Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Barangolás toszkán tájakon

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2018.03.28
6/5
Reggeli
86 900 Ft
81 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2018.04.26
6/5
Reggeli
86 900 Ft
81 686 Ft
2018.05.16
6/5
Reggeli
86 900 Ft
81 686 Ft
2018.06.26
6/5
Reggeli
86 900 Ft
79 948 Ft
2018.07.10
6/5
Reggeli
86 900 Ft
79 948 Ft
2018.07.17
6/5
Reggeli
86 900 Ft
79 948 Ft
2018.08.07
6/5
Reggeli
86 900 Ft
79 079 Ft
2018.08.21
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
2018.09.04
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
2018.09.18
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
2018.09.25
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
2018.10.18
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
2018.10.30
6/5
Reggeli
86 900 Ft
78 210 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Elutazás Budapestről a Hősök teréről reggel 5.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban.

2. nap: 

Reggeli után utazás Toszkána fővárosába (a csoport vonattal megy be, vonatjegy külön fizetendő), és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár - Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után visszautazás a szálláshelyre. Az esti órákban egy tipikus helyi "fattoria"-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek bemutatója és kóstolója vár minket. 

3. nap:  

Ennek a napnak a programja időpontonként változik.

Márcusban és októberben:

Reggeli után egész napos kirándulás Elba szigetére, "A Tirrén-tenger gyöngyszemére", mely a toszkán szigetcsoport legnagyobb szigete. Elutazás Piombino kikötőjébe, innen hajózunk Portoferraioba. Utunk elsőként Porto Azzurroba, az egykori halászfaluba vezet. Itt egy „látványbányát” tekinthetünk meg, ahol egy kisvonatról megismerkedünk az elba-szigeti ásványbányászat történetével és az itt fellelhető ásványokkal. Ezt követően szabadidő és ebédelési lehetőség a kisvárosban. Innen utazás Napoleon nyári rezidenciájához. Délután visszautazunk a sziget fővárosába, Portoferraio-ba. Séta a kikötőváros festői utcácskáin. Késő délután hajózunk vissza a szárazföldre. Visszautazás a szálláshelyre.

Áprilisban, májusban, júniusban, júliusban, augusztusban és szeptemberben:

Reggeli után az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot, a Cinque Terrét keressük fel, mely öt, tengeröböl által körbezárt települést rejt. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso települései meredek domboldalakba épültek, színes házaikkal egyedülálló látványt nyújtanak. A sziklák oldalában megbúvó kis halászfalvakat hajóúton fedezzük fel, a hajóút során több helyen is kikötünk és sokszor nem mindennapi panorámában gyönyörködhetünk.. A hajóból láthatjuk a „szerelmesek útját" is. Visszautazás a szálláshelyre.

4. nap:  

Reggeli a szállodában, majd Toszkána semmihez sem hasonlítható, ciprusokkal szegélyezett dombjainak és lankáinak felfedezésére indulunk. Először Sienaba Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm. Délután látogatás San Gimignanoba, a "tornyok városába", ahol a szűk utcácskák egy hangulatos sétára csábítanak. Végül rövid látogatás az alabástrom művészetéről híressé vált etruszk alapítású Volterrában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban. 

5. nap:  

Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulási lehetőség Toszkána legszebb városaiba.

Elsőként Carrara-ba utazunk. A carrara-i márvány története egészen az etruszk időkig nyúlik vissza. Találtak olyan leleteket, melyek azt bizonyítják, hogy már i.e. II. században készültek tárgyak a „fehér arany”-nak nevezett kőből. Itt egy működő márványbányát látogatunk meg, ahová kisbuszokkal jutunk be pár perc alatt, majd következik a bánya megtekintése. Megtudhatjuk, hogy hogyan is hozzák létre ezeket a bányákat, hogyan történik a fejtés, mire kell odafigyelniük. Napunk következő állomása Pisa lesz, mely egykor tengeri nagyhatalom volt. Városnézés a Csodák terén: Dóm, Keresztelő Kápolna, Temető, Ferde Torony. Délután a festői Luccába, Puccini szülővárosába látogatunk. Séta az ősi várfalon, majd rövid séta a városban: San Martino dóm – San Michele in Foro templom – Piazza Anfiteatro – San Frediano templom. Az esti órákban visszautazunk a szálláshelyre.

6. nap:  

Hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkolóból indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkoló vagy
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út (honlapunkon találják a felszállás pontos helyét térképen jelölve).
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! 
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.5%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5,5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 munkanapon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát indulás előtt idegenvezetőink ellenőrzik az autóbuszon. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.

Cégünk a Colonnade Biztosító (korábban Atlasz Biztosító) szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 565 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Vivaldi Travel Vezetőjének
Tisztelt Hesz Éva Asszony!
Barangolás Toszkán Tájakon – X.18-23-ig – programon vettem részt.Gyönyörü tájakon jártunk, csodálatos középkori városokat látogattunk.Külön köszönetemet fejezem ki Juhász Gábor idegenvezető felkészültsége, szines és érdekes beszámolóiért. Ugyancsak köszönet a gépkocsivezetőknek, akik figyelmes, kedvességükkel vigyáztak ránk. Az Iroda munkatársainak is köszönet: a szervezés és a kivitelezés remek volt. Szeretném megjegyezni, a további utak alkalmával – ha lehetséges – a farm látogatását ne az utolsó estére szervezzék.Mindennel meg voltunk elégedve, a társaság nagyon jól érezte magát, összejöttünk, barátságok alakultak ki.Ha ez a második nap lett volna, akkor ez a rovábbi napokra is kihatással lett volna. Önnek és az Iroda munkatársainak köszönet ezért a felejthetetlen utért.
Üdvözlettel: P. Sándorné

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Kedves Vivaldi Travel Utazási iroda!

Ismét köszönetünket szeretnénk kifejezni, a Toszkán barangolások utazásunkkal kapcsolatban!
Fantasztikus helyeken jártunk és felejthetetlen élményekben lehetett részünk, a remek programoknak köszönhetően!
Szállásunk remek volt, barátságos, hangulatos szálloda és Erika a legcsodálatosabb házigazda!
Dani Gabriella idegenvezetőnk szakmai tudása páratlan! Nagyon kedves, figyelmes, humoros és segítőkész volt!
Sofőrjeink (Fejes Attila és Pap Lajos) mellett biztonságos útunk volt!
Köszönjük, hogy ismét csodálatos utazásunk volt!
További sikeres munkát kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:
M. András és N. Zsuzsa

Barangolás toszkán tájakon 2017. július 25 - 30.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Azért írok Önöknek, mert most értem haza Barangolás toszkán tájakon elnevezésű útjukról (2017.07.25-30.), és idegenvezetőjükkel, Horváth Zoltánnal kapcsolatban szeretnék pozitív véleményemnek hangot adni.

Én eléggé maximalista vagyok, mégis azt kell mondjam, Zoltán mint itáliai idegenvezető egyszerűen hibátlan. Úgy ismeri a helyeket, mint a tenyerét, alapos történelmi ismeretekkel rendelkezik, az olasz nyelvet mondhatni anyanyelvi szinten gyakorolja. Olyan plusz dolgokat is megtesz, amit más idegenvezetőknél még nem tapasztaltam: például megkéri az árusokat, adjanak nekünk a helyi specialitásokból kóstolót, amit ők készséggel meg is tesznek. Ráadásul az összes utas nevét rekordidő alatt megtanulja, valamint mindenkihez olyan kedves és figyelmes, szinte mint egy jó barát, továbbá a kényes helyzeteket is kritikán felül jól kezeli (ld. teljesíthetetlen kérések, melyek aztán valahogy mégiscsak teljesülnek).

Az ő számára ez nem csak „egy munka", szemmel láthatólag nem csupán a pénzéért dolgozik, hanem lelkesedésből, amit át is ragaszt másokra. Még sohasem láttam olyan idegenvezetőt, aki ennyire össze tudta volna kovácsolni az utasokat (és ehhez nem kellett énekelni): lazasággal, odafordulással, barátsággal eléri, hogy az utasok is így viszonyuljanak egymáshoz.

Rendkívül örülök neki, hogy ilyen kiváló munkatársakkal dolgoznak, s kérem Önöket, hogy továbbítsák Zoltánnak, mennyire jól éreztük magunkat a szárnyai alatt én és az édesanyám!

Üdvözlettel:
R. Mária Kinga

Barangolás toszkán tájakon 2016. április 29-május 3.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni a Kamarának szervezett Toszkán szakmai utat.Nagyon profi szervezés volt és igen jó kisérőket kaptunk.Julikának köszönhetően nem csak szépeket láttunk,de magas szintű felkészültségének köszönhetően sokat is hallottunk a látottakról.A gépkocsivezetők is nagyon segítőkészen,magabiztosan szállítottak bennünket.A szállás kiváló volt,nem csak színvonalas minőséget,de Erika szivélyes vendéglátásának köszönhetően visszaváró hangulatot is teremtett.Köszönjük!

Barangolás toszkán tájakon 2015. augusztus 18-23.

Tisztelt Iroda!
Augusztus 23-án értünk haza "Barangolás toszkán tájakon" utazásukról.
Ismét nagyot alkotott a Vivaldi csapata. A maximálisat hozták ki a 6 napból.
Utaztunk busszal, vonattal, hajóval, traktorral, gyönyörű épületeket, tájakat láttunk.
A fotósoknak igazi paradicsom ez a vidék.
A szabadidők alatt megkóstolhattuk az olasz konyha remekeit, ill.
bevethettük magunkat az árusok közé.
A VOX készülékek ismét telitalálatnak bizonyultak.
Külön köszönet Horváth Zoltánnak, aki fáradhatatlanul ontotta az érdekességeket, tudnivalókat, humorral fűszerezve. Remek idegenvezetőnek bizonyult.
Köszönet a sofőröknek is, akik szinte észrevétlenül és hibátlanul tették a dolgukat.
Már nézegetjük a jövő évi lehetséges programot.
"Nagyék"

Barangolás toszkán tájakon 2015. július 21-26.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezúton szeretném megköszönni én és a fiam nevében ezt a csodálatos utazást.Remek idegenvezetőnk volt /Medgyesi Julika / aki jó szervező, és rengeteg tudással rendelkezik.
Fantasztikus helyeken jártunk, nagyon jó volt a hangulat ,jól összekovácsolódott csapattal teltek a toszkánai napok, amelyek feledhetetlen élményt nyújtottak számunkra.
Köszönet a két sofőrnek is Lalinak és Attilának, akik nagyon udvariasak, kedvesek és segítőkészek voltak.
Továbbiakban is Önökkel fogunk utazni!
K. M. Éva

Barangolás toszkán tájakon 2015. április 1-6.

Tisztelt Cím!
Köszönetünket szeretném kifejezni, a Toszkán társasút miatt. Nagyon jól éreztük magunkat a családommal. Gyönyörű volt a program!
Az idegenvezető, Medgyesi Julika pedig olyan egyéniség aki amellett, hogy nagyon kedves, magával ragadó módon mutatja be a látnivalókat. A sofőrökkel szintén nagyon meg voltunk elégedve, segítőkész, barátságos emberek. Mindhárman biztosították azt a légkört, amiben az utasok teljes biztonságban érezhették magukat!
Köszönettel!
Sz. D. Katalin

Barangolás toszkán tájakon 2015. április 1-6.

Kedves Vivaldi Travel!
Visszajelzést szeretnék adni a húsvéti toszkán útról.
Azt gondolom, hogy bár feszített volt a tempó, és rettentően elfáradtam, mámorítóan szép és tartalmas út volt. Úgy érzem, ha akarnék sem tudnék hibát találni benne.
Medgyesi Júlia fantasztikus tudású idegenvezető, és melegszívű, különleges ember, akivel igazi öröm volt együtt utazni. A sofőrök kedvesek, kellemesek, udvariasak voltak, és végig remekül vezettek, biztonságban éreztem magam.
Emellett külön szerencse volt, hogy a csoport ennyire egymásra hangolódott szinte az első perctől fogva, figyeltünk egymásra, soha nem volt késés vagy várakozás, és ez meglehetősen ritka, hogy vadidegen emberek ennyire intelligensen, alkalmazkodóan és nyitottan állnak egymáshoz.
Szeretném elkérni Júlia telefonszámát, ha lehetséges.
Már gyűjtöm a pénzt a következő utazásra.
Üdvözlettel,
G. Anna

Barangolás toszkán tájakon 2014. július 15-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a remekül megszervezett Toszkán barangolást (2014.07.15-20)!
Júlia nagyon jó idegenvezetőnek bizonyult.
A szállás és az ellátás beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Köszönettel: V. Judit és Dr. J. Eszter

Barangolás toszkán tájakon 2014. április 29-május 4.

Tisztelt Iroda!
Toscanai utazáson vettem részt április 24-től május 4-ig.
Nagyon élvezetes, tökéletesen megszervezett utazás volt.
Júlia remek szervező, idegenvezető, sofőrök precízek pontosak, kiváló munkát végeztek.
Nagyon köszönöm a remek utazást.
Máskor is Önökkel utazom!
Üdvözlettel: Farkas Gabriella

Barangolás toszkán tájakon 2014. április 29-május 4.

Tisztelt Vivaldi Travel csapat!
2014. április 29-től május 4-ig az Önök utazási irodáján keresztül foglalt, Barangolás Toszkán tájakon című utazáson vettem részt. Nagyon köszönöm ezt a jól megszervezett utat, az elküldött pontos információkat.
Rengeteg mindent láttunk és hallottunk. Külön köszönet Medgyesi Juliannának, az idegenvezetőnknek, aki kiváló szervező képességgel rendelkező, nagy tudású, udvarias és nagyon jó humorú volt. Köszönet a sofőröknek is, akik mellett igazi biztonságban érezhettük magunkat. Rendkívül jó modorú, udvarias fiatalemberek voltak.
Köszönöm a csoport tagjainak is a jó hangulatot, a pontosságot, amit mindenkor, mindenki betartott.
Felejthetetlen élmény volt az Önök irodájával utazni!
Tisztelettel: Horváth Károlyné_Gitta

Barangolás toszkán tájakon 2013. július 2-7.

Kedves Réka!
Tegnap este érkeztünk haza és jól szervezett, gyönyörű út volt, sőt még a csoport is jól összetartott. soha sehonnan senki nem késett el.Júliának tényleg óriási tapasztalata volt, rengeteget mesélt mindenről, köszönjük a sok szép élményt.
Üdv: Dienes Ágota

Barangolás toszkán tájakon 2013. május 15-20.

Két napja érkeztünk haza, barangoltunk egyet a toszkán tájakon. Először utaztunk az Önök szervezésében, és
úgy gondolom, nem utoljára. Korrekt, jól szervezett utazás volt, azt kaptuk amit ígértek, volt egy nagy tudású, profi
idegenvezetőnk Mison Andrea, és két jól vezető, udvarias pilótánk.A szállás olyan "olasz" 3 csillagos volt,a reggeli kontinentális, azaz szegényes, a vacsora jóízű és megfelelő. A program feszes volt,és  egy-két nem odaillő elemet is tartalmazott,ami inkább termékbemutatónak tűnt,de végül is egy "barangolásba" sok minden belefér.Összességében jól éreztük magunkat.Köszönjük. Fábián István

Barangolás toszkán tájakon 2012. október 18-23.

Tisztelt Iroda!
Szeretnénk köszönetünket kifejezni a 2012.10. 18.-23. Barangolás toszkán tájakon néven meghirdetett útjuk kapcsán. Magas szintü szervezéssel, kíváló idegenvezetéssel, amit Mison Andreától kaptunk maximálisan elégedettek voltunk. Andrea felkészültsége elviselhetővé tette a hosszú út fáradalmait, mindenben segített ugyanúgy ahogy a busz vezetők is. Gratulálunk, és mégegyszer köszönjük:  Réti Anikó - Horváth Zoltán

Barangolás toszkán tájakon 2012. október 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretném elismerésemet kifejezni a Barangolás Toscan tájakon út szervezéséről (2012. október 18-23.). Fantasztikus helyeken voltunk egy professzionálisan felkészült idegenvezetővel Mison Andreával, aki minden téren otthonosan mozgott. Nagyon jó volt a szervezés és szerintem sokunk nevében mondhatom, hogy jól éreztük magunkat.
Köszönettel: Horváth Judit

Barangolás toszkán tájakon 2012. április 26-május 1.
Tisztelt Cim!
Aprilis 26-május 1-ig volt a csoport Toszkánában.Szeretném Önökkel megosztani az utazás végén készült csoportképet.
Nagyon jol szervezett ut volt.Szeretném megköszönni, hogy ilyen profi idegenvezetöt kaphattunk.
Üdvözlettel Fehér Tamásné Ági
Barangolás toszkán tájakon 2011. október 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel vezetőség!
2011. október 18-23. között Toszkánai utazáson vettünk részt unokatestvéremmel. Utaskísérőnk Mison Andrea volt, aki nagyon felkészült és segítőkész volt.
Köszönjük, hogy Önök irodájával utazhattunk és sok szép élményben lehetett részünk.
Üdvözlettel: Veres Lászlóné (Anikó) és Szabó Ferencné (Ági)

Barangolás toszkán tájakon 2011. június 9-13.

"Kedves Iroda!
A toscana-i 5 napos körútt több mint csodálatos volt! Köszönöm.
Jövőre is Önökkel utazom, rélem újabb csodás itáliai tájak felé.
Józsa Aranka"
Barangolás toszkán tájakon 2011. június 9-13.