Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Bécs - Tenger háza

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.10.07
1/0
Nincs
7 900 Ft
7 900 Ft
2017.11.04
1/0
Nincs
7 900 Ft
7 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás 07.00-kor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtt érkezés Bécsbe. Majd autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után szabadidejét mindenki egyénileg töltheti el Bécs belvárosban, vagy látogatást tehet a Tenger Háza Viváriumban. Itt található Ausztria legnagyobb akváriuma: a 300.000 literes medencében fekete- és fehérúszójú szirticápák, bambuszcápák úszkálnak, valamint "Puppi", a tengeri teknős. 2013 szeptembere óta további fénypontot jelent a 10. emeletén a pörölycápák számára elhelyezett 150 000 literes akvárium. Az ugyanekkor megnyitott 11. emeleti kávézóból lélegzetelállító kilátás nyílik Bécsre.
A Trópusi házban és a Krokodil parkban szabadon repülő madarak, szaladgáló majmok, krokodilok és még számos állatfaj látható.
A terrárium részlegben mérges, valamint óriáskígyók, hüllők, levélvágó hangyák és madárpókok kaptak szállást.
A „Hullámtörő szikla" elnevezésű élményakvárium lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy az akvárium padlójába épített „búvársisakokon" keresztül testközelből tapasztalják meg a trópusi halak világát.
Egy mesterséges cseppkőbarlang grottában több mint 100 éjszakai állatot és barlanglakót figyelhetünk meg: mérges óriás ezerlábúakat, ostorlábúakat, harci tücsköket, szem nélküli barlangi halakat, és az UV-fényben kísértetiesen világító skorpiókat.
18.00 óra körül hazaindulás. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Bécs - Tenger háza 2016. június 18.

Kedves Vivaldi Travel!
Júni 18-án vettem részt a Bécs-Tenger Háza úton. Először is, köszönöm a szép időt, amit intéztek:) A Tenger háza nagyon szép, és érdekes..a kilátás a 11. emeletről pedig egyszerűen csodálatos! Nagyon jól éreztem magam és ezzel egyúttal szeretném megköszönni Kittinek is, az idegenvezetőnknek, aki végig szórakoztató és érdekes történetekkel szórakoztatott bennünket,..végre valaki aki nem csak a száraz történelmet fújja könyvből, hanem apró részleteket is ismer, érződik, hogy járt ott, ismeri a helyszínt, az embereket és szereti, amit csinál. Minden felmerülő helyzetet kiválóan megoldott, pl amikor dugóba kerültünk és már kezdtünk volna türelmetlenkedni akkor elmesélt valami érdekes történetet az osztrákokról, ami teljesen lekötötte az emberek figyelmét és nem is figyeltünk a dugóra, nem volt morgolódás, zúgolódás.  Hasonlóan kiválóan járt el a bécsi felvonulások alkalmával (I love Jesus és meleg felvonulás volt épp aznap :) ) , amikor nem tudott értünk jönni a busz.. Kitti jött-ment, intézkedett és minden idegeskedés (legalábbis nem láttuk rajta) nélkül megoldotta a helyzetet és tökéletesen kényelmesen és vidáman  hazajutottunk.  Szóval nagyon köszönöm neki és az irodának ezt az utat!  Már nézegetjük mi legyen a következő utazás Önökkel...
U. Mária

Bécs - Tenger háza 2016. június 18.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni a Bécs-Tenger Háza utat ! Nagyon jó volt, szép volt, ajánlom minden korosztálynak..ezek az állatok fantasztikusak!
Bécs pedig hát szintén nagyon gyönyörű, szerencsére arra is jutott időnk a Tenger Háza után.
Az idegenvezetővel, Kittivel, remélem találkozunk máskor is, mert sok felé jártam már, több irodával is...de nagyon ritkán találkoztam olyannal, mint ő, aki részletesen, de érdekesen mesélt, felhívta a figyelmünket minden apró részletre, hasznos infóra, bármit kérdeztünk tudott rá válaszolni, vicces volt, kedves volt..egyszóval Kittit minden útra! :)
És Puppit, persze :))
J. Míra