Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz)

                                                                                                             
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Akciós ár
Foglalás
2024.07.18
4/3
Reggeli
89 900 Ft
89 900 Ft
2024.08.17
4/3
Reggeli
89 900 Ft
89 900 Ft
Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2024.09.19
4/3
Reggeli
89 900 Ft
84 506 Ft
2024.10.23
4/3
Reggeli
89 900 Ft
83 607 Ft
2024.10.31
4/3
Reggeli
89 900 Ft
83 607 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Programjainknál egyénileg utazóknak csatlakozási lehetőséget biztosítunk a Wieliczkai Sóbánya megtekintésére és az Auschwitz-Birkenau Múzeum látogatására magyar nyelven. Információt, időpontokat az INFORMÁCIÓK fül alatt találnak.

Decemberben ADVENTI ajánlatunk : Advent Krakkóban és a lengyel Tátrában
SZILVESZTERI ajánlatunk: Szilveszter Krakkóban
PÜNKÖSD-kor ez az út is foglalható: Pünkösd Krakkóban, Hétvége Krakkóban Pünkösd Krakkóban egyéni utazással

1. nap: Budapest - Krakkó
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban,– az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Wawel dombon a Katedrálist, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Innen az Egyetemhez sétálunk, a Collegium Maius épületéhez. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás és fakultatív vacsorázási lehetőség.


2. nap: Krakkó - Wieliczka
Reggeli után Krakkó zsidónegyedébe látogatunk. Megtekintjük az egyik legszebb állapotban megmaradt zsinagógát, megismerkedünk az egykor itt élők történetével és láthatóvá válnak a fiatalok által manapság olyan kedveltnek ítélt negyed trendi bárjai, kávézói és éttermei. Sétánk után ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére, fakultatív lehetőség a gyárban lévő interaktív kiállítás megtekintésére (a múzeum látogatása nem minden időpontuknál lehetséges!). A múzeumlátogatást követően szabadprogram Krakkó óvárosában.

A nyári időpontokban induló utunknál fakultatív séta keretében Krakkó parkjaival ismerkedünk. A nyári melegben az egykori védelmi falak helyén kialakított Planty park árnyat adó fái alatt teszünk egy hűsítő történelmi sétát az Óváros körül.

Késő délután fakultatív program keretében a Wieliczkai sóbányába látogatunk. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló. A bányalátogatás után visszautazunk a szállodába. Este fakultatív vacsorázási lehetőség a szállodában vagy a belvárosban, ahová mindenki egyénileg visszautazhat. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

3. nap: Krakkó - Auschwitz
Reggeli után fakultatív program az  Auschwitz-Birkenau Múzeum megtekintése. A II. világháború borzalmait tényszerűen bemutató kiállítások közül a 2004. áprilisában átadott magyar kiállítás különösen figyelemreméltó. A múzeum látogatása 3 órán keresztül tart. Akik nem szeretnének részt venni a fakultatív kiránduláson, nekik ezen a napon múzeumlátogatásokat ajánlunk Krakkóban.
A nyári időpontokban induló utazásunk alkalmával ezen a napon lehetőség nyílik az Auschwitz program helyett ellátogatni Lengyelország legnagyobb családi parkjába, az ENERGYLANDIA vidámparkba, ahol számtalan izgalmas attrakció várja az érdeklődőket. A park a kisgyermekektől kedzve az adrenalinkedvelő felnőttekig bezárólag mindenki számára igazi kihívást jelent. A családi parkban a hullámvasutak mellett vízes látványosságok is megtalálhatók, ahol a nagy melegben igazán hűsítő lehet egy kellemes "csobbanás", ezáltal ez a program tökéletes családi kikapcsolódást, feltöltődést biztosít.

2 vidámpark 1 áráért!!! A belépőjeggyel nem csak a vidámparkot, hanem a mellette lévő csúszdaparkot is meglátogathatjuk, ahol a medencék mellett pihenőszékek, napozóágyak várják a kikapcsolódni vágyókat. A park látogatása során a váltóruha kötelező, nem kizárt ugyanis, hogy a vizes attrakciókból csurom vízesen szállunk ki. A szárítkozást a parkban található óriás szárítók is segítik. A park területén mindezek mellett folyamatosan show műsorok (autó-, motor- és biciklishow, extrem bemutatók, 7D-s mozivetítés, tánc show) szórakoztatják a látogatókat.
A parkot a nyitvatartási időn belül (10:00 és 20:00 óra között) egész napos belépőjeggyel lehet igénybe venni. Látogatássanak el a park honlapjára: ITT, ahol még több információt olvashatnak a vidámparkról.

Az ENERGYLANDIA vidámpark Krakkótól 60 km-re található, transzfert előzetes jelentkezés alapján tudunk szervezni.

Krakkóba történő visszaérkezést követően szabadprogram a belvárosban, majd fakultatív vacsora. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

4. nap: Krakkó - Zakopane - Budapest
A szálláshely elhagyása után utunk Zakopaneba, Lengyelország téli fővárosába vezet. A kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban pár órát töltünk. Ez idő alatt lehetőség nyílik a Gubalowka csúcsra felvonóval feljutni, nézelődni és vásárolni a piacon, illetve megkóstolni a finom sajtokat. Fakultatív górál ebéd után, kora délután hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nevezetességek látogatása a helyi előírások betartása szerint lehetséges.

 Információk árakról, programköltségekről és biztosításról

 Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal
- 3 éj szállás
- reggeli ellátás
- idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:
- útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz LENGYELORSZÁGBAN feltétlenül szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást. Amennyiben rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, kérjük feltétlenül hozza magával!
- belépőjegyek
- fakultatív programok

Felárak:
- egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 45.000 Ft/fő
- egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 22.500 Ft/fő

 Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Fakultatív vacsora:kb. 60-70 PLN/fő/alkalom
Auschwitz-Birkenau múzeumlátogatás:10.000 Ft/fő
Wieliczkai sóbánya:15.000 Ft/fő
A programok során használt fülhallgatók és
belépőjegyek költsége összesen:
(Mária templom,
Katedrális a waweli dombon,
Zsinagóga)kb. 100 PLN/fő
Schindler Múzeum látogatás
(nem minden időpontnál lehetséges)
kb. 80 PLN/fő
Gubalowka felvonó:kb. 40 PLN/fő

ENERGYLANDIA 

Egész napos parkbelépő:kb. 200 PLN/fő

A parkba a helyszínen vagy előzetesen tudnak vásárolni jegyet a park honlapján: https://energylandia.pl/en/ 

A parkba és vissza a szállodához transzfert tudunk biztosítani. Ennek áráról kérjük, e-mailen (info@vivalditravel.hu) tájékozódjanak.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

A programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Felszállási lehetőségek:

Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti területről indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest, Hősök tere, OlofPalme sétány, Műjégpálya és Műcsarnok közötti terület
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szobatípus:
Útjaink foglalásakor lehetőség van a preferált szobatípus kiválasztására. 2 ágyas szoba foglalása esetén a külön ágyas / franciaágyas igényt minden esetben jelezzük a szálláshelynek, de a szobaelosztásokat a szállodák, panziók végzik, így ezek teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Sok esetben a franciaágyas szoba 2 külön matracot jelent egy kereben, vagy 2 egymás melletti ágyat. 

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén kötelező a biztosítás megkötése.
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 10 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.8%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható).

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
- rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk, 
- milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
- kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díja minden programunk esetében: 700 Ft/fő/nap. A biztosítási szerződés honlapunkon elérhető.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €-ot számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Túra programjaink: Kínálatunkban évről évre növekszik azon útjaink száma, amelyek a természet szépségeit mutatják be és aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. Ezen útjaink fokozati besorolása megfontolt, a terepet jól ismerő túravezetők által történt. Ezeknél az utaknál fontos, hogy mindenki korlátait ismerve, saját felelősségére vesz részt az adott túrán. Szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek ezeket az utakat nem ajánljuk. A megfelelő túraöltözet alapfeltétele a túrán való részvételnek. Kérjük jelentkezés előtt, minden esetben figyelmesen olvassák el túravezetőnk ajánlását honlapunkon!

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Nézze meg további ajánlatainkat!

Rólunk írták

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2024. május 17-20.

T. Vivaldi travel!
Hétfőn értünk haza a 4 napos krakkói városnézésről. Szeretnénk megköszönni szuper programot, jó szállást és étkezést, de mindenek előtt Robi idegenvezető türelmét és segítségét. Köszönettel: O. Ágnes

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2023. szeptember 21-24.

Tisztelt Vivaldi!
2023.09.21.-24. között részt vettünk önökkel Krakkó-Zakopanei utazáson. Szeretnénk megköszönni a magas színvonalú szervezést, pontosságot. A program tartotta magát a leírtakhoz, mindent teljesítettek a leírtaknak megfelelően.
Az idegenvezetőnk Nagy Árpád tökéletes volt minden szempontból. Nem csak Lengyelországgal és az ottani látnivalókkal kapcsolatban volt igen széles körű a tudása, hanem Szlovákiával kapcsolatban is. Jó tanácsokkal látott el bennünket a szabadidő eltöltéséhez, megismertette velünk a lengyel gasztronómia specialitásait. Ezen kívül roppant kedves, türelmes és humoros. Személyében egy igazán profi idegenvezetőt ismerhettünk meg.
Lengyel idegenvezetőnk, Barbara aki méltó társa volt Árpádnak, hasonlóképpen informatív magas tudású, aki szívvel lélekkel tudta átadni az értékes információkat.
Köszönet Zolinak a buszvezetőnknek, aki szó szerint zökkenőmentessé tette az utunkat. A szálloda nagyon jó választás minden szempontból, kényelmes és tiszta volt, az éttermi ellátás kifogástalan. További sok sikert kívánunk. Üdvözlettel: Anna

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2023. június 22-27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk megköszönni az igazán színvonalas,kiváló utazást Krakkóba, Zakopánéba és az ahhoz kapcsolódó programokat az elmúlt hét második felében! 
A remek, képzett és figyelmes helyi idegenvezetők, valamint  Nagy Árpád kifogástalan szolgáltatást nyújtottak, számtalan információval lettünk gazdagabbak és gyönyörű helyeken jártunk.
A kínálatuk alapján nagyon szívesen utazunk majd Önökkel máskor is! Még egyszer köszönjük szépen! További szép nyarat kívánva, üdvözlettel: H.Éva

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2023. június 22-27.

Kedves Éva!
Köszönjük szépen az egyéni csatlakozási lehetőséget, és szeretném jelezni, hogy a két idegenvezető Anna és Árpád kimagasló munkát végeztek. Üdv, Andrea

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2023.április 7-10.

T. Vivaldi Travel!
Engedje meg hogy megosszam ilyen formában is, elsősorban az én és unokahugom elégedettségét, csillagos otosre értékelésunket. Kiváló utunk volt minden tekintetben. Az idegenvezetok személyisége felkészültsége, a szállás, busz, minden. További jó munkát, együttműködést kívánok az elégedett utasokkal. Üdv. Sz.Anikó, T. Csilla. 

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon elégedett voltam a Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane úttal. A megrendeléstől számítva folyamatos információkat kaptam telefonos hívás, illetve email formájában. Magyar idegenvezetőnk Nagy Árpád tökéletes volt minden szempontból. Nem csak Lengyelországgal és az ottani látnivalókkal kapcsolatban volt igen széles körű a tudása, hanem Szlovákiával kapcsolatban is. Ezen kívül roppant kedves, türelmes és humoros is. Lengyel idegenvezetőink, Barbara és Anna, hasonlóképpen informatívak, humorosak és kedvesek voltak. Szintén a buszvezetőnk, Tamás. Ő tette szó szerint zökkenőmentessé az utat. A hotel a 3 csillag ellenére magasabb szintű szolgáltatást nyújtott.Tiszta, tágas szoba, fürdőszoba, játszó terület gyerekeknek, kedves személyzet. A program tartotta magát, mindent teljesítettek az ígéretnek megfelelően. Az idő szerencsére jó volt. Mindenképp megérte és nagyon sok köszönet mindenkinek akinek segítő keze volt abban, hogy ez az utazás felejthetetlen legyen! B. Tímea

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 29-november 1.

Kedves Évi,
Szetetnék köszönetet mondani a barátaim nevében is, hogy részt vehettünk a programokon! Szuper volt mind! Tökéletes szervezés 100%-os pontosság. Árpád is nagyon segítőkész, szimpatikus volt. Nagyon élveztük a kirándulást bekapcsolódva a programjaitokba. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Rita

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2022.október 29-november 1.

Kedves Vivaldi!
Magam és a mezőtúri csoport nevében szeretnék köszönetet mondani a hétvégi négy napos lengyel kirándulásért.  Október végén volt szerencsénk eltölteni négy feledhetetlen napot Krakkó és környékén. Számtalan különleges helyet fedeztünk fel idegenvezetőnk Nagy Árpád és Barbara vezetésével. Mind a ketten hatalmas tudásról tettek tanúbizonyságot. Árpi mindig szem előtt tartotta a csoport érdekeit és mindent megtett, hogy mindenki jól érezze magát. Személyében egy igazán profi idegenvezetőt ismerhettünk meg. A programok jól összeállítottak voltak, jó szervezés volt, egy igazi vivaldis, amelyet már megszokhattunk. Hálásan köszönjük mindenki munkáját! Jó egészséget és sok szuper szerevezést kívánunk még! Üdv: Ildikó és a mezőtúri csoport. 

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 17-20.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni segítségét és kiváló, pontos útmutatását, hogy kit, mit, hogyan és hol fogunk megtalálni! A kinti idegenvezetők Csiszér Zsuzsi és Kecskés Róbert is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, a vezetések élvezetesek, érdekesek kivétel nélkül. Mindhárman,(a 16 éves is), élveztük a kirándulásokat! Még egyszer köszönjük a lehetőséget!
További szép napot és jó munkát kívánva, üdvözlettel T-né V. Eleonóra

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2019. augusztus 08-11-ig Krakkó - Zakopáne utazás során az Önök utazási irodájának szervezésében volt szerencsénk Önökkel utazni.
Az út nagyon tetszett, mind a szervezés, a szálláshely kellemes volt számunkra, az autóbuszvezető és az utaskísérőnk Nagy Árpád munkáját nagyra értékeljük, kiváló szakmai tudásukban semmi kifogásolni valót nem találtunk, úgy érzem, mindenre odafigyeltek, hogy utunk során elégedettek legyünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton is köszönet érte nekik. Tisztelettel: M.Ágnes

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. május 16-19.

Kedves Hesz Éva !
Tegnap este érkeztem haza az Önök által szervezett - 2019.05.16-19-ig tartó Krakkó - Zakopane- útról, amelynek programjáért és szerzéséért ezúton is köszönetet szeretnék mondani. Köszönöm a waweli múzeumok belépőjegyei megvásárlásához nyújtott segítségüket.
Elsőnek szeretném kiemelni Nagy Árpád csoportkísérő munkáját, aki jó légkört és hangulatot teremtett, rugalmasan kezelte a felmerülő helyzeteket, minden problémára volt megoldása, és szervezőkészsége kiváló volt. Mindezek mellett széleskörű ismeretekkel rendelkezett a lengyel nép történelméről, a művészeti és természeti látnivalókról. Jó tanácsokkal látott el Bennünket a szabadidő eltöltéséhez, megismertette velünk a lengyel gasztronómia specialitásait és sokat mesélt nekünk a lengyel - magyar barátságról, amelyet a városi sétáink során meg is tapasztalhattunk.Méltó társa volt Barbara a lengyel idegenvezetőnk, aki szakmai tudásával és kedvességével teljesen lekötötte figyelmünket és csodálatossá varázsolta számunkra az eltöltött napokat.
A Hotel Artur szállodában nagyon jól éreztük magunkat, a szobák és a fürdőszoba kényelmes és tiszta volt, az éttermi ellátás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves volt. Külön előnye a szállodának, hogy busszal Krakkó belvárosa könnyen megközelíthető..
Szeretném külön megköszönni a gépkocsi vezetőnk, Laci munkáját, aki nagy rutinnal és biztonságosan szállított bennünket a hosszú úton és gondoskodott az utasok minden kényelméről.
A Vivaldi Travel ismét az általam megszokott színvonalas utazást biztosította, élményekkel gazdagon tértünk haza. M.M.Ilona

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-ZAkopane 2019. március 14-17.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni a lehetőséget és az Ön segítségét a múlt hétvégi Krakkóban történt csatlakozással kapcsolatban.
Simán ment minden, nagyon jól sikerült a szombati nap, az idegenvezetés most is nagyon élvezetes volt mindkét helyen.

Legközelebb is Önöket választjuk,mint mindig!

Addig is további jó munkát kívánok! 
Üdvözlettel: L-né Bea

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. augusztus 2-5.
Tisztelt Vivaldi Travel !
2018.08.02.-05. között részt vettem önökkel egy Krakkó-Zakopanei utazáson .
Köszönetet kell mondanom, mind a szervezőknek, mind a kint lévő kollégáiknak, a buszvezető Papp Györgynek,a minket kísérő Nagy Árpádnak és a Lengyelországba hozzánk csatlakozó Marikának !
Ilyen jól előkészített programon, ennyire profin felkészült idegenvezetéssel, öröm volt az utazás minden perce !
Nagyon jól éreztük magunkat és ha alkalmunk nyílik rá a jövőben, keresni fogjuk kínálatukat !
Köszönettel a sok jó élményért ! L. F.
 
Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. április 28 - május 1.
Tisztelt Vivaldi,
nagyon tartalmas és profin szervezett krakkói útról értünk tegnap haza. Nagyon jó csapatuk van, Nagy Árpi tudása, segítőkészsége, türelme vetekszik a krakkói Barbaráéval. Telitalálat mindkettő. 
Zoli a busz volánjánál ugyancsak szuper volt.
Köszönet a mindenre kiterjedő tájékoztató anyagokért és a fáradhatatlan kísérőért, idegenvezetőkért. Ennyi tartalmas programot egyéni turistaként nem sikerült volna bepréselni ebbe a négy napba.
üdvözlettel M. M.
 
Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2017. április 28 - május 1.

Tisztelt Utazási Iroda!

Az ápr.29-máj.1.-i Krakkó-Wieliczka-Zakopane utazáson vettem részt családommal, amely mindhármunknak nagyon szép élmény volt. Nagyon vártuk már ezt az utat és nemhiába, mert minden tekintetben kielégítette igényeinket. A buszút a rossz időjárás ellenére kellemesen telt. Idegenvezetőnk Hesz Éva volt, örülünk, hogy megismertük Őt. Nagyon színvonalas idegenvezetést nyújtott.Bemutatta Lengyelország vallási, kulturális, történelmi, társadalmi és földrajzi hátterét.Nagyon örültünk annak, hogy Szent II.János Pál pápáról is szót ejtett, mesélt Róla személyes dolgokat is. Megérkezve hamarosan meglátogattuk a sóbányát, előtte felfrissülhettünk a szálláson. A bányalátogatás csodálatos,mindenkinek ajánljuk. Krakkó egy nagyon hangulatos város, tele élettel. A Wawel domb, a főtér, a Posztócsarnok, a Barbakán, a Mária templom, a Schindler múzeum, a Visztula partja, a Zsigmond torony,a lovashintók majd később Zakopane hangulatos forgataga, a szép táj felejthetetlen élmény marad. Éva nagy odafigyeléssel, törődéssel vezette mindvégig a csoportot. A helyzetet megnehezítette, hogy három busz csoportjának a különböző programjait kellett összekoordinálni, ami maximálisan sikerült. Még arra is jutott energia,hogy plusz látnivalók is bekerüljenek, mint az Isteni Irgalmasság Bazilika és Nova Huta. Mindenki eljutott a különböző helyszínekre, a pontosságot mindig szem előtt tartva. Segített nekünk abban is, hogy egyénileg is eljutottunk egy-egy helyszínre, külön a csoporttól, akikhez pár óra múlva csatlakoztunk. Az útban ez nagyon tetszett, hogy a sok látnivaló és élmény ellenére, mégsem volt túl zsúfolt, mindig volt egy-egy hosszabb-rövidebb szabadidő.A reggeli indulások sem voltak koraiak és este is időben visszaértünk a szállásra. Vacsora után jutott még idő vásárlásra vagy sétára, éjszaka pedig kényelmesen kipihenhettük magunkat. Szállodánk-a Hotel Artur-minden igényt kielégített, jobbat el sem képzelhet magának az ember. A személyzet kedves,barátságos, szobánk nagyméretű volt, kényelmes ágyakkal, szép berendezéssel. Reggel gazdag svédasztalos ellátásban volt részünk, amelyben folyamatosan töltötték fel a választékot. A vacsorák finomak és elegendők voltak, gyors és udvarias kiszolgálással. Ez a többi étkezésről is elmondható, ami a sörfőzdéből kialakított étteremben és a zakopanei gorál vendéglőben zajlott. Megkóstoltuk az összes helyi specialitást, amiket Éva az út elején nagyon jól ismertetett. Nagyon finomak voltak és nagyon jókat ettünk! A jó étkezések szerencsére itthon is folytatódtak, mert a Zakopánéban vásárolt sajtokból jó vacsorák és reggelik készültek, Tényleg nagyon finomak sütve és grillezve is. A helyi idegenvezetőink szintén nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Szép emlék rájuk is emlékezni. Buszsofőrünknek, "Gyuri bácsinak" is köszönjük a rutinos, biztonságos és pontos vezetést.Azóta már eltelt egy kis idő, és ismeretségi körünkben, rokonságunkban elmeséltük élményeinket. többen már kedvet is kaptak egy lengyelországi utazáshoz. Lányom, Bernadett, akit különösen megragadott Lengyelország hangulata és a 20.századi zsidóság sorsa, elmesélte iskolájában tanárainak és osztálytársainak élményeit.Neki a történelmi emlékek meglátogatása sokat jelentett. Valójában kicsit jutalom is volt számára ez az út, mert nemrég 2.helyezést ért el egy Kárpát-medencei történelmi versenyen, a Cultura Nostrán és izgalmas volt látnia ezeket a történelmi helyszíneket élőben.Én magam is,visszacsöppenve az iskolai életbe,át tudtam adni tanítványaimnak és kollégáimnak az átélteket. Egyszóval ez a kis utazás nagy lendületet adott a hétköznapokra. Élményeinket megkoronázta, hogy az út végén még egy jutalomsorsolásra is sor került, melyen nagyon sok díj talált gazdára.
Nekem, a család nagy örömére, és természetesen sajátomra, sikerült megnyerni a fődíjat, egy 1 napos stájerországi utazást. Remélem azt követóen is hasonló szép élményekről számolhatunk majd be. Detti pedig egy csomag Krówkát nyert, amiből meg is kínálta barátait. Ez az út tényleg nagyon jó hangulatban telt,és mivel mi egyéni programjaink miatt az egyik fakultatív uticélra -Auschwitzra- akkor nem jelentkeztünk, viszont most úgy gondoljuk,hogy a történelmi élményekből ez nem maradhat ki, ezért tervezzük a visszatérést. További szép és kellemes utazásokat kívánunk és örülünk,hogy Önökkel utazhattunk.

Sz. Zoltánné Csilla és családja

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2017. április 14-17.

T. Cím!
Az alábbiakról tájékoztatom az irodát az április 14-én indított lengyel útról.
Az út szervezésével és a programmal nagyon meg voltam elégedve. Véleményem szerint a betervezett látnivalókat a tervezett időpontokban meg tudtuk nézni. Az egyénileg csatlakozókra sem kellet várni a megbeszélt időben ott voltak. Megjegyzem a csapat is pontosan tartotta az indulási időpontokat nem kellett senkire várni, így nem volt csúszás. Az idegen vezetőnk Nagy Árpád mindenre figyelt, nagyon tájékozott és felkészült.
Barbara a Krakkói idegen vezetőnk nagyon szimpatikus hölgy minden szavát értettük.Felkészült alapos tudással rendelkezik. Kedves, mosolygós, barátságos.
Terezát is meg kell hogy említsem, ő is alapos tudással rendelkezik. A szállás tisztasága jó, a reggeli minősége és mennyisége nagyon bőséges volt, / ami szem és szájnak kell minden volt/. A buszsofőr Gábor nyugodt volt, ura volt a busznak. A haza úton igazán jó hangulatot adott a visszakérdezés, és a tombola sorsolás.
Úgy érzem ezt meg kellett hogy írjam az irodának. Ha lehetőségem lesz újabb útra, figyelni fogom az iroda programját.
Köszönöm. B. Miklósné

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2017. április 14-17.

Fantasztikus 4 napunk volt Lengyelországban. Nagy Árpád idegenvezetőnek big respect! Hatalmas tudása, türelme, figyelmessége volt irányunkba. Barbara, helyi idegenvezető a lehető legjobb tudással mutatta be Krakkót, az ő szavain keresztül ,vissza repültünk az időben. Köszönöm az élményt. A szállás tökéletes volt, tiszta, szép, kényelmes. Reggeli túlszárnyalta az elképzelésemet :)
Köszönöm mégegyszer a csodás utazást, a profizmust! Innentől csak önökkel utazom, utazunk.
(J. Gabriella)

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2017. április 14-17.

T. Vivaldi Travel U.I.!
Az elmúlt hétvégén Krakkóban jártunk az Önök szervezésében.
Nagy Árpád személyében egy nagyszerű idegenvezető volt a gazdánk négy napon át. Sokat tanultunk tőle. Mindenben rendelkezésünkre állt. A program, a busz és sofőrje, a szállás, az ételek csodálatosak voltak. A kinti idegenvezetők is nagyon kedvesek, jól felkészültek.
Köszönjük.
L. Istvánné és L. István

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2016. szeptember 22-25.

Kedves Vivaldi!
Igazán nagy élmény volt ez a 4 napos kirándulás Dél-Lengyelországban Önökkel!
Profi idegen- és buszvezetés, kiváló szervezés és isteni szálláshely.
Külön köszönet Hesz Éva csoportkísérő-idegenvezető rendkívül kulturált, magas színvonalú, em- és szimpatikus túravezetésért.
Többek között ezért is nyújtott számunkra lényegesen többet ez a társasút, mintha egyénileg utaztunk volna.
Reméljük lesz még lehetőségünk utazni a Vivaldi Travel-lel!
Köszönettel:
Á. Kornél

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2016. augusztus 18-21.

Kedves Adrienn!
Aug.18-21.között utaztunk a férjemmel az Önök irodájával Krakkóba. Köszönjük a négy nagyon jó, programmal teli napot. Az Ön idegenvezetése és segítőkészsége rendkívüli volt és természetesen a lengyel idegenvezetőké is A szálloda, az ellátás szuper volt.
Nem csak Önnek, de a gépkocsivezetőnek, aki udvarias kedves és biztonságosan vezető volt, neki is köszönjük. Kívánunk további sok sikert és nagyon jó egészséget: Z. házaspár

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2016. június 16-19.
Kedves Vivaldi Travel!

Családostul utaztunk Önökkel májusban. Mind a 4ünk számára felejthetetlen élmény volt, nagyon szuper szervezéssel.
A kinti idegenvezetők nagyon felkészültek voltak főleg Barbara nagyon lelkiismeretes munkát végzett több napon keresztül. Köszönjük a felejthetetlen élményt és a nagyszerű szervezést!
Dr. V. Enikő 
Krakkó-Zakopane (Wieliczka-Auschwitz) 2016. március 25-28.

Tisztelt Iroda!

Március 25-28-i Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane utazáson vettünk részt. A legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve!
A sorfőr ( Józsi) nagyon biztonságosan, nyugodtan vezetett, udvarias embert ismertünk meg benne. A busz tiszta volt és kényelmes. Az idegenvezető ( Nagy Gábor ) nagyon választékosan, hihetetlen tájékozottsággal adta közre az információkat. Élmény volt hallgatni, szintén nagyon udvarias volt.

GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!

Üdvözlettel: P. Attila

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2016. március 12-15.

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy csatlakozhattunk a csoporthoz.

Évának és Adriennek köszönünk szépen mindent, nagyon barátságos hölgyeket ismertünk meg személyükben és ha újra visszamegyünk Krakkóba (tervezzük), reméljük, hogy ismét találkozhatunk. 

Külön köszönetet szeretnénk mondani Barbarának, aki nemcsak tökéletes, nagyon helyes akcentusával, de humorérzékével és kedvességével is emlékezetessé tette a kirándulásunkat. Köszönjük még egyszer! 

Illés család :)

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2016. március 12-15.

Tisztelt Címzett,
köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy csatlakozhattunk a wieliczkai bányalátogatás és az Auschwitz-Birkenau Múzeum megtekintésében Önökhöz.

Üdvözlettel:

K. Zsuzsa

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2015. augusztus 20-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Véleményemet szeretném leírni a 2015.08.20-tól 08.23-ig tartott Lengyelországi útjukkal kapcsolatban.
Én nagy élményekkel és rengeteg információval tértem haza az Önök által szervezett útról.
Csak dicsérni tudom a csoportkísérő és a helyi idegenvezetőket, az ő profizmusukat.
Családtagjaimmal együtt nagyon meg voltunk elégedve a szállással és étkezéssel is, nagyon ízlettek nekünk a helyi speciális ételek.
Krakkó gyönyörű város, érdemes oda elutazni, a többi program érdekes és jól megszervezett volt, tehát csakis ajánlani tudnám másoknak is ezt az utat.
L. Henriette

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2015. augusztus 20-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Engedjétek meg, hogy először is megköszönjem azt a csodálatos 4 napot, melyet Hesz Éva kalauzolásával tölthettünk el Krakkóban.
Éva, Neked külön köszönöm, hogy személyiségeddel, történeteiddel, és a város, a lengyel nép iránt érzett szereteteddel elbűvöltél mindnyájunkat. Engedted, hogy a Te "szemeddel" láthassuk ezt a várost, kiskamasz fiaimat is ámulatba ejtve.
Nagyon köszönöm!
Köszönöm, ahogy a rendkívüli élményt is még egyszer, és ezerszer!
Üdvözlettel:
L. Edina

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2015. május 22-25.

Jól sikerült a kirándulás, jó volt minden. Pont amikor a kirándulások voltak, nem esett, csak az utolsó nap Zakopanéban. De ott se sokat. Nem volt meleg, de azért jó volt.
Nagyon jól meg volt minden szervezve, nagyon profik voltak. Nagyon tetszett Lengyelország mind a kettőnknek.
A szállás nagyon jó volt, a kaja is finom volt. Pityunak egy kicsit kevés volt néha a kaja, de neki is ízlett. A kinti idegenvezető tök jól elmondott mindent, de a kísérő idegenvezető is ügyi volt. Két busszal voltunk, nálunk Adrienn volt, nem az Éva de ő is profi volt.
Szóval összességében minden szupi volt. Lengyelország gyönyörű és sokkal fejlettebb mint Magyarország.

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2015. április 3-6.

Kedves Vivaldi Travel!
A húsvéti hosszú hétvégén voltam önökkel a Krakkói útjukon.
Eddig nem tudtam rá időt szakítani, de most szeretném megköszönni önöknek és Hesz Éva idegenvezetőnknek a csodálatos munkát.
Éva rendkívül felkészült, tapasztalt és kedves idegen vezető. Egyik korábbi egynapos útjukon már volt szerencsém hozzá és csak titkon reméltem, hogy ezen az úton is ő lesz az idegen vezetőnk. Szeretnék még köszönetet mondani a lengyel idegenvezetőnknek Barbarának is. Szeretném még megköszönni a sofőrünknek Fecónak is, hogy mindenféle probléma nélkül végig vitt minket ezen a 4 napon, hogy a kényelmünk érdekében még egy-egy apró szabályt is megszegett. Fiatal kora ellenére nagyon jó, tapasztalt sofőr! Remélem még lesz szerencsém hozzá.
A programok jók voltak. A szállás is gyönyörű, tiszta volt, jó helyen.
Üdvözlettel: M. Adrienn

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2015. május 22-25.

Sziasztok!
Csak azért írok, mert utasaink a hétvégén vettek részt a Krakkó városlátogatás programotokon.
Annyira meg voltak elégedve az utazással, a programokkal és a szállással is, hogy gondoltam mindenképp megírom nektek, hogy ódákat zengtek a hétvégéről...
Szép napot Nektek!
Üdv, Rami

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2014. október 23-26.

Ezúton szeretném megköszönni az Önökkel eltöltött csodálatos négy napot Lengyelországban! A profi szervezést, a remek szállást... a hangulatokat.
Kiemelve Éva profizmusát, tudásanyagát és rendkívüli problémamegoldó-készségét külön, óriási köszönet neki!
H.G.

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2014. július 17-20.

T Vilvaldi Travel utazási iroda !
2014.07.17-től 07.20-ig részt vettem az Önök által szervezett krakkói autóbuszos utazáson .
Csodálatos volt ez az utazásom , és ezt Önöknek köszönhetem , de legfőképpen a velünk utazó idegenvezetőnek, Hesz Évának .Nagyon nagyon boldoggá és teljessé tette ezt az utazást , lenyűgöző a szakmai ismerete , örömmel hallgattam az előadásait végig az utazás alatt . Tetszett a lelkesedése , kedvessége ,a segítőkészsége. Minden idejét és figyelmét ránk szánta és minden óhajunkat leste, ha kell ,ha szükség van rá kéznél legyen , segíthessen , hogy a legjobban,legkényelmesebben érezzük magunkat ez alatt a 4 nap alatt .. hát ez nagyon jól sikerült , örök emlékeket és élményeket kaptam ..
Szeretnék még sok sok köszönetet mondani a szervezést végző kollégának is , remek munkát végeztek , minden úgy volt ahogy az a nagykönyvben meg van írva .. azért nem kis munka 67 turista kényelmes ,gyors elhelyezése a szállodai szobákban, a buszon , és végig vezetni a szervezett programokon , hát kiválóan megoldották ezt a feladatot is ,gratulálok.
A lengyel idegenvezetőktől is nagyon sok történelmi ismeretet kaptunk ,szépen tisztán és nagyon jól érthetően beszélték a magyar nyelvet ,örömmel hallgattuk a beszámolójukat ..
Az biztos,hogy a legközelebbi utazásomat a Vivaldi Travel iroda ajánlásai közül választom..
Nagyon köszönöm mindenki munkáját és kívánok sok sok sikert a további feladatokhoz.
A tesztjátékukon sikerült megnyernem a fődíjat , az 1 napos pozsonyi kirándulást .
Sajnos itthon kiderült, hogy a munkám miatt nem tudok részt venni az úton a nyári szabadságolások miatt.
Köszönettel: L. Antalné

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2014. június 6-9.

Tisztelt Vivaldi Travel Kft!
Tegnap jöttem meg négynapos krakkói utazásomról,amelyet Önök szerveztek.
Nagyon szép volt, és mindenben a lehetö legjobbat kaptuk.
Gazdag, szép programok, kifogástalan buszvezetés, pontosság.
Nagyon örült mindenki Hesz Éva kisérö felkészült, nagyon szinesen, érdekesen elöadott tájékoztatójának, röpült az idö a buszon, mert mindenröl kaptunk információt, látnivalóról, történelemröl, ételekröl.
A szállás is gyönyörü, tiszta, elegáns volt, jó helyen, busszal be lehetett jutni a városba, böséges és finom volt a reggeli, örülök, hogy Önöket választottam,
üdvözlettel Nagy Endréné

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2014. május 1-4.

Kedves Éva és Szervezők!
Nagyon köszönjük a szép és tartalmas hétvégét, Minden jó volt!A szálloda csodás volt a reggelijével együtt. Ilyen szép 3 csillagost még nem láttunk/Soray/
Barbara nagyon kedves, intelligens teremtés. mondja meg neki!Jó volt hallgatni.
Az egész út bölcsen s nagy tapasztalattal volt megszervezve.
Szívesen utazunk máskor is Önökkel.
Köszönjük a rugalmasságot, hogy vacsora helyett  Schindlerre válthattunk!Gratulálok, hogy ennyi embert ilyen jól mozgattak. Kicsit megijedtem Auschwitzban, hogy ebben a tömegben hogy jutunk be, de az is nagyon jól szervezett volt.
Egyetlen kifogássom volt, az, hogy miért nem lehetett az M3-son leszállni  Szerencs utcánál?Ha délről jövünk be Pestre, mindig kiszállhatnak a budaörsiek és aki ott lakik, az sosem probléma a buszoknak. Innen északról miért nem lehet egy Volán megállóban kiszállni. Gondolom, ez csak jószándék kérdése.Minden busz meg szokott állni.
Mégegyszer mindent köszönünk, és ha lehet ezen az egy ponton változtassanak.
Tisztelettel: Kálmán Andrea

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2013. október 20-23.

Kedves Vivaldi Travel!
2013.10.20-10.23-ig Lengyelországban voltunk a társaságukkal.
Szeretnék köszönetet mondani az úton eltöltött időért. Külön köszönetet szeretnék mondani Hesz  Éva idegen vezetőnek, aki felkészültségével, pontosságával, precizitásával, tartalmas előadásaival, információival,  hozzájárult az utazásunkhoz.
A szállás kifogástalan volt. / Nálunk ezt a szállást **** adják el./
A buszvezetőnk Kornél nyugodt, higgadt vezetése biztonságérzetet adott az út során.
Köszönöm! Andreovszki Ilona

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2013. augusztus 17-20.

Tegnap érkeztünk haza a krakkói túrájukról. Szeretnék köszönetet mondani a kiváló szervezésért és Hesz Éva kiváló idegenvezetéséért. Külön köszönjük Gabikának a kiváló autóbuszvezetőnek a remek vezetéséért. Maradunk az Önök irodájánál, mert a régi irodában, amellyel eddig utaztunk, csalódtunk. Remélem jövőre is szerencsénk Önökkel utazni.

Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. október 20-23.
Kedves Éva!
 
Még mindig hatása alatt vagyunk a Krakkóban, Zakopaneban eltöltött szép napoknak; ezúton is köszönet a színes programokért, hangulatos vacsorákért, a kifogástalan körülményekért, ahol kipihenhettük a nap fáradalmait.
Külön köszönet a tartalmas, színvonalas "történelemórák"-ért és praktikus információkért, valamint azért a kedvességért, amellyel mindezt nyújtotta.
Kérem, ha lehet küldje át a sóbánya mellett készített három dimenziós képet.
További sikeres munkájához kívánok sok szerencsét, jó egészséget és sok-sok turistát.
Köszönettel:
Mészáros Éva
Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. október 20-23.

Kedves Vivaldi!
 Köszönetet szeretnék mondani a felejthetetlen lengyelországi úti élményért. Minden a beígérteknek megfelelően alakult. A csoportkísérők- Adrienn és Éva- bájos személyiségükkel és odafigyelésükkel nagyszerűen koordinálták a csoportot.Nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük: Vig - Lengyel

Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. október 20-23.

Tisztelt Dolgozók!
Szeretném megköszönni Önöknek,de különösen Évinek a csodálatos hosszú hétvégét Krakkóban.
Keresve sem tudnék hibát találni!! Minden nagyon jól volt megszervezve.Jó volt utazás közben hallgatni az információkat.Mindig tudtuk,hogy hova megyünk,meddig leszünk,mit csinálunk,mikor találkozunk.Volt idő fényképezni!Jó volt,hogy nem egyedül kellett boldogulni,ha bementünk valahova,mert mindig volt idegenvezető velünk.
Jól voltak a programok megszervezve,így volt szabadidő is.Főleg Auschwitz után!Nagyon jól esett!Az éttermek és ételek is jól voltak válogatva.Mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt.A szálloda is nagyon tetszett.Tágas és tiszta.Mindenki udvarias és kedves volt.
Nagyon tartalmas hétvége volt.
Évi nagyon figyelmes és kedves volt.Mindig mindenben segített.Nagyon szép emlék marad ez az utazás,hála Évinek!!! :) :) :)
Köszönöm a sok munkát,fáradozást,időt és figyelmet ,ami ezt a hétvégét  számunkra felejthetetlenné tette.
További jó munkát kívánunk: Kovács Piroska, Nagy Csabáné, Nagy Csaba

Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. augusztus 17-20.

Kedves Adrienn !
Engedje meg hogy magam és csoporttársaim nevében megköszönjem ezt a szép utat amin részt vehettünk
Nagyon jól éreztük maguntat, remek volt a program , az idegen vezetés, az utunk. ja és nem beszélve a szállásról, és az étkezésről
Csak gratulálni tudunk Önöknek jól összeállított út volt  elegendő szabadidővel,
Ami kicsi rohanás volt a az Auswicth tábor   de rengeteg ember volt    ott jobb lett volna kicsit  több időt  tölteni és hallgatni a vezetést  persze nem tudom minek a terhére ment volna
Egyszóval gratulálunk és minden kedves kollegának jó egészséget kívánunk
Reméljük találkozunk még egyéb más utakon
Köszönettel és Üdvözlettel
Fejes Éva és csapattársai

Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. augusztus 17-20.

Köszönjük a Krakkói  utat, Évának és Attilának és a Viváldi összes dolgozójának ! Remekül csinálják!
Üdv : Fata István és neje

Krakkó-Wieliczka-Zakopane 2012. március 15-18.

Kedves Nagy Adrienn !
Ezúton szeretnénk megköszönni ezt a nagyszerű kirándulást. Igazán érdekes tudnivalókkal és szép látnivalókkal gazdagodtunk, gazdag élményekben volt részünk, amit köszönhetünk neked.
Szóval még egyszer nagyon köszönünk mindent, ajánlom az ismerőseimnek is. Nagyszerű idegenvezető vagy. Van összehasonlítási alapom, csak dícsérni tudlak.A Gábornak is köszönjük, mert az utazásnak Ő is része volt, nélküle nehéz lett volna eljutni.Igazából  a csapat is jó volt,betartottuk az időket.
Jó egészséget és jó munkát kívánunk a következendőkhöz.
Baksáék

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2011. augusztus 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel  Munkatársai
Másodszor utaztunk Önökkel, két éve a Bajor kastélyoknál, akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Most aug. 18-21-én Krakkó-Zakopane úton voltunk, családdal öten. Minden elismerésünk a szervezésért, a kitűnő szállásért s a váltakozó étkezési helyekért.
A csoport kísérője nagy Adrienn szakszerűsége s kulturált kedvessége fokozta az út kellemességét. Túlzás nélkül mondhatom csodálni való volt ahogy a 61 fős csoportot irányította. Minden információt időben megadott, mindig pontos volt, a derűs mosóját külön díjazni kellene. KÖSZÖNET.
Meg kell említeni a gépkocsivezető Nagy Gabriella személyét. Azt a Nagyméretű 72 személyes autóbuszt elismerésre méltó profi-módon vezette s mellette még barátságos is volt. Teljes biztonságban éreztük magunkat az egész utazás ideje alatt. Ismételten KÖSZÖNET mindkét Hölgynek.

Bennünket sajnos negatív hatás is ért, mondhatnám egyéni probléma de lehet, hogy máskor mást is érinthet. A családunk egyik tagja egészségi okból nagyon nehezen tud tartósan lépcsőn járni. A Wieliczkai Sóbányában lefelé menet nem volt lehetőség a lift használatára. A nagyon sok lépcső annyira  megviselte a lábait, hogy ebből következően a további programokat csak részben tudta végig járni.
Lehet, hogy előzetesen pontatlanul informálódtunk. Egy néhány évtizeddel ezelőtti útikönyv szerint:-... Az idősebbek, nők és gyerekek liften, a jó erőben levő fiatalabbak pedig gyalogszerrel ereszkednek le a 63 m mélységbe,...-.
Még most sem értem, hogy egy olyan látványos helyen hogyan történhet visszafelé fejlödés.
Ettől eltekintve az a négy napos utazás nagyszerű volt.
Szívélyes üdvözlettel Lendvai Gyula

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 29-november 1.

"Kedves Vivaldi Travel Munkatársai!
Nagyon jól éreztük magunkat Krakkóban Évivel,szeretnénk most a november 27-i adventi bécsi kiránduláson részt venni:
Belák Júlia és Kovács Adrienn. Én, Júlia már sokadszor utaztam a Vivaldi Travel-el, mindig nagyon jól érzetem magam és sok érdekes információval lettem gazdagabb (Bajorország, Lengyelország, Ausztria....)
Köszönettel: Belák Júlia"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 29-november 1.

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 21-24.

"Kedves Éva!
barátnőm, Zsuzsa nevében is szeretnék köszönetet mondani a Krakkói út megszervezéséért, csodálatos volt, sok információval gyarapodtunk. kívánom, hogy a közeljövőben is sok hasonló utat szervezzenek!! szeretnénk feliratkozni a hírlevelükre is.
köszönettel, Koszorú Barbara"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. október 21-24.

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

"Mint a tárgyban is jelzem a Krakkói városnézéssel kapcsolatban jelentkezem.
Csodálatos volt, szinte nincs nap, hogy ne gondoljak rá. Köszönet a szervezőknek.
A krakkói idegenvezetőnk Barbara ….. volt, aki azon kívül, hogy nagyon szépen beszél magyarul, fantasztikus lelkesedéssel vezetett minket körbe, nagy tudással beszélt a lengyel, és a krakkói történelemről, egyszerűen lebilincselően ismertetett meg bennünket a várossal.
Ha teljes nevét és címét/emailcím meg tudnák adni, neki is megírnám mindezt.
Köszönet még egyszer
Varsányi Zoltán és Zoltánné"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

"Tisztelt Utazási Iroda!
Most nyílt csak alkalmam, hogy köszönetet mondjak az Irodának a krakkói úttal kapcsolatban. Személyesen is megköszöntük Évának azt a sok fáradozást, figyelmességet, és nem utolsósorban azt az élményt, amit az út során nyújtottak. Felejthetetlen, nagyon gazdag program volt. Ellhatároztuk, hogy a jövőben is igénybe szeretnénk venni az Iroda utazási ajánlatait. Ki is néztünk egy-két ajánlatot, reméljük a jövő évben is leszek ezek az utak (pl. a bajor kastélyok, Erdély, Toszkána).
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy az Önök irodája törzsutas kártyával rendelkezik-e, és igényt tarthatnánk-e rá, valamint szeretném kérni, hogy az aktuális ajánlatokról, akciókról e-mailben kaphatnánk-e tájékoztatást. A jövő évi katalógust is szeretnénk megkapni.
Mégegyszer szeretnénk megköszönni az utat, és az Irodának további sikereket kívánva,
Üdvözlettel: Fábri Etelka, Mészáros Béla"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. szeptember 23-26.

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. július 22-25.

"Tisztelt Utazási Iroda, kedves Éva!
2010.07.22.-07.25. között az Iroda szervezésében részt vettünk a Párommal egy Krakkó-Wieliczka-Oswiecim-Zakopane körutazáson. Ezzel kapcsolatban szeretném megosztani a gondolataimat…
Az első (és egyben a legfontosabb), hogy fantasztikusan éreztük magunkat!
A négy nap alatt rengeteg kiváló programot szerveztetek a csoport számára. Jól fel volt építve az egésznek a menete, minden fontosabb helyszínt bejártunk. A „kötelező” programok alatt néha úgy éreztük, mintha egy erőltetett menetben vennénk részt, sokat kellett menni. De ez mégis kikapcsolódás volt mindenki számára. A szabadidőnkben gondoltunk arra, hogy nem a busszal megyünk vissza a szállásra, még maradunk, de a kellemes fáradság úrrá lett rajtunk.
Meseszép helyeken jártunk. Az ember nem is gondolná, hogy egy város (Krakkó) lehet ennyire magával ragadó. Kedvesek, mosolygósak az emberek, azt sem tudják, hogyan ugrálják körbe a turistákat.
Az utazás remekül meg volt szervezve, minden elismerésem az Irodáé. Kiváló, felkészült munkatársak (Éva és Gábor) gondoskodtak a kellemes kikapcsolódásunkról.
Még sokat lehetne regélni az élményekről, de munkaidőben néha dolgozni is kell.
Készítettünk több, mint 1.000 fényképet, melyekből egy kis csokorral feltöltöttem az IndaFotóra is: http://indafoto.hu/riczup „Lengyelország 2010” album.
Ezúton is szeretném megköszönni magam és a Párom nevében is, hogy jól érezhettük magunkat! Külön köszönet illeti Évát és Gábort.
Üdvözlettel / Riczu Péter"
Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2010. július 22-25.