Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Velencei karnevál (4 nap, 1 éjszaka)

Indulás
Nap / éj
Ellátás
Katalógus ár
Előfoglalásban
Foglalás
2018.02.02
4/1
Reggeli
31 900 Ft
29 348 Ft
2018.02.09
4/1
Reggeli
31 900 Ft
29 348 Ft
Ajánlatkérés
Programleírás
Információk

Részletes programajánlat

Árakról, programköltségekről, biztosításról

1. nap:

Indulás Budapestről 20.00 órakor a Hősök teréről. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át, éjszaka az autóbuszon.

2. nap:

Érkezés egy hosszabb technikai szünetet követően (kb. 1,5 óra - kávézási, reggelizési, felfrissülési lehetőség) a reggeli órákban Punta Sabbioniba. Behajózás Velencébe (külön fizetendő).
A behajózáshoz kétféle lehetőség közül választhatnak utasaink:
1. Transzfer behajózás a Szent Márk térre, melynek során a hajóból láthatunk néhány neveztességet: Arsenale – Lido – San Servolo sziget – Rakpart és rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról (ára: 15 Euro/fő, időtartama 45 perc)
2. Murano-Burano kirándulással egybekötött behajózás a Szent Márk térre, kiszállási lehetőség mindkét szigeten, Murano szigetén az Üveggyár megtekintése, Buranon séta a színes házacskák között és a hagyományos csipkeverés megtekintése. Természetesen itt is rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról. (ára: 30 Euro/fő, időtartama 3,5 óra)

Mindkét hajókirándulás után közös városnéző séta Velencében: Schiavoni rakpart - San Zaccaria templom - Börtön - Sóhajok hídja - Nemzeti könyvtár - Campanile - Prokurátori paloták - Szt. Márk Bazilika - Dózse palota. Séta Velence sétálóutcáján a Mercerién – Rialto – Piac. A nap további részében szabadprogram.

Délután fakultatív programlehetőségek az alábbiak szerint:
1. gondolázás Velence csatornáin, sikátorain a legtipikusabb közlekedési eszközzel. A program ára: 18 Euro/fő, 1 gondolában mindenképpen 6 főnek kell ülnie. Időtartam: 45 perc
2. vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. A vacsora előételből, főételből és kávéból vagy desszertből áll. A vacsora ára: 16 Euro/fő
A két fakultatív program időben nem zárja ki egymást, tehát aki szeretne, mindkét programon részt tud venni.

Este a szálláshelyek elfoglalása Velence környékén.

3. nap:

A mai napon folytatjuk ismerkedésünket a lagúnák városával. Először behajózás Velencébe (külön fizetendő, hajójegy ára 15 Euro/fő), majd a városnéző séta folytatása: majd a városnéző séta folytatása: Santa Maria Formosa templom – San Giovanni e Paolo templom. Délután szabadprogram.

Ajánlatunk a nap további részére: Napoleon park - gyermekek karneválja, Szt. Márk tér - koncertsorozatok, pantomim előadások, jelmez szépségverseny. Campo San Paolo, San Silvestro – burattin előadások, koncertek, latin est.

Este fakultatív vacsorázási lehetőség egy tipikus olasz étteremben. A vacsora előételből, főételből és kávéból vagy desszertből áll. A vacsora ára: 16 Eur/fő.

Este hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.

4. nap: Hazaérkezés a délelőtti órákban

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árakról, programköltségekről, biztosításról

Rólunk írták

Velencei karnevál 4 nap, 1 éj 2015. február 13-16.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Mivel az Outlook-kal gondjaim vannak, chat-ablakot nem találtam a honlapjukon, ezért ilyen formában írnék visszajelzést az útról, ha már idegenvezetőnk biztatott rá. :)
Csodálatos 2 napot tölthettünk Velencében az Önök jóvoltából, (Febr. 13-16.), amiért nagyon hálásak vagyunk. :) Kissé fárasztó volt ugyan a sok séta és élmény miatt, de ez kellemes fáradtság volt, és cseppet sem bántuk. Profi szervezés volt, melyből kiemelném az előre megszervezett állomásokat, programokat, vendéglátóhelyet és szállodát. Minden gördülékenyen és simán zajlott. A szállás kitűnő volt, az étterem... ízlés dolga. ;) Nagyon sokat lendített ezen a gördülékenységen, hogy idegenvezetőnk mindent előre és pontosan elmondott, többször is akár, úgyhogy minden szükséges információ a rendelkezésünkre állt, amit mi igyekeztünk a menetrend pontos betartásával meghálálni.
Külön pozitívum volt számunkra idegenvezetőnk, Horváth Zoltán "vezetési stílusa". Kedves, közvetlen, baráti, humoros személyisége sokat adott hozzá az élményekhez, amit nyilvánvaló "Velence (illetve Itália)-szeretetével", mély tudásanyagával fűszerezett. Mindig fel lehetett hívni, és mindig segítőkész válaszokat és hozzáállást kaptunk tőle. Öröm olyan embereket látni, akik azért csinálják, amit csinálnak, mert szeretik is azt. :)
A javítandó dolgok közé annyit írnék be esetleg, hogy a buszoknál figyelni kéne arra, hogy minden utasnak elegendő helye legyen. Nem érdemes plusz 2-3 ülést bezsúfolni, mert az elégedetlen utas többet visz el, mint amennyit az esetleges plusz 1-3 fő hozhat. Ugyanis, ha minden hely foglalt lett volna, szinte lehetetlen lett volna akár ülni, nemhogy aludni, (egy 10 órás úton!) pihenni azon a helyen, ahol ülést foglaltak nekünk. (5-10 centi volt mindössze a lábaimnak, miközben 190 cm magas vagyok) Így, hogy volt két szabad hely, valahogy megoldottam, de nem tudtam a párom mellett ülni.
Javasolnám még, ha lehetséges, hogy egy picit részletesebb térképet adjanak, bár a jelenlegi arra jó volt, hogy elvesszünk Velencében. :) És ha van esetleg olyan hely, amit tudnak javasolni, esetleg előre "leboltolni" a 10 órás szabadprogram alatt, ahová pl. szombaton be tudtunk volna ülni 2-3 óránként melegedni, az is sokat javított volna a közérzetünkön.
Mindezek mellett az út csodálatos volt, és nagyon köszönjük!
Üdvözlettel:
D. Pál és N. Ildikó

Velencei karnevál 4 nap, 1 éj 2015. február 13-16.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap reggel, azaz február 16.-án érkeztünk haza az Önök által szervezett Velencei Karneválról..és még mindig a hatása alatt vagyunk! :) Nagyon jól éreztük magunkat, amihez az idegenvezetőnk, Horváth Zoltán profi munkája nagyban hozzájárult!
Úgy mesélt, hogy az nem volt unalmas, sokat nevettünk vele és imádtuk, ahogy az esernyőt tartotta! ;) A sofőrjeink csak úgy repítettek minket és kedvesek, udvariasak voltak.
Tervezünk egy krakkói utazást is, csakis Önökkel!
Köszönünk mindent, Velencét eddig is szerettük, de Vivaldi Travelnek köszönhetően most csak jobban elmélyült ez a szerelem..
További jó munkát kívánva, üdvözlettel: Adrienn és Tamás Tatabányáról

Velencei karnevál 4 nap, 1 éj 2015. február 6-9.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon szépen köszönjük a remek utat!
Febr. 6-9.-i szervezett Velencei karnevál 4 napos szolgáltatását vettük igénybe...
Csak dicsérni tudjuk a hétvégét.....kényelmes, super busz, remek sofőrökkel és igen!!! Mison Andi őrületesen jó fej, minden szépet megmutatott Nekünk Velencében, sok érdekességet mesélt! Profi, segítőkész, intelligens ő az idegenvezetők GYÖNGYE számunkra!!!Ezek után csak Vele fogunk utazni..mindenhová :)
Köszönjük szépen a felejthetetlen hétvégét!
Üdv, puszi: T. Gina, S. Melinda

Velencei karnevál 4 nap, 1 éj 2013. február 8-11.

Kedves Eszter,
A hétvégét Velencében töltöttük Veled.
A szárnyaid alatt nagyon jól éreztük magunkat , köszönjük a szép , emlékezetes karnevált.
Külön köszönetet érdemelnek a profi buszvezetők is.
Köszönünk mindent.
Amanda és Attila