Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Osztrák Dunakanyar sétahajózással

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.09.30
1/0
Nincs
8 900 Ft
8 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás rövid pihenővel az alsó- ausztriai Melkbe. Fakultatív lehetőség a Szent Benedek-rendi apátság megtekintésére, ahol több mint 900 éve élnek szerzetesek. Naponta a világ minden tájáról érkező látogatók, turisták tömegei zarándokolnak az épületegyütteshez, hogy megcsodálják a barokk remekmű csodás szépségét, mely a Duna fölött magasodó sziklateraszon épült. Az apátság inspirálta Umberto Eccot, a Rózsa neve című, világhírű regényének megírására. A látogatás helyi idegenvezetéssel történik, mely során az interaktív kiállítás segítségével megismerkedhetünk a bencés rend életével a kezdetektől napjainkig. A tárlatvezetés után látogatást tehetünk a hatalmas és méltán híres könyvtárban, majd az apátsági templomban, mely több építészeti érdekességet is magában rejt.  A program befejezését követően továbbutazás sétahajóval Krems városába, a Wachau keleti kapujába. A Wachau, mely 2000 óta az Unesco kulturális világörökségi listáján szerepelő, 33 kilométer hosszú völgyszoros a Duna mentén, Melk és Krems an der Donau városok között. A Wachau völgye szolgált az 1200 körül született felnémet hőseposz, a Nibelung-ének helyszínéül is. A hajóról csodálatos látvány tárul szemünk elé: meredek hegyek, szőlősökkel borított domboldalak és romantikus várromok a folyó mindkét partján. Utunk során elhajózunk több legendás várrom mellett is, melyek közül az egyik leghíresebb Dürnstein vára, ahol Oroszlánszívű Richárd angol király raboskodott néhány hétig. Kb. másfél órás utazást követően érkezünk Kremsbe a délutáni órákban. A Duna menti kisváros Ausztria legrégebbi városa. Egy rövid városnéző sétát követően szabadprogramra lesz lehetőség. Visszaindulás a délutáni órákban busszal. Várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Osztrák Dunakanyar sétahajózással - 2017. augusztus 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Augusztus 27-én részt vettünk az „Osztrák Dunakanyar sétahajózással" elnevezésű utazáson Kuthy Katalin idegenvezető csodálatos irányításával. Maximálisan elégedettek vagyunk az idegenvezető mindenre kiterjedő, érdekesen előadott információival, kedves, udvarias terelgetésével. A maradandó élményt nyújtó látnivalókon kívül, jó érzéssel gondolunk vissza erre az utazásra. KÖSZÖNJÜK KUTHY KATALIN MUNKÁJÁT!
A további utak szervezéséhez, lebonyolításához további jó munkát kívánunk Önöknek!

Köszönettel és tisztelettel:
Sch.né Sz. Julianna és férje

Osztrák Dunakanyar sétahajózással - 2017. július 22.

Július 22-én szép utunk volt az Osztrák Dunakanyaron sétahajózással egybekötve. Köszönet az idegenvezetőnek a széleskörű tájékoztatásért. Nagyon jól éreztük magunkat.
P. Katalin

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2016. július 31.
Tisztelt Utazási Iroda!
Az elmúlt vasárnap 07.31-én utaztunk Önökkel az Osztrák Dunakanyarba sétahajózással. Az idegenvezetőnk Csoma Kitti volt. Mind neki, mind a két buszvezetőnek ezúton is szeretnénk megköszönni munkájukat.
Csoma Kitti nagyszerű tehetséggel vezette az utat, fantasztikusan sok érdekfeszítő információkkal szolgált. Ismételten köszönjük, Mindnyájuknak további sikeres utaztatásokat és jó egészséget kívánunk.
Üdvözlettel
V. Judit és R. Klára
Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2015. április 25.

Szeretnénk megköszönni a páratlan és csodálatos utazást amit ez az út nyújtott számunkra.
Külön köszönet és tisztelet Kuthy Katalin idegenvezetőnek a páratlan és lenyűgözően gazdag ismeret anyag átadásáért. Egyszerűen fantasztikus! Páratlan élmény volt vele az utazás minden pillanata.
Köszönjük!
J. R. Judit és B. Ilona

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2014. augusztus 2.

Szombaton voltunk Önökkel egy napos wachaui hajózáson.
Az idegenvezető -Kuthy Katalin- idegenvezető páratlan munkáját szeretnék megköszönni. Hatalmas tudást adott, humorral vegyítve, a történelem folyamatába ágyazva.
Fantasztikus volt. Köszönjük.
Az út jól szervezett, élvezetes volt.
Köszönettel: V. Károly, K. Katalin

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2013. június 15.

A Vivaldi Travel kedves Munkatársai részére!
Szombaton egy nagyon szép kiránduláson  vettünk részt Melkben.  KÖSZÖNJÜK!
Pálosi Magdi

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2012. június 2.

Szia Adri,
Klassz volt a melki túra, különleges volt a dunai hajózás is és nagyon aranyos volt a Timi is.
Szabolcs

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.

Kedves Vivaldi Travel Vezetösége ! Szerintem, Magyarország legjobb utazási irodája. Programok, választék, részvételi díj, idegenvezetök. Többször voltam önökkel, és minden alkalommal csak kellemes élmények értek. Legutóbb, a múlt héten voltam, Az Osztrák Dunakanyarba. Gyönyörű volt, és az idegenvezetöre, Racskó Tímeára méltán bűszke lehet az iroda. A tudása és rátermettsége fantasztikus volt. Köszönöm, és további sok jó utat kivánok mindenkinek. Kormány Judit

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.
Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi Osztrák Dunakanyar kirándulásért.A látvány magáért beszélt s mellé nagyon kedves volt az idegenvezető és a két buszvezető is.Üdvözlettel:Szigelné Kocsis Marianna