Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Bajor kastélyok

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.05.17
4/3
Reggeli
159 900 Ft
159 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.08.17
4/3
Reggeli
159 900 Ft
147 108 Ft
2024.09.13
4/3
Reggeli
159 900 Ft
145 509 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról
1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Salzburgban,– az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Mirabell kastély, Mozarteum, Mozart szülőháza, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás Salzburg környékén. Fakultatív vacsora.


2. nap:
Reggeli után látogatás a Sasfészekhez, Hitler egykori búvóhelyéhez. Berchtesgadeni programunk során az 1835 méter magas Kehlstein hegyre érkezünk felvonóval. A Sasfészek megtekintése mellett jó idő esetén a gyönyörű panorámában lehet részünk. A program az időjárás függvénye, rossz idő esetén elutazás a Königsee-hez.
Délután elutazás a Chiemsee-hez, ahol elhajózunk II. Lajos romantikus kastélyához: a Herrenchiemsee-hez. A kastély tükörterme a Versailles-i palota mintájára épült, szépségében túlszárnyalva azt. Az épület megtekintése során bepillantást nyerhetünk a kastély építészet technikájába. Napunk utolsó állomásaként  a szállás elfoglalása a kastélyok környékén. Fakultatív vacsora.

3. nap:
Reggeli után továbbutazás a romantika világába: elsőként kirándulás Hohenschwangauba, ahol II. Lajos nevelkedett és innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait. Majd a „mesekastély” következik, Neuschwanstein, melyet a kastélyok kastélyának vagy az építészet és álom keverékének neveznek. (A kastélyban 2024-ig felújítási munkálatok zajlanak, bizonyos termek a felújítások különböző szakaszaiban nem, vagy csak részlegesen látogathatók.) A csupa torony és bástya épületegyüttes egy magányos szirtfokon áll, egy alpesi tó közelében. A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra. A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után Ettal-ba látogatunk. Az ettali bencés kolostor építését még IV. Lajos német-római császár rendelte el. Az első gót stílusú része 1330 és 1370 között épült meg. Később fokozatosan bővítették, majd egyre inkább barokk stílusú lett. Napjainkban több mint 50 szerzetes él itt. Fakultatív program keretében lehetőség nyílik a kolostor templomának megtekintésére, valamint bemutatásra kerül az általuk készített likőr is. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel. Fakultatív vacsora.

4. nap:
Reggeli után utunk a neorokokó Linderhofba vezet, II. Lajos egyetlen befejezett kastélyához, mely a versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épült. Rövid szabadidőt követően hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges.

 Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

 Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal
- 3 éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: 1,5 Euro/fő/éj 

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

 Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora:

kb. 20 Euro/fő/alkalom
Sasfészek:
(belépő, lift, helyi buszktg.)
kb. 30 Euro/fő 
Herrenchiemsee:
(hajójegy, belépőjegy a kastélyba)
kb. 22 Euro/fő
Hohenschwangau + Neuschwanstein:kb. 40 Euro/fő
Linderhof:kb. 10 Euro/fő
Ettal-i kolostor:kb. 15 Euro/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Bajor kastélyok 2018. szeptember 27-30.

Kedves Vivaldis Munkatársak,
örömmel írom, hogy ugyan csak másodszor utaztam az irodával, de a múltkori remek élményem továbbiakkal gyarapodott!
Nagyon jó, élvezetes út után írom soraimat. A szervezés kitűnő volt: végeredményben négy nap alatt szinte minden szépet és lényegeset láttunk, ami Bajorországot illeti. A kiváló idő, amit a Jóistennek köszönhettünk, mindehhez ráadás volt – szerencse is kell az utazáshoz, meg úgy általában az élethez.
Külön elismerésemet fejezem ki (utastársam nevében is) idegenvezetőnknek, Kuthy Katalinnak, akinek szakmai tudását Önök nyilván ismerik, de műveltsége olyan pluszokat adott az út során, amivel nemcsak az utazást, hanem általános ismereteinket is megtámogatta. Úgy tűnt, mintha legalább öt szakot végzett volna az egyetemen. Nekem különösen tetszett, ahogy a magyar és a német észjárás közötti különbséget megvilágította. Ezen felül nagyon ért az utasokhoz, türelmes és még azt is vállalta, hogy végig, mindenhova elkísért bennünket, ahova talán nem is kellett volna velünk jönnie.
Buszvezetőnk, Rómeó is príma volt, magabiztos vezetés, szolgálatkészség (remek kávéval szolgál, ha kérjük!) mellett a jó kedély is jellemzi, ami nem mellékes egy-egy pihenőnél az autóbusz körül.
Csak így tovább kedves Vivaldi! Köszönjük!
Üdvözlettel, további jó munkát kívánok, F. Zs.

Bajor kastélyok 2018. szeptember 6-9.

Az egész utazásról a véleményünk:csillagos 5-ös! Üdvözlettel: V.T + K.

Bajor kastélyok 2018. szeptember 6-9.

Kedves Ági! Ezúton is szeretnénk nagyon megköszönni Neked és Janinak a felejthetetlen 4 napot amit a bajor kastélyok látogatásával töltöttünk a múlt héten. A tudásod olyan könnyedséggel adtad át, hogy élvezet volt hallgatni. Fantasztikusan jól megszervezett volt minden. Nagyon jó érzés volt, hogy biztos kezekben tudhattuk magunkat Általatok. Reméljük még találkozunk Veletek.☺Köszönettel: Heni és Ani

Bajor kastélyok 2018. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi!
Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén a bajor kastélyok című programon vettünk részt egy kisebb csoporttal. Fantasztikus élményekben volt részünk, meseszép tájakat láttunk és csodálatos kastélyokat tekinthettünk meg. Az út nagyon jól szervezett volt. Minden kényelmesen nézhettünk meg, volt elég szabadidő. Csáky Ágnes volt az idegenvezetőnk, aki nagy szeretettel és lelkesedéssel kalauzolt minket. Rengetek információt tudtunk meg tőle, előadása élményszerű volt. Köszönjük szépen ezt a csodálatos négy napot!
Üdvözlettel: H. I.

Bajor kastélyok 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Bajor kastélyok 4 napos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében. Nagy élmény volt az út, gyönyörű helyeken jártunk. A programok előre, tökéletesen le voltak szervezve, semmire és senkire nem kellett várni. Az idegenvezetésért külön köszönet Csáky Ágnesnek. Tökéletesen felkészült, rendkívül jól tájékozott, kedves. Az út során amerre haladtunk folyamatos tájékoztatást kaptunk, mind a helyi érdekességekről mind a történelmi kapcsolódásokról. Ági SUPER volt!!! A gépkocsivezetővel Fekete Attilával is tökéletesen elégedettek voltunk, segítőkész, jól vezet. Szállások is kellemesek voltak.
Köszönjük az élményt.
Üdvözlettel: Éva

Bajor kastélyok 2017. augusztus 10-13.

Tisztelt Vivaldi Travel !

Bajor kastélyok kirándulások vettünk részt 2017. aug.10-13-ig az Önök szervezésében . Szép tájakon jártunk, sok szépet láttunk. Idegenvezetőnk  Csáky Ágnes ! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus.  Csak dicséret illeti !! A gépkocsivezető Vadon Attila  szintén dicséretet érdemel.Szívesen ajánljuk másoknak is az Önök útjait. További sok sikert kívánunk .

Üdvözlettel: Fejéregyházi család   

Bajor kastélyok - 2016 szeptember 15 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Köszönetet mondok a csodás útért - bajor kastélyok és a sasfészek - amiben részem lehetett. Kiváló volt az idegenvezető Csáky Ágnes! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus. Minden kérdésre tudott választ adni, a külföldi partnerek is elismerték kiváló képességét.
Nagy élmény volt az út, csodás helyszínekkel és rendkívüli idegenvezetővel. Csak dicséret illeti Csáky Ágnes idegenvezetőt. A gépkocsivezető Zsolt is nagyon kellemes, szolgálatkész és a feladatát kiválóan ellátó személy.

Üdvözlettel
S. Éva

Bajor kastélyok 2016. július 14-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon jól megszervezett utazásban volt részem, az Önök által meghirdetett programok keretében.  (Bajor kastélyok  2016. júl. 14 - 17 -ig ) Az ellátásról, a programról, az idegenvezető felkészültségéről csak elismeréssel tudok nyilatkozni. Csáky Ágnes idegenvezető személyisége, tudása, előadókészsége rendkívül magával ragadó volt.  Sok érdekes történettel, legendával igyekezett színesíteni kirándulásunkat. A buszvezető Csáti András munkáját, segítőkészségét is dicséret illeti! Tapasztalatom alapján szívből ajánlom ismerőseimnek utazási irodájukat, melyet még én is igénybe kívánok venni!
Szeretettel: T-né J. Ági

Bajor kastélyok 2015. október 22-25.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!
Ezúton szeretném megköszönni azt a fantasztikus élményt, amit a Bajor Kastélyok, október 22-25 időpontban szervezett útjuk során kaptam.
Nagyon sok úton vettem már részt az utazási iroda szervezésében, de ez az út nagyon megérintett. Teljesen szervezett, pont annyi látnivaló kerül be az adott napokba, amelyek kényelmesen, rohanás nélkül, élvezettel végig nézhetők. A 4 nap elosztása is tökéletes mind a fizikális, mind a szellemi terhelés szempontjából. Csak gratulálni tudok. Ez volt az az út, ahol nem éreztem, hogy rohannom kell, mert a sok sok élmény bele kell hogy férjen a szűk utazási napokba.
És az idegenvezető!:) Ági nagyon aranyos, segítőkész, felkészült. Öröm volt vele utazni. Teljesen kezében tartotta a csapatot, minden flottul működött. Pont annyi információt kaptunk, amely még feldolgozható, élvezhető volt és ha további információra lenne igény, akkor figyelem felkeltő egy esetleges akár történelmi, akár további utazásokra való felhívás tekintetében. Gratulálok Ági!!!! Remélem lesz még alkalmam Ágival utazni, ahogy várom a Mison Adni által vezetett utakat is!
Üdvözlettel,
B. V. Monika

Bajor kastélyok 2014. július 17-20.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúton szeretném magam és társaim nevében köszönetünket nyilvánítani.
Köszönjük idegenvezetőnknek, Erikának (bajor kastélyok 17-20.07. 2014.) magas színvonalú, igényes és fáradhatatlan munkáját, melyet nyújtott az út során. Mint
idegenvezető kolléga, nagyon magasra értékelem a teljesítményét, remélem, Önök is!
Remélem, lesz még lehetőségünk utazni az utazási irodájukkal a jövőben is.
Kívánok további sok sikert és elégedett turistát a jövőben is!
Üdvözlettel: Cs. Yvette idegenvezető

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

Tisztelt Vivaldi Travel! A 2013 szeptember 12-15 közötti Bajor Kastélyok programjukon vettünk részt.Kiválóan szervezett út volt, amiért köszönetünket fejezzük ki. Külön köszönet illeti  az idegenvezetőnket Kuthy Katalint, aki felkészültségével, határozottságával biztosította számunkra  az utazási élmény teljességét.A kellemetlen idő ellenére jól éreztük magunkat.A gépkocsivezetők profik voltak, az autóbusz kiváló.A programjaikat a jövőben is figyelemmel kisérjük és az irodát utazni szerető barátainknak,ismerőseinknek ajánljuk. Üdvözlettel: Kemenes Jenő és neje

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Édesapám kérésére szeretném köszönetünket kifejezni a tartalmas programért, kitűnő szervezésért és a színvonalas szállásokért, ellátásért.
Tavasszal férjem szüleit tervezzük a kedvező tapasztalatok alapján hasonló örömben részesíteni. Kérem, ha már tudják a jövő év május, júniusi időpontokat, küldjék el e-mailen.
Köszönettel: Kelemen Mária

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

T.Utazási Iroda Vezetőjének!
Első alkalommal vettünk részt az Iroda által a „Bajor kastélyok"-hoz szeptember 12-15 ig szervezett kiránduláson.Ezuton szeretnénk köszönetet mondani a kitünő szervezésért,programokért.Külön szeretnénk kiemelni Kuthy Katalin idegenvezető felkészültségét, segitőkészségét és kedvességét.Széleskörü ismeretével, érdekes történetekkel mutatta be nekünk a gyönyörü kastélyokat.Köszönet a buszvezetőknek és nem utolsó-sorban a salzburgi – Ágika – idegenvezetőnek is
Köszönettel: Pintér Sándorné, Hajós Sándorné

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Tisztelt Szervezők,
Csatlakozom a  köszönet nyilvánítok sorához: aug.20-án érkeztünk meg a 4 napos Bajor Kastélyok programról: Jól szervezett, kellemesen vezetett szép utazás volt.
Azt hittem, 66 utast (!!) nem lehet maradéktalanul kormányozni, nos, Csáky Ágiak ez sikerült J.  Köszönet Péternek, a sofőrnek is, és külön üdvözlet salzburgi idegenvezetőnknek, szintén Áginak, aki hallatlan lelkesedéssel tájékoztatott minket – és az utolsó kérdés alapos megválaszolása után derült ki: kisunokája éppen azokban a percekben született meg, gratulálunk!
Nagy találmány a „füles", amely lehetővé tette az önfeledt nézelődést, és testre szabott hangerővel, séta közben hallhattuk az idegenvezetőket.
Üdvözlettel, három sokszoros törzsutasuk:
Csótiné Gaskó Beáta, Porvayné Bagi Magdolna, Kalóné Kertai Katalin

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a csodás,jól megszervezett ,tartalmas 4 napos úton.
Csáky Ági,az idegenvezetőnk jól felkészült,kedves és szolgálatkész volt,a busz kényelmes,a sofőr profi.
A pénzünkért maximálisan azt kaptuk amit vártunk,szívesen utazunk Önökkel máskor is.
Üdvözlettel: Káli Erika

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi munkatársak.
Négy napos úton voltunk a Bayor kastélyoknál, és nagyon fantasztikus volt. Szerencsére jó volt az időnk, így régi álmomat, a sasfészket is megnézhettük. Köszönet a jó szervezésért, és hogy minden rendezetten, flottul ment. Köszönet az idegenvezetőnknek, Áginak, a kedvességéért, a sok figyelemért amit ránk fordított, és a finom vacsorákért, amiket intézett. Részemről nagyon elégedett voltam, jól éreztem magam az úton, és ha máskor is utazunk, elsőnek a Vivaldinál fogom megnézni, hogy kínálatukban szerepel a célpontunk.
Üdvözlettel: L.I.

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodás utat töltöttünk el az augusztus 20-i hosszú hétvégén a Bajor kastélyok utazáson.
Külön köszönetem idegenvezetőnknek, Csáky Áginak, aki nagyon szépen végigkalauzolt minket eme vidéken, melynek csodás hegyei és pompás kastélyai szemet gyönyörködtetőek és varázslatosak voltak.
Dávid család

Bajor kastélyok 2013. július 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Vasárnap érkeztünk vissza a 4 napos Bajor kastélyok utazásról. Köszönet Csáky Ágnesnek a profi szervezésért, és kedvességéért. Igazán nagyszerű, kellemes utunk volt, melyen remekül éreztük magunkat. Mindenre jutott idő. és csodálatos élményekkel gazdagabban térhettünk haza. Külön köszönet a sofőrnek, Péternek is a türelméért és a segítőkészségéért.
Üdvözlettel,

Mikitovics András, Zsilka Éva

Bajor kastélyok 2013. május 1-4.

Tisztelt Úr /Hölgy !
Tegnap érkeztünk haza a Bajor kastélyok utazásról. Idegenvezetönk Kaiser Anikó volt.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Neki azért, mert azt kaptuk, amit vártunk, sőt!
Anikó remek idegenvezető. A szervezést, a csoport mozgatását profi módon bonyolította le. Soha nem volt holtidő, de rohanás sem. A legapróbb részletekröl is tájékoztatott . Igényes felkészültsége példamutató, munkája szerete, lelkesedése irigylésreméltó. Ehhez még hozzájön kellemes személyisége. Buszvezetőnk is nagymértékben hozzájárult kellemes utunkhoz. Gratulálok Nekik és Önöknek is, mert hallottam, hogy nagyon jó csapattal dolgoznak.
Köszönöm ,hogy utazásomat élménnyé tették!!!
Üdvözlettel Páth Ágnes

Bajor kastélyok 2012.október 20-23.

Szervusz Vivaldi!
Még nem találkoztunk, de első találkozásunk nagyon jól esett, élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni többször!
4 napig élveztük Bajor II Lajos vendégszeretét Kaiser Anikó vezetésével. Úgy gondolom, Anikó és a két pilóta értünk volt, minket szolgátak ki kedvesen, figyelmesen!
A pontos, következetes, és szeretem a "munkámat", munkának voltunk részesei!
Anikó mindenáron, -meg kell mondani sikeresen- belénk súlykolta, megtanította velünk II Bajor Lajos! És csodálattal töltött el minket a név mögött álló személy produktuma, és az a sok információ amit Anikó igykezett átadni!
Köszönöm, és legközelebb is Vivaldi!
Ivánka Györgyi, Simonyi Zoltán

Bajor kastélyok 2012. szeptember 20-23.

Köszönjük, kitünő volt az út. Kaiser Anikó idegenvezető a lelkét kitette és nagyon felkészült volt. Zoltánnal, a gépkocsivezetővel együtt segítőkészek voltak. A program feszített, de így jó, ahogy van.
Üdvözlettel, Tarr Gábor

Bajor kastélyok 2012. szeptember 20-23.

Tisztelt Nagy Adrienn!
Tisztelt Vivadli Travel!
Szeretném jelezni, hogy örültem választásomnak az utazással kapcsolatban, nagyon jól szervezett út volt, kitűnő idegenvezetővel,  jó szállássokkal. Az idegenvezető részletesen tájékoztatott mindenről, rengeteg ismeretett osztott meg velünk, legközelebb is szivesen utaznék vele.
üdvözlettel: Kende Zsuzsa

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.
Tisztelt Vivaldi Travel!
Vasárnap érkeztünk haza a Bajor kastélyok körútról. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet az idegenvezetőnknek,és a buszvezetőnek! Minden profin meg volt szervezve, a programok gördülékenyek voltak.
Szerintem hamarosan ismét találkozunk!
Tóth Mariann
Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Köszönjük a szervezést, a segítséget (bajor Kastélyok).

Kíváló útban volt részünk, profi volt az idegenvezető (Anikó) és a buszvezető (Fülöp Ferenc)

 

További jó munkát,

 

 

Üdvözlettel:

Dr Sárváry Enikő”

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Szerencséen megérkeztünk tegnap késő este.
Először is köszönjük a szép utat, a profi szervezést, a kitűnő idegenvezetést. Talán még a jó időt is maguknak köszönhetjük :)
Szeretném megosztani képeimet illetve szívesen nézegetném utitársaim felvételeit is. Nem tudom van-e lehetőség arra, hogy megkapjam utitársaim e-mail címét, nekem ugyanis ez az ötlet kicsit későn jutott eszembe, amikor már mindenki leszállt a buszról és szinte mindenki elment. 

üdvözlettel:

Bihari Ferenc

Bajor kastélyok 2011. június 10-13.

"Tisztelt Vivaldi Travel munkatársai!
2011. jún. 10-13-ig résztvettünk a " Bajor kastélyok" programon. Gyakorlott utazók vagyunk, bár idáig inkább tengerparti nyaralásokra mentünk el. Nagyon jól éreztük magunkat ezen az úton, nagyon gördülékeny, rengeteg látnivlóval, jól szervezett négy nap volt. A buszsoför is, de Kaiser Anikó különösen szívvel-lélekkel végezte a munkáját, amit most is köszönünk. Kellemes meglepetés volt a menűben felszolgált vacsora is. Figyelemmel kísérjük ezután a Vivaldi kínálatát.
Üdv.: Háda lászlóné és Háda László"
Bajor kastélyok 2011. június 10-13.

Bajor kastélyok 2011. április 22-25.

"Köszönetemet és hálámat akarom kifejezni a csodaszép útért , amiben részesültem a bajor kastélyok látogatása során. Kitűnő szervezés, kellemes idegenvezető (Éva) nagyon széppé tette az utat. Ismerőseim körében szívből ajánlom a programot mindenkinek. Üdvözlettel: Oláh Lászlóné, Baláti Ili utazó párja. További sok sikert kívánok a szervezéshez."
Bajor kastélyok 2011. április 22-25.