Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Velence, az Adria királynője

Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben ismerkedés Trieszt nevezetességeivel. Elsőként városnézés a Piazza Unitá d'Italia téren és környékén, amely a város központja, majd látogatás a Miramare kastélyhoz, amelyet a tragikus sorsú Miksa herceg építtetett. Séta a kastély kertjében, amely évtizedek óta természetvédelmi terület. A program után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2. nap:

A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a három legszebb lagúna-szigetre. Elsőként látogatás Torcello szigetére, Itt megtekintük a velencei-bizánci stílusú Santa Maria Assunta katedrálist, mely a sziget bazilikájaként működött, valamint a XI-XII. századi múltra visszatekintő Santa Fosca templomot, és az Attila trónjaként elhíresült kőszéket is. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Szabadidő. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3. nap:

A mai napon folytatjuk az ismerkedést az Adria királynőjével. Reggeli után ismét Punta Sabbioniból hajózunk Velencébe. A behajózás során kikötünk a Szent György szigeten, ahonnan Szent Gellért indult Pannóniába téríteni. Megismerkedünk a csodás templommal és aki szeretne, a Harangtoronyból is megcsodálhatja a lagúnát. Innen egy panoráma kört teszünk a Giudecca csatornán, ahonnan további pompás épületeket is megismerhetünk. Érkezés Velencébe a késő délelőtti órákban, majd a városnéző séta folytatása: Santa Maria Formosa templom – San Giovanni e Paolo templom – San Zaccaria templom. Délután szabadprogram, fakultatív gondolázási lehetőség Velence "utcáin". Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

4. nap:

A kora reggeli órákban indulás haza. Útközben látogatás Udineben. A főtéren (Piazza della Liberta) áll a Városháza melyet 1448-1457 között építettek velencei-gótikus stílusban, szemben az Óratorony, mely a Velencében található Szent Márk térre emlékeztet. A főtéri séta után megtekintjük még a Kastélyt és a Katedrálist, majd szabadidő következik. Délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Velence, az Adria királynője 2015. szeptember 24-27.

Kedves Eszter!
Engedje meg,hogy mindkettőnk nevében ezúton is köszönetemet fejezzem ki az utunkon végzett munkájáért!
Önben nem csak egy rendkívül művelt és intelligens Idegenvezetőt,hanem kedves,bájos,szolgálatkész Hölgyet ismertünk meg.
Csoporttársainkkal való beszélgetések során is egyöntetűen ez volt a vélemény.
Nagyon megkedveltük állandóan mosolygó arcát,gesztikulálva magyarázó stílusát!
Hálánk jeléül és KÖSZÖNETKÉPPEN néhány fotót küldök.
Tisztelettel és hálás köszönettel:
G. Ferenc és párja K. Katalin

Velence, az Adria királynője 2015. szeptember 24-27.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretnék köszönetet mondani a magam és párom nevében a Velence, az Adria királynője utunkért, amelyen 2015. szeptember 24-27 között vehettünk rész. Nem az első utunk volt az Önök irodája által szervezett utazásunk és ismét maximálisan elégedettek voltunk! Csodálatos 4 nap volt! A programok jól szervezettek, élmény dúsak és változatosak. A busz kényelmes volt, Tibi a buszvezető előzékeny, kedves volt, az utazás során végig biztonságban éreztük magunkat. Szállás kitűnő volt!
Külön köszönet Pauló Eszternek, akiről csak LEG-ekben lehet beszélni! Egy nagyon felkészült, rendkívül profi, lexikális tudással rendelkezik, végtelenül kedves, jó humorú és csupa szív ember! Még egyszer köszönöm neki a segédkezést a lánykéréshez 
Az iroda minden munkatársának további sok sikert és hozzánk hasonló elégedett utasosak kívánunk!
Üdvözlettel:
M. András és N. Zsuzsa

Velence, az Adria királynője 2015. május 22-25.

Kedves Violetta!
Az utazás, a szervezés, a szálloda, a résztvevők mind egytől egyig 110%-os elégedettségünket vívták ki!
Nagyon jól éreztük magunkat, minden rendben volt. Külön kiemelném Eszter idegenvezetési stílusát, mert ez annyira emberközpontú és hihetetlenül alaposan felkészült, ami ebben a szakmában manapság ritkaság! Én az Önök helyében minden utat rábíznék!
Egészen biztosan fogok még utazni Önökkel, kiemelve az Eszter által vezetett utakat.
Örülök, hogy megtaláltam ezt az utazási irodát, minden ismerősömnek javasolni fogom!!
Tisztelettel és szeretettel: U. Zoltán