Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.12.02
1/0
Nincs
7 500 Ft
7 050 Ft
2017.12.09
1/0
Nincs
7 500 Ft
7 050 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriáig. Elsőként látogatás a Császári Ünnepi kastélyban, a Schlosshofban. Alsó-Ausztria keleti részén, Bécstől 50 km-re található és több mint 50 hektáron terül el a kastély. A főúri lakóépületből, a művészien kialakított teraszos kertből és az idilli majorságból álló pazar épületegyüttest a kései 1720-as években Savoyai Jenő herceg reprezentatív vidéki és vadászszékhelyeként létesítették. Johann Lucas von Hildebrandt építész korlátok nélkül mindenből a legjobbat választhatta - végül is megbízója nem csak az egyik legsikeresebb hadvezér volt, hanem korának egyik legvagyonosabb embere. Innen utunk Pozsonyba vezet, útközben rövid megálló a Kittsee-i csokoládégyár mintaboltjánál, vásárlási lehetőség. A vásárlást követően Pozsonyba, a szlovák fővárosba utazunk, ahol valaha közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. A busz rövid időre megáll a vár mellett, ahonnan gyönyörködhetünk az óváros panorámájában. Ezután gyalogos séta következik az óvároson keresztül: Szent Márton székesegyház, Mihály-kapu, Közép-Európa legrégibb egyetemének épülete (Academia Istropolitana), Fő tér, Prímás Palota, templomok, főnemesek palotái és Szlovák Nemzeti Színház. A városnézés után szabadprogram, vásárlási lehetőség az adventi kunyhóknál, illetve sztrapacskázási lehetőség. A késő délutáni órákban hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. december 21.

Szeretném megköszönni a z irodának :voltunk 21-én Pozsony Kittsse kiránduláson, csodálatosan sikerült. Első sorban FLX 484-es rendszámmal mentünk a soförünk minden leszállásnál segitett leszállni (emberség) Pőthe Attila az idegen vezetőnk olyan udvariasan mindent tudott megosztotta velünk,mindenre felhivta a figyelmünket. Remélem máskor is megyünk magukkal ,mert élmény volt a rohanó világunkban  
Szabó János,Szabó Jánosné,Nagy Eliza Vivien

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. december 8.

Kedves Pauló Eszter:
Szeretném megköszönni Önnek, és  Pőthe Attila idegenvezetőnek, azt a szép Adventet, melyet szereztek nekünk, december 8-án, "Advent Pozsonyban" utjukkal.
32 fős baráti klubbunknak sikerült kikapcsolódnia, új látnivalókra rácsodálkoznia mind Schlosshofban, mind Pozsonyban. Idegenvezetőnk felkészültsége, szakmai tudása nélkül, ez nem sikerülhetett volna.
Gratulálunk a Vivaldi Csapatának, további szép sikereket kivánva Önöknek,
Üdvözlettel, Nagy Éva

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. november 30.

T. Vivaldi travel!
Nov. 30.-án voltunk a Pozsonyi kiránduláson. Nagyon jól szervezett kirándulás volt. Idegen vezetőnk (Pőte Attila) kedves és jól felkészült volt.
Köszönettel: Énekes Istvánné és barátai

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. november 30.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Nagyon szépen köszönjük Önöknek a 2013.11.30-i Advent Pozsonyban, Schlosshof -i kastély és Kittsee csokoládégyár mintaboltjába szervezett élménydús és tartalmas kirándulást!
Csodálatos volt az idegenvezetés melyet Pőthe Attilának köszönhetünk, ill. az autóbuszvezetők: Feri és Gabriella - udvariasságát és kedvességét.
Nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen élményeket, s reméljük hogy még sok szép Önök által szervezett kiránduláson vehetünk részt!
Tisztelettel: Lőrincz Teréz és Lenke

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. november 30.

T.Vivaldi utazási iroda!
2013.XI.30-án Adventi utazást tettünk Önökkel Pozsonyba.
Köszönjük az élményt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönhetjük ezt  a jól össze állitott  programnak, a kedves, figyelmes, humoros idegenvezetőnknek  Attilának , / sajnos a vezetéknevét elfelejtettem /, a két sofőrnek Ferinek és Gabriellának akik  klasszul vezettek .
Az MDA-908 rsz. busszal utaztunk.
A továbbiakban is szeretnénk minél többet utazni Önökkel.
Figyelemmel kísérjük a programjaikat, és erre az email címre várjuk az  Önök program ajánlatait is.
Tisztelettel: Dörnerné Rácz Zsuzsa, Szabó Katalin, Horgosi
Gabriella és Bodnár Imre

Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee 2013. november 30.

T.Utazási iroda!
Tegnap tölthettünk el egy csodálatos, tartalmas napot az Önök jóvoltából Ausztriában a Schlosshofban, Kittsee-i csokigyár mintaboltjában ill. Pozsonyban. Csodálatosan szép időnk volt, november végén szebbet nem is kívánhattunk volna. A nagyszerű utazáshoz nagymértékben hozzájárult az, hogy nagyon fegyelmezettek voltak a busz utasai, egyetlen percet sem késtek (késtünk) a tovább indulások alkalmával. Hálás köszönettel tartozunk az idegenvezetőnknek Pőthe Attilának, aki egy nagyszerűen felkészült idegenvezető, hatalmas tudással, jó humorérzékkel. Sok érdekességet osztott meg velünk minden egyes látnivaló kapcsán és tette mindezt úgy, hogy nem száraz, tényszerű adatokat tolt ránk, hanem történeteket mesélt, praktikus és időszerű dolgokkal kiegészítve. Még egyszer köszönjük neki, le a kalappal a tudása előtt!!! Hálás köszönetünk még a két nagyszerű autóbuszvezetőnek is, akik mögött teljes biztonságban érezhettük magunkat! Szóval összefoglalva: nagyon szépen köszönünk mindent ennek a fantasztikusan felkészült csapatnak!  Erika, Kati, Gyöngyi és Sanyi