Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros program nélkül

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.11.25
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.02
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.09
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.16
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
2017.12.23
1/0
Nincs
6 900 Ft
6 486 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés Bécs belvárosába. Az autóbusz először a Hundertwasser házaknál tart egy rövid megállót, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a bohém építész pár alkotásával. A Hundertwasser házak mára szintén Bécs jelképévé váltak. Ezután informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után fakultatív programként lehetőség nyílik ellátogatni a Heindl csokimúzeumba. A látogatók megismerkedhetnek és elmerülhetnek a mintegy 3000 éves csoki történelmével, a régi csokoládéktól kezdve a napjainkban készített pralinékig. Megtudhatnak többet a kakaóbab temesztéséről, a különböző csokoládé fajtákról, csoki receptekről és megnézhetik, hogyan készülnek a Heindl termékek. Aki nem szeretne részt venni ezen a programon, szabadidejét egyénileg töltheti el Bécs belvárosban. Lehetőség nyílik a híres adventi vásár meglátogatására (annak is, aki ellátogatott a csokimúzeumba), amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. 18.00-kor hazaindulás Budapestre. Hazaérkezés a késő esti órákban.

FONTOS TUDNIVALÓ:
A belépőjegyek külön fizetendőek! A program része az autóbuszos városnézés és a csoportkísérő idegenvezető részletes tájékoztatása az utazás során. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel nem része a programnak!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Advent Bécsben - Hofburg vagy belváros program nélkül 2013. december 22.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni azt a csodaszép napot, melyet az Önök szervezésében és Weirdl Viktor idegenvezető prezentálásában Bécsben tölthettünk 2013. december 22-én (vasárnap). Nem először jártunk ugyan a városban, de eddig most volt részünk első alkalommal rövid sétát tenni a Hundertwasser-házaknál és a Ring teljes hosszában végigbuszozni, ami utóbbi télen igen nagy előny, főként úgy, hogy folyamatosan kaptuk az újabb és újabb információkat a nevezetességekről.
Ezen kívül külön dícséret illeti Mátyus Zoltánt, a söfőrünket, aki éppségben szállított vissza bennünket Budapestre.
Örülök, hogy Édesanyámmal Önöket választottuk és remélem, valamikor ismét találkozunk egy másik úton.
Tisztelettel: Angelov Romanov Éva

Advent Bécsben - Hofburg vagy belváros program nélkül 2013. december 14.

Kedves Utazási Iroda!  nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen adventi kirándulást Bécsben! Minden nagyon jól leszervezett volt. Az idegenvezetőnktől Wierdl Viktortól sok mindent megtudhattunk Bécsről illetve magáról az adventi hagyományokról is. Mégegyszer mindent köszönünk és örömökben gazdag boldog új évet  és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk az utazási iroda minden dolgozójának! Beneda Barnáné és családja  

Advent Bécsben - Hofburg vagy belváros program nélkül 2013. december 8.

Kedves Évike !
Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi bécsi útért, melyet a tiroli úton nyertem.
A program nagyon jól szerkesztett volt. Sokat láttunk is és a szabadidőket is mindig akkor kaptuk, amikor már arra éppen szükség volt.Mison Andi nagyon sok érdekes információval szolgált. Én már nagyon sokszor voltam Bécsben, de kaptam olyan új ismeretet, amiről korábban nem is hallottam.
Az időjárás ugyan nem volt kegyes hozzánk, mert havazott is és erős szél is fújt, de ennek ellenére mindenkiben , legalábbis, akik a Hofburgba bejöttek, kellemes emlékek maradtak erről az útról.
Köszönet ezért a kellemes napért. Önnek és a csapat minden tagjának kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket és  sikerekben gazdag boldog új évet.
üdvözlettel
Bán Zoltánné, Györgyi

Advent Bécsben - Hofburg vagy belváros program nélkül 2013. november 30.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a november 30-i bécsi adventi kirándulást,
melyhez felhasználhattam a tavaszi játékukon nyert utalványt. A korábbi útjainkon tapasztaltakhoz
hasonlóan ismét egy jól szervezett kiránduláson vehettünk részt.
További sikeres utazásszervezést és kellemes ünnepeket kívánunk,
Egeres Zsuzsanna és Barabás Rózsa