Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.10.12
4/3
Reggeli
59 900 Ft
54 000 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át. Késő délután érkezés Padovába, Szent Antal városába. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város híres szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Innen utazás a Garda tó környéki szállásra, a szállás elfoglalása.

2. nap:

Szabadprogram vagy fakultatív kirándulás a Garda tóhoz.

Utunk először Sirmionéba, a Garda tó déli csücskében található hangulatos városkába vezet, melynek természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. Szabad program, illetve fakultatív motorcsónak kirándulási lehetőség a tavon. Innen továbbutazunk a tó keleti partján Bardolinoba, ahol megismerkedhetünk az olívaolajkészítés rejtelmeivel, sőt meg is kóstolhatjuk a vidék jellegzetes termékét. Továbbhaladva a tavat körülölelő úgynevezett „Gardesana" úton, Malcesinébe jutunk, melynek középkori óvárosát járjuk be. A tökéletesen helyreállított Scaligeri várban különböző kiállításokat láthatunk, a vár tornyából pedig teljes körpanorámában gyönyörködhetünk. Aki szeretne, egy felvonóval feljuthat a Monte Baldo hegyre is. Visszautazás a szállásra.

3. nap:

Reggeli után egész napos városnézés Milánóban. A városnézés során megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. Elsőként a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza. Az épületet 600 éven át építették és tetejéről csodás panoráma tárul szemünk elé, a szabadidő alatt aki szeretne fel tud menni. Innen néhány lépésre található a Galléria Vittorio Emmanuele, amely egy üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel. Itt többek között megtalálható a híres Zucca kávézó, amely leginkább a pesti Gerbeaud-hoz hasonlítható. A csarnok végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza. Innen rövid sétával érjük el a Castello Sforzesco-t, a milánói hercegség tündökésének és bukásának szinterét. A várban ma a város egyik nagy múzeuma tekinthető meg. A közös séta után lehetőség Leonardo híres alkotása, az Utolsó vacsora megtekintésére. Délután szabadidő Milánóban. Este visszautazás a szállásra.

4. nap:

A hazaút során egy belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia városával, Veronával A vörös téglaváros számos érdekes látnivalót rejteget: Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – Scaligeri palota és kápolna – Júlia háza – Dóm – Aréna. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2017. április 28 - május 1.

Kedves Vivaldisok!
Az Önök által szervezett út ismét remek volt. Profi szervezés és lebonyolítás, remek programok, figyelmes autóbusz vezetők. Az idegenvezető Zilzer Zsuzsi hatalmas szakmai tudással kalauzolt végig minket a 4 nap alatt. A szálloda kényelmes , mindennel felszerelt. az ellátás kkifogástalan volt.
Köszönöm Önöknek, hogy részese lehettem ennek a csodás útnak, mely meghozta a kedvemet Olaszország további tájai megismeréséhez.
Üdvözlettel: F. Tímea

Észak-Olaszország gyöngyszemei 2016. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel Iroda!
Csak, gratulálni tudok az egész Irodának a remekül szervezett programhoz.
Rövid négy napban sikerült sokféle arcát bemutatni ennek a régiónak.
Minden profizmusra vallott, a szervezés és a kivitelezés egyaránt.
Külön elismerés a buszvezetőnek Zsoltnak, türelmes, nyugodt vezetési stílusával kitűnt egész úton, Milánóban a szűk kis utcácskában, ahogy manőverezett a járművével, -igen nagy gyakorlatra vall.
Biztonságérzetünk volt egész úton vele.
Másik, külön köszönet Zoltánnak az idegenvezetőnek.
Kellő felkészültséggel, rutinnal vezette mindvégig a csoportot. Figyelme mindenre kiterjedt, mindig mindenhol tudta, hogy melyik útitárs mely programon vesz részt. Rendszeres létszámellenőrzés, egyértelmű, határozott
találkapontok megadása ,- megvalósította a négy napban, hogy soha senki nem tévedt el, nem késett el stb..
A magas szakmai felkészűltsége mellett, rengeteg gyakorlati információt is kaptunk, ami szintén növelte a biztonságunkat.
Nagyon jól működött, a kinti szervezés is, vacsora rendelés, találkozók szervezése a kinti idegenvezetőkkel, a programok lebonyolítása. Nagyon kedvesen fogadta a két idegenvezető hölgy is a csoportot. Sok új ismeretet szereztünk, az Ő előadásuk kapcsán is. ( a VOX készülék is jól működött)
Összességében az egész kirándulás csodálatos élmény volt!
Köszönet érte!
S, mivel igen széles az iroda programajánlata, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is nagyon szívesen utazom a Vivaldi Travellel.
További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: W-né K. Irén

Észak-Olaszország gyöngyszemei 2016. július 21-24.

Kedves Iroda!
Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Minden program szépen épült egymásra, nem kellett kihagynunk semmit és nem kellett rohannunk sem. Külön kiemelném az idegenvezető szakértelmét, segítőkészségét, valamint a buszsofőrök udvariasságát.
Üdvözlettel: S. Anita

Észak-Olaszország gyöngyszemei 2016. július 21-24.

Kedves Irodavezető!
Az Észak Olaszország gyöngyszemei Július 21-24.ig utazás csodálatos élményekben gazdagított bennünket.Az idegenvezető és a buszsofórök szakmai tudásával,udvariasságával,emberi magatartásával nagyon elégedettek vagyunk.További munkájukban sok sikert kívánunk.
Tisztelettel: P. Róbertné és P. Jánosné

Észak-Olaszország gyöngyszemei 2016. július 21-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!!
2016.július 21-24-ig vettünk részt az "Észak-Olaszország gyöngyszemei:Garda-tó és Milánó" utazáson.
Egy kiválóan megszervezett,csodálatos úton vehettünk részt az Önök irodájának jóvoltából.A program rendkívül gazdag volt kulturális látnivalókban, és kiemelkedően felkészült idegenvezetőnk Vígh Julianna nagyon sok új ismerettel gazdagított minket.A szállásunkkal és ellátásunkkal szintén nagyon elégedettek voltunk.Köszönettel tartozunk a két autóbusz vezetőnek -Csáti Andrásnak és Füzes Józsefnek -a biztonságos vezetésért és az utasok kényelméről való maximális gondoskodásért.
Köszönettel: K. Csilla