Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Szilveszter Velencében

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.12.30
3/2
Reggeli
39 900 Ft
37 107 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:                       

Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Délután érkezés Lido di Jesoloba, szállás elfoglalása, majd szabadidő. Ebben az időszakban még nyitva tart a Karácsonyi falu, ahol a kis bódékban kézműves termékeket, édességeket lehet vásárolni. Aki szeretne, a tengerpartra is lesétálhat. Este fakultatív vacsorázási lehetőség.

2. nap:

A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Délelőtt Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Délután szabadprogram. Este 18.00 órakor visszahajózás Punta Sabbioniba, majd fakultatív vacsorázási és pihenési lehetőség szállodában.

Este 21.00 óra körül visszautazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy külön fizetendő)

Programlehetőségek Szilveszter estére:

1. Szabadidő a városban: aki szeretne, elvegyülhet a Szent Márk tér forgatagában. Velence városában ilyenkor nyitva tartanak egész éjszaka az un. “Baccaro” vendéglők… éjfélkor tűzijáték a Szent Márk térrel szemben. Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába.

2. Új Év köszöntés a hajón (külön fizetendő): 23.00 órakor hajóra szállunk, egy panoráma kört teszünk a Giudecca csatornán, ahonnan a város számos pompás palotájával és templomával is megismerhetünk. Az éjféli tűzijátékot a hajóról nézzük, ahol a helyi hagyományoknak megfelelően prosecco és panettone elfogyasztásával köszöntjük az Új Évet. A program ára tartalmazza a prosecco-t (habzóbor) és a „Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg prosecco / 2 fő + kalács).

Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába.

3. nap:

Délelőtt szabadidő és pihenés Lido di Jesoloban. Délben hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról