Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Erdély téli arca

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2018.01.24
5/4
Félpanzió
59 900 Ft
55 108 Ft
2018.02.14
5/4
Félpanzió
59 900 Ft
55 108 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Folyamatos utazás Nagyváradig. Rövid megálló Nagyváradon, városnézés: Bazilika – Kanonok sor – Szent László szobor. Majd a Király-hágón át folytatjuk utunkat Kolozsvárra, ahol városnéző sétánk során megtekintjük a Szent Mihály templomot, a Mátyás király szobrot, majd pedig Mátyás király szülőházát és a Házsongárdi temetőt. Szállásfoglalás Kolozsváron. Vacsora a szállodában.

2. nap:

Reggeli után továbbutazunk Tordára, ahol fakultatív lehetőség nyílik egy közös barangolásra a turisták által olyannyira közkedvelt tordai sóbányában. A bányalátogatást követően a székelység fővárosába, Marosvásárhelyre látogatunk. Városnéző sétánk során érintjük a Kultúrpalotát. Szállásfoglalás Tusnádfürdőn, vacsora a szállodában.

A következő két napra pihenést vagy programokat ajánlunk. Tusnádfürdő ideális a kikapcsolódásra, pihenésre. Csodás hegyek veszik körül, szikrázóan friss a levegő. Ajánljuk a tavaly átadott wellness központ kipróbálását, ahol több úszómedence, termálmedence és egyéb wellness szolgáltatások (szaunák, sókamra, gőzkamra) nyújtanak kikapcsolódást. De pihentető az is, ha csak sétálunk, felfedezzük a környéket.

3. nap:

Reggeli után egész napos szabadprogram Tusnádfürdőn vagy szánkó program a Szent Anna tónál.
Aki velünk tart szánkózni, annak reggeli után utazás a 946 méter magasan fekvő Szent Anna- tóhoz, melynek vizét a világ egyik legtisztább vizének tartják. Itt lehetőségük adódik egy vidám szánkózásra, házi áfonya pálinka kíséretében. A 2,5 km hosszú szánkópályára terepjárókkal húznak fel minket, onnan csúszhatunk a 3-4 személyes szánkókkal. Aki nem szánkózik, az sétálhat, kirándulhat a Szent Anna tó környékén. (az út árában benne van az odautazás a tóhoz, szánkóbérlés és felhúzás terepjáróval külön fizetendő)
Délután felkeressük a Nyerges-tető nemzeti emlékhelyét, majd visszatérés a panzióba, vacsora.

4. nap:

Reggeli után egész napos szabadprogram Tusnádfürdőn vagy lovas szánozás.
Reggeli után látogatás a Csíki Sör Manufaktúrában. A látogatás bepillantást enged a sörgyártás titkaiba, melyet sörkóstolás követ. Ezután folytatjuk a környék megismerését. Lovas szánra szállva körbejárjuk a csodálatos hegyekkel övezett vidéket. Közben részt veszünk szalonna és miccs sütésen. Pálinkázással és forralt bor kóstolóval gyarapítjuk az élménygazdag napot. Este visszautazás a szállásra, vacsora.

5. nap:

Korai reggeli után hazaindulás Útközben megállás Korondon, ahol elsősorban a székely népi fazekassággal ismerkedhetünk, majd a kirakodóvásárban lehetőség nyílik az iparművészeti remekek megvásárlására is. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Erdély téli arca 2017. február 8-12.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nyáron voltunk Lukács Attilával a Kincses Erdély programjukon. A gyönyörű látványon és programokon túl, az Ő személyének is köszönhető, hogy elsők között jelentkeztünk - elcsábítva még két baráti házaspárt - az Erdély téli arca elnevezésű programjukra. Mondhatjuk, Attila ismétt kitett magáért, Erdélyországért, Székelyföldért, és nem utolsó sorban a Vivaldi Travelért. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! 
Köszönjük!
Bea és Csaba

Erdély téli arca 2016 február 10-14.

Az "Erdély téli arca" Lukács Attilával nagyon, nagyon jól sikerült! :-) Fantasztikus élményekkel és nagyon jókedvűen jöttünk haza! :-)

Erdély téli arca 2016.február 10-14.

Kedves Leendő Utasok!

Az „Erdély téli arca” elnevezésű első szervezésű – Premier - úton részt venni igazi élmény volt! Mesebeli, hóval borított fenyvesek között szánkóztunk, majd kapaszkodtunk erősen, ahogy a terepjáró 50 km/h sebességgel húzott fel minket a szánkópálya tetejére! A lovas szekerezésnél vendéglátóink – nagyon kedves, barátságos székelyek – finom házi szalonnát és flekkent sütöttek nekünk az erdőben és megkóstoltuk a miccset kis fokhagymakrémmel, melyet az üstnyi forralt borral öblítettünk le. Nem mindennapi élményben volt részünk! Sofőrünk is része volt a csapatnak, részt vett velünk minden „őrültségben”.

Kedves Attila!

Köszönjük azt a fantasztikus hangulatot, amelyet az egész út során teremtettél a csapatnak! Köszönjük azt a sok-sok információt, mellyel végigkísértél Bennünket az úton és álltál bármikor rendelkezésünkre! 

Kedves Vivaldi Munkatársak!

Köszönjük, hogy megszervezték ezt az utat! Minden elismerésünk az Önöké és Lukács Attiláé!

Üdvözlettel:

J. Julianna és M. Károly