Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Adriai csobbanás kulturális programokkal

Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap: 

Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át.  Kora délután érkezés a szálláshelyre, a szállások elfoglalása. 

2. nap: 

Egész napos szabadprogram a tengerparton.

3. nap: 

A mai napon az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után autóbusszal Punta Sabbioniba utazunk, majd onnan hajózunk be Velencébe. Elsőként gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér, Bazilika, Dózse Palota, Bazilika, Sóhajok hídja, Rialtó stb. A közös városnéző séta után szabadprogram és fakultatív gondolázási lehetőség. Visszautazás a szálláshelyre a délutáni órákban. Délután fakultatív borkóstoló a Roncade kastélyban.

4. nap:            

Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy fakultatív kirándulás: Verona - Garda tó.

Elsőként Veronába utazunk, a szerelmesek városába. A vörös téglaváros számos érdekes látnivalót rejteget: Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – Scaligeri palota és kápolna – Júlia háza – Dóm – Aréna. Rövid szabadprogram, majd délután továbbutazás Sirmioneba,  a Garda tó déli csücskében található hangulatos városkába, melynek természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. Szabad program, illetve fakultatív motorcsónak kirándulási lehetőség a tavon, ahol a mélyből feltörő, gyógyhatású források bugyogását is megfigyelhetjük.  Késő este visszautazás a szálláshelyre

5. nap:

Délelőtt szabadprogram a tengerparton, majd hazaindulás, folyamatos utazás Szlovénián át. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Adriai csobbanás kulturális programokkal 2016. szeptember 14-18.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon jól éreztük magunkat Jesolóban, az utazással kapcsolatban szeretném kiemelni az idegen vezetőnket Tompos Gabriellát akinek felkészültsége, kedvessége, az adott esetben való intézkedése kiváló, rendkívül szimpatikus volt.
A sofőrünk Fűzes József is nagy magabiztosságról tett tanúbizonyságot, kiválóan kezelte a buszt, gyors, pontos volt mindig, az utazás élvezetes volt.
Az út során mindent megtettek azért, hogy az utasok felhőtlenül jól érezhessék magukat. Szeretnék velük még többször is utazni.
Köszönet nekik!
Üdvözlettel: B-né

Adriai csobbanás kulturális programokkal 2015. szeptember 16-20.

Tisztelt Iroda!
Telefonon már jeleztem és ezuton is szeretném megköszönni a szept.16-2o.-i Jesolo-i utunkat, melyen már tavaly is résztvettem, és jövőre is tervezem, olyan jól éreztem magam. Mondhatom, hogy elég gyakorlott utazó vagyok, de az iroda munkatársainak kedvessége, tudása és odaadó tevékenysége egészen rendkivüli!
Külön kiemelném Pauló Esztert, akinek a személyisége is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire megszeressem a Vivaldit! Megemlitem, hogy nemcsak én, hanem az egész busztársaság nagyon jól érezte magát, szinte mindannyian csak azt sajnáltuk hogy at ut nem több legalább 1-2 napnál! Mert még sokan maradtunk volna!!!!!
A mostani vezetőnk Kuthy Katalin volt, aki elbüvölt kedvességével és nagy szakmai és történeti tudásával.
Még egyszer köszönöm az élményt, és munkájukhoz, törekvéseikhez sok sikert és jó egészséget kivánok!
Szivélyes üdvözlettel: Cs. Mária

Adriai csobbanás 2014. szeptember 17-21.

Kedves Vivaldi Travel!
A múlt héten volt szerencsénk rész venni az Önök állttal szervezett Adriai csobbanás névre hallgató útjukon!
Fantasztikus út volt rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza!A szálloda ahol megszálltunk Jesolo központjában közvetlen tenger parton kitűnő választás volt! Külön öröm volt hogy tengerre néző szobát kaptunk,a reggel és a vacsora is minden nap isteni finom és kiadós volt még a vegetáriánus páromnak is tudtak külön fogást varázsolni!
A programok tartalma hossza és szervezetsége is kiváló volt minden nagyon gördülékenyen ment!
Külön szeretném kiemelni az idegen vezetőnket Pauló Eszter és a sofőrünket Mészáros Attilát! Eszter hatalmas szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége és végtelen türelme(jó pár utashoz igen sokszor volt rá szükség) példaértékű! Attila kiváló sofőr az össze útvonalat kb fejből tudta mindenhova időben pontosan érkeztünk és ö mindig előbb ott volt a busznál mint mi sose kellet várnunk rá mindezek mellett kiváló humorral rendelkezik! Mind a ketten az egész út során mindnet megtettek azért, hogy mi az utasok felhőtlenül jól érezhessük magunkat és próbáltak minket kárpótolni amiatt is hogy az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk!A rossz időre való tekintettel a haza fele egy plusz programmal bővítették a programunkat és így a Miramare kastélyt és Triesztet is megtekinthettük!
Összességében bárkinek bármikor csak ajánlani tudnám ezt az utat és nagyon remélem hogy még lesz alkalmunk Eszterrel és Attilával illetve az Önök irodájával utazni!
Mellékelve csatolok két kis montázst az úton készült képekből rendkívül nehéz volt kiválasztani a rengeteg közül amit készítettünk!
Üdvözlettel két nagyon elégedett utas:
Évi & Sly

Adriai csobbanás 2014. június 11-15.

Kedves Utazási Iroda Munkatársai!
Ezúton szeretnénk Önöknek köszönetet mondani június 11-15-ig tartó Adriai csobbanás kulturális programokkal elnevezésű út megszervezéséért. A busz kényelmes és biztonságos a szálloda kellemes, a programok színesek, érdekesek voltak. Itt külön köszönetet mondunk Medgyesi Julianna idegenvezetőnek, aki mindenben a segítségünkre volt, érdekes történeteivel felfrissítette tudásunkat. Köszönjük Önöknek ezt a felülmúlhatatlan élménysorozatot!
Köszönettel és tisztelettel:
A szigetközi 10 fős csapat!

Adriai csobbanás 2014. június 11-15.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
2014 június 11-15 között csodálatos napokat töltöttem az Önök körültekintő, részletekre kiterjedő, gondos szervezésének köszönhetően Jesolóban, Velencében, Veronában és a Garda-tó mellett.
Külön köszönöm Medgyesi Julianna idegenvezetőnk gondoskodó munkáját. Nyugodt természetével, kedvességével, figyelmességével, jó szakmai felkészültségével mindent elkövetett, hogy számomra felejthetetlen, kellemes és különleges élményekkel gazdagodva térjek haza. Az autóbuszt vezető Attila szintén kiváló vezetői tudását tapasztalhattam meg, mert az úton végig egyenletes, nyugodt tempóban haladtunk. Az utasok kérését a legmesszebbmenőkig figyelembe vette, a körülményekhez mérten. Az utazás nem volt megerőltető, sőt nagyon kényelmesen utaztam.
Pár kedves emléket örökítettem meg fényképeken, ebből a képekből küldök egy párat. A napkelte látványa, az apály- és dagály megtapasztalása számomra csodálatos élmény volt, mert a valóságban a természetben még nem láttam ilyen jelenséget. Lenyűgöző volt a látványa. A teli holdról nem is beszélve esténként. A víz selymes volt a homok kellemesen puha volt a nap pedig ragyogóan sütött. Tehát EZT JÓL MEGSZERVEZTÉK! KÖSZÖNÖM.
( Szülinapi ajándék volt ez az út.)
További jó munkát kívánok valamennyi munkatársuknak.
Tisztelettel, Budapestről egyik utasuk Kelemen Mária