Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Hétvége Velencében

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.08.17
3/2
Reggeli
94 900 Ft
89 206 Ft
2024.10.25
3/2
Reggeli
94 900 Ft
86 359 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Időpontok programjai:
2024. május 3-5. Miramare kastély
2024. augusztus 17-19. fürdőzés a szlovén tengerparton, Portorozban
2024. október 25-27. Miramare kastély

1. nap:
Indulás 6.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át. Útközben részvétel az időpontok mellett megjelölt programon. A programok után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2.nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3.nap:
A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés: során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Bazilikához. Dél körül hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 2 éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 10.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora:kb. 18 Euro/fő (a 2. estére van szervezett
vacsora,1. este egyénileg tudja mindenki
megoldani a szálloda környéki éttermekben
vagy szupermarketben)
Gondolázás Velence"utcáin":kb. 25-30 Euro/fő
Behajózás Velencébe, 
Murano-Burano kirándulással egybekötve:
kb. 40 Euro/fő
Miramare kastély
(csak az májusi és októberi időpontban):

kb. 10 Euro/fő
Velence városbelépő és idegenforgalmi adó:kb. 10 Euro/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Hétvége Velencében 2024.május 3-5.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ez az első alkalom, hogy Önöktől utaztunk és az egész 3 napos kiránduláson nagyon jól éreztük magunkat. Az idegenvezető (Végh Lilla) nagyon jó benyomást keltett. Az utazás során és a látogatott helyszíneken felkészült volt a történelmi eseményekkel, ezért gratulálunk neki. A buszvezetőknek is gratulálunk a pontos és biztonságos vezetésért. Ha az anyagi helyzetünk engedi, akkor továbbra is Önöket választjuk. Kellemes hétvégét kívánunk! Üdvözlettel: K.János és B.Nikoletta

Hétvége Velencében 2023. október 21-23.

Kedves Vivaldi Travel Csapata,
a 2023. évi október 23-i hosszú hétvégén több év után ismételten részt vettünk a Trieszt-Burano-Murano-Velence-Padova utazáson. Kiválóan megszervezett, némileg módosított kirándulás volt, rengeteg szép látnivalóval.
Horváth Zoltán idegenvezető ismét remekelt. Nagyon felkészült, intelligens, profi munkát végzett. Hatalmas tudását színesen, választékosan adta elő. A sűrű program mellett is jutott idő mindenre bőven. Zoltán munkáját kifogástalanul egészítette ki Kun Tibor sofőr, aki a tapasztalt és biztonságos vezetés mellett segített úgy a csomagok körül, mint a leszállások során. Tette mindezt úgy, hogy közben mosolygott, pedig nagyon komoly munkát végzett ő is. Noha teljes létszámmal utaztunk, az autóbusz patyolat-tiszta volt a teljes utazás során, ami szintén Tibor munkáját dicséri.
Örültünk az útnak. Köszönjük Mindannyiuk áldozatos munkáját, akik a háttérből segítették azt a szervezést, amit „élőben” valósítottak meg Zoltán és Tibor. Az Önök támogató és áldozatos munkája nélkül ez nem ment volna.
A Vivaldi Travel véleményünk szerint egy brand lett. Gratulálunk hozzá. Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.
Tisztelt Utazási Iroda!
Múlt hónapban vettünk részt a Hétvége Velencében elnevezésű utazáson. Nagyon köszönjük Eszternek, hogy könnyedén, zökkenőmentesen sok-sok ismeretet megosztva vezette végig a programot. 
Az élmények örökkre velünk maradnak. Üdvözlettel:N. Krisztina
Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos velencei hétvégét!
Külön köszönet a hihetetlenül sok történelmi, földrajzi, művészettörténeti ismeretekért, amivel az út során kiegészítette a látnivalókat! Igazán felejthetetlen élményben volt részünk!
Üdvözlettel Mária és Lilla

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hét végén (2019. május 17-19.) részt vettünk a feleségemmel az Önök által szervezett Velencei utazáson, amely egy életre szóló élmény volt mindkettőnknek. A programok során minden gördülékenyen ment, érezhető volt a gondos szervezés.
Külön szeretném kiemelni az idegenvezető (Mison Andi) rendkívül magas színvonalú munkáját. Nagyon kedves, közvetlen volt, rengeteg információt osztott meg velünk, kiemelkedő történelmi tudással bír. Lelkesen, örömmel beszélt, érezhető volt, hogy élvezi amit csinál. A felmerülő problémáinkat - pl. plusz takaró beszerzése a szálláshelyen - azonnal orvosolta, mindenben segített.
Köszönjük a felejthetetlen élményeket! Tisztelettel: K.F., K-né B.Sz.

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.05.17.-2019.05.19. között a feleségemmel együtt részt vettünk a "Hétvége Velencében" elnevezésű utazáson.
Ez a 3 nap nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból.
Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak, minden egyes helyszín nagy élményt jelentett.
Az idegenvezető (Mison Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utasnak szívesen rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni (egyszóval nagyszerű volt). A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy még kellemesebbé tették az utat.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem és bolt található, a tengerpart közel van.
A Vivaldi Travel utazási irodában korábban még nem csalódtunk és ez most sem változott.
Üdvözlettel: Orsi és Attila

Hétvége Velencében 2019. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda! A velencei utazásunk nagyon jól sikerült. A Vivaldi Travel szervezése fantasztikus volt. Minden percre pontosan működött. Gyönyörű helyeken jártunk! A  programok, az idegenvezető  a buszsofőrök  minden tekintetben a helyzet magaslatán. A szálloda is megfelelő volt. Tiszta rendezett. A reggeli lehetett volna bőségesebb, választékosabb, de megtudtuk, hogy az olaszoknál nem a reggeli a legfontosabb étkezés. Ha tehetjük, biztos a Vivaldival utazunk ismét!

Hétvége Velencében 2018. augusztus 18-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Résztvettem az Önök által szervezett hétvége Velencében elnevezésű programon., mely igen szervezetten zajlott. A busz kifogástalan volt, a sofőrök rendesek, barátságosak, a szálloda is nagyon tiszta, kényelmes, a reggeli bőséges, a személyzet előzékeny, kedves volt. Az idegenvezetők Ági, Budapestről kifelé menet elmesélt Gellért püspök történetét. Végig az út során általa gyarapíthattuk történelmi, földrajzi és geológiai ismereteinket, előadásai élvezetes stílusban, szabatosan megfogalmazva hangzottak el. Hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Nagyon jól éreztem magam, s remélem, nem utoljára utaztam a Vivaldi Travellel! G.SZ.ZS.

Hétvége Velencében 2017. augusztus 18 - 20.

Kedves Vivaldisok!

Tegnap jöttünk haza a "Hétvége Velence" programról. Egyszerűen felejthetetlen volt a hétvége. Szebbnél szebb helyeken jártunk, nagyon sok legendával, információval gazdagodtunk, köszönhetően idegenvezetőnknek, Áginak. Nem is akartunk hazajönni, beszippantott az olasz Dolce Vita. Biztosan megyünk még.

Üdvözlettel
Eszter és Éva

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hosszú hétvégén (ápr. 29-május 1.) részt vettünk a Hétvége Velencében elnevezésű programjukon. Mindenképp megjegyezném, hogy nagyon elégedetten tértünk haza. A program precízen megtervezett, igazán színes és élmény teli volt. Külön köszönet Horváth Zoltán idegenvezetőnek, aki jó kedélyű, rugalmas közvetlen egyéniségével, rendkívüli tudásával, felkészültségével még felejthetetlenebbé tette az utazást.
Köszönettel: Z. L. Beáta

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Éppen ma egy hete még a napsütötte Burano meseszép utcáit jártuk az április 29 - május 1. közötti "Hétvége Velencében" program keretében. Szeretném megköszönni a lányom és a magam nevében ezt a fantasztikus, csodálatos élményt idegenvezetőnknek, Tompos Gabriellának, sofőrünknek, Braunitzer Józsefnek, hogy kedvességükkel, mindenre kiterjedő figyelmükkel, humorukkal felejthetetlenné tették utazásunkat!
Üdvözlettel: Sch. Péterné és lánya, Alexandra

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Tisztelt Utazási Iroda!
2017.április 29-május 1. közötti hosszú hétvégi " Hétvége Velencében " programon vettünk részt. Szeretnénk megköszönni a tartalmas programot, melyet szerveztek. Azonkívül szeretnénk köszönetet mondani a velünk utazó és minket felejthetetlen élményekhez juttató Horváth Zoltán idegenvezetőnek és autóbuszunk sofőrjének. Nagyon felkészültek és professzionálisan végezték munkájukat.
Üdvözlettel: T. V. Katalin és T. Nándor

Hétvége Velencében 2016. július 8-10.

Kedves Gabriella !
Nagy örömmel tudatom hogy az utazás nagyon jó volt. Sok látnivalóban volt részünk és elégedettségemet fejezem ki Zoltánnak meg az autóbusz remek sofőrjének.
Üdvözlettel: M. Pál

Hétvége Velencében 2016. július 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Élményekben gazdag hétvégét töltöttünk el az Önök által szervezett " Hétvége Velencében" utazáson.
Változatos, jól szervezett programokon vettünk részt.
Buszvezetőnk Kun Tibor a biztonságos, kényelmes utazásról gondoskodott.
Külön köszönet idegenvezetőnknek Horváth Zoltánnak aki szakmai felkészültségével, kedvességével, humorával még élvezetesebbé tette az utazást.
A utazásunk során érintett országokkal (magyar, szlovén, olasz) kapcsolatos ismereteinket fáradhatatlanul bővítette. Öröm volt Őt hallgatni.
Grazie di cuore per tutto! Arrivederci!
F. Beáta és családja

Hétvége Velencében 2015. auguszus 20-22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretném kifejezni a Hétvége Velencében programmal kapcsolatban. Részt vettünk az augusztus 20 és 22. között szervezett útjukon. A busz kényelmes, tiszta volt, a szállás pedig kellemes. De a legjobb az egészben a programok sokrétűsége volt. A program összeállítása nagyon jól sikerült. A három nap alatt rengeteg új élményt szereztünk.
Köszönettel: K. Katalin

Hétvége Velencében 2015. május 1-3.

Nagyszerű hétvégét töltöttünk Önökkel Velencében. Külön köszönet Pauló Eszternek és a kedves buszvezetőnek is. Jól felkészült kis csapat,Eszter nagyon kedves, jó probléma megoldó és rendkívül intelligens. Remélem, nem sokára találkozunk.
L. Ágnes és L. László

Hétvége Velencében 2014. október 23-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Feleségemmel és Fiammal vettünk részt az Önök által szervezett velencei utazáson.
Autóbuszunk a MUJ-166 rendszámú Mercedes volt, idegenvezetőnk Pauló Eszter.
Nem szeretnék hosszú levelet írni, csak a lényeget.
Fantasztikus volt. Profi, segítőkész sofőrök, akik igazán kényelmessé tették az utazást, segítettek a csomagoknál , a leszállásnál, és mosolyogtak, pedig nagyon komoly munkát végeztek.
Köszönjük Nekik.
Idegenvezetőnk Pauló Eszter egyszerűen ledöbbentett. Ennyire felkészült, intelligens, profi idegenvezetővel még nem találkoztunk. Egyszerűen nem tudtunk mit kérdezni, mert mindent elmondott. Olyan lexikális tudással rendelkezik, amit nehéz felülmúlni.
Ott volt mindenhol, mindent tudott, és úgy osztotta be az időnket, hogy mindenre jutott bőven. A velencei sétákon nagyon mélyre nyúló, mégis érdekes történetekkel szórakoztatott bennünket.
Mindent megkaptunk, térképet, időpont emlékeztetőt, olasz nyelvleckét, lehetne sorolni.
Köszönjük Neki is, felejthetetlen élmény volt ez a három nap.
Biztosra veszem, hogy ha legközelebb utazunk valahova , Önök lesznek az elsők, akiket megkeresünk.
Kívánjuk Önöknek, hogy továbbra sok-sok vendégük legyen utazásaikon, sok sikert, egészséget a munkájukhoz.
Köszönjük, hogy Önökkel utazhattunk, üdvözlettel:
B. Anikó, D. Gábor, és a fiú D. Gábor

Hétvége Velencében 2014. július 18-20.

Tisztelt Utazási Iroda, Kedves Eszter!
2014.07.18.-20., egy csodálatos hétvégét töltöttünk az Önök szervezésében "Hétvége Velencében" programon. Felejthetetlen volt a három nap! A látnivalók mellett természetesen szeretnénk megköszönni idegenvezetőjük Pauló Eszter lelkiismeretes munkáját. Ilyen felkészült és alapos tudással rendelkező - és azt érthetően átadó, kedves idegenvezetővel élmény volt utazni. Az autóbusz vezető urak szintén segítőkészek és figyelmesek voltak. Élvezet volt az egész utazás!
Köszönettel: Négyesiné Edina és Négyesi Zoltán

Hétvége Velencében 2013. július 19-21.

Köszönöm a szép Velencei út szervezését.2013.07.19.21ig  Rack Ildikó

Hétvége Velencében 2013. július 19-21.

Kedves Gyulai-Nagy Adrienn !
Hétvége Velencében c. úton, 2013. júl. 19-21-ig vettem részt.
A nagy meleg ellenére jól sikerült utazás volt.
Mison Andrea intelligens, szakmáját magas fokon, nagy hozzáértéssel művelő idegenvezető, aki szinte kitalálja az utasok kívánságát.  Figyelmes, kedves, udvarias, segítőkész, színvonalas, érdekes előadásokat tartott.
A gépkocsi vezető urak szintén segítőkészek, figyelmesek voltak.
Köszönöm Önöknek, az iroda minden munkatársának a munkáját !
Kívánok ezután is sok hasonló utat Önöknek és magamnak !
Tisztelettel Sárdy Péterné

Hétvége Velencében 2012. október 20-22.

Kedves Eszter!

Köszönjük a szép velencei utat!

Sztankóczy Pál és Pálné

Hétvége Velencében 2012. augusztus 18-20.

Tisztelt Utazási Iroda!
2012.08.18.-20., egy csodálatos hétvégét töltöttem az Önök szervezésében "Hétvége Velencében" programon.Felejthetetlen volt e pár nap! A látnivalók mellett szeretném megköszönni idegenvezetőjük Pauló Eszter munkáját. Már többször vettem részt ilyen utakon más társaságok szervezésében, de ilyen felkészült, alapos tudással rendelkező - és azt érthetően átadó, kedves idegenvezetővel nem találkoztam.Élvezet volt az egész utazás! Amennyiben máskor is módomban áll utazni, Önöket választom.
Köszönettel: Nagy Edit

 

Hétvége Velencében 2012. augusztus 18-20.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni azért a gazdag  programért, melyben aug. 18-20. között vettünk részt Velencében.
A részvételi díjat messze meghaladó szolgáltatásban volt részünk.
Véleményünk kialakításában Pauló Eszter személye meghatározó. Varázslatos lényével mindenkit elbűvölt. Állandóan  tettre kész volt,  bőséges információval látott el, az utazó csoporttal és a két buszvezetővel is nagyon jó  kapcsolatot tartott.Ő a "Vivaldi" élő reklámja, példa értékű idegenvezetőnek tartjuk.
Reméljük,  lesz még alkalmunk  találkozni vele!
Üdvözlettel
Munkácsy Gyuláné és Pelikán Pálné

Hétvége Velencében 2011. augusztus 12-14.

"A Velenecei utazással kapcsolatban köszönetemet szeretném kifejezni az FLR 776-os autóbusz teljes személyzetének akik minden tőlük telhetőt megtettek a utasaik kiszolgálása érdekében. Az idegenvezető profi módon végezte munkáját, mindenhol ott volt ahol szükség volt rá,
ugyanakkor "élni hagyta" az utasokat.
Ismerőseim körében ajánlani fogom utazási irodájukat.
Küöszönettel, Horváth Takács Attila"
Hétvége Velencében 2011. augusztus 12-14.

Hétvége Velencében 2011. június 11-13.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Sajnos a vendégkönyvbe nem sikerült regisztrálni, igy itt köszönöm meg a csodás hétvégét, Pauló Eszternek, és a "pilótáknak" Gabinak és Gábornak. Igazán mindenre odafigyeltek és mindenkinek a kedvében jártak, a szervezés is igen szerencsés volt.
Sok, sok 10 évet még !
üdvözlettel Pethő Katalin és Klées András"
Hétvége Velencében 2011. június 11-13.

Hétvége Velencében 2010. augusztus 20-22.

"Kedves Melinda !
A kislányom Korcz Annamária és Lévai Gergely részt vett az augusztus 20-ára szervezett "Hétvége Velencében " utjukon.
Csak megelelégedésüket szeretném tolmácsolni,mert az Idegenvezetőjük / ha jól emlékszem Andi / munkájával maximálisan meg voltak elégedve.A lányom szerint a 10-es skálán 20-at érdemel.Fantasztikusan jól végzi a munkáját. Megelégedésünket,kérjük neki tolmácsolni,és köszönjük.Reméljük még máskor is igénybe vesszük szolgáltatásaikat.
Korcz Józsefné az Anyuka akinek az ötlete volt ez a meglepi utazás
Én is köszönöm"
Hétvége Velencében 2010. augusztus 20-22.

Hétvége Velencében 2010. május 22-24.

"Tisztelt Hölgyem!
A pünkösdi hétvégén 3 napos velencei kiránduláson vettünk részt férjemmel az Önök irodája szervezésében.
Engedjék meg, hogy ezúton mondjak köszönetet a kiváló szervezésben lezajlott útért. Önök ebbe a három napba rengeteg gyönyörű programot szerveztek nekünk, hogy rövid idő alatt minél többet láthassunk. A szállodánk nagyon szép helyen volt és jó volt, a benne foglalt reggelivel együtt. Idegenvezetőjükről – Mison(?) Andrea – is csak a legjobbakat lehet elmondani, hatalmas tárgyi tudását, ismereteit a legmesszebbmenőkig igyekezett megosztani velünk.
Összefoglalva tapasztalatainkat nagyon szép és tartalmas út volt melyhez csak gratulálni tudunk Önöknek.
További munkájukhoz sok sikert kívánva,
Tisztelettel: Szollárné Lukács Gabriella"
Hétvége Velencében 2010. május 22-24.

Hétvége Velencében 2010. március 13-15.

"Tisztelt Cím!
Ezúton szeretném Önöknek megköszönni a csodálatos és feledhetetlen 3 napot, melyet az elmúlt hétvégén 2010. március 13.- 15-éig töltöttem édesanyámmal Velencében és környékén. A szervezés, a táj egyszerűen fantasztikus volt.
A busz kényelmes volt, az idegenvezető (Mison Andrea) pedig nagyon kedves, felkészült és segítőkész.
További sok utast kívánok Önöknek!
Tisztelettel és Köszönettel:
Pintye Erika"
Hétvége Velencében 2010. március 13-15.

Hétvége Velencében 2009. október 23-25.

"T. Vivaldi Travel!
Örömmel mondhatom, hogy a Hétvége Velencében 2009. okt.23-25.-i út minden várakozásomat felülmúlta.
Remek idegenvezetőnk volt Ági személyében. Élmény volt hallgatni történelmi felkészültségét, színes előadásmódját. Helyismerete, praktikus tanácsai, megjegyzései segítettek eligazodni, s jól gazdálkodni a szűkre szabott idővel.
Velence, Burano,Murano,Padova stb. kitörölhetetlen élményt nyújtott, s boldog vagyok hogy részt vettem az úton.
További szép utak szervezését várom, s kívánom, hogy a mi idegenvezetőnkhöz hasonló munkatársakat alkalmazzanak.
Gratulálok Ágihoz! Nagyszerű választás volt.
Üdvözlettel: Hódossy Józsefné"
Hétvége Velencében 2009. október 23-25.