Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Bajor kastélyok

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.10.20
4/3
Reggeli
59 900 Ft
59 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Salzburgban,– az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Mirabell kastély, Mozarteum, Mozart szülőháza, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás Salzburg környékén. Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő.

2. nap:

Reggeli után látogatás a Sasfészekhez, Hitler egykori búvóhelyéhez. Berchtesgadeni programunk során az 1835 méter magas Kehlstein hegyre érkezünk felvonóval. A Sasfészek megtekintése mellett jó idő esetén a gyönyörű panorámában lehet részünk. A program az időjárás függvénye, rossz idő esetén elutazás a Königsee-hez.
A márciusi és áprilisi indulások esetén a 2. napi délelőtti program mindenképpen elutazás a Königseehez, mert ilyenkor a Sasfészek nem látogatható!
Délután elutazás a Chiemsee-hez, ahol elhajózunk II. Lajos romantikus kastélyához: a Herrenchiemsee-hez. A kastély tükörterme a Versailles-i palota mintájára épült, szépségében túlszárnyalva azt. Az épület megtekintése során bepillantást nyerhetünk a kastély építészet technikájába. A kastély megtekintése után Oberammergauba látogatunk. A gyönyörű festett házak és az Alpok festői látványa a település nevezetességei. Napunk utolsó állomásaként a szállás elfoglalása a kastélyok környékén. Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő.

3. nap:


Reggeli után továbbutazás a romantika világába: elsőként kirándulás Hohenschwangauba, ahol II. Lajos nevelkedett és innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait. Majd a „mesekastély" következik, Neuschwanstein, melyet a kastélyok kastélyának vagy az építészet és álom keverékének neveznek. A csupa torony és bástya épületegyüttes egy magányos szirtfokon áll, egy alpesi tó közelében. A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra. A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után Ettalba látogatunk. Az ettali bencés kolostor építését még IV. Lajos német-római császár rendelte el. Az első gót stílusú része 1330 és 1370 között épült meg. Később fokozatosan bővítették, majd egyre inkább barokk stílusú lett. Napjainkban több mint 50 szerzetes él itt. Fakultatív program keretében lehetőség nyílik a kolostor és az apátság megtekintésére, amikor is betekintést nyerhetünk a szerzetesek életébe, valamint bemutatásra kerül az általuk készített likőr és sör is. A program után faklutatív vacsora a Ettalban: kb. 16 Euro/fő. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.


4. nap:

Reggeli után utunk a neorokokó Linderhofba vezet, II. Lajos egyetlen befejezett kastélyához, mely a versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épült. Dél körül hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Bajor kastélyok 2017. augusztus 10-13.

Tisztelt Vivaldi Travel !

Bajor kastélyok kirándulások vettünk részt 2017. aug.10-13-ig az Önök szervezésében . Szép tájakon jártunk, sok szépet láttunk. Idegenvezetőnk  Csáky Ágnes ! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus.  Csak dicséret illeti !! A gépkocsivezető Vadon Attila  szintén dicséretet érdemel.Szívesen ajánljuk másoknak is az Önök útjait. További sok sikert kívánunk .

Üdvözlettel: Fejéregyházi család   

Bajor kastélyok - 2016 szeptember 15 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Köszönetet mondok a csodás útért - bajor kastélyok és a sasfészek - amiben részem lehetett. Kiváló volt az idegenvezető Csáky Ágnes! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus. Minden kérdésre tudott választ adni, a külföldi partnerek is elismerték kiváló képességét.
Nagy élmény volt az út, csodás helyszínekkel és rendkívüli idegenvezetővel. Csak dicséret illeti Csáky Ágnes idegenvezetőt. A gépkocsivezető Zsolt is nagyon kellemes, szolgálatkész és a feladatát kiválóan ellátó személy.

Üdvözlettel
S. Éva

Bajor kastélyok 2016. július 14-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon jól megszervezett utazásban volt részem, az Önök által meghirdetett programok keretében.  (Bajor kastélyok  2016. júl. 14 - 17 -ig ) Az ellátásról, a programról, az idegenvezető felkészültségéről csak elismeréssel tudok nyilatkozni. Csáky Ágnes idegenvezető személyisége, tudása, előadókészsége rendkívül magával ragadó volt.  Sok érdekes történettel, legendával igyekezett színesíteni kirándulásunkat. A buszvezető Csáti András munkáját, segítőkészségét is dicséret illeti! Tapasztalatom alapján szívből ajánlom ismerőseimnek utazási irodájukat, melyet még én is igénybe kívánok venni!
Szeretettel: T-né J. Ági

Bajor kastélyok 2015. október 22-25.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!
Ezúton szeretném megköszönni azt a fantasztikus élményt, amit a Bajor Kastélyok, október 22-25 időpontban szervezett útjuk során kaptam.
Nagyon sok úton vettem már részt az utazási iroda szervezésében, de ez az út nagyon megérintett. Teljesen szervezett, pont annyi látnivaló kerül be az adott napokba, amelyek kényelmesen, rohanás nélkül, élvezettel végig nézhetők. A 4 nap elosztása is tökéletes mind a fizikális, mind a szellemi terhelés szempontjából. Csak gratulálni tudok. Ez volt az az út, ahol nem éreztem, hogy rohannom kell, mert a sok sok élmény bele kell hogy férjen a szűk utazási napokba.
És az idegenvezető!:) Ági nagyon aranyos, segítőkész, felkészült. Öröm volt vele utazni. Teljesen kezében tartotta a csapatot, minden flottul működött. Pont annyi információt kaptunk, amely még feldolgozható, élvezhető volt és ha további információra lenne igény, akkor figyelem felkeltő egy esetleges akár történelmi, akár további utazásokra való felhívás tekintetében. Gratulálok Ági!!!! Remélem lesz még alkalmam Ágival utazni, ahogy várom a Mison Adni által vezetett utakat is!
Üdvözlettel,
B. V. Monika

Bajor kastélyok 2014. július 17-20.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúton szeretném magam és társaim nevében köszönetünket nyilvánítani.
Köszönjük idegenvezetőnknek, Erikának (bajor kastélyok 17-20.07. 2014.) magas színvonalú, igényes és fáradhatatlan munkáját, melyet nyújtott az út során. Mint
idegenvezető kolléga, nagyon magasra értékelem a teljesítményét, remélem, Önök is!
Remélem, lesz még lehetőségünk utazni az utazási irodájukkal a jövőben is.
Kívánok további sok sikert és elégedett turistát a jövőben is!
Üdvözlettel: Cs. Yvette idegenvezető

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

Tisztelt Vivaldi Travel! A 2013 szeptember 12-15 közötti Bajor Kastélyok programjukon vettünk részt.Kiválóan szervezett út volt, amiért köszönetünket fejezzük ki. Külön köszönet illeti  az idegenvezetőnket Kuthy Katalint, aki felkészültségével, határozottságával biztosította számunkra  az utazási élmény teljességét.A kellemetlen idő ellenére jól éreztük magunkat.A gépkocsivezetők profik voltak, az autóbusz kiváló.A programjaikat a jövőben is figyelemmel kisérjük és az irodát utazni szerető barátainknak,ismerőseinknek ajánljuk. Üdvözlettel: Kemenes Jenő és neje

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Édesapám kérésére szeretném köszönetünket kifejezni a tartalmas programért, kitűnő szervezésért és a színvonalas szállásokért, ellátásért.
Tavasszal férjem szüleit tervezzük a kedvező tapasztalatok alapján hasonló örömben részesíteni. Kérem, ha már tudják a jövő év május, júniusi időpontokat, küldjék el e-mailen.
Köszönettel: Kelemen Mária

Bajor kastélyok 2013. szeptember 12-15.

T.Utazási Iroda Vezetőjének!
Első alkalommal vettünk részt az Iroda által a „Bajor kastélyok"-hoz szeptember 12-15 ig szervezett kiránduláson.Ezuton szeretnénk köszönetet mondani a kitünő szervezésért,programokért.Külön szeretnénk kiemelni Kuthy Katalin idegenvezető felkészültségét, segitőkészségét és kedvességét.Széleskörü ismeretével, érdekes történetekkel mutatta be nekünk a gyönyörü kastélyokat.Köszönet a buszvezetőknek és nem utolsó-sorban a salzburgi – Ágika – idegenvezetőnek is
Köszönettel: Pintér Sándorné, Hajós Sándorné

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Tisztelt Szervezők,
Csatlakozom a  köszönet nyilvánítok sorához: aug.20-án érkeztünk meg a 4 napos Bajor Kastélyok programról: Jól szervezett, kellemesen vezetett szép utazás volt.
Azt hittem, 66 utast (!!) nem lehet maradéktalanul kormányozni, nos, Csáky Ágiak ez sikerült J.  Köszönet Péternek, a sofőrnek is, és külön üdvözlet salzburgi idegenvezetőnknek, szintén Áginak, aki hallatlan lelkesedéssel tájékoztatott minket – és az utolsó kérdés alapos megválaszolása után derült ki: kisunokája éppen azokban a percekben született meg, gratulálunk!
Nagy találmány a „füles", amely lehetővé tette az önfeledt nézelődést, és testre szabott hangerővel, séta közben hallhattuk az idegenvezetőket.
Üdvözlettel, három sokszoros törzsutasuk:
Csótiné Gaskó Beáta, Porvayné Bagi Magdolna, Kalóné Kertai Katalin

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a csodás,jól megszervezett ,tartalmas 4 napos úton.
Csáky Ági,az idegenvezetőnk jól felkészült,kedves és szolgálatkész volt,a busz kényelmes,a sofőr profi.
A pénzünkért maximálisan azt kaptuk amit vártunk,szívesen utazunk Önökkel máskor is.
Üdvözlettel: Káli Erika

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi munkatársak.
Négy napos úton voltunk a Bayor kastélyoknál, és nagyon fantasztikus volt. Szerencsére jó volt az időnk, így régi álmomat, a sasfészket is megnézhettük. Köszönet a jó szervezésért, és hogy minden rendezetten, flottul ment. Köszönet az idegenvezetőnknek, Áginak, a kedvességéért, a sok figyelemért amit ránk fordított, és a finom vacsorákért, amiket intézett. Részemről nagyon elégedett voltam, jól éreztem magam az úton, és ha máskor is utazunk, elsőnek a Vivaldinál fogom megnézni, hogy kínálatukban szerepel a célpontunk.
Üdvözlettel: L.I.

Bajor kastélyok 2013. augusztus 17-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodás utat töltöttünk el az augusztus 20-i hosszú hétvégén a Bajor kastélyok utazáson.
Külön köszönetem idegenvezetőnknek, Csáky Áginak, aki nagyon szépen végigkalauzolt minket eme vidéken, melynek csodás hegyei és pompás kastélyai szemet gyönyörködtetőek és varázslatosak voltak.
Dávid család

Bajor kastélyok 2013. július 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Vasárnap érkeztünk vissza a 4 napos Bajor kastélyok utazásról. Köszönet Csáky Ágnesnek a profi szervezésért, és kedvességéért. Igazán nagyszerű, kellemes utunk volt, melyen remekül éreztük magunkat. Mindenre jutott idő. és csodálatos élményekkel gazdagabban térhettünk haza. Külön köszönet a sofőrnek, Péternek is a türelméért és a segítőkészségéért.
Üdvözlettel,

Mikitovics András, Zsilka Éva

Bajor kastélyok 2013. május 1-4.

Tisztelt Úr /Hölgy !
Tegnap érkeztünk haza a Bajor kastélyok utazásról. Idegenvezetönk Kaiser Anikó volt.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Neki azért, mert azt kaptuk, amit vártunk, sőt!
Anikó remek idegenvezető. A szervezést, a csoport mozgatását profi módon bonyolította le. Soha nem volt holtidő, de rohanás sem. A legapróbb részletekröl is tájékoztatott . Igényes felkészültsége példamutató, munkája szerete, lelkesedése irigylésreméltó. Ehhez még hozzájön kellemes személyisége. Buszvezetőnk is nagymértékben hozzájárult kellemes utunkhoz. Gratulálok Nekik és Önöknek is, mert hallottam, hogy nagyon jó csapattal dolgoznak.
Köszönöm ,hogy utazásomat élménnyé tették!!!
Üdvözlettel Páth Ágnes

Bajor kastélyok 2012.október 20-23.

Szervusz Vivaldi!
Még nem találkoztunk, de első találkozásunk nagyon jól esett, élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni többször!
4 napig élveztük Bajor II Lajos vendégszeretét Kaiser Anikó vezetésével. Úgy gondolom, Anikó és a két pilóta értünk volt, minket szolgátak ki kedvesen, figyelmesen!
A pontos, következetes, és szeretem a "munkámat", munkának voltunk részesei!
Anikó mindenáron, -meg kell mondani sikeresen- belénk súlykolta, megtanította velünk II Bajor Lajos! És csodálattal töltött el minket a név mögött álló személy produktuma, és az a sok információ amit Anikó igykezett átadni!
Köszönöm, és legközelebb is Vivaldi!
Ivánka Györgyi, Simonyi Zoltán

Bajor kastélyok 2012. szeptember 20-23.

Köszönjük, kitünő volt az út. Kaiser Anikó idegenvezető a lelkét kitette és nagyon felkészült volt. Zoltánnal, a gépkocsivezetővel együtt segítőkészek voltak. A program feszített, de így jó, ahogy van.
Üdvözlettel, Tarr Gábor

Bajor kastélyok 2012. szeptember 20-23.

Tisztelt Nagy Adrienn!
Tisztelt Vivadli Travel!
Szeretném jelezni, hogy örültem választásomnak az utazással kapcsolatban, nagyon jól szervezett út volt, kitűnő idegenvezetővel,  jó szállássokkal. Az idegenvezető részletesen tájékoztatott mindenről, rengeteg ismeretett osztott meg velünk, legközelebb is szivesen utaznék vele.
üdvözlettel: Kende Zsuzsa

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.
Tisztelt Vivaldi Travel!
Vasárnap érkeztünk haza a Bajor kastélyok körútról. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet az idegenvezetőnknek,és a buszvezetőnek! Minden profin meg volt szervezve, a programok gördülékenyek voltak.
Szerintem hamarosan ismét találkozunk!
Tóth Mariann
Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Köszönjük a szervezést, a segítséget (bajor Kastélyok).

Kíváló útban volt részünk, profi volt az idegenvezető (Anikó) és a buszvezető (Fülöp Ferenc)

 

További jó munkát,

 

 

Üdvözlettel:

Dr Sárváry Enikő”

Bajor kastélyok 2011. augusztus 18-22.

Szerencséen megérkeztünk tegnap késő este.
Először is köszönjük a szép utat, a profi szervezést, a kitűnő idegenvezetést. Talán még a jó időt is maguknak köszönhetjük :)
Szeretném megosztani képeimet illetve szívesen nézegetném utitársaim felvételeit is. Nem tudom van-e lehetőség arra, hogy megkapjam utitársaim e-mail címét, nekem ugyanis ez az ötlet kicsit későn jutott eszembe, amikor már mindenki leszállt a buszról és szinte mindenki elment. 

üdvözlettel:

Bihari Ferenc

Bajor kastélyok 2011. június 10-13.

"Tisztelt Vivaldi Travel munkatársai!
2011. jún. 10-13-ig résztvettünk a " Bajor kastélyok" programon. Gyakorlott utazók vagyunk, bár idáig inkább tengerparti nyaralásokra mentünk el. Nagyon jól éreztük magunkat ezen az úton, nagyon gördülékeny, rengeteg látnivlóval, jól szervezett négy nap volt. A buszsoför is, de Kaiser Anikó különösen szívvel-lélekkel végezte a munkáját, amit most is köszönünk. Kellemes meglepetés volt a menűben felszolgált vacsora is. Figyelemmel kísérjük ezután a Vivaldi kínálatát.
Üdv.: Háda lászlóné és Háda László"
Bajor kastélyok 2011. június 10-13.

Bajor kastélyok 2011. április 22-25.

"Köszönetemet és hálámat akarom kifejezni a csodaszép útért , amiben részesültem a bajor kastélyok látogatása során. Kitűnő szervezés, kellemes idegenvezető (Éva) nagyon széppé tette az utat. Ismerőseim körében szívből ajánlom a programot mindenkinek. Üdvözlettel: Oláh Lászlóné, Baláti Ili utazó párja. További sok sikert kívánok a szervezéshez."
Bajor kastélyok 2011. április 22-25.