Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Tulipánvirágzás a Garda tónál 2024. április 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nehany társas utazáson mar reszt vettem, Önökkel több napos utazáson eloszor  az elmúlt napokban voltam a Garda-tonal.
Szeretnék gratulálni! A szállás és az étkeztetés színvonala kifogástalan volt, amire szükséges volt, rendben volt. A program felépítese nagyszerű!, a helyszínek kivalsztasa és az odajutas változatossága a hajozassal,igazán remek volt. 
Az idegenvezető probléma megoldo kezsège, felkészültsége ugyancsak nagyszerű volt. Különösen pld. hogy a leviragzott tulipánok helyett kárpótolt minket egy Riva melletti vízesések és csodálatos botanikus kerttel (akar allando programnak is ajanlhato). A helyi idegenvezetők ugyancsak szinvonalasak voltak, talán sokat is próbáltak sűríteni az adott időkeretbe.
Nagyon köszönöm! Üdvözlettel Ny.Ilona

... Részletek
Esterházyak nyomában: Eisenstadt és Fraknó vára 2024. április 13.

Kedves Vivaldi Travel!
Örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk az Önök által 2024.04.13-ra hirdetett Eszterházyak nyomában - Eisenstadt és Fraknó vára című egy napos kiránduláson. A szervezés tökéletes volt a magyar idegenvezető Bíró Gábor kedvességgel és nagy tudással vezette a csoportunkat. Sok érdekes történelmi és földrajzi tudnivalót osztott meg velünk, ami nagyon tetszett. Az osztrák idegenvezetők is nagyon felkészültek voltak Gáborhoz hasonlóan. A biztonságos és kellemes utazásunkról pedig ifj. Fülöp Ferenc buszvezető gondoskodott, aki mellett igazán biztonságban éreztük magunkat. Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki azon fáradozott, hogy ez az út is zökkenőmentes, kellemes és maradandó élményekkel teli legyen.
Még nagyon sok ilyen, és ehhez hasonló kellemes utat kívánunk!
Üdvözlettel: J. Tiborné és B.N. Éva

... Részletek
Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2024. április 12-14.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hétvégén felejthetetlen három napot tölthettünk édesanyámmal Szlovéniában a Vivalditravel szervezésében. A hetvenedik születésnapjára kapta tőlem ezt az utat, és bevallom,  kicsit aggódtam, hogy bírni fogja-e. Roppantmód élvezte, alig győzte befogadni azt a sok csodát, ami elénk tárult. Az idegenvezetőnk, Molnár Attila annyira felkészült, profi vezető, hogy sok utazásom alatt egyetlen egyszer sem találkoztam hozzá hasonlóval. Tudta, mikor érdemes információt átadni, mikor jó, ha pihenhet az utas. Megvolt a megfelelő egyensúly. Attila rendkívül jó humora, mindenre kiterjedő ismeretei és annak átadni tudása megsokszorozta az élményt. Mindenkinek ajánlom a Vivaldi Travelt! Üdvözlettel: C.T. Bernadett

... Részletek