Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Stájerországi kalandozások

Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriába, útközben egy technikai megállással. Délelőtt érkezés Bad Blumauba, ahol Friedrich Hundertwasser egyik lenyűgöző alkotását a Rogner Hotelt tekintjük meg helyi vezetővel. Az építész hitvallása szerint megépült szálloda ámulatba ejtő: színes-, girbe-gurga falak, arany kupolák, egyenetlen padlók, mind mind azt sugallják, hogyan tud együtt élni az ember a természettel teljes harmóniában.
Innen tovább utazás a stájerországi Riegersburgba. A település fölé magasodó bazaltsziklára épült vár Ausztria egyik legszebb vára, a XI. században épült. Egykor Stájerország legkeletibb előretolt bástyája volt először a magyarok, majd később a törökök ellen. A várba felvonóval juthatunk fel.
Helyi idegenvezető segítségével megismerhetjük a vár lakóinak mindennapi életét. A várlátogatást követően lehetőség nyílik a Boszorkány-múzeum megtekintésére, melynek alapjait a feldbachi boszorkányper képezte. Délután lehetőség nyílik a Zotter Csokoládégyár interaktív látogatására, ahol bepillantást nyerhetünk a mára már valóságos kultusszal rendelkező bio-csokoládé készítés rejtelmeibe. A gyár termékskáláján 150 féle csokoládé található, ebből szinte mindegyik kóstolható a túra folyamán. A túra végeztével lehetőségük nyílik a gyár mintaboltjában megvásárolni az előzetesen megkóstolt termékeket. Várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Stájerországi kalandozás 2013. június 8.

Kedves Vivaldi Travel !
Ezúton is szeretném megköszönni Önöknek a stájerországi kirándulás élményét. Az út szervezése, lebonyolítása, az idegenvezető felkészültsége és kellemes hangulatteremtő hozzáállása, a buszvezetők udvariassága igazán elismerésre méltó.  Szívesen utaznék Önökkel máskor is és barátaimnak is ajánlani fogom. Figyelni fogom a programjaikat.
További munkájukhoz sok sikert kívánok !
üdvözlettel: Göbölös Beatrix

Stájerországi kalandozás 2013. június 8.

Köszönjük a tegnapi utat. Stájerországban voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. A Zotter csokigyár és állatpark csoda jó volt. A riegersburg-i vár fenséges látvány. Bad Blumau érdekes volt. Gyönyörű idő volt. Az idegenvezető Pőthe Attila nagyon kedves és segítőkész volt. Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat :)

Stájerországi kalandozás 2013. április 27.

T. Vivaldi Munkatársak,
Nagyon nagy élmény volt számunkra a 27-i szombati kirándulás Stáyer-országi Bad Blumauban, (Hundertwasser egyik kedvencünk Gaudi mellett) Riegersburgban s a csokigyárban. Kitűnő idegenvezetővel voltunk ismét, mint pár évvel ezelőtt is, több alkalommal.
Munkájukhoz további türelmet, egészséget s rugalmasságot kívánunk.
Boday László és felesége

Stájerországi kalandozás 2013. április 27.

Szuper volt a Riegersburg-i kiràndulàs, a vezeto felkeszult ès lelkes volt, ami nagyon elvezhetove tette a kiràndulàst. Ritka az ilyen manapsag! Jovunk maskor is es jo hiruket visszük!
A tombola isteni ötlet! :)
Koszonjuk!
Üdv, Molnàr Kata

Stájerországi kalandozás 2012. szeptember 15.

Köszönet a kellemes élményekért!
Ma sem csalódtam a „Vivaldi"ban! Attila nagyon kedves, felkészült vezető.
Köszönöm!