Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Advent Salzburgban és a Salzkammerguti tóvidéken

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2017.12.01
3/2
Reggeli
41 900 Ft
39 386 Ft
2017.12.08
3/2
Reggeli
41 900 Ft
39 386 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról
1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Első megállónk Bad Ischl, ahol a Császár-villa megtekintésére nyílik lehetőség. Itt még elsétálunk a napjainkig működő Zauner cukrászdába, ahol Richard Kurth cukrászmester a múlt század ötvenes éveiben feltalálta az eredeti islert. Majd utunk a Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, a festő szépségű St. Wolfgangba vezet. Városnéző séta után továbbutazunk a tó partja mentén és rövid megállót tartunk St. Gilgenben. Kora este érkezünk a szállásra Salzburg mellé. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben.

2. nap:

Reggeli után városnéző séta Salzburgban: Mirabell kastély, Mozarteum, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér, Mozart szülőháza (melyet fakultatív program keretében belülről is meg lehet tekinteni). A városnéző séta után szabadprogram keretében az adventi vásár megtekintésére nyílik lehetőség. A salzburgi karácsonyi vásár a legnevezetesebbek közé tartozik, a bécsivel, párizsival, amszterdamival és nürnbergivel együtt vonult be a történelembe. Késő délután Salzburgot elhagyva a Hellbrunn kastélynál található adventi vásárban gyönyörködhetünk (a kastély csak kívülről tekinthető meg). Este visszautazás a szálláshelyre Salzburg mellé. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben.

3. nap:

Reggeli után hazaindulás. Utunk a romantikus hangulatú Hallstattba vezet, ahol a páratlan szépségű kisváros nevezetességeit tekintjük meg. Rövid szabadprogram után továbbutazunk Ausztria egyik legszebb és legrégebbi műemlékvárosába, Steyrbe. A két folyó találkozásánál fekvő hangulatos városban a Lamberg kastélyt, a Városházát, a Domonkos templomot tekintjük meg. A városnézés után ellátogatunk Christkindlweltbe, karácsonyi csodaországba. Egy „Éneklő Betlehem", adventi fúvósok, álarcos felvonulás, karácsonyi kovácsolás és sok más egyéb dolog teszi a karácsonyi hangulatot kerek egésszé. Késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Advent Salzburgban és a salzkammerguti tóvidéken 2012. december 7-9.

Tisztelt Vivaldi Travel-munkatársak!
Először utaztam Önökkel, remélem, nem utoljára!
Szeretném köszönetemet és gratulációmat kifejezni, igazán szép út volt (Advent Salzburgban és a salzgammerguti tóvidéken, dec. 7-9.)
Mind a program összeállítása (főleg a látogatásba beillesztett városok), mind az elhelyezésünk igazán kiváló volt, talán szerencsénk is volt az időjárással, verőfényben utazhattunk az Alpok alján.
Kérem, tolmácsolják köszönetünket az autóbusz vezetőinek – akik professzionális módon, tökéletes biztonsággal vezették a busz és hoztak bennünket haza – és idegenvezetőnknek, Kaiser Anikónak, akinek nemcsak tudása, de ismeretterjesztési módszere is figyelemreméltó.
További jó munkát, áldott karácsonyt kívánok mindnyájuknak, üdvözlettel,
Fülöp Zsuzsanna