Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Felemelő Ausztria

Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról
turafokozat

Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás rövid pihenővel Ausztriáig. Első programunk a Hohe Wand Naturpark, mely a bécsiek kedvelt családi kiránduló helye, ahol minden korosztály megtalálja a számára legizgalmasabb elfoglaltságot. Az 1135 méter magas sziklafennsíkra busszal jutunk fel, melyről több irányban gyönyörködhetünk az elénk táruló csodálatos panorámában. A 18 méter magas fa kilátóról tiszta idő esetén elláthatunk a Rax Alpokig és a Schneebergig. Rossz idő esetén az alpesi múzeumban ismerkedhetünk meg a helyi flórával és faunával közelebbről. A kilátótól indul a kb. 3 km-es, látványos és könnyed túra, mely a vadas parkon keresztül vezet el a Skywalk kilátóhoz, melyen sétálva olyan érzésünk támad, mintha mi magunk is a felhők között lebegnénk. A fennsíkon az utolsó megállóhelyünk az ún. „Sziklalépcső” lesz, ami a szikla peremére van erősítve, és ahonnan ismét nagyszerű panoráma tárul elénk a Babenberg kastéllyal és a Fertő- tóval. Utunk innen Muggendorf felé vezet, ahol a fenséges Myrafälle vízesés mentén folytathatjuk a túrát. A vízesés több száz méter hosszan rohan lefelé a völgyben, hatalmas sziklák között, rengeteg zúgót, vízesést alkotva. A víz fölött néhány centiméterrel haladhatunk kiépített fahíd- és lépcsőrendszeren. Aki igazán bátor, egy jó fél órás túra során megmászhatja azt a sziklatömböt, mely körül a Myra patak folyik, és ahonnan pazar látvány tárul a merész túrázó szeme elé.  A vízesés aljában és tetején megpihenhetünk egy- egy hüttében, ahol megkóstolhatják az osztrák konyha remekeit. Késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Felemelő Ausztria - 2017. május 7.

Kedves Vivaldisok,
Szeretnénk ezúton is megköszönni a tegnapi napot. A felemelő Ausztria valóban egy lélekemelő kirándulás volt. Fizikailag nagyon elfáradtunk, azonban lelkileg feltöltődtünk. A hegyek, a kilátás, a madarak, a vízesések, a szivárványok mind olyanok voltak, mint egy tündérmesében.
Köszönjük, hogy ennek a mesének részesei lehettünk általatok.
Üdvözlettel
Éva & Eszter
(u.i. Jövünk máskor is - már le is foglaltuk :) )

Felemelő Ausztria 2015. szeptember 20.

Kedves Vivaldi Travel Iroda!
Szeptember 20-án a "Felemelő Ausztria" egy napos túrán vettünk részt. Nagyon szép helyeken voltunk, élmény dús volt az út, ajánlom mindenkinek. Szeretném megköszönni a jó szervezést, a biztonságos utazást, a túravezetők kiváló munkáját. Külön köszönöm az egyik túravezető/idegenvezető Nagy Gábor egész napos munkáját. Sok utazáson vettem már részt, sok idegenvezetővel, de számomra ő volt eddig a No1. Kedves, felkészült volt, tökéletesen szervezte, koordinálta az utat, az utasokat indulástól érkezésig. De leginkább az idegenvezetését élveztem/élveztük. Nagyon kellemes hangon, rövid szakaszokban (ami nagyon fontos szerintem), de folyamatosan egész nap kaptuk tőle az érdekes információkat mindenről, mindenféle témában. Még a haza érkezéskor késő este már Budapestre érve, az utolsó percekben is megtudtunk tőle érdekességeket, amiket itt élőként sem tudtunk eddig. Szívesen utaznánk vele máskor is.
Üdvözlettel
T.Anna

Felemelő Ausztria 2015. szeptember 20.

Kedves Vivalditravel kollégák,
A fiam és én szeretnénk ezúton megköszönni azt a kellemes élmént, amiben a Szeptember 20-i "Felemelő Ausztria" túra során részünk volt.
Nagy Gábor kollégájuk még a számomra nyűgös buszozást is élménnyé tette a rengeteg érdekes információval, anekdotákkal és képekkel, amikkel minket ellátott az út során. Kollégája, Gyuri is figyelmes és kedves volt és a két busz sofőr szintén. Persze mindez talán evidens dolog, mégsem mindig ilyet tapasztalunk.
Kívánunk további jó munkát és sok utast önöknek és reméljük mihamarabb ismét hasonló élményben vesszük majd ki részünket valamelyik túrájuk során.
Tisztelettel,
Sz. Katalin és Sz. Krisztián

Felemelő Ausztria 2012. május 19.

Kedves Adrienn.
Elfoglaltság miatt csak most tudunk írni.
Szeretnénk vissza jelezni, nagyon szép utunk volt, a közel múltban, "Felemelő Ausztria"címmel. A jó hogy mindig a várakozást felül múlja a valóság.
Örültünk hogy ismét a nagyon kedves Attilával voltunk. Szívvel lélekkel csinálja a munkáját. Látszik rajong érte. Végig együtt lüktetett a csoporttal. Gratulálunk jó választás volt a személyében.
Az útról: nagyon jól szervezett felépített program volt. Észre sem vettünk és már el telet a nap. Igaz olyan látványokban volt részünk hogy nem is volt idő azzal foglalkozni mennyi az idő. Remek, kiváló volt. Na és jó fárasztó. De ez nem érdekes.
A csoportról. Már többször tapasztaltuk milyen sok fiatal jön az utakra. Telt buszos utak mennek de meglepően kulturáltan viselkednek. Nincs zaj, nincs hangoskodás, leszálláskor nem késik senki, igen jó az utazó közönség. Ezt külön díjazzuk. EZ RITKA. Több évtizedes utazási gyakorlatból mondjuk.

Gratulálunk  a szervezőknek és az iroda minden munkatársának, és Önnek külön:
Sok szeretettel Tölgyesi László és Tölgyesi Lászlóné.

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Tisztelt Hölgyem/Uram,
az október 8-i Felemelő Ausztria utazáson vettem részt, a második buszon utaztam. Szeretném köszönetemet kifejezni és csillagos ötösre értékelni a programot. Pőthe Attila volt a csoportvezetőnk, akinek szakmai felkészültsége, helyismerete tökéletes volt. Gépjárművezetőink biztos kezüek voltak, teljesen biztonságban érezhettük magunkat az utazás teljes tartama alatt. Köszönjük a szervezést

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Kedves VIVALDISOK!
Ezúton szeretném megköszönni azt a csodálatos napot, amit az Önök utasaként tölthettünk Ausztria két különleges helyén! Az út nélkül valószínűleg még sokáig felfedezetlen marad számunkra ez a környék. Nagyon szeretünk túrázni, szabadban lenni (kétszer jártuk végig a magyarországi Kék Túrát), így aztán duplán örültünk ennek a lehetőségnek.
Biztatnám Önöket több ilyen jellegű út szervezésére!
Végtelenül kellemes kísérőnk volt Tímea is, aki fiatal kora ellenére nagy profizmussal tartotta egyben a csoportot. Neki külön köszönet a kedves, figyelmes vezetésért!
Remélem, még sokszor lehetünk az Önök utasai!
Köszönettel: Verpelétiné T. Erzsébet

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Már alkalommal volt szerencsénk Önökkel utaznunk 1-1 napos túrákra, ,,Frakno-Eisenstadt,Bécsi parkok és legutóbb a Felemelő Ausztrián vettünk részt ismerősömmel. Mindhárom út nagyon jól átgondolt,megszervezett volt. Mindhárom úton Pőthe Attila volt az idegenvezető,akinek ezúton szeretném megköszönni a szakszerű idegenvezetést, tudnivalókat,vicces történeteket,anekdotákat Ausztriáról,amivel még színesebbé,vidámmá tette utunkat! Nagyon jól éreztük magunkat,remélhetőleg szerveznek még 1 napos túrákat Ausztriába,amire szintén tervezünk elmenni.

Még egyszer szívből gratulálok az Utazási Irodának,a remek utakért és a kiváló,jól felkészült idegenvezetőhőz!!

Tisztelettel és köszönettel a sok szép úti élményért: Fábry Tímea

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Szervezők!

Több, nagyon kellemes úton voltunk már Önökkel, legutóbb szombaton, szeptember 3-án a „Felemelő Ausztria” 1 napos túrás utat élveztük.

 

Egyrészt szeretnék köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Pőthe Attilának, akinek stílusa és helyismerete mellett az „ utas-kezelése”  is tökéletes volt, másrészt – az ő marketingmunkájának, piackutatásának  köszönhetően – szeretném jelezni, hogy többen igényt tartanánk a Felemelő Ausztriához hasonló hazai kulturális körutazásokra. Ezek NEM városlátogatást jelentenének, hanem akár 1 napos tájegység látogatást, mozgással (kisebb túrákkal),vagy  akár több naposakat (2, max 3 nap, hosszúhétvége), amelyek akár átnyúlhatnak a tájegységet követve országhatáron túlra is, de a hazai szállás előnyeit élveznék.

 

Köszönjük a szervezést, a vezetést.

Hamarosan újabb utas listáikon szerepelünk, barátnőimmel több úton kívánunk részt venni.

Üdvözlettel

 

(Kalóné)

Kertai Katalin

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt utazási iroda!

 

Ezúton szeretném megköszönni a szeptember 3-i ausztriai kiránduláson nyújtott színvonalas idegenvezetést és kirándulást, minden nagyon szép és szuper és szervezett volt, hála az idegenvezetőknek is!

 

Remélem, hogy a jövő évben még több ilyen egy napos új túra és kirándulási lehetőségekkel fog bővülni a palettájuk és a színvonalat is tartják.

Minden elismerésem Önöknek!

 

Tisztelettel:

 

Krämer Beáta