Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Hétvége Prágában

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.06.21
3/2
Reggeli
79 900 Ft
75 106 Ft
2024.07.26
3/2
Reggeli
74 900 Ft
69 657 Ft
2024.09.06
3/2
Reggeli
79 900 Ft
73 508 Ft
2024.11.01
3/2
Reggeli
79 900 Ft
71 910 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:
Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap:
Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült. Délután fakultatív kirándulást ajánlunk Pilzenbe. Pilzen amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap:
Délelőtt szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 2 éj szállás
- reggeli ellátás
- VOX készülék
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 10.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora kb. 450 CZK/fő/alkalom
Pilzen városnézés és
sörgyárlátogatás:

2.500 Ft/fő + belépőjegy költség
Ebédddel egybekötött hajókázás
a Moldván:

kb. 700 CZK/fő
Prágai vár: kb. 450 CZK/fő
Pilzeni sörgyár:kb. 400 CZK/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Hétvége Prágában 2023. szeptember 8-10.

Kedves Vivaldi Travel !
Köszönetem szeretném kifejezni a Prágai útért, csodás volt, mint minden eddigi útjuk!
Kérem tolmácsolják elismerésem és köszönetem Bányai Tamás Idegenvezető Úrnak a munkájáért! A tudása,lebilincselő előadásmódja,nyugodt ,kedves modora,angolos humora megnyerte a csoport szívét! Mindent tud Prágáról és Csehországról! Hihetetlen az a tudás halmaz , amivel rendelkezik......
Fekete István buszvezető előzékeny, udvarias modora és biztonságos vezetési stílusa biztosította,hogy kellemesen teljen a 3 nap! Üdvözlettel és szeretettel a Vivaldi csoport minden dolgozójának: C.Gáborné  A Mottóm változatlan: Vivát Vivaldi Travel!

Hétvége Prágában 2023. szeptember 8-10.

Tisztelt Címzett / Ügyintéző!
Tegnap este érkeztünk meg a Prága-i 3 napos útjukról, ami felejthetetlen volt és csodálatos. Idegenvezetőnk, Bányai Tamás profi módon, nagy elméleti tudással  - mind történelmi, mind irodalmi mind pedig sport tekintetében -, és sok humorral látta el a feladatát, sokszor megnevettetve bennünket. Maga az út a sok látnivaló mellett Ő is (Tamás) hozzájárult, hogy felejthetetlen élménnyekkel gazdagodtunk. Az időjárás is kedvezett a csapatnak mind 3 nap verőfényes napsütés volt és 26-30 fok. Imádtuk minden percét. Köszönettel / Üdvözlettel: B. Ica

Hétvége Prágában 2022.október 21-23.

Tisztelt Utazási Iroda!
Köszönjük a csodálatos hétvégét Prágában. Felejthetetlen volt és szuper. Ez nem jöhetett volna létra Czakó Zsolt idegenvezető nélkül. Hát, nem sok hely maradt Prágában, amit nem láttunk. Felkészültsége, problémamegoldó készsége rendkívüli. Állítom, hogy még egy hétig minimum tudott volna beszélni Prága nevezetességeiről, titkairól. Köszönettel; P.Emőke(csapatépítés)

Hétvége Prágában 2019. március 15-17.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A március 15-i hétvégén Prágában voltunk Önökkel egy buszos úton. Ugyan az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a kirándulás nagyon jó volt, melyért köszönetet is szeretnék mondani.
Profi volt a szervezés, minden zökkenőmentesen haladt. Idegenvezetőnk, Tamás tette felejthetetlenné az ott töltött időt. Szakértelme, felkészültsége és végtelen türelme példa értékű, köszönet érte.
Köszönettel: M-né L. Zsuzsanna

Hétvége Prágában 2018. október 5-7.

T. Iroda!
Azért ragadtam tollat, hogy leírjam hogy mennyire elégedettek voltunk a prágai uttal okt 5-6-7.
Legfőképpen és hansulyozottan szeretnénk kielmelni az idegenvezetést  Bányai Tamás személyében, szuperlativuszokban  lehet csak róla beszélni. A szállásunk is kifogástalan.
Nagyon nagyon inteligens humoros emberi  töródik tényleg az utasokkal, mindenre kiterjedt a figyelme, annak érdekében hogy mi jólérezzük magunkat.
Nem tudom hogy irnak e  vajon mások is de mindenesetre a mi buszonkon mindenkinek ez volt a véleménye.
Üdvözlettel.   G-né K. Gizella

Hétvége Prágában 2018. augusztus 10-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2018.08.10 - 12. között – a részvételünkkel - lebonyolított "Hétvége Prágában" elnevezésű utazás jó szervezéséért, kiváló lebonyolításáért.
Igaz, hogy csak fél Európát jártuk be eddig, de Bányai Tamáshoz mérhető idegenvezetővel még nem találkoztunk. Stílusa, tudása, műveltsége, hozzáállása, (kellő mértékű visszafogottsága, szimpatikus és találó humora) az utazás szempontjából kiváló volt.
Nem tudok jobb kifejezést, mint amit egy korábbi utastársunk írt: „elképesztő a pasas!” Ettől lett a száztornyú Prága „a csodás Prága”! Egy kicsit Tőle lett felejthetetlen ez a kirándulás.
Ettől villant be, hogy talán szebb lenne Prágában élni, mint Budapesten, bár Budapest is „de csodás”! 
KÖSZÖNJÜK! H-né J. Éva és H.I.

Hétvége Prágában 2017. július 21-23.
Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2017.07.21-23. között megrendezett "Hétvége Prágában" elnevezésű utazáson való részvételért, a jó szervezésért.
Az utazás sikere nagy mértékben volt köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek, aki nagy tudásával, segítőkészségével, udvariasságával, odafigyelésével nagyon sokat segített Prága aprólékos megismerésében, a felejthetetlen élményeket megosztjuk barátainkkal is. Köszönjük a tartalmas utazást, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv. Sz. Szilvia és édesanyja
Hétvége Prágában 2017. október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!

A napokban érkeztünk vissza egy prágai hétvégéről, amely Önökkel már a harmadik utunk volt.
Szeretném megköszönni az utazás profi megszervezését (szálláshelyet, ellátást, programokat, tapasztalt buszvezetőt).
Külön köszönetet érdemel idegenvezetőnk - Bányai Tamás - aki rendkívül nagy ismeret-anyagát, és tudását adta át nekünk, valamint jó humorával színesebbé tette az utazásunkat.

További munkájukhoz és útjaik szervezéséhez sok sikert kívánok: K. Györgyné

Hétvége Prágában 2017. július 21 - 23.

Tisztelt Iroda!
2017.07.21 indulással 3 napos prágai kiránduláson vettünk részt feleségemmel és barátainkkal.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út megszervezéséért, nagyon jól éreztük magunkat ami nagyban köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek. Rendkívülien jól felkészült, udvarias, remek idegenvezető.
Köszönettel:
K. Ernő

Hétvége Prágában 2017. május 26-28.

Tisztelt Utazási Iroda, 
még nem fordult elő, hogy úgymond értékelést írjak egy pihenést, szállást, utazást nyújtó cégnek.
Most szeretném megtörni ezt.
Prágai kiránduláson vettünk részt férjemmel május végén és olyan maradandó élményt nyújtott, hogy úgy éreztem, hogy ehhez mindenképpen gratulálnom kell.
Szóval köszönjük szépen az élményt amit az utazás kínált.
Ennek színvonalát legnagyobb mértékben az idegen vezetőnknek Bányai Tamásnak köszönhetjük.
Személyében egy segítőkész, nagyon kedves, széles látókörű, nagytudású, a munkáját kitűnően végző fiatalembert ismertünk meg, akinek nem utolsó sorban még a humora is kiváló.
Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet láttunk, és sok információhoz jutottunk. Tartalmas kirándulás volt.
Sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz! Remélem lesz még lehetőségem Önökkel utazni.
Üdvözlettel: P. I-né

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.

Kedves Vivaldi csapat!

Most hétvégén voltunk Prágában (2017.06.16-18), ami fantasztikusan sikerült. Nagyon jó volt a szervezés, mindig törekedtek a pontosságra. A buszozástól kicsit féltünk (az eddigi tapasztalatok alapján), de majdhogynem észre sem vettük, hogy mennyi ideig utaztunk. Külön szeretném kiemelni Bányai Tamás idegenvezetőnk felkészültségét, hozzáállását, és nem utolsó sorban humorát. Tamás minden területen (történelem, kultúra, sport, politika, divat, gasztronómia...) rengeteg és érdekes információval szolgált. Kimeríthetetlen tudásával folyamatosan fenn tartotta a figyelmünket, és "aggodalmával", mindig vigyázott ránk. Már több utazáson vettünk részt más utazási irodával, de sajnos mindig elégedetlenek voltunk az idegenvezetővel, ami sajnos az utazásra is rányomta a bélyegét. A Vilvaldi szervezése, sofőrje, idegenvezetője felejthetetlenné tette számunkra ezt a 3 napot. Köszönjük, és remélem a jövőben is több alkalommal fogunk Önökkel utazni.

L. Noémi és csapata

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.
Tisztelt Vivaldi Travel!2017. június 16-18. között részt vettünk a három napos Prága-városnéző úton.Nagyon jól éreztük magunkat, köszönetet szeretnénk mondani Önöknek a tartalmas programért, valamint a szervezésért. Idegen vezetőnk Bányai Tamás tudása rendkívüli. Felkészült és  tájékozott a történelem, az építészet, a sport, a mindennapi élet, a szokások terén is. Segítséget nyújtott az éttermek választásában az érdeklődőknek, pontosan tartotta az előre  megbeszélt időpontokat és programokat. Még egyszer és külön szeretnénk megköszönni munkáját.Első alkalommal utaztunk az Önök szervezésében, de máskor is szívesen megyünk, és ajánlani fogjuk ismerőseinknek is. Tisztelettel:M. M-né
Hétvége Prágában 2016. július 22-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az Önök által szervezett "Hétvége Prágában" fantázianevű utazáson vettem részt 2016. július 22-24-én. Fantasztikus kirándulás volt, amiért különösen nagy hálával tartozunk Bányai Tamás idegenvezetőnknek, aki vélhetően Csehország szerelmese, hiszen nála többet az országról, Prágáról még talán az ott élők sem tudnak. Nagyon örülünk, hogy ő volt a kísérőnk.
Természetesen a csoportot szállító autóbusz sofőrjéről se feledkezzünk meg, aki szintén minden tőle telhetőt megtett a kényelmünkért. Az utazási iroda is csak maximum pontot kaphat a szervezésért, a sok figyelmességért.
Remélem még lesz szerencsénk Önökkel utazni.
További sok sikert!
K. Andrea és családja

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2016. június 17-19.
Kedves Vivaldi Travel!
Az elmúlt hétvégét (2016. június 17-19.) Prágában töltöttük. Én már többször utaztam "Önökkel", de négy barátnőm számára ez volt az első alkalom, viszont azt gondolom, hogy nem az utolsó.
Prága gyönyörű város, és a programok is változatosak voltak. Örülünk, hogy eljuthattunk Pilzenbe és betekintést nyerhettünk, hogyan készül a sokak által kedvelt sör, illetve a  Moldván történő hajókázás során is szép látvánnyal, élményekkel gazdagodhattunk.
Külön szeretnénk kiemelni idegenvezetőnk, Bányai Tamás munkáját. Az országról, városról szerzett széleskörű, bőséges ismereteit választékos, humorral átszőtt előadásmódban hallhattuk, így az elmondottak sokkal inkább megmaradnak emlékezetünkben.
Hazafelé tartva egy kis vetélkedőben is részünk lehetett, nyereménnyel jutalmazva a 3 nap alatt szerzett "tudásunkat", s ezzel fokozva a hangulatot.
Buszsofőrünk is igen segítőkész, figyelmes volt. Köszönjük, hogy biztonságosan Prágába és haza juthattunk.
Szeretnék még egyszer köszönetet mondani Irodájuknak és Bányai Tamásnak az elmúlt hétvégénk élményeiért, tapasztalataiért a magam és barátnőim nevében is.
Köszönettel: Sz. Márti
Hétvége Prágában pilzeni sörözéssel 2016. március 26-28.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönjük,hogy profi munkatársakkal dolgoznak!
Prága gyönyörű város,és Bányai Tamás vezetésével élővé vált a történelem, humorosan előadott legendákkal fűszerezve.
A Tűz van,babám! című filmet kötelezővé tenném hazafelé a buszon!
Mindent köszönünk: Ágnes és Ildikó

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2015. március 13-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az Önök szervezésében csodálatos hétvégének lehettem részese (2015.03.12-15 ), hiszen eltölthettem pár napot a gyönyörű Prága városában, valamint látogatást tehettem a Pilseni Sörgyárban.
Nagy élményt jelentett számomra, hogy megnézhettem a város nevezetességeit, melyhez nagymértékben hozzájárult idegenvezetőjük, Bányai Tamás helyi ismerete, széleskörű tudása, és választékos humora.
A Vox készüléket nagyon hasznosnak tartom, hiszen így mindenki hozzájuthatott az információkhoz.
Köszönöm az élményt, munkájukhoz további sikereket kívánok.
Üdvözlettel: K. Istvánné

Hétvége Prágában 2014. szeptember 26-28..

Tisztelt Utazási Iroda!
2014. 09. 26-28 között részt vettem a Hétvége Prágában Pilzeni sörözéssel elnevezésű utazáson.
Kérem, hogy a soraimat a "Rólunk írták" menüben a szíveskedjenek közölni.
Nagy várakozással telve indultunk a budai felszálló helyre. A busz időben érkezett, és onnantól kezdve egy csodálatos utazási élményben volt részünk.
Kezdődött azzal, hogy a buszt Hölgy vezette, akinek gratulálok a 3 nap alatti biztonságos, kellemes és minden igényt kielégítő gépkocsivezetéséhez.
Ezt követte az idegenvezetőnk, Bányai Tamás lenyűgöző, sokoldalú, bőséges, választékos, humoros felkészültsége, amit kiegészített az út során játékos vetélkedővel (nyereménnyel jutalmazva), valamint az utazáshoz kapcsolódó aktuális film vetítésével.
Mindenkire odafigyelt, egyéni kívánságokat teljesített, készséges volt mindenkihez.
A program kicsit feszített volt, de a megbeszélt időpontokat mindig betartottuk.
Számomra újdonság volt a Vox készülék használata a városnézés során, hasznossága révén senki sem maradt le az információkról.
Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem Bányai Tamás profi idegenvezetését.
Köszönettel: B. Anikó

Hétvége Prágában 2014. július 11-13.

Tisztelt Utazási Iroda!
Csodálatos hétvége volt, nagyon jól éreztük magunkat. Régi vágyunk teljesült, hogy bejárhattuk Prága nevezetességeit, és a Pilseni Sörgyár látogatás is nagyszerű volt.
Mindezekhez a kellemes élményekhez nagymértékben járult hozzá B. Tamás idegenvezető helyi ismerete, tudása és humora is. A buszvezető is tapasztalt rutinos, és szolgálatkész volt.
Köszönjük, Anikó és András.

Hétvége Prágában 2014. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök szervezésében csodálatos hétvégét tölthettem el családommal Prágában és környékén.
Idegenvezetőjük tudása, odafigyelése és humora példán felüli. A buszvezető pedig tapasztalt jó sofőr, aki szintén nagyon kedves volt mindannyiunkhoz.
Nagyon köszönöm Önöknek ezt a csodálatos húsvéti élményt.
dr. Varga Borbála

Hétvége Prágában 2013. augusztus 21-23.

Kedves Eszter!
Köszönetet szeretnék mondani a prágai útért. A csoport nagyon jól érezte magát. Nagyon jók voltak az idegenvezetők, bőséges a program A javasolt két kastély gyönyörű.
Üdvözlettel: Hertelendy Erzsi

Hétvége Prágában 2013. július 19-21.

Kedves Eszter,
Munkatársaim nevében meg szeretném köszönni a segítségét és a lehetőséget, mindenki nagyon jól érezte magát. A szálloda munkatársnőjének kedvessége, figyelmessége miatt pedig ha lehet kérem írjon a szálloda üzemeltetőjének néhány kedves szót a nevünkben, a srácok a mai napig emlegetik, hogy ilyennel milyen ritkán találkoznak.
Kellemes napot,
Moharos Noémi

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.