tudok építő jellegű kritikát, javaslatot megfogalmazni, mert ez egy profin szervezett és kivitelezett utazás volt. Gratulálok és még biztosan találkozunk. Üdvözlettel S. László

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.
Kedves Vivaldi Travel csapat!
A hosszú hétvége keretében vettünk részt a Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme programjukon.
Szeretnénk köszönetet mondani a sok-sok csodálatos élménnyel tarkított, jól szervezett és lebonyolított útért. Köszönjük idegenvezetőnk, Molnár Attila kitünő munkáját, nagyon jól éreztük magunkat. Üdvözlettel: N. Katalin, T. János, T. Anna
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Tisztelt Vivaldi utazási iroda! 
Ezúton szeretném megköszönni Molnár Attilának ezt a felejthetetlen gyönyőrű szlovén utat amin 2020.08.20-22 között részt vettünk. Attila kedvessége,humora és tudása még szebbé tette ezt a pár napot.
Legközelebb is szívesen utazunk az irodával. Tisztelettel T.család

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Kedves Iroda! 
Fantasztikus hétvégében volt részünk, csodálatos helyeket láttunk, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Attila stílusa és humora páratlan, rengeteg információt kaptunk tőle, gondoskodott róla, hogy jó hangulatban teljen az egész út. A sofőrünk, Feri is nagyon segítőkész volt. Igazi rutinos vezető.Reméljük, találkozunk még. Következő utazásunknál is Önöket választjuk! Üdvözlettel: C-né G. Zsuzsanna

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.
Kedves Vivaldi!
Köszönjük a lehetőséget, hogy az Önök által - Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme- precízen megszervezett augusztus 20-22-i úton vehettünk részt!! Egy nagyon jól megszervezett, megtervezett út volt, amit köszönhettünk a mindenre odafigyelő, jól tájékozott és fergeteges humorú idegenvezetőnek, Molnár Attilának. Mindenhová időben, biztonságosan odaértünk, köszönve a busz vezetőjének! Alig várjuk a következő lehetőséget! Üdvözlettel: Gyné és családja
 
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 20-22.

Szép napot, Sziasztok!
Szlovénia az Alpok gyöngyszeme utazásról szeretnék néhány szót szólni. Augusztus 20-án indultunk,számomra azért is volt egy fergeteges élmény mert a születésnapomat 08.21-ét Szlovéniában tölthettem egy fantasztikus csapattal.
Az idegenvezetőnk Attila nagyon profin levezette ezt a 3 napot, ami egyenként abszolút élményekben gazdag volt, ami egy picit negatívum hogy nagyon sűrű volt a program, nem volt nagyon idő "leülepednie" az élményeknek.
Az első napot először Mariborban illetve a szlovén fővárosban Ljubljanában töltöttük egy csodálatos városnézés keretében. A kora esti órákban értünk a szállásunkra Kranj-ba egy 3* os szállodába.
A második nap egy bőséges reggeli után következett a 4P napja, először Piran-ba látogattunk el, ahol fakultatív programként az útitársaikkal strandossal töltöttünk, ezután átmentünk Portorozsba. Ezután következett a Predjama-i vár ahol igencsak sűrű program várt ránk, bejárhattuk a vár összes helyiségét, ez azonban nagyon sok lépcsőzéssel jár, de mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy egyszer látogasson el ide csodálatos a kilátás a vár legfelső pontjáról. (It's a breathtakin' wiew)
A vár előtere rendkívül alkalmas fantasztikus kilátás miatt képek készítésére. (ebből néhányat mellékletben csatolnék is, ha nem bánjátok.)
A második nap legutolsó állomása és egyben fénypontja (a kakaós csiga közepe) az pedig nem más mint a Postojna-i cseppkőbarlang... biztos sok ember volt úgy,hogy ez volt az első alkalom hogy cseppkőbarlangban járt. Szavakkal nem lehet leírni, LÁTNI KELL.....CSODÁLATOS.
A barlangot első körben Szlovénia egyetlen metrójával közelítettük meg, majd utunkat gyalog folytattuk... ahogy haladtam befelé mondtam is magamban..soha nem jutunk ki mert mindent mindenki le akar fotózni...szelfik képek egymás után amit el tudtok képzelni. Mást nem lehet rá mondani, csodálatos.
A nap végén visszatértünk a szállodába, az útitársaim és Én egy kis esti városnézésre indultunk, illetve kerestünk helyet ahol tudunk vacsorázni, majd visszatértünk a szállodába.
A harmadik és egyben utolsó nap reggeli után első alkalommal a Vogel felvonóval 1535 méterre emelkedtünk a tengerszinttől, szó szerint a felhők felett voltunk...és igen maga a Mennyország volt. Csodálatos leírhatatlan kilátás, fényképek persze ezerrel készültek, de az igazat megvallva mindenki tudja a képek nem adják meg azt az élményt, mintha élőben látod. 
Ezután a nap utolsó pontja a Vindgar szurdok következett ahol hidakon lépkedve csodálhattuk meg a sziklákat, illetve a hozzá társuló "vízesést". 
Miután kiértünk a szurdokból, következett egy kb másfél km-es túra, ami a hazainduló buszunkhoz vezetett. 
Köszönet Molnár Attilának az idegenvezetésért és Ferinek a sofőrnek hogy hozott minket! 
Köszönjük  az élményt Vivaldi travel!
Az egyik legjobb születésnapom volt az idei. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Higyjétek el megéri!Üdvözlettel: J. Marcell Hunor

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. augusztus 7-9.

Kedves Utazási Iroda!
Köszönjük a remek szlovén utazást a mostani( aug.7-9) turnussal, nagyon jól éreztük magunkat.
Idegenvezetőnk, M.Attila profi módon vezette a csapatot, intelligens, humoros előadásában sokat tanultunk Szlovéniáról és jól is szórakoztunk.
A program elég feszes volt, de jól szervezett, így láthattuk legtöbbet az országból.
Autóbusz vezetőnknek, Gábornak is nagy köszönet a biztonságos utazásért.
Másoknak is fogom ajánlani ezt az útjukat. Üdvözlettel: H. Katalin és M

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2020. július 10-12.
Üdvözlöm Önöket!
Szeretnék köszönetet mondani Önöknek és kiemelten Molnár Attila idegenvezetőnek, hogy Szlovénia természeti szépségeivel megismertettek. A szervezés példa értékű volt, az idegenvezető úr felkészültsége és az ország iránti szeretete minden elismerést megér. Köszönöm, hogy ezt az élményt a tavalyi év után 2020 júliusában is átélhettem. Kérem Önöket, hogy az idegenvezető úrnak tolmácsolják köszönetemet, mert ezt sajnos nem tudtam megtenni. 
Üdvözlettel, 
N. Marianna
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Anyukámmal nem először (és nem utoljára) vettünk részt Vivaldi által szervezett utazáson. A legutóbb „Szlovénia az Alpok gyöngyszeme” volt terítéken.
Elsőosztályú volt a programszervezés és nagyon élménydús. A szállás is kifogástalan volt, amit szeretnék a Vivaldis munkatársaknak megköszönni. Szlovénia lenyűgöző és meseszép őszi arcát tárta elénk.
Az idegenvezetőnk Molnár Attila pedig egyszerűen egy igazi csoda. Elkápráztatott zseniális humorával, kizökkentett teljesen a hétköznapokól. Élvezettel hallgattuk minden egyes szavát. Rendkívül kedves és a legprofibb idegenvezető és hihetetlen energiabomba. Az utazás minden percét imádtuk. 3 napot végig nevettük és életre szóló felejthetetlen emlékekkel tértünk haza. Nagyon szerencsés mindenki, akit Attila kalauzol és Vele utazhat. Örök hála és köszönöm Neki! Remélem azon szerencsések közé fogok tartozni, akik még sokszor utazhatnak Vele.
Külön kiemelném a sofőrt is Fejes Attilát, aki mellett az indulástól a hazaérkezésig biztonságban éreztük Magunkat a szuper vezetése miatt. Rendkívül segítőkész.

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Az elmúlt hétvégén részt vettünk a "Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme" elnevezésű útjukon.Ismét csodás élményekkel tértünk haza. Szuper programok és szervezés! Köszönet érte. Molnár Attila pedig egyszerűen fantasztikus volt.
Üdvözlettel F. Nóra

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. augusztus 30-szeptember 1.
Kedves Kollégák!
Hazaérkeztünk 3 napos utatokról Szlovéniából. Elvarázsolt minket a sok szép látnivaló, a kiváló szervezés és minőség, nem is akartuk elhinni elsőre, hogy ennyi minden beleférhet 3 napba.
Szerencsés ember aki Molnár Attila idegenvezetőtökkel utazhat, hihetetlenül jó hangulatot varázsolt utánozhatatlan humorával és ismeretei átadásával. Fülig ér a szánk, annyira feltöltődtünk pozitív élményekkel! Alig várjuk, hogy újra a VIVALDI szervezésében utazhassunk újra!
Le a kalappal!! Köszönjük szépen! Üdvözlettel: N-né B.Edit
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. július 19-21.

Szép napot!
Úgy éreztem meg kell osztanom élményemet magukkal is a hétvégi utazásunkkal kapcsolatban! 
Először is az ország egyszerűen meseszép! Sosem gondoltam, hogy 400 km-tel odébb ilyen gyönyörű ország van a szomszédunkban!
Másodszor az idegenvezetőről ejtenék pár szót! Lenyűgöző, lehengerlő és a szó teljes értelmében profi!
Volt már szerencsém jó pár ilyen idegenvezetős buszos/repülős úthoz, de amit az Attila itt előadott és levezényelt az lenyűgöző! Ha minden út ilyen lenne 2 hetente utaznánk! Jobban éreztem magam ezer a pár napon mint Rómában és Párizsban együtt véve! 
Nem húznám tovább a szót, szerencsére nagyon jó időnk volt, nagyon szép volt az ország, remek volt az idegenvezetés és óriási volt a hangulat!
Köszönjük ezt a szép élményt Attilának! Üdvözlettel B.M. és U.R. 
U.i.: kihagyhatta volna a storyból h felkel vinni a menyasszonyt a bledi vár lépcsőin ölben (marha sok az a lépcső)

Szlovénia az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.
Tisztelt Vivaldi Travel!
Két hete vettem részt a Szlovénia gyöngyszemei 3 napos kirándulásukon.Nagy élmény volt számomra az út! Szlovénia csodás helyein jártunk!
A kirándulás élményéhez nagyban hozzájárult idegenvezetőnk, Molnár Attila személye is. Határozottan, és kedvesen vezette a csapatot. Fantasztikus tárgyi tudással rendelkezik, és ezt humorral fűszerezi.A régi mesemondókat lehetett talán ilyen élvezettel hallgatni.
 Buszvezetőnknek, aki nagyon jól,és biztonságosan vezetett, mindig tudott praktikus parkolási tanácsokat adni.
Hazaérkezve a munkahelyi problémáimon is könnyebben felül tudtam emelkedni, amikor erre a három napra, és Attila poénjaira visszagondoltam.
Köszönöm az utat, és bízom benne, hogy még lesz alkalmam, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetővel utazhassam az Önök szervezésében!
Üdvözlettel: Nné Cz. Mária
 
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda Munkatársai!
Szeretnénk megköszönni a 2019. június 8-10-ig tartó Szlovéniai utazásunkat. Minden szolgáltatásuk remek volt. Egy igazi, kellemes és tartalmas "kultúrális" körútban volt részünk.
Hadd mondjuk el, hogy nagyon bizonytalan volt a részvételünk egy nemrég ért balesetem miatt, no meg azért, mert mindkettőnk felett már ugyancsak eljárt az idő. Mégis, várakozásunkon felül, nemcsak hogy épségben végig tudtuk csinálni az összes (időnként kemény) programot, hanem meglepetésünkre fáradság és izomláz helyett felfrissülve, megfiatalodva, tele energiával fejeztük be a három napot.
Ez volt az 5-dik többnapos Vivaldis utunk, de mind közül ez volt számunkra a legtartalmasabb, fizikailag legkeményebb, mégis legszebb, legemlékezetesebb utazási program.
Aki netán éltesebb kora miatt habozna, hogy el merjen-e menni erre az útra, csak azt tudjuk ajánlani: ne féljen tőle! Biztosíthatjuk, hogy még túl a 7-dik X-en és 80 kg-on is fizikailag remekül teljesíthető. Nem bánják meg, ha belevágnak!
Külön köszönet Molnár Attila idegenvezetőnknek a szellemes, igényesen összeállított és remek előadással elmondott információiért, valamint figyelmességéért és segítőkészségéért. u Nem utolsó sorban az eredeti utazási programokon felül általa bemutatott helyekért.
Ugyancsak köszönetet mondunk Istvánnak, aki nemcsak remekül és biztonságosan vezette a PBS-925-ös rendszámú BOVÁ-t, és épségben hazahozott bennünket, hanem mindvégig igen segítőkész és udvarias volt velünk.
S nem utolsósorban köszönjük a remek időjárást is a sok esős nap után, bár nem tudjuk, hogy mennyi volt az Önök szerepe ebben. Mindegy!
Számunkra az egész út első osztályú volt! S ez a lényeg. Még sok-sok ilyet kérünk! S nagyon-nagyon köszönjük!
Munkájukhoz további sok sikert és szerencsét kívánunk!
Üdvözlettel: V-né Cs. Gyöngyi és H. A-né

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. március 15-17.

Kedves Vivaldi Travel Iroda!

Tegnap érkeztünk haza a Szlovénia Alpok gyöngye túráról a férjemmel és egyszerűen fantasztikus volt!!!!Elképesztően jól szervezett volt a túra, szuper látnivalókkal, a világ legjobb idegenvezetőjével Molnár Attilával és egy biztonságosan vezető segítőkész, udvarias sofőrrel Józsival. A programok is és a hozzájuk kapcsolódó történetek nagyon érdekesek voltak, köszönhetően Attila tárgyi tudásának, de ez még kevés lett volna a sikerhez, hisz mindent olyan érdekessé téve tud elmesélni, hogy már- már magunk is olyan lelkesek leszünk Szlovénia irányában, mint amilyen Ő maga. Ami nem hátrány azért egy ilyen túrán. :) Minden zökkenőmentesen ment, a tudnivalókat előre elmondta Attila már a buszon, így a technikai részletek sem értek váratlanul minket (például, hogy hogyan üljünk be és szálljunk ki a pletnákba szakszerűen, vagy hogy hogyan kongassuk meg a harangot a szigeten lévő templomba és még sorolhatnám...). Az biztos, hogy Ő is annyira jól érezte magát, mint mi utasok, nem görcsölt semmin minden lendületesen ment a maga útján és közben mi mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Tényleg remek volt ez a 3 nap, remélem fogunk még együtt utazni! Mindenkinek ilyen szuper kikapcsolódást kívánok, nem fogja megbánni ezt az utat, az tuti biztos! Üdv, N.Sz. Timi

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. szeptember 14-16.

Tisztelt Vivaldi Travel !
Az Önök szervezésében részt vettem a tárgyban írt 3 napos úton,nagyon jó programokkal összeállítva!
Csodálatos életre szóló élményben volt részem!
Hatalmas része volt ebben a széles körű ismeretanyaggal rendelkező idegenvezetőnknek, Molnár Attilának.
Nagy tisztelettel hallgattam minden mondatát. 
Fantasztikus figyelmessége, na és a humora lenyűgöző! Köszönöm Attila!
A szállás és benne az ellátás is kifogástalan volt!
Köszönet jár még a buszvezetőnek Milánnak a biztonságos és figyelmes vezetésért, zárójelben csak egy példa(ha úgy volt,lassított,hogy az utasok láthassuk is,amiről Attila éppen beszél).
Jó egészségben további sikeres munkát,elégedett utasokat kívánok Önöknek!
Tisztelettel: H-né Kati

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. szeptember 14-16.

Tisztelt Vivaldi Travel !
Tegnap este érkeztem haza Szlovéniából.Kavarognak bennem a fantasztikus, felejthetetlen élmények, aminek az elmúlt 3 napban részese voltam.
Köszönöm szervezésüket, a mindenre kiterjedő figyelmüket.
Hatalmas része volt ebben Molnár Attila idegenvezetőjüknek, akinek felkészültsége,  tudása, humora, figyelmessége lenyűgöző. Kívánok minden csoportjuknak ilyen fantasztikus vezetőt !!!
Köszönöm buszvezetőnk Milán biztonságos, pontosságát, odafigyelését, hogy utazásunk alatt csak a szépségekre és a hallottakra figyelhettünk.
További sikeres munkát, elégedett utasokat kívánok Önöknek !
Sz. Judit

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. augusztus 18-20.

T. Vivaldi Travel Utazási Iroda!
2018. aug. 18-20. között 3 unokámmal részt vettem az Önök által szervezett Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme elnevezésű társasutazáson.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a remek szervezésért, a nagyszerű szállodáért (ahol összenyitható családi szobát kaptam az unokáimmal) és a programok tökéletes végrehajtásáért.
Mindezekért külön köszönet illeti Molnár Attila idegenvezetőt is, aki magas szintű felkészültsége, tárgyi tudása és helyismerete mellett humanizmusával és jó humorával a csoport kellemes hangulatát is megalapozta. Külön törődött a gyerekekkel is, ami nagy segítséget jelentett.
Sokszor üdvözlöm, és remélem, még több utazáson is találkozunk majd a jövőben!
Mint törzs utasuk, várom a jövő évi terveiket.
Szívélyes üdvözlettel: Dr. E. Jánosné

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. május 19-21.

Kedves Vivaldis csapat!!
Gazdag, minőségi programoktól feltöltödve, csodás helyeken járva és meseszép helyeket látva érkeztem haza a pünkösdi Szlovénia az alpok gyöngyszeme kirándulásról! Ilyen idegenvezetővel, mint Molnár Attila, még sohasem találkoztam. Ha nem lenne ki kéne találni. 
Nem véletlenül kapta meg az 2017-es év idegenvezetője díját. Olyan élvezettel adja át az információt, hogy közben megelevenedik a szemünk előtt a történet,nem unalmasan és töményen. Humor bonbonjaival szinten tartotta a csapat töretlen jókedvét,sírtunk a sok nevetéstől. Az elmaradt szurdok völgy helyett is szolgált nekünk meglepetéssel, Kranj városában. Minden kérdésre, kérésnek elegett tett és segített. Soförünk, Zsolti is sikeresen vette az elöttünk álló akadályokat, profi módon vezette a szűk terelőúton a buszt, köszönöm, hogy szerencsésen hazahozott!!!
Üdvözlettel: P. E.

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2017. július 7-9.

Kedves Vivaldi Travel !
Fantasztikusan éreztük Magunkat a csodás uton. Elragadóan jó humora volt az idegenvezetőnek ami elengedhetetlen egy Utazás során. Nagyon sokat nevettünk vele. Kellemes volt Kranj-ban a szálloda is.
Talán egy negativumot tudok felhozni az uttal kapcsolatban amire talán érdemes lenne odafigyelni, hogy a hazautat ne vasárnapra tervezzék. Az M7 autopálya telitettsége miatt este 8 után szinte araszolgattunk vagy álltunk ami a fárasztó nap után nem volt kellemes egyáltalán.
Ha már háromnapos utról beszélünk és a dolgozóknak szabadság kell hozzá akkor ha a hétfőn érkezünk haza talán kellemesebb lehetne a hazaut is.
Köszönöm!
És egészen biztosan utazni fogunk még Önökkel! Főleg ha tudjuk hogy a kedves humoros idegenvezetőnk Attila lesz!
Üdvözlettel: Veronika

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2016. szeptember 23-25.

Sziasztok!
A hétvégén veletek voltunk a Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme kiránduláson. Csodálatos 3 napot töltöttünk ott, köszönhetően a kiváló szervezésnek, Pistinek, a gépkocsivezetőnknek. És persze nem utolsó sorban idegenvezetőnknek, Attilának, aki hihetetlen tudással, lendülettel, humorral nyűgözte le a csapatot. Jómagam is idegenvezetőként kalapot emelek előtte
Utasainktól eddig is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk útjaitokról, de most saját magam is megtapasztalhattam. Továbbra is nyugodt szívvel foglak benneteket ajánlani, és remélem még nekem is lesz részem hasonló élményekben.
Üdv: Zsuzsa

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme - 2016. augusztus 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda!
Először utaztam az Önök szervezésében a hétvégén. Mindig ódzkodtam a hosszú buszos utaktól, így az utolsó pillanatban gondoltam meg magamat, hogy az augusztus 20-i ünnepi hétvégét külföldön egy rövid körúttal töltöm. Örömmel mondhatom, hogy jó választás volt.
Fáradtan, de feltöltődve, élményekkel gazdagon tértem haza. Különösen tetszett a VOX készülék alkalmazása, amely megkönnyítette a természeti és az emberi kéz alkotta csodák megtekintését, zökkenő mentesebbé és egyúttal hatékonyabbá téve a körutat.
Az idegenvezető szakmai ismerete, lexikális tudása fantasztikus volt, magyar vonatkozású összevetései közérthető, kellemes hangnemével és finom humorával párosulva nemcsak figyelmünket kötötte le, hanem jó hangulatot teremtett.
Nem szabad megfelejtkezni a sofőrünkről sem, hiszen az ő jó vezetői készsége udvariasságával nagyban hozzájárult utunk abszolválásához.

Köszönöm.

Biztos fogok még utazni Irodájukkal, s ajánlom Önöket másoknak is.
Sz. Éva

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2016. július 29-31.

Szuper volt a program. Attila az idegenvezetőnk nagyon nagy tudással rendelkezik Szlovéniáról. Rengeteg infót és történetet hallhattunk a kirándulás során. Végig jókedvet és örömet okozott humorával, kedvességével. Sofőrünk is nagy tapasztalattal rendelkezik, zseniálisan oldott meg minden helyzetet.
Köszönjük az élményt, máskor is megyünk Veletek!
B. Tímea

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme - 2015. június 26 - 28-ig.

Szlovénia az Alpok gyöngyszeme" 2015. 06. 26-28-i utazáson vettem részt az Önök Budapesti utazási irodájuknál. Örök élményben volt részem. Köszönöm minden munkatársuknak, aki ebben közreműködött.
Tisztelettel. D. Erika

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2015. május 23-25.

Kedves Vivaldi Travel!
A pünkösdi hosszú hétvégén részt vettem az önök által szervezett Szlovénia az Alpok gyöngyszeme című utukon.
Szeretnék köszönetet mondni a remek szervezésért. A programok nagyon jók voltak, szépek, látványosak és élvezetesek.
Szeretném még egyszer megköszönni Molnár Attilának idegenvezetőnknek a munkáját. Attiláról csak is a legjobbakat tudom írni: nagyon sok hasznos információt kaptunk tőle sok humorral (ami a szombati esős napon nagyon jól jött) fűszerezve, igazán igyekezett mindenkinek a kedvében járni.Tökéletes volt.
Szeretnék még köszönetet mondani a két sofőrünknek Péternek és Józsinak. Péter remek sofőr. Nem gondoltam volna, hogy az óriási buszunkat ilyen profin leviszi a Vintgar szurdokhoz azokon a szerpentineken és lejtőkön. Le a kalappal előtte.
Remélem még sokszor lesz szerencsém ehhez a hármas kis csapathoz!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Vivaldit és ezt az utat!
Üdvözlettel: M. Adrienn

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2015. május 1-3.

T.Vivaldi Travel KFT Vezetősége!
Több alkalommal vettünk részt az – testvéremmel – Iroda által szervezett külföldi utakon.
Tegnap este érkeztünk haza „Szlovénia,az Alpok gyönyszeme" kirándulásról.Bár az utazás kezdete kissé problémás volt – más szinü busz, más rendszám- de ez elhanyagolható.
Sajnos az időjárás nem volt a legkedvezőbb, ennek ellenére jól sikerül minden eltervezett program.Köszönhető ez Wierdl Tibor idegenvezető urnak, aki kiváló, jól felkszült szakember.Szakmáját tökéletesen értő, kedves, humoros, barátságos idegenvezetőt ismertünk meg benne.
Megköszönjük még Gyuri és Laci gépkocsivezetők kedvességét, segitőkészségét..
Köszönjük az Irodának a hibátlan jól sikerült szervezést.
Üdvözlettel: P. Sándorné, H. Sándorné

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2014. szeptember 12-14.

Tisztelt Utazási Iroda - kedves Munkatársak!
Vasárnap érkeztünk haza egy esősnek ígérkező 3 napos szlovén utazásról.
Keresztlányommal utaztam és mindkettőnk nevében szeretnénk megköszönni
azt a szervezést, felkészültséget amit kaptunk.
Minden programunk sikerült és az eső is elkerült, sőt a tengerparton, Piran - Portoroz- még napsütésben
is volt részünk. Kedves buszvezetőnk János mellett biztonságban utaztunk, idegenvezetőnk Molnár Attila
pedig humoros "mindentudással" kápráztatott el minket. Meseszerűen szőtte a látnivalókhoz a történeteket,
felkészültségét az 1-től 10-ig skálán simán 10 ponttal lehet értékelni.
Keresztlányomnak ez volt az első útja Önökkel, rengeteg élménnyel, vidámsággal élte át ezt a 3 napot.
Már többször utaztam Önökkel és csak ajánlani tudom és ajánlom is mindenkinek.
Köszönet és gyűjtögetünk a következő "élményre".
M. Mária - D. Stefánia