Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Advent Zakopaneban

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.12.09
2/1
Reggeli
21 900 Ft
21 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:       

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Dél körül érkezés Zakopaneba. Érkezésünket követően megtekintjük a II. János Pál megmenekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot. Ezt követően fakultatív kirándulási lehetőség nyílik a Kasprowy csúcsra felvonóval, több, mint 1900 méteres magasságba. Programunk szerint a parkolóból helyi kisautókkal megyünk a felvonó végállomásához, ahonnan a közelmúltban felújított felvonóval indulunk a Kasprowy csúcsa felé. Gyönyörködve a panorámában, feltöltődve a friss hegyi levegővel 1,5 óra múlva visszatérünk Kuznicebe. Ezt követően elfoglaljuk a szállásunkat Zakopaneban. A nap további részében szabdprogramra nyílik lehetőség a városban. Vásárlási lehetőség a piacon (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik. Szabadprogramot követően, este fakultatív vacsora egy tipikus, hagyományokat őrző étteremben.

2. nap:       

Reggeli után szabadprogram Zakopaneban vagy lovaskocsikázás Lenygelország téli fővárosában. A kocsikkal szép helyekre jutunk el, ahová ezen rövid idő alatt, amíg a városban tartózkodunk, nem lesz lehetőségünk. A lovas-kocsikázás után szabadprogramra nyílik lehetőség, majd egy közös fakultatív ebéd következik. Ezt követően pedig hazaindulunk Zakopaneból.
A szanadprogram ideje alatt a Zakopanei Stílus Múzeumát, a Tátrai Múzeumot ajánljuk megtekintésre.
A múzeumban megismerhetjük a helyi népcsoport hagyományait, életvitelét.

Kora délután hazaindulás. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkolóból indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkoló vagy
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út (honlapunkon találják a felszállás pontos helyét térképen jelölve).
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! 
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. (Alapdíj/Részvételi díj 1.5%-a). A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.)

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 munkanapon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Fakultatív útlemondási biztosításCsak egynapos, illetve non-stop utazásra köthető. A részvételi díj nem tartalmazza, díja: a részvételi díj 5,5%-a.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: A biztosítás megkötését minden programunk esetében ajánljuk. Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt arról, hogy a biztosító társaság rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk. Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.

Cégünk a Colonnade Biztosító (korábban Atlasz Biztosító) szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 550 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Advent Zakopaneban 2014. december 13-14.

Kedves Éva!
Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőmmel a hétvégi utazáson.
Elégedettek voltunk mindennel – a szállással, az étterem kiválasztásával, a programokkal, de elsősorban Veled.
Kedves voltál, odafigyeltél mindenre, és mindenkire. Sok mindent megtudtunk tőled Zakopánéról.
Igazi profi idegenvezető vagy.
Szeretnénk többször is utazni veletek.
Köszönjük az szép élményeket.
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk az Utazási iroda valamennyi kollégájának.

Advent Zakopaneban 2014. december 13-14.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon kellemes hétvégét töltöttem Zakopaneban. Minden hibátlan volt, jól szervezett programok, remek, udvarias buszvezető, kényelmes szállás öt csillagos reggelivel.
Évike az idegenvezetőnk mindig állt rendelkezésünkre. Nemcsak kedvességével, szakmai tudásával is lenyűgözött. Örömmel utazom máskor is Vivaldi Travellel!!
Köszönöm mindenkinek, akinek ebben az utazásban szerepe volt!
Kné Cs. Klára

Advent Zakopaneban 2012. december 1-2.

Kedves Éva!
Tegnap nem volt alkalmunk elköszönni(rohantunk a buszhoz) és megköszönni ezt a csodálatos utazást! Nagyon köszönjük a Vivaldi Travelnak a nyeremény utat!:) Nagyon jól érzetük magunkat!A velencei úttal és ezzel is teljesen elégedettek voltunk, úgyhogy még biztos, hogy találkozunk! Csatolva küldök egy képet a Kasprowy
csúcsról, ezért megérte fent maradni! :)
Köszönettel: Tóth-Vági Eszter és Tóth Róbert Egerből

Advent Zakopaneban 2012. december 1-2.

Kedves Évike !
Nagyon jól éreztük magunkat a zakopanei úton. Sajnáltuk, hogy az időjárás
nem kedvezett a csúcsoknak , így mi lemondtunk a Gubalowkáról egyenlőre.
Talán majd egy őszi kirándulásra még egyszer visszamegyünk, amikor a
látási viszonyok jobbak lesznek.
Amit ki szeretnék emelni, az a szálloda. Nem akartunk hinni a szemünknek.
Hatalmas , minden igényt kielégítő szoba, fürdőszoba és a teraszról
látható kilátás a patakra és a hegyekre . Egyszerűen csodálatos .
Beutaztuk Európát, de ilyen szállodában még nem voltunk. Nagyon jó
választás volt . Mind a vacsora, mind pedig a reggeli nagyon bőséges és
finom volt.
Köszönet a szép kirándulásért és a munkatársainak, Adrienn-nek, Rékának és
Eszternek az előkészítésért.
Mindnyájuknak nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet
kívánunk. Bízunk benne, hogy jövőre ismét találkozunk.
üdvözlettel, Bán Zoltánné

Advent Zakopaneban 2011. december 3-4.

Kedves Vivalditravel!

Az adventi és a karácsonyi készülődés miatt csak most jutottam a levélíráshoz.

Szeretnék köszönetet mondani a zakopanei nyereményútért.

Ahogy a Vivaldi által szervezett eddigi útjaink során, most is nagyon jól éreztük magunkat, amihez az idegenvezetőnk és a sofőrünk kedvessége, segítőkészsége is hozzájárult.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánunk a Vivalditravel minden munkatársának.

Üdvözlettel: Barabás Rózsa Ágnes, Egeres Ágnes