Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Hétvége Prágában

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2017.10.06
3/2
Reggeli
33 900 Ft
33 900 Ft
2017.10.21
3/2
Reggeli
33 900 Ft
33 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap:

Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska. Délután fakultatív kirándulást ajánlunk Pilzenbe. Pilzen amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után első utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, a gyár múzeumát is felkeressük. Ezután séta az óvárosban: Városháza víztorony, Szt. Bertalan templom, főtér. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap:

Délelőtt szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Hétvége Prágában 2017. július 21 - 23.

Tisztelt Iroda!
2017.07.21 indulással 3 napos prágai kiránduláson vettünk részt feleségemmel és barátainkkal.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út megszervezéséért, nagyon jól éreztük magunkat ami nagyban köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek. Rendkívülien jól felkészült, udvarias, remek idegenvezető.
Köszönettel:
K. Ernő

Hétvége Prágában 2017. május 26-28.

Tisztelt Utazási Iroda, 
még nem fordult elő, hogy úgymond értékelést írjak egy pihenést, szállást, utazást nyújtó cégnek.
Most szeretném megtörni ezt.
Prágai kiránduláson vettünk részt férjemmel május végén és olyan maradandó élményt nyújtott, hogy úgy éreztem, hogy ehhez mindenképpen gratulálnom kell.
Szóval köszönjük szépen az élményt amit az utazás kínált.
Ennek színvonalát legnagyobb mértékben az idegen vezetőnknek Bányai Tamásnak köszönhetjük.
Személyében egy segítőkész, nagyon kedves, széles látókörű, nagytudású, a munkáját kitűnően végző fiatalembert ismertünk meg, akinek nem utolsó sorban még a humora is kiváló.
Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet láttunk, és sok információhoz jutottunk. Tartalmas kirándulás volt.
Sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz! Remélem lesz még lehetőségem Önökkel utazni.
Üdvözlettel: P. I-né

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.

Kedves Vivaldi csapat!

Most hétvégén voltunk Prágában (2017.06.16-18), ami fantasztikusan sikerült. Nagyon jó volt a szervezés, mindig törekedtek a pontosságra. A buszozástól kicsit féltünk (az eddigi tapasztalatok alapján), de majdhogynem észre sem vettük, hogy mennyi ideig utaztunk. Külön szeretném kiemelni Bányai Tamás idegenvezetőnk felkészültségét, hozzáállását, és nem utolsó sorban humorát. Tamás minden területen (történelem, kultúra, sport, politika, divat, gasztronómia...) rengeteg és érdekes információval szolgált. Kimeríthetetlen tudásával folyamatosan fenn tartotta a figyelmünket, és "aggodalmával", mindig vigyázott ránk. Már több utazáson vettünk részt más utazási irodával, de sajnos mindig elégedetlenek voltunk az idegenvezetővel, ami sajnos az utazásra is rányomta a bélyegét. A Vilvaldi szervezése, sofőrje, idegenvezetője felejthetetlenné tette számunkra ezt a 3 napot. Köszönjük, és remélem a jövőben is több alkalommal fogunk Önökkel utazni.

L. Noémi és csapata

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.
Tisztelt Vivaldi Travel!2017. június 16-18. között részt vettünk a három napos Prága-városnéző úton.Nagyon jól éreztük magunkat, köszönetet szeretnénk mondani Önöknek a tartalmas programért, valamint a szervezésért. Idegen vezetőnk Bányai Tamás tudása rendkívüli. Felkészült és  tájékozott a történelem, az építészet, a sport, a mindennapi élet, a szokások terén is. Segítséget nyújtott az éttermek választásában az érdeklődőknek, pontosan tartotta az előre  megbeszélt időpontokat és programokat. Még egyszer és külön szeretnénk megköszönni munkáját.Első alkalommal utaztunk az Önök szervezésében, de máskor is szívesen megyünk, és ajánlani fogjuk ismerőseinknek is. Tisztelettel:M. M-né
Hétvége Prágában 2016. július 22-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az Önök által szervezett "Hétvége Prágában" fantázianevű utazáson vettem részt 2016. július 22-24-én. Fantasztikus kirándulás volt, amiért különösen nagy hálával tartozunk Bányai Tamás idegenvezetőnknek, aki vélhetően Csehország szerelmese, hiszen nála többet az országról, Prágáról még talán az ott élők sem tudnak. Nagyon örülünk, hogy ő volt a kísérőnk.
Természetesen a csoportot szállító autóbusz sofőrjéről se feledkezzünk meg, aki szintén minden tőle telhetőt megtett a kényelmünkért. Az utazási iroda is csak maximum pontot kaphat a szervezésért, a sok figyelmességért.
Remélem még lesz szerencsénk Önökkel utazni.
További sok sikert!
K. Andrea és családja

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2016. június 17-19.
Kedves Vivaldi Travel!
Az elmúlt hétvégét (2016. június 17-19.) Prágában töltöttük. Én már többször utaztam "Önökkel", de négy barátnőm számára ez volt az első alkalom, viszont azt gondolom, hogy nem az utolsó.
Prága gyönyörű város, és a programok is változatosak voltak. Örülünk, hogy eljuthattunk Pilzenbe és betekintést nyerhettünk, hogyan készül a sokak által kedvelt sör, illetve a  Moldván történő hajókázás során is szép látvánnyal, élményekkel gazdagodhattunk.
Külön szeretnénk kiemelni idegenvezetőnk, Bányai Tamás munkáját. Az országról, városról szerzett széleskörű, bőséges ismereteit választékos, humorral átszőtt előadásmódban hallhattuk, így az elmondottak sokkal inkább megmaradnak emlékezetünkben.
Hazafelé tartva egy kis vetélkedőben is részünk lehetett, nyereménnyel jutalmazva a 3 nap alatt szerzett "tudásunkat", s ezzel fokozva a hangulatot.
Buszsofőrünk is igen segítőkész, figyelmes volt. Köszönjük, hogy biztonságosan Prágába és haza juthattunk.
Szeretnék még egyszer köszönetet mondani Irodájuknak és Bányai Tamásnak az elmúlt hétvégénk élményeiért, tapasztalataiért a magam és barátnőim nevében is.
Köszönettel: Sz. Márti
Hétvége Prágában pilzeni sörözéssel 2016. március 26-28.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönjük,hogy profi munkatársakkal dolgoznak!
Prága gyönyörű város,és Bányai Tamás vezetésével élővé vált a történelem, humorosan előadott legendákkal fűszerezve.
A Tűz van,babám! című filmet kötelezővé tenném hazafelé a buszon!
Mindent köszönünk: Ágnes és Ildikó

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2015. március 13-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az Önök szervezésében csodálatos hétvégének lehettem részese (2015.03.12-15 ), hiszen eltölthettem pár napot a gyönyörű Prága városában, valamint látogatást tehettem a Pilseni Sörgyárban.
Nagy élményt jelentett számomra, hogy megnézhettem a város nevezetességeit, melyhez nagymértékben hozzájárult idegenvezetőjük, Bányai Tamás helyi ismerete, széleskörű tudása, és választékos humora.
A Vox készüléket nagyon hasznosnak tartom, hiszen így mindenki hozzájuthatott az információkhoz.
Köszönöm az élményt, munkájukhoz további sikereket kívánok.
Üdvözlettel: K. Istvánné

Hétvége Prágában 2014. szeptember 26-28..

Tisztelt Utazási Iroda!
2014. 09. 26-28 között részt vettem a Hétvége Prágában Pilzeni sörözéssel elnevezésű utazáson.
Kérem, hogy a soraimat a "Rólunk írták" menüben a szíveskedjenek közölni.
Nagy várakozással telve indultunk a budai felszálló helyre. A busz időben érkezett, és onnantól kezdve egy csodálatos utazási élményben volt részünk.
Kezdődött azzal, hogy a buszt Hölgy vezette, akinek gratulálok a 3 nap alatti biztonságos, kellemes és minden igényt kielégítő gépkocsivezetéséhez.
Ezt követte az idegenvezetőnk, Bányai Tamás lenyűgöző, sokoldalú, bőséges, választékos, humoros felkészültsége, amit kiegészített az út során játékos vetélkedővel (nyereménnyel jutalmazva), valamint az utazáshoz kapcsolódó aktuális film vetítésével.
Mindenkire odafigyelt, egyéni kívánságokat teljesített, készséges volt mindenkihez.
A program kicsit feszített volt, de a megbeszélt időpontokat mindig betartottuk.
Számomra újdonság volt a Vox készülék használata a városnézés során, hasznossága révén senki sem maradt le az információkról.
Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem Bányai Tamás profi idegenvezetését.
Köszönettel: B. Anikó

Hétvége Prágában 2014. július 11-13.

Tisztelt Utazási Iroda!
Csodálatos hétvége volt, nagyon jól éreztük magunkat. Régi vágyunk teljesült, hogy bejárhattuk Prága nevezetességeit, és a Pilseni Sörgyár látogatás is nagyszerű volt.
Mindezekhez a kellemes élményekhez nagymértékben járult hozzá B. Tamás idegenvezető helyi ismerete, tudása és humora is. A buszvezető is tapasztalt rutinos, és szolgálatkész volt.
Köszönjük, Anikó és András.

Hétvége Prágában 2014. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök szervezésében csodálatos hétvégét tölthettem el családommal Prágában és környékén.
Idegenvezetőjük tudása, odafigyelése és humora példán felüli. A buszvezető pedig tapasztalt jó sofőr, aki szintén nagyon kedves volt mindannyiunkhoz.
Nagyon köszönöm Önöknek ezt a csodálatos húsvéti élményt.
dr. Varga Borbála

Hétvége Prágában 2013. augusztus 21-23.

Kedves Eszter!
Köszönetet szeretnék mondani a prágai útért. A csoport nagyon jól érezte magát. Nagyon jók voltak az idegenvezetők, bőséges a program A javasolt két kastély gyönyörű.
Üdvözlettel: Hertelendy Erzsi

Hétvége Prágában 2013. július 19-21.

Kedves Eszter,
Munkatársaim nevében meg szeretném köszönni a segítségét és a lehetőséget, mindenki nagyon jól érezte magát. A szálloda munkatársnőjének kedvessége, figyelmessége miatt pedig ha lehet kérem írjon a szálloda üzemeltetőjének néhány kedves szót a nevünkben, a srácok a mai napig emlegetik, hogy ilyennel milyen ritkán találkoznak.
Kellemes napot,
Moharos Noémi

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.