Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.04.29
7/6
Reggeli
249 900 Ft
249 900 Ft
2024.05.15
6/5
Reggeli
229 900 Ft
215 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.06.25
6/5
Reggeli
229 900 Ft
216 106 Ft
2024.08.05
7/6
Reggeli
249 900 Ft
232 407 Ft
2024.09.02
7/6
Reggeli
249 900 Ft
229 908 Ft
2024.09.24
6/5
Reggeli
229 900 Ft
209 209 Ft
2024.10.22
6/5
Reggeli
229 900 Ft
206 910 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

6 napos út programja
1. nap:
Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át, délután érkezés Velencébe. Behajózás a városba, majd séta a San Marco kerületben: Rakpart-Szent Márk tér és épületei. Rövid szabadprogram után a szálláshely elfoglalása Velence környékén. 

2. nap:
Reggeli után utazás Rómába. Városnézésünket a Szent Pál Bazilikánál kezdjük, mely egyike Róma négy nagy bazilikájának. A hagyomány szerint itt nyugszik Pál apostol. Innen indulunk informatív buszos városnézésünkre: Piramis – Circus Maximus – Colosseum – Lateráni Szent János Bazilika – Santa Maria Maggiore Bazilika – Termini pályaudvar – Repubblica tér –Via Veneto. Este a szállás elfoglalása Róma mellett.

3. nap:
Reggeli után egész napos látogatás Rómában. Elsőként a „barokk Róma” emlékei közt teszünk sétát: Trevi kút – Spanyol lépcső és tér – Pantheon – Piazza Navona - Angyalvár. Innen a kereszténység központjába, a Vatikánba megyünk. Közösen a Szent Péter-bazilikába látogatunk, ahol megnézzük a templomon kívül a pápák sírját, majd a Bazilika előtti csodás barokk teret ismerjük meg. Fakultatív lehetőség a Vatikáni Múzeumok felkeresésére (Csak a május 15-i és későbbi időpontokban. A múzeumlátogatást igyekszünk magyar nyelvű vezetéssel szervezni, de amennyiben a foglaltság miatt ez nem lehetséges, angol nyelvű vezetést biztosítunk. Csoportonként maximum 39 hely van erre a programra). Este visszautazás a szálláshelyre.

4. nap:
Reggeli után fakultatív kirándulás a nápolyi öbölbe, ahol ízelítőt kaphatunk Dél – Olaszország hangulatából. Először látogatás Pompeibe, a világhírű pompeji ásatások megtekintése. A Vezúv i. sz. 79-es kitörése miatt elpusztult és megkövesedett, egykor virágzó római kereskedőváros hűen tükrözi a korabeli élet mindennapjait. Délután fél napos városnézés Nápolyban, Olaszország harmadik legnagyobb városában. A város történelmi központja, amely a Világörökség része, a műemlékek valóságos tárháza: Posillipo – Királyi Palota – Umberto Galéria – Piazza Plebiscito – San Carlo Operaház – Castel Nuovo – Castel dell'Ovo. Aki a fakultatív programon nem vesz részt: egész napos szabadprogram Rómában. Este visszautazás a szálláshelyre.

5. nap:
Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Rómával, a mai délelőttön az „ókori Róma” varázslatos világába repülünk vissza. Az ókori Rómával az ismerkedést a Colosseummal kezdjük (Belépőjegy igényüket kérjük foglaláskor jelezzék, jegy igénylésre legkésőbb az indulás előtt 35 nappal van lehetőség a szabad helyek függvényében!). Miután láttuk a legnagyobb római építményt, megtekintjük a Forum Romanumot. További programunk gyalogos séta keretében: Konstantinus diadalív – Capitolium domb – Viktor Emanuel emlékmű. Délután indulás észak felé, este a tranzitszállás elfoglalása Firenze mellett.

6. nap:
Reggeli után utazás Firenzébe (a csoport vonattal megy be, vonatjegy külön fizetendő), városnézés: Dante szülőháza – Dóm – Keresztelőkápolna – Giotto torony – Piazza della Signoria – Uffizi képtár (kívülről) – Ponte Vecchio. Az déli órákban hazaindulás Magyarországra. Folyamatos utazás, hazaérkezés az éjszakai órákban (várhatóan 2.00 óra körül).

7 napos út programja
1-4. nap programja megegyezik a 6 napos út programjával
5. nap:
Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Rómával, a mai délelőttön az „ókori Róma” varázslatos világába repülünk vissza. Az ókori Rómával az ismerkedést a Colosseummal kezdjük (Belépőjegy igényüket kérjük foglaláskor jelezzék, jegy igénylésre legkésőbb az indulás előtt 35 nappal van lehetőség a szabad helyek függvényében!). Miután láttuk a legnagyobb római építményt, megtekintjük a Forum Romanumot. További programunk gyalogos séta keretében: Konstantinus diadalív – Capitolium domb – Viktor Emanuel emlékmű. Délután szabadidő a város egyéni felfedezésére. Este visszautazás a szálláshelyre.

6. nap:
Reggeli után utazás Firenzébe (a csoport vonattal megy be, vonatjegy külön fizetendő), városnézés: Dante szülőháza – Dóm – Keresztelőkápolna – Giotto torony – Piazza della Signoria – Uffizi képtár (kívülről) – Ponte Vecchio. Este a tranzitszállás elfoglalása Firenze környékén.

7. nap:
Reggli után hazaindulás Magyarországra. Folyamatos utazás, hazaérkezés az esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 5 (ill. 6) éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: kb. 2-6 Euro/fő/éj

Felárak:
-fakultatív vacsora felár (6 nap, foglaláskor fizetendő): 34.900 Ft/fő
-fakultatív vacsora felár (7 nap, foglaláskor fizetendő): 39.900 Ft/fő
-egyágyas felár (foglaláskor fizetendő) 6 nap: 50.000 Ft/fő, 7 nap: 60.000 Ft/fő
-egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő) 6 nap: 25.000 Ft/fő, 7 nap: 30.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Nápoly - Pompei:35 Euro/fő + belépők
Róma, "ókori Róma" program:
(Colosseum belépőjegy igényüket kérjük foglaláskor jelezzék, jegy igénylésre legkésőbb az indulás előtt 35 nappal van lehetőség a szabad helyek függvényében!)
kb. 45 Euro/fő
Vatikáni Múzeumok programkb. 55 Euro/fő
Pantheonkb. 5 Euro/fő
Róma, tömegközlekedés:kb. 10 Euro/fő
Pompei:kb. 20 Euro/fő
Velence, hajójegy:kb. 20 Euro/fő
Firenze, városbelépő:kb. 10 Euro/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Itália szívében 2023. október 24-29.

Kedves lányok! 
Az út szenzációs volt. Mindenekelőtt Czakó Zsolt volt szuper, tudásban, rugalmasságban, probléma megoldásban. A szállások hozták az elvárt színvonalat, a szobák vacsorák és reggelik tekintetében is. A helyi idegenvezetők közül kiemelném Világos Beát Rómában. Nekem ő volt a szuperlatívusz. Legény Évával pedig már harmadszor láttam Firenze szépségeit, tudtam előre, hogy hozzá a megszokott magas színvonalat. 
Köszönöm szépen programot és a fantasztikus ötleteket a tömegközlekedés kapcsán. 
Hamarosan utazom újra veletek, Grazba, az unokáimmal, bízom abban, hogy az idegenvezető ugyanilyen szuper lesz mint Zsolt.
Üdv S. Ági 

Itália szívében 2023. április 26 - május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel, Kedves Heléna és Kedves András!
Részt vettünk az Itália szívében utazásotokon melyet április 26-május 1 között szerveztetek. Szándékosan nem írtunk azonnal beszámolót hanem hagytuk a dolgokat ülepedni de az a helyzet, hogy nagyon nem akar nagyon nem sikerül. A lelkünk egy darabja menthetetlenül ott maradt és csak bolyong rendületlenül Itália szívében.
Az az óriási élménycsomag amelyet drága Heléna ránk zúdított, mondván "csipkedünk egy kicsit Olasz honban" egyszerűen beterített minket. Akármerre is jártunk bármibe is botlottunk már kaptuk is az információ cunamit az adott hely nevezetességeiről, hírességeiről, érdekességeiről és mindezt végtelen türelemmel és derűvel fűszerezve. Mint egy jó Tyúkanyó terelgetett minket őrző tekintetével és szemében ott csillogott Itália szeretete. Heléna grazie mille per tutto! Szeretnénk visszatérni és folytatni az ország felfedezését lehetőség szerint Veletek mert ki kell, hogy emeljem a buszvezetőnk András személyét is. Végtelenül türelmes és toleráns, rendkívüli személyiség. Páratlan a helyismerete és a számomra már átláthatatlan helyzeteket is abszolút higgadtan abszolválta egy hess kíséretében. Percre pontosan mindig ott volt ahol lennie kellett és a mosoly ott lapult a tekintetében. András köszönjük, hogy vigyáztál ránk a hosszú utunk minden méterén!
A mielőbbi viszontlátás reményében zárom a soraimat. Tisztelettel és köszönettel: H.Gabriella és K.Tamás

Itália szívében 2023. április 26 - május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel ! 
Részt vettem az Önök által szervezett Itália szívében:Róma ,Firenze,Velence elnevezésű úton 2023.áprilisában.
Köszönetet szeretnék mondani Pauló Eszternek,aki kóperálva az égiekkel a segítségemre volt.
Köszönet Zeisler Heléna idegenvezetőnek ,aki egyszerűen csodálatos! Itália szeretete minden mondatából sugárzott,ami párosult olyan tudással,amit át is tudott adni. Kedves Heléna! Leülepedett a meztelen velencei óratorony őrzőktől kezdve Bulgari sírjáig minden! Köszönet a fantasztikus tudásért ,a kedvességért,a türelemért ! Veled bármikor,bárhová! Pedig nem vagyok könnyű eset,tudom jól!
Sok Olaszországi út után a legjobb szívvel ajánlom ezt az utat  azoknak,akik hezitálnak:menjetek,mert csodálatos útban lesz részetek ! Andiamo in Italia ! 
Köszönettel:H. Judit

Itália szívében 2022. június 1-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2022.06.01.- 06 között egy csodálatos utazáson vettem részt. Mester fokon szervezett, informatív, rengeteg élményben gazdag úton vettem részt. Gábor a buszvezető helyi ismerete és vezetéstechnikája biztonságot és tökéletes utazási élményt nyújtott. Az idegenvezető Zeisler Heléna tudása, kedvessége, Olaszország iránti szeretete, türelme és még sorolhatnám annyi élményt, információt adott, hogy nem lehet szavakba foglalni. Köszönet érte. A szállodák rendben voltak, minden jó volt vele. A kinti idegenvezetők tudása és idegenvezetése profi. Egy szóval mindenki menjen el erre az útra. Én már kinéztem a következő olaszországi utamat a Vivaldi Travel irodánál. Üdvözlettel: Fülöpné utas

Itália szívében 2021. október 27-november 1.

Kedves Vivaldi Dolgozók! Buongiorno a tutti!

Eltelt néhány nap, mióta hazaértünk az Itália szívében csoportos útról, picit leülepedtek az élmények, itt az ideje, hogy visszajelzést adjak az útról.
Ha egy szóban kellene megfogalmazni: csoda!
Tökéletes, pontos, maximálisan profi módon megszervezett útban lehetett részünk, amit nagyon köszönünk!
Tisztában voltunk vele már induláskor, hogy egy olyan útra fizettünk be, ami csupán ízelítőt nyújt azokból a gyönyörűségekből, melyeknek tárháza Olaszország.
És elmondhatom: visszatérünk!
Külön hadd ejtsek szót Zeisler Heléna Kolléganőjükről:
Heliről csakis szuperlatívuszokban beszélhetek. Bár kemény tempót diktált - amire időszűke miatt volt szükség - , mégis nagyon rugalmasan, segítőkészen állt minden kérésünk, igényünk elé. Profin koordinált mindent, mindig volt egy-egy kedves szava, története az út során, finom, intelligens humorával szórakoztatott bennünket, szakmaisága, felkészültsége, tudása pedig vitathatatlan. Külön köszönetet szeretnék neki mondani azért, ahogyan saját fáradsága ellenére tökéletesen, a csoport minden tagjának emberi tényezőjét külön-külön figyelembe véve "levezényelte" az utazást.
Rengeteg információval, ismerettel gazdagodhattunk általa Itáliáról, kultúráról, történelemről, sőt ízelítőt kaphattunk az olasz nép szokásaiból is.
Összefoglalva: csodás, gazdag élményekben, sok-sok nevetésben, vidámságban volt részünk és biztos vagyok benne, hogy következő utazásunknál is igyekszünk az Önök irodáját választani.

Hálásan köszönünk mindent profi sofőrünknek, Gábornak és a kint élő Idegenvezetőknek is! Üdvözlettel: Erika és Sára

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Vivaldi Travel csapata!
Szeretném megköszönni az utazási irodának a remek szervezést, melyet a Róma Itália szíve út alatt megtapasztalhattam. CZAKÓ ZSOLT kiváló idegenvezetői tapasztalata, kiváló szakmai felkészültsége és empátiája tette ezt az utat felejthetetlenné. Minden utasnak Zsoltot kívánom idegenvezetőnek az utazásaik során. Későbbiekben is a Vivaldi Travel utazási irodát választom. Tisztelettel: S. Adrienn

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Szeretném megköszönni (lányom nevében is) a Vivaldi travel összes dolgozójának és legfőképpen Czakó Zsolt idegenvezetőnek továbbá a busz vezetőknek az áldozatos munkájukat és az igazán professzionális tervezést, szervezést, kivitelezést, amivel az Itália szívében utunkat felejthetetlen élménnyé tették.
Örülünk, hogy a Vivaldi Travelt választottuk, a jövőben is Önökkel utazunk! Ismételt köszönet mindenkinek!
Üdvözlettel: M. László

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. április 30-május 5.
Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretnénk megköszönni a 2019.04.30-2019.05.05. Itália szívében című programon szerzett tapasztalatainkat. A program megszervezése nagyon jó volt, ezért köszönet illeti az irodát. A programon minden flottul ment, ebben a két autóbuszt vezető sofőrünk, Gábor és Józsi kiváló munkája segített minket. Akik kedvesek és nagyon segítőkészek is voltak. Tompos Gabriella idegenvezetőnk kedvessége, figyelmessége és nagy szakértelme pedig minden reggel átsegített a fáradtságon.Mosolya bearanyozta a napokat. Nagyon szuper utastársakkal töltöttük a hat napot. Az iroda által szervezett harmadik utunkon is életre szóló emlékeket szereztünk.
Köszönettel: T-né V.K és T. N.
Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Más iroda által szervezett buszos utazás és az Önökkel töltött Krakkói kirándulásom után, egyértelmű volt, hogy Olasz ország bemutatásában, kollegáikat hívom segítségül.

Magam és édesanyám nevében is köszönetemet kívánom kifejezni a szervezett „Itália szívében” utazásunk kapcsán (2018.04.26-2018.05.01). Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk.

De ami az utunkat igazán élvezetessé tette az a kedves, nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus, határozott, jó vezetői erényekkel rendelkező idegenvezetőnk volt. Nagyon tetszett, hogy szinte folyamatosan tájékoztatott minket, hogy éppen aktuálisan mit látunk és rajta keresztül, az azzal kapcsolatos történelmi eseményekbe is beleláthattunk. Elképesztő tudással rendelkezik, és ami fontos, hogy valóban az látszik rajta, hogy élvezi a munkáját. Nagyon lelkiismeretes volt, aki az utasok minden kívánságát, problémáját megoldotta, elintézte a másnapi programokat, a  helyi idegenvezetőkkel leegyeztetett mindent. Éreztük, hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen országban.

Andrea, a felmerült rendkívüli helyzetekben is a tökéletesen teljesített. Mindenki tudja, hogy nehéz 52 embert egyformán kezelni, irányítani, hiszen mindenkinek más az elvárása a másikkal szemben. Így nehéz egyformán jót tenni az utasokkal.

Tárgyi, történelmi tudása is nagyon jó volt, minden (néha kicsit buta) kérdésünkre  is tudott válaszolni, és türelmesen bánt mindenkivel!

Ami még számomra nagyon hitelessé tette az egészet, hogy Andrea segítsége mellett, Olasz országban élő, magyar idegenvezetők mutatták be az aktuális város nevezetességeit, meséltek helyi szokásokról, érdekességekről, amit csak azon személyek ismerhetnek igazán, akik kint élnek.

Nem szabad megfeledkeznünk két gépkocsivezetőnkről sem. Akik teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, nagyon jó technikai és biztonságos vezetési tapasztalattal és nem utolsó sorban, jó helyismerettel rendelkeztek.

Szinte minden technikai dolog / étkezések, közlekedés megszervezése, szobák kiosztása.../precízen működött. Lido di Jesolóban a szállás nagyon kényelmes volt. Róma melletti szállásunk is a mi szobánkon kívül, a három csillaghoz mérten, nagyon szépek, tiszták voltak, (itt a szerencsétlenségünk okozhatta, hogy a mi szobánk volt egyetlen, ami a többi utastársunk szobájához képest alul maradt.) Természetesen, Andrea itt is megpróbált a lehetőségeihez mérten megoldást keresni problémáinkra. Az ételek finomak, a személyzet pedig mosolygós és segítőkész volt. 
A tervezett program teljesen megvalósult. Persze a pozitív összképet az is erősíti, hogy az időjárás a kedvünket kereste.

Még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy a Vivaldis  csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat.

Sok sikert kívánok valamennyi érintett munkatársuknak.
Következő buszos kirándulásunk kapcsán is Önöket válasszuk.

Köszönettel, 
G.Tünde

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. március 13 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Néhány napja érkeztünk haza az „Itália szívében: Róma, Firenze, Velence” útról. A program végig nagyszerű volt.
Az idegenvezető -Júlia – hihetetlen energiáról és felkészültségről tett tanúbizonyságot, öröm volt őt hallgatni. A kinti idegenvezetők is jó kalauzaink voltak. A sofőrök vagányak, de biztonságosak.
Összességében: már az előzetes szervezésben -az iroda részéről -, majd végig éreztük az Önök törődését. Köszönjük.
Tisztelettel:
L. I.

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2017. október 31 - november 5.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Szeretnem megkoszonni a nagyon jol szervezett Roma-Pompei-Vatikan turat. Nagyon jo szervezes volt, remek szallasokat kaptunk. Okt 31-nov 5 kozott volt a turank, nagyon jo volt az idegenvezetonk. Nagy elmeny volt szamomra 25 ev utan viszontlatni Romat es Pomeit.
Nagyon koszonom.

Tisztelettel
Dr Gy. Peterne

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Augusztus 15 és 20 között részt vettünk az itáliai utazáson az Önök szervezésében. Felejthetetlen élményekkel és ismeretekkel gazdagodtunk. A szervezés most is fantasztikus volt, az idegenvezetés szintén. Horváth Zoltán példátlan tudásról és ezzel párhuzamosan hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot. Minden felmerülő kérést/gondot megoldott. Az utazást nagyon biztonságossá és megnyugtatóvá tették az autóbuszvezetők: Pap Lajos és Fejes Attila. Az Ő munkájukat is köszönet illeti. A jövőben is kizárólag Önökkel utazunk, mert egyszerűen a legprofibbak. Viva Vivaldi Travel!!!
Még egyszer köszönjük az élményeket!

Üdvözlettel Üveges család

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. szeptember 26 - október 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten részt vettünk az Itália szívében útjukon. Felejthetetlen élményekben volt részünk, az út minden pillanatát élveztük. Elismerés illeti a program összeállítóját. Kiemelném idegenvezetőnk Marczinek-Gordon Ágnes kiváló munkáját. Szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége csak dicséretet érdemel. A helyi idegenvezetők (Anett, Ágnes, Éva) szintén profi munkát végeztek. Köszönet illeti a két gépkocsivezetőnk Lajos és Attila munkáját, akik mindvégig jókedvűen, nagy rutinnal, biztonságosan vezettek, a néha kaotikus közlekedési viszonyok mellett is. Nagyon jó utastársaink voltak, mindig mindenki ott volt a megbeszélt időpontokban.
Nem először utaztunk Önökkel és reméljük nem is utoljára. Várjuk a jövő évi ajánlatukat.
További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:
M.Sz.Mária és férje

Itália szívében 2017. augusztus 15-20.
Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus 6 napot Itáliában!
Horváth Zoltán idegenvezető rendkívüli emberségről tett tanúbizonyságot az egész út során! Én elektromos mopeddel tudok hosszabb sétákat megtenni, amelyet erre az útra is vittem magammal.
Zoltán csodálatosan megszervezte, hogy a metrón és a vonaton is betudjam vinni az adott város központjába ezt a járgányt és végigfigyelte velem együtt a járdaszegélyeket, hogy hol tudok gördülékenyen közlekedni.
A Vatikáni Múzeumba pedig külön végigkísért az édesanyámat és engem segítve a lépcsőkön való le- és feljutást a mopeddel.

Még egyszer nagyon köszönöm neki a figyelmességet és a kedvességet!

Üdvözlettel:
I. K.
Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda!

Az „ITÁLIA SZÍVÉBEN" fantázianevet viselő (utazás időpontja: 2017.08.01.-.2017.08.06.) utunkat szeretném pár sorban értékelni. Mindenek előtt az úti program összeállítójának személyét illeti dicséret, élményekben dús ugyanakkor mégsem túlságosan fárasztó 6 napot kaptunk annak ellenére, hogy utazásunk ideje alatt egész Európában 40 Co fokos kánikula tombolt. Szeretném nyomatékosan kiemelni az idegenvezető, Horváth Zoltán munkáját, akinek kiváló szakmai zsenialitása az utasok körében mindvégig a 100%-os elégedettségi indexet súrolta. A kezdeti programismertetés, és a tudnivalókról szóló tájékoztatás után is hasznos információkkal látott el minket az adott tájegység művészeti értékeiről, a helyi látnivalókról, érdekességekről. Kiváló történelmi-, művészeti-, idegen nyelvi ismeretével az utasok figyelmét fenntartva bizonyította elhivatottságát a szakmája iránt. Mindezen túlmenően rugalmasan kezelve a különböző helyzeteket, tanácsokat kaptunk a szabadidő eltöltésére, helyi gasztronómiai specialitásokat és kóstolókat ajánlott, kiváló szervezőkészségről tett tanúbizonyságot, jó légkört és hangulatot teremtett, azonnal megtalálva a közös hangnemet az utasok bármelyikével, 9 évestől a 99 évesig.
PROFESSORE! CONGRATULAZIONI PER IL TUO TALENTO! 
Végül, de semmiképpen sem utolsó sorban megemlíteném még a két gépkocsivezető Józsi és Imre kiváló munkáját, akik nagy rutinnal nyugodtan, higgadtan és biztonságosan kormányoztak mindvégig (az utolsó napon, már hazafelé tartva a ránk zúduló „jégeső függönyben" is) vigyázva ránk, hogy mindannyian épségben térhessünk haza. URAIM, EZ NAGYON SZÉP VOLT!
A későbbiekben is szívesen utaznánk ezzel a trióval!
KÖSZÖNJÜK A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT!

B. Mária Gabriella
és Sz. Réka Anna

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda

Most érkeztünk vissza az "Itália szivében" körutazásból ( Aug.1-6) és szeretnénk a következőket elmondani. Legelöször is az idegenvezetőnkről, Horváth Zoliról. Zoli fantasztikus ismerete Olaszországról és az utasokhoz való hozzá-állását csak a legmagasabb jelzőkkel lehet emliteni. Az Ő szervező képessége egyszerűen fantasztikus volt. Megvagyunk gyözödve arról hogy Ő egy nagyon értékes munkatársuk. A fárasztónak tünő 6 napos utazást átvarázsolta élményekben gazdag felejthetetlen utazássá. Nagyon szeretnénk ezuton is külön köszönetet mondani neki és szeretnénk ha Önök ezt a tudomására adnák. Mi Ausztráliában élő magyarok vagyunk és nagyon-nagyon kellemes utazásban volt részünk, KÖSZÖNJÜK!
Szeretnénk köszönetet mondani a két buszvezetőnknek ( Józsi és Imre) is a kellemes és biztonságos utazásért.

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. július 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Klub !
Bevallom nagyon féltem a buszos úttól... Itàlia szìvèben : Ròma, Firenze, Velence volt az úti cél. Nagyon élveztük a férjemmel a buszozást, a városnézést és minden pillanatot. Külön köszönet Horváth Zoltánnak aki hihetetlen szenvedéllyel és hatalmas tudással kalauzolt minket. A helyi idegenvezetés fantasztikus volt, a sofőrök Füzes József és Werfl Imre biztonságosan vezettek és felejthetetlen pillanatokat okoztak "humorbonbonjaikkal". Egy valamit már a visszaúton megfogadtunk: Jövőre is visszatérünk Olaszországba!!!! Természetesen a Vivaldival és a "Professore"-val!!

Köszönjük! Felejthetetlen emlék marad. Grazie. Dank u wel. Krisz & Bogi.

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2016. augusztus 02-07.


Szeretnénk megköszönni munkájukat. Többször is vettünk már részt az Önök által szervezett utazásokon, voltunk már Bécsben, utaztunk Semmeringbe és nemrég érkeztünk haza Olaszországból. Valamennyi utazásuk élményekben gazdag, remekül megszervezett. Az Itália szívében: Róma-Firenze-Velence körút szintén pazar volt. Idegenvezetőnk tudása, ismerete (Horváth Zoltán) tiszteletreméltó. Felejthetetlen élményeket szereztünk.
Jó egészséget, sok sikert kívánunk valamennyiüknek.

Köszönettel: Komáromi Család

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2016. július 19-24.

Ez az út minden várakozásomat felülmúlta! Nagyon szép volt, sokat láttunk, de ennek ellenére nem volt feszített a tempó. Gondolom ez a profi szervezésnek és a nagyon felkészült idegenvezetőknek köszönhető. Szívesen mennék más európai városokat bemutató 6-10 napos körutakra az Önök szervezésében.
Dr. L. Judit

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2016. augusztus 2-7.

Az utazás során nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk. Úgy gondolom, hogy kell pár nap, mire a rengeteg információt megemésztjük. Az idegenvezető (k) tudása kiemelkedő volt. Minden a leírtak szerint zajlott, nem volt semmi fennakadás utunk során. A buszsofőrök is nagyon profik és előzékenyek voltak. Ezt az utat bátran ajánlom mindenkinek, aki kultúrára szomjas.
B. Ágnes

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2016. május 11-16.

Tisztelt Vivaldi Travel !
2016. május 11-16. között "Utazás Itália szívébe" Róma-Firenze –Velence utazáson vettünk részt. Szeretném megköszönni a jól összeállított, gazdag programot , nagy élmény volt. Szeretném kiemelten dicsérni csoportot vezető Marczinek- Gordon Ágnes a felkészültségét, aktivitását és "ügyességét", de a helyi idegenvezetők-különösen a római kísérőnk Anett – is remekeltek. További jó munkát kívánva várjuk az újabb ajánlataikat.
Üdvözlettel: A születésnapos, Dr. V. Tamás

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2016. május 11-16.

Tisztelt Vivaldi Travel Vezetője !
Május 11-16 között, Olasz körutazáson vettünk részt, az Önök szervezésében.
Gratulálok az útvonal szervezéshez, valamint az abban résztvevő idegenvezetők és a busz személyzet magasszintű,elkötelezett magatartásához.
Utaskisérőnk, Andrea tudása,segitőkészsége,mindenre kiterjedő figyelme egyszerűen lenyűgözott bennünket.Sokkal többet nyújtott,mint amit elvárhattunk volna Tőle.Szakmai tudása,kedvessége,figyelme,az utasokhoz való viszonya egyszerűen utolérhetetlen volt.
Csak gratulálni tudok Önöknek,hogy ilyen munkatársakkal dolgozhatnak együtt !
Remélem,hogy a jővőben is az Önök által szervezett utazásokban részt tudok venni és ezt tiszta szivből másoknak is ajánlani tudom.
Mégegyszer köszönöm Önöknek az élményekben gazdag utat !
Tisztelettel: S-né B. Margit

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2015. szeptember 15-20.

Szeretném megköszönni Meggyesi Julikának,hogy ilyen csodálatos idegenvezetésben volt részünk.
Természetesen a két sofőr Jani és Attila is szuper volt!
köszönünk mindent!!!!! Remélem még utazunk együtt!
Horváthné (Bohár csapat)

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2015. szeptember 15-20.

A Római úttal kapcsolatban szeretném meg jegyezni, hogy fantasztikus volt.
Nagyon szép az út ,a szervezés kifogástalan,
Az idegenvezető hölgy / Medgyesi Julianna / tudása hihetetlen, lexikális, nagyon sok mindenről tudott minket lebilincselően tájékoztatni.
Öröm volt hallgatni amikor beszélt.
De az olasz idegenvezetőkről is elmondható ugyan ez.
A sofőrök nagyon jól vezettek .Kellemes volt az egész út.
Z. Ildikó

Itália szívében: Rómia-Firenze-Velence 2015. április 28 - május 3.

Tisztelt Utazási Iroda!

Férjemmel ma egy hete érkeztünk haza a fenti útról. Mindketten nagyon meg voltunk elégedve! A program nagyon élménydús és tartalmas volt A helyi idegenvezetők - Anett Rómában, Ági Pompei-ben és Nápolyban, Éva Firenzében nagyon felkészültek és lelkesek voltak, nem beszélve Medgyesi Julikáról, aki végig kísért bennünket, szolgálatkészen, mindenre odafigyelve, és folyamatosan rendkívül érdekes és hasznos információkat nyújtva részünkre. A busz kényelmes volt, a gépkocsivezetők előzékenyek voltak, az utazás során végig biztonságban éreztük magunkat. A szállodákkal is meg voltunk elégedve. Abban is szerencsések voltunk hogy a nagylétszámú (49 fő) csoport ellenére semmi személyi probléma nem volt az utastársak között. Férjem és jómagam most először vettünk részt ilyen szervezett csoportos utazáson, de a jövőben biztosan ezt fogjukelőnyben részesíteni az egyéni utazásokkal szemben, ezért akciós ajánlataikat bármikor szívesen vesszük.

Ezúton is köszönetet mondunk a fenti úton szerzett élményekért, és további munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel: U. Tiborné

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2014. október 23-28.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A 2014. október 23-28. közötti Itália szívében úton vettünk részt Horváth Zoltán idegenvezető csoportjában. Az idegenvezetők, a busz és vezetői, a programok, a szállás, az iroda dolgozói mind kiválóan teljesítettek, köszönjük. Gratulálunk a magas színvonalú, hibátlan szolgáltatáshoz! (Sok utazás és iroda összehasonlítása alapján nyilatkozunk.)
Köszönettel:
K. Ildikó és férje

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2014. szeptember 16-21.

Tisztelt Vivaldi Travel !
Az Önök által szervezett "Itália szívében" körútazáson vettem részt 2014.09.16-21-ig, melyről csupa pozitiv élményekkel tértem haza. Sajnos hazaérkezéskor mint az első leszállók egyike a hatalmas vihar és kapkodás miatt nem volt alkalmam megköszönni az Önök kollégáinak a munkáját.
Ezúton szeretném megköszönni Wierdl Viktor idegenvezető kiemelkedő munkáját ahogy végig összefogta a csoportot az út során, a sok információt melyet humorral fűszerezve átadott nekünk és a két buszsofőr nagyon biztonságos vezetését és segítő készségét illetve külön köszönöm a helyi négy idegenvezető hölgy kedvességét és profi végigkalauzolását az érintett városokban.
Bízom benne, hogy a közel jövőben lesz még lehetőségem az Önök szervezésében utazni.
Munkájukhoz további sok sikert kívánok!
Köszönettel: M. Ági -sormási csatlakozó

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2014. július 22-27.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Részt vettem 2014. július 22-től "Itália szívében" szervezett programjukon, amelyről csak elégedetten tudok írni.
A csoport kísérő Csala Natália valamint a helyi idegenvezetők élvezetes, információ dús idegenvezetése meg-
színesítette a csoport együtt töltött napjait.
A napi fáradalmakat kényelmes szálláson tudtuk kipihenni, talán csak annyi, hogy egy kicsit távoliak voltak.
Az autóbusz sofőrök figyelmes vezetése is biztonságot adott.
Kívánok Önöknek további munkájukhoz sok sikert.
Üdvözlettel: Cs. Magdolna

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2013. október 22-27.

Tisztelt Hölgyek, Urak,
részt vettem az irodájuk által szervezett „Itália szívében"  társas úton.
Köszönetemet szeretném kifejezni a kiváló szervezésért, a gazdag jól szervezett programért.
Nagyon jól éreztük magunkat!
Mison Andrea személyében egy nagyon jól felkészült szimpatikus idegenvezetőt ismerhettünk meg. Felkészültsége, ismeretei élvezetessé tették számunkra az utazást.
A helyi idegenvezetők is nagyon jók voltak.
Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy ezt a gazdag programot lehetne egy vagy két nappal hosszabbra tervezni. Sajnos nagyon kevés időnk volt a Sixtusi Kápolna megtekintésére, és Firenzében is szívesen töltöttünk volna még egy teljes napot, de az is jó lett volna, ha este indulunk tovább Firenzéből. S persze Nápoly is megérne egy teljes napot.
Még egyszer köszönöm a sok élményt, már tervezzük a következő programot.
Minden jót kívánok, sikeres munkát a továbbiakban is!
Üdvözlettel: Pappné Windt Zsuzsanna

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2013. szeptember 17-22.

Kedves Hölgyem!
A 2013.09.17-22-én a Velence-Róma-Firenze csodálatos utazáson vettünk részt.
Amikor haza érkeztünk a Nemzeti Vágta miatt le volt zárva a Hősök tere, így a leszállás elég zavaros volt.
Sajnos mi a férjemmel nem tudtuk megköszöni sem Julika, sem a söfőrök (Gyuszi és Balázs) fantasztikus munkáját.
Ezuton szeretném kérni, ha lehetséges, hogy adja át nekik utólagos KÖSZÖNETÜNKET.
Köszönettel: Nagy János, Nagy Jánosné (az idősebb nászutasok)

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2013. augusztus 17-22.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon köszönjük a felejthetetlen itáliai napokat!
Szeretném külön kiemelni Mison Andrea idegenvezetőnket, aki kedves, figyelmes, abszolút naprakész és sokoldalú információival emlékezetessé tette nekünk Velencét, Rómát, Nápolty-Pompeit és Firenzét.
Természetesen köszönet Anettnek, Áginak és a firenzei idegenvezető hölgynek, valamint a két sofőrünknek, akik szintén nagyon készségesek voltak.
Köszönjük a felejthetetlen itáliai élményeket!
Üdvözlettel: Szepessy Orsolya+Peringer Tamás és Anna

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2013. július 23-28.

Tisztelt Vivaldi-travel!
Egy csodálatos nyaraláson vettünk részt julius 23-28-ig Olaszországban.
Köszönjük a nagyszerű szervezést, a csodálatos élményeket.
Külön köszönjük a fantasztikus idegenvezetést Mison Andreának,aki összefogta a csapatot és végtelen türelemmel volt mindenkivel/sok gyerek is volt/.
Köszönjük Andi!!

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2013. június 18-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Ma hajnalban érkeztem haza az Itália szívében utazásról!
Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utazást, és a sok szép élményt!
Mindent megkaptam amire számítottam, sőt még többet is!
Nagyon jó volt a szervezés, a program és az idegenvezetés!
Külön köszönet Mison Andrea Idegenvezetőnek, aki még szebbé próbálta tenni az utazást!
Gratulálok az ilyen munkatársakhoz, és az irodának is, hogy ilyen jól szervezett utakat tudnak biztosítani.
Köszönöm! Csak így tobább!!! Sikerekben és utasokban gazdag jövőt kívánok!
Köszönettel: Horváth Judit

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2012. október 20-26.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap, október 26-án érkeztünk vissza az Itália szívében c. programjukról, és ezúton is szeretnénk megköszönni elsősorban idegenvezetőjüknek, Juhász Gábornak az egész utazás alatt végzett lelkiismeretes és kiváló színvonalú munkáját. Azt gondoljuk, hogy rendkívül sokoldalú, történelemből, nyelvekből, kultúrából, aktuális társadalmi és politikai kérdésekből felkészült, nagyon nagy tudású, kedves és jó humorú, de kellően határozott embert ismerhettünk meg benne, akitől a 6 napos, feszített tempójú körutazáson minden lehetséges kérdésre választ tudtunk kapni, és aki igazi csoportvezetőnk lett az egész utazás alatt. Helyi (Nápoly-Pompei, Róma, Firenze) idegenvezetőik - a három hölgy - is nagyon jól elkalauzoltak bennünket. Az autóbuszunk két vezetője (Attila és Laci) kellő magabiztossággal és vagánysággal, de mindig nagyon biztonságosan dolgozott, a néha kaotikus közlekedési viszonyok, és a reggelente elég ködös utak ellenére. Kizárólag a Róma környéki szállással adódtak eleinte kisebb problémák (leginkább a félpanziós étkeztetés terén), de aztán azok is viszonylag a helyükre kerültek, megoldódtak. Az utazás egyébként jól szervezett volt, ami az előzetes programban szerepelt, megvalósult. Talán kicsivel több ebédidő biztosítása megfontolandó volna, mert egy kényelmes-leüléses ebédelés és kávézás (amihez tapasztalataink szerint másfél óra minimum kell) jól tudna esni, a napi 12 órás program mellett.
Összességében köszönjük a szervezést és további hasonlóan sikeres utakat kívánunk, annak reményében, hogy nekünk is lesz részünk benne!
Üdvözlettel: Nyíri Éva és Szántó Attila

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2012. augusztus 14-20.

Tisztelt Hölgyek,
tegnap tértünk vissza a Róma-Firenze-Velence-Nápoly-Pompei-Tivoli kirándulásról, amellyel maximálisan meg voltunk elégedve. Bár a Róma-környéki szálloda kicsit messze volt, Andrea kedvesen megszervezte, hogy zökkenőmentesen visszajussunk oda a szombat kimenetele után a belvárosból. Az Önök szervezése, mint mindig, kiváló volt, és a választott csoportkísérő, Andrea tevékenysége és kedves hozzánk-állása is igazán csak elégedettségre adhatott okot.
A helyi idegenvezetőkkel nagyon elégedettek voltunk, hármuk közül a firenzei hölgy volt talán a legjobb (de ez ízlés dolga, én nagyon szeretem a festészetről az ilyesféle részletesebb magyarázatokat, ami mást lehet, hogy untathat.) Bár ez nem azt jelenti, hogy a nápolyi vagy a római hölgy nem lett volna kedves és professzionális egyben.
Köszönet a buszvezető uraknak, hogy sikerrel hazajuttattak minket.
Egyszóval: köszönjük Önöknek és kollégáiknak! Ha lesz alkalmunk, szívesen utazunk a jövőben is Önökkel.
Üdvözlettel és további prosperitást kívánva,
Bácskai Gábor

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon köszönjük az "Olaszország szívében" való utazást.
Egy igazi ízelítő Olaszországról.
Professzionális autóbusz vezetők.
Marosi Andrea egy csodálatos idegenvezető.
Anett fantasztikus vezetését a Vatikánban. Igazán nagy élmény volt.
Judit szenvedélyes vezetését a Uffizi képtárban.
Nem tudok rosszat mondani, azt kaptam amire vágytam.
Köszönettel Rágyanszky Ágnes és Levák Dóra"
Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

"Kedves Eszter!
Tegnap érkeztem haza a minden szempontból felhőtlen olaszországi barangolásról; nemcsak az idő volt ragyogó, hanem az egész program élménygazdagsága, a lebonyolítás profizmusa és színvonala is örök élmény marad! Külön köszönöm a panorámás buszülést és a sok segítséget, amivel elősegítette, hogy újra Önökkel utazhattam!
Az út sikeréhez jelentősen hozzájárult Idegenvezetőnk, Mison Andrea, aki kiemelkedő szakmai tudással ontotta az információkat, gondoskodott a szórakoztatásunkról (CD, video), kedvesen válaszolt minden felmerülő kérdésre, és végtelen türelemmel oldotta fel az egy-két nyűgösködő utas által generált műkonfliktust. Buszvezetőink is fáradhatatlanul tették a dolgukat.
Gratulálok egész csapatuknak és kívánom, hogy még sok tízévig boldogítsák hasonlóan szép utakkal az utazni vágyókat!
Üdvözlettel: Dr. Melles Judit (Miskolc)"
Itália szívében: Róma-Firenze-Velence 2011. június 11-17.

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda Vezetőségének!
Az Ön/Önök által vezetett utazási Iroda tárgyban említett programján vettem részt férjemmel. Engedje meg, hogy ez úton is kifejezzem köszönetemet a rendkívül jó szervezés és lebonyolítás miatt.
Külön kiemelném Gordon Ágnes csoportvezető tevékenységét. Kedves, figyelmes és egyáltalán az abszolút vendégeknek nyújtott odaadását. Nem hagyhatom szó nélkül rendkívüli tudását és felkészültségét sem, amit több utastársam nevében is tolmácsolhatok Önök felé. Nagyon utas centrikus és előzékeny, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utazásunk kellemesen teljen el.
Ami kicsit fárasztónak és soknak bizonyult, az a kissé túl zsúfolt program, ami időnként nyomasztó volt, de jól tudom, hogy ez is az utasokért van így szervezve, mintegy nekünk kedvezve azzal, hogy minél többet láthassunk.
Magunk részéről jól éreztük magunkat és még egyszer külön köszönet az Utazási Iroda munkatársának Gordon Ágnesnek.
További sikereket és jó egészséget kívánunk az Iroda minden munkatársának.
Tisztelettel: Boros Jenőné és Boros Jenő"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk haza" AZ ITÁLIA SZÍVÉBEN" szervezett városlátogató körútazásról.
Elsőként köszönet az az irodának ,hogy ilyen profi ,és széles szakmai
tudással rendelkező,idegenvezetővel mint Gordon ÁGI ismerhettük meg, ezen utazás során Rómát-Firenzét-Velencét.
A két telepített idegenvezetőnek ÁGINAK és ANETTNAK is hálás
köszönet.RÓMA -POMPEJ-VATIKÁN részletes,szinte teljeskörű bemutatásáért.
Utazásunk során ÁGI a" csoportjának" már a buszon előre elmesélte az aznap meglátogatandó város történelmét,nevezetességeit,ezzel
felkészítve "adott át" bennünket a telepített idegen vezetőnek .
Valamint köszönet a két buszsofőrnek, akik biztonságos utazásunkért mindent megtettek,és csomagjainkat is segítőkészen vették ki kezünkből.
Sok szervezett utazáson vettünk részt amelyek között a most
meglátogatott városok némelyikében jártunk már Olaszországban, denálunk magasan a VIVALDI ami vezet 1 hete Ami az egész iroda érdeme!
Még egyszer köszönet mindenkinek.
A SIÓFOKI FELSZÁLLÓ CSALÁD NEVÉBEN
DEVECZNÉ KREMÁN NIKOLETTA"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Itália szívében 2010. október 18-24.

"Kedves Iroda! Szeretnénk köszönetet mondani a csodás hétért amit Itáliában tölthettünk. A program tömörségét oldotta Gordon Ágnes idegenvezetőnk,aki lelkesedésével, remek szervezőkészségével, humorával,nagy tudásával és szakértelmével felejthetetlenné tette utazásunkat! Köszönet a két pilótának is akik fáradhatatlanul, hibátlanul vezették végig a nem kevés kilómétert! Remek kis csapat volt, akiknek a végére minket utasokat is sikerült egy jó csapattá kovácsolni! Tisztelettel: Hartyáni László és felesége Márti"
Itália szívében 2010. október 18-24.

Itália szívében 2010. április 1-7.

"Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretném köszönetemet kifejezni a fenti utazással kapcsolatban. Csodálatos napokat töltöttünk el.Sok gyönyörűségben volt részünk. Mondhatom az egész csapat mint egy kis család működött együtt.
Csodálatos volt az idegenvezetőnk Gordon Ágnes, és a gépkocsivezetőkre is csak jót mondhatok. Mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást kaptunk az út minden pillanatában, történelemről, népekről, szokásokról, nevezetességekről,kapcsolatokról és fel sem tudom sorolni mi mindenről.
Kívánok Önöknek sok ilyen munkatársakat. További jó utazás szervezést kívánok.
Üdvözlettel: Ruskó Gyuláné egy kiskunmajsai utas"
Itália szívében 2010. április 1-7.

Itália szívében 2009. október 19-25.

"Kedves Adrienn!
Szeretném köszönetemet tolmácsolni Önnek, Kertész-Gruber Juditnak és a "Vivaldi travelnek" azért a csodálatos élményért amelyet Önök biztosítottak számunkra ezzel az Olaszországi úttal. Olyan élményekkel gazdagodtunk amelyek elkísérnek minket egész életünkben. Ebben a rohanó világban egyre ritkábban találkozunk olyan önzetlen és segítőkész emberrel mint Ön.
Még egyszer szeretném megköszönni az Ön segítségét és remélem hogy a közeljövőben is igénybe vehetem az Önök szolgáltatásait.
Üdvözlettel:
Daróczi György"
Itália szívében 2009. október 19-25.