Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Velencei regatta

Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap: 
Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben ismerkedés Trieszt nevezetességeivel. Elsőként városnézés a Piazza Unitá d’Italia téren és környékén, amely a város központja, majd látogatás a Miramare kastélyhoz, amelyet a tragikus sorsú Miksa herceg építtetett. Séta a kastély kertjében, amely évtizedek óta természetvédelmi terület. A program után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2. nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk (hajójegy külön fizetendő) a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben. Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb.
A nap további részében szabadprogram Velencében, részvétel a Regatta forgatagában, a gondolák, hajók felvonulásának és versenyének megtekintése a Canal Grande-n. Este fakultatív vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3. nap:
A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, majd ellátogatunk a Bazilikához. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Velencei regatta 2014. szeptember 6-8.

A velencei kirándulás programja prima volt . A kisérőhölgy figyelme, tájékoztatója, a gk vezetők figyelmessége kiemelkedő volt, és nekem ,mint volt katonának az isonzói kiruccanás, külön ajándék.
üdvözlettel. R. Árpád

Velencei regatta 2014. szeptember 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csatlakozom én is a rajongók sorához.. :))
Részt vettem 2014-09-06-án a Velencei Regatta c. utazásukon, ami hatalmas és felejthetetlen élmény volt, remek szervezéssel!
Szeretném megköszönni elsősorban Pauló Eszternek a felkészültségét, segítőkészségét és kedvességét. Ő az idegenvezetők gyöngye! :) Remélem még találkozunk valamelyik úton!
Köszönettel tartozom a két sofőrnek Attilának és Misinek a profi és biztonságos vezetésért!
További sok sikert kívánok Önöknek!
Köszönettel: T. Bea

Velencei regatta 2014. szeptember 6-8.

Kedves Vivaldi Travel!
Nővéremmel a 2014.09.06-08 tartott velencei regatta útjukon vettünk részt. Az utazás nagyon jó volt. Kitűnően szervezett programok, telis-tele szebbnél szebb látnivalókkal!
Ismét megszeretném köszönni Pauló Eszternek az idegen vezetést. Ő a legjobb idegen vezető! Rendkívül felkészült, segítőkész és kedves. Remélem, hogy még sok utazásomon lesz ő az idegen vezetőm. Valamint szeretném még megköszönni a két nagyszerű sofőrünknek, Atillának és Misinek, hogy mindenhova eljuttattak minket időben és épségben. Remélem még lesz szerencsém ugyan ehhez a felálláshoz.
Szóval bárki aki olvassa ezt a véleményt, én bátran ajánlom a Vivaldi Travelt mindenkinek és ezt az utazás is, mert páratlan élményben lesz részük. Köszönöm! És remélem még találkozunk.
Adrienn

Velencei regatta 2014. szeptember 6-8.

Tisztelt Iroda!
Szeretnénk megköszönni a nagyszerűen megszervezett és profin levezényelt Velencei Regatta utat. Mindhárom város legszebb részeit tették a lábaink elé, jutott idő egyéni érdeklődésünk kielégítésére és mindehhez nagyon kedves, széleskörű szakmai ismerettel és tapasztalattal rendelkező idegenvezetőt kaptunk Pauló Eszter személyében. Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk Eszterrel, valamint a 2 szuper gépkocsivezetővel, Attilával és Mihállyal egy következő úton.
A. R. Éva és A. R. Mihályné

Velencei regatta 2014. szeptember 6-8.

Kedves Vivaldisok!
A hétvégén Velencében jártam - ismét Önökkel. Most is nagyon jól éreztem magam, szép élményekkel gazdagodtam.
El kell mondanom, hogy az idegenvezető, Pauló Eszter munkája kiemelkedő volt mind tárgyi tudását tekintve, mind hozzáállásában. Az eddigi utazásaim legjobb szolgáltatását kaptam tőle, és ez teljes mértékben ellensúlyozta azt, hogy a szállodával nem teljesen voltam megelégedve.
További jó munkát kívánok mindnyájuknak!
Üdvözlettel
B. Andrea