Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Kassa ünnepi díszben

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.12.10
1/0
Nincs
8 500 Ft
7 990 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

PROGRAMVÁLTOZÁS!
A meghirdetett program része a Betléri kastély meglátogatása is. A kastélytól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ebben az időszakban rendkívüli zárva tartás lesz, így december 11-én a kastély biztosan nem látogatható. A program többi része (Mauzóleum, Kassa városnézés, szabadprogram, adventi vásár) maradéktalanul megvalósul.
A Betléri Kastély megtekintése helyett hazafelé úton a Vizsolyi Bibliát tekintjük meg. A program költsége 600 Ft/fő.
Megértésüket köszönjük!

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás Szlovákiába, útközben egy technikai megállással. Délelőtt érkezés Betlérre, ahol az Andrássy kastélyt tekintjük meg. A kastély ma, Vármúzeumként funkcionál. A látogatás során megtekinthető a kastély eredeti berendezése, fegyver- és trófeagyűjteménye, valamint a páratlan szépségű könyvtárszobája. A kastélyt körülölelő közel 80 hektáros park is igazán figyelemreméltó.
Folytatjuk programunkat az Andrássyak nyomában. Utunk az Andrássy Mauzóleumhoz vezet, ahol megcsodálhatjuk miként állított méltó emléket gróf Andrássy Dénes hőn szeretett feleségének, Franciskának. A mauzóleum belső díszítése arany mozaikokból és többfajta márványból áll.
A délutánt Szlovákia második legnépesebb városában, Kassán töltjük, mely 2013-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet viselte és ahol az adventi ünnepek alatt tradicionális karácsonyi vásár és mesebeli kivilágítás várja a látogatókat.  Városnéző séta keretén belül megtekintjük a gótikus építészet nagyszerű alkotását, a frissen restaurált, csodálatos Szt. Erzsébet püspöki székesegyházat, a kassai dómot, az eredeti freskókat őrző Sz. Mihály kápolnát, az Orbán tornyot, a Színház épületét, a zenélő szökőkutat, az egykori nemesi palotákat, a Miklós-börtönt és a Rodostó-házat.
A séta után szabadprogram Kassa belvárosában, ahol mindenki kedve szerint vásárolhat, borozhat, kürtős kalácsot fogyaszthat a karácsonyi vásárban. Az árusok - iparművészek, karácsonyi díszek készítői, borművesek - egyforma faházikókban kínálják portékáikat.
Késő délután hazaindulunk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Kassa ünnepi díszben 2013. december 1.

Kedves Vivaldi Travel Csapat!
A Férjemmel hétvégén részt vettünk az Önök által szervezett kassai, egynapos utazáson.
Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, nagyon jól szervezett volt a kirándulás!
Az idegenvezető, Attila rendkívül felkészült, és sok hasznos, érdekes információt tudtunk meg tőle az út során, emellett a sofőrök is nagyon segítőkészek voltak.
Reméljük, hamarosan lehetőségünk lesz egy újabb, Önök által meghirdetett kiránduláshoz csatlakozni.
További jó munkát és szép napot kívánok!
Üdvözlettel: Szarvas-L. Sára