Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Adriai nyaralás kulturális programokkal

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.07.03
5/4
Reggeli
159 900 Ft
159 900 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap: 
Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át.  Kora délután érkezés a szálláshelyre, a szállások elfoglalása. 

2. nap: 
Egész napos szabadprogram a tengerparton.

3. nap: 
A mai napon az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után autóbusszal Punta Sabbioniba utazunk, majd onnan hajózunk be Velencébe. Elsőként gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér, Bazilika, Dózse Palota, Bazilika, Sóhajok hídja, Rialtó stb. A közös városnéző séta után szabadprogram és fakultatív gondolázási lehetőség. Visszautazás a szálláshelyre a délutáni órákban. 

4. nap:            
Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy fakultatív kirándulás: Verona - Garda tó.

Elsőként Veronába utazunk, a szerelmesek városába. A vörös téglaváros számos érdekes látnivalót rejteget: Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – Scaligeri palota és kápolna – Júlia háza – Dóm – Aréna. Rövid szabadprogram, majd délután továbbutazás Sirmioneba,  a Garda tó déli csücskében található hangulatos városkába, melynek természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. Szabad program, illetve fakultatív motorcsónak kirándulási lehetőség a tavon, ahol a mélyből feltörő, gyógyhatású források bugyogását is megfigyelhetjük.  Késő este visszautazás a szálláshelyre

5. nap:
Délelőtt szabadprogram a tengerparton, majd hazaindulás, folyamatos utazás Szlovénián át. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges. 

Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

Az ár tartalmazza: 
- utazás autóbusszal
- 4éj szállás
- reggeli ellátás
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: 
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
- belépőjegyek
- fakultatív programok
- idegenforgalmi adó: kb.1,5 Euro/fő/éj

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 40.000 Ft/fő
egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Strandszervíz:kb. 20 Euro/nap 1 napernyő + 2 nyugágy
Kirándulás a Garda tóhoz és Veronába:kb. 35 Euro/fő
Gondolázás Velence „utcáin":kb. 20 Euro/fő
Hajójegy Velencébe:kb. 20 Euro/fő
Városbelépő Velencébe:kb. 10 Euro/fő
Motorcsónakázás a Garda tavon:kb. 10 Euro/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Adriai nyaralás kulturális programokkal 2023. június 20-24.

Tisztelet az irodának,a busznak és vezetőjének Jenőnek,az idegen vezetőnek Juhász Gábornak. Rendkíbül gazdag Adriai nyaraláson vettünk részt június 20-24- ig. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Örömünkre szolgál,hogy ismét utazhatunk önökkel októberben Prágában,köszönjük szépen. Tisztelettel B.Mihály

Adriai csobbanás kulturális programokkal 2016. szeptember 14-18.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon jól éreztük magunkat Jesolóban, az utazással kapcsolatban szeretném kiemelni az idegen vezetőnket Tompos Gabriellát akinek felkészültsége, kedvessége, az adott esetben való intézkedése kiváló, rendkívül szimpatikus volt.
A sofőrünk Fűzes József is nagy magabiztosságról tett tanúbizonyságot, kiválóan kezelte a buszt, gyors, pontos volt mindig, az utazás élvezetes volt.
Az út során mindent megtettek azért, hogy az utasok felhőtlenül jól érezhessék magukat. Szeretnék velük még többször is utazni.
Köszönet nekik!
Üdvözlettel: B-né

Adriai csobbanás kulturális programokkal 2015. szeptember 16-20.

Tisztelt Iroda!
Telefonon már jeleztem és ezuton is szeretném megköszönni a szept.16-2o.-i Jesolo-i utunkat, melyen már tavaly is résztvettem, és jövőre is tervezem, olyan jól éreztem magam. Mondhatom, hogy elég gyakorlott utazó vagyok, de az iroda munkatársainak kedvessége, tudása és odaadó tevékenysége egészen rendkivüli!
Külön kiemelném Pauló Esztert, akinek a személyisége is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire megszeressem a Vivaldit! Megemlitem, hogy nemcsak én, hanem az egész busztársaság nagyon jól érezte magát, szinte mindannyian csak azt sajnáltuk hogy at ut nem több legalább 1-2 napnál! Mert még sokan maradtunk volna!!!!!
A mostani vezetőnk Kuthy Katalin volt, aki elbüvölt kedvességével és nagy szakmai és történeti tudásával.
Még egyszer köszönöm az élményt, és munkájukhoz, törekvéseikhez sok sikert és jó egészséget kivánok!
Szivélyes üdvözlettel: Cs. Mária

Adriai csobbanás 2014. szeptember 17-21.

Kedves Vivaldi Travel!
A múlt héten volt szerencsénk rész venni az Önök állttal szervezett Adriai csobbanás névre hallgató útjukon!
Fantasztikus út volt rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza!A szálloda ahol megszálltunk Jesolo központjában közvetlen tenger parton kitűnő választás volt! Külön öröm volt hogy tengerre néző szobát kaptunk,a reggel és a vacsora is minden nap isteni finom és kiadós volt még a vegetáriánus páromnak is tudtak külön fogást varázsolni!
A programok tartalma hossza és szervezetsége is kiváló volt minden nagyon gördülékenyen ment!
Külön szeretném kiemelni az idegen vezetőnket Pauló Eszter és a sofőrünket Mészáros Attilát! Eszter hatalmas szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége és végtelen türelme(jó pár utashoz igen sokszor volt rá szükség) példaértékű! Attila kiváló sofőr az össze útvonalat kb fejből tudta mindenhova időben pontosan érkeztünk és ö mindig előbb ott volt a busznál mint mi sose kellet várnunk rá mindezek mellett kiváló humorral rendelkezik! Mind a ketten az egész út során mindnet megtettek azért, hogy mi az utasok felhőtlenül jól érezhessük magunkat és próbáltak minket kárpótolni amiatt is hogy az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk!A rossz időre való tekintettel a haza fele egy plusz programmal bővítették a programunkat és így a Miramare kastélyt és Triesztet is megtekinthettük!
Összességében bárkinek bármikor csak ajánlani tudnám ezt az utat és nagyon remélem hogy még lesz alkalmunk Eszterrel és Attilával illetve az Önök irodájával utazni!
Mellékelve csatolok két kis montázst az úton készült képekből rendkívül nehéz volt kiválasztani a rengeteg közül amit készítettünk!
Üdvözlettel két nagyon elégedett utas:
Évi & Sly

Adriai csobbanás 2014. június 11-15.

Kedves Utazási Iroda Munkatársai!
Ezúton szeretnénk Önöknek köszönetet mondani június 11-15-ig tartó Adriai csobbanás kulturális programokkal elnevezésű út megszervezéséért. A busz kényelmes és biztonságos a szálloda kellemes, a programok színesek, érdekesek voltak. Itt külön köszönetet mondunk Medgyesi Julianna idegenvezetőnek, aki mindenben a segítségünkre volt, érdekes történeteivel felfrissítette tudásunkat. Köszönjük Önöknek ezt a felülmúlhatatlan élménysorozatot!
Köszönettel és tisztelettel:
A szigetközi 10 fős csapat!

Adriai csobbanás 2014. június 11-15.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
2014 június 11-15 között csodálatos napokat töltöttem az Önök körültekintő, részletekre kiterjedő, gondos szervezésének köszönhetően Jesolóban, Velencében, Veronában és a Garda-tó mellett.
Külön köszönöm Medgyesi Julianna idegenvezetőnk gondoskodó munkáját. Nyugodt természetével, kedvességével, figyelmességével, jó szakmai felkészültségével mindent elkövetett, hogy számomra felejthetetlen, kellemes és különleges élményekkel gazdagodva térjek haza. Az autóbuszt vezető Attila szintén kiváló vezetői tudását tapasztalhattam meg, mert az úton végig egyenletes, nyugodt tempóban haladtunk. Az utasok kérését a legmesszebbmenőkig figyelembe vette, a körülményekhez mérten. Az utazás nem volt megerőltető, sőt nagyon kényelmesen utaztam.
Pár kedves emléket örökítettem meg fényképeken, ebből a képekből küldök egy párat. A napkelte látványa, az apály- és dagály megtapasztalása számomra csodálatos élmény volt, mert a valóságban a természetben még nem láttam ilyen jelenséget. Lenyűgöző volt a látványa. A teli holdról nem is beszélve esténként. A víz selymes volt a homok kellemesen puha volt a nap pedig ragyogóan sütött. Tehát EZT JÓL MEGSZERVEZTÉK! KÖSZÖNÖM.
( Szülinapi ajándék volt ez az út.)
További jó munkát kívánok valamennyi munkatársuknak.
Tisztelettel, Budapestről egyik utasuk Kelemen Mária