Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Advent

Advent Prágában 2019. december 13-15.

Tisztelt iroda !
Advent Prágában utazáson vettünk részt 2019. dec13-15.ig.
Köszönetet szeretnék mondani irodájuknak a precíz szervezésért,de igazából akit dicsérni kell az pedig Pénzes Tímea idegenvezető ! Ragyogóan felkészült nagy tudással bíró ezt remekül átadó, kedves,jó kedélyű értékes ember !!! Köszönjük neki,hogy ilyen szépre sikeredett ez a hétvége.
Ui:A buszsofőr kollégát is dicséret illeti nagyon kedves,pontos illedelmes embert ismertünk meg benne (és még jól is vezet) Üdvözlettel: K. Ákos

Bővebben

Advent Zágrábban 2019. december 8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019. december 08-án az Önök közreműködésével Zágrábban jártunk. A közelgő csodás ünnepre hagolódtunk rá egy kicsit.
Csiszér Zsuzsanna idegenvezető megjelenése és személyisége üdítően hatott a decemberi ködös reggelben, példátlan tudása pedig lenyűgözött minket. Minden kétséget kizáróan bizonyította a belevalóságát és a széleskörű műveltségét. A ragyogóan vezető sofőr – Kiss Gábor – mellett pedig megvolt az elengedhetetlen teljes biztonság érzése. Ismét remekelt!
Minden ok megvolt arra, hogy feltöltődve érjünk haza!
A szervezés és az egész kirándulás újfent „Vivaldi szintűek” voltak.
Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk menni jövő adventkor. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel!
Üdvözlettel, Ü. család

Bővebben

Advent Prágában 2019. december 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel Kft!
A december 6-8 hétvégén az Önök szervezésében Prágában jártunk, az   "Advent Prágában"   elnevezésű úton.
Fontosnak tartom, hogy itt köszönjem meg Bányai Tamás rendkívüli munkáját, ahogy folyamatosan velünk volt, mesélt, és olyan tudásról, és kellemes humorról tett bizonyságot, amit már régen tapasztaltam. Nagyon köszönöm!
Az út egésze tökéletesen volt megszervezve,és kivitelezve.
Üdvözlettel: K. Tímea

Bővebben

Advent Mariazellben és a Melki Apátság 2019. december 8.

Kedves Vivaldi Travel!
Újra bebizonyosodott, hogy érdemes ilyenkor advent idején legalább egy napra kiszakadni a hétköznapokból és megtapasztalni egy kis csodát, örömöt, ami feltölt és hozzájárul az ünnepi hangulat előkészületeihez. Tegnap Melkben és Mariazellben jártunk, csodás és lélekemelő utazáson. Mint minden Vivaldis úton, a szervezés itt is remek volt, a program a látnivalókhoz és az utasok igényeihez volt igazítva. Gyönyörű helyeken jártunk, a busz nagyon tiszta és kényelmes volt, a gépkocsivezetők (Csaba és Gábor) kedvesek, udvariasak, intelligensek, és nem utolsósorban odafigyeléssel, pontosan, maximális  biztonságban szállítottak minket a helyszínekre. Jó hangulatban, szinte észrevétlenül telt el az utazási idő. 
Köszönjük ezt a szép utat!
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel, T.T.

Bővebben

Advent Salzburgban és a salzkammerguti tóvidéken 2019. november 29 - december 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném egy kicsit Csáky Ágit méltatni, mert ez év áprilisában már részt vettünk az Önök szervezésében egy szlovéniai 3 napos túrán, Molnár Attilával. Nem kell mondanom, hogy Attilát elég nehéz überelni, hiszen ő egy jelenség minden tekintetben, így bevallom elég sokat gondolkodtam, hogy mire is készüljek Attila után, de Ági személyében egy nagyon jól felkészült, igen kedves hölgyet ismertünk meg,
Nagyon meleg szívvel ajánljuk őt minden kedves utasnak.
Külön kiemelném azt is, hogy Ágin látszik, Ausztria szeretete és nagy kedvet kaptunk más nyári, hosszabb és aktív túrákra is a környéken.
Köszönet még Érsek Attilának is , vele már másodszorra utaztunk, kiváló buszsofőr, megnyugodtunk amikor megtudtuk, hogy erre az útra is ő visz minket (és még nem vagyunk 60 évesek - de megnyugodtunk )
Így két utazás után bátran kijelentem, hogy elégedettek vagyunk az Önök által nyújtott szolgáltatásokkal, biztosan fogunk még Önökkel utazni, különös értéket képviselnek ebben a világban amiben már szinte mindenki magának szervez minden programot bizonyítva azt, hogy igenis van helye a szervezett utaknak a modernkori felgyorsult világunkban.
Köszönettel, Réka

Bővebben

Advent Zakopanéban 2018. december 15-16.

Jó pár utazási irodával utaztam már, de az Önök által nyújtott szolgáltatások messze menőkig meghaladták pozitív értelemben az elvárásaimat. Sosem kaptam még meg előre a busz rendszámát, elsőre ez furcsa is volt. Azonban a reggeli káoszban - ahogyan ott mindenki kereste a maga buszát, és egyáltalán az utazási irodáját- nagyon sokat segített, hogy célirányosan keressem a saját befizetett utazásomhoz tartozó buszt, nem volt idő arra, hogy kétségbe essek, hiszen volt egy biztos információ a kezemben. 
A busz nagyon kényelmes volt, volt helye a lábamnak és nem kellett külön szólni azért, hogy fűtsenek. Útközben pont elégszer álltunk meg ahhoz, hogy a kényelmes komfort érzet kitartson az utazás végéig. Az idegenvezető felkészültségével maximálisan meg voltam elégedve. Nem adatokat zúdított a nyakunkba, hanem érdekesen mesélt az utazás során érintett tájakról és úgy az odakapcsolódó történelmi viszonyokról. 
Szállás kapcsán egy diákszállóra gondoltam, hogy az utazásra befizetett összeg ellenében maximum ennyi, ami kitelik. Nem gondoltam, hogy valóban egy 4 csillagos szállodában leszünk elszállásolva. Az is csodaszép volt.
A hazafelé úton a teszt, valamint a sorsolás nagyon jó zárás volt. Sosem találkoztam olyan utazási irodával, aki egy következő utazási lehetőségét ajánlja fel nyereményként.
Remélem, még utazom Önökkel, tartsák meg jól bevált szokásaikat és az effajta igényességüket szolgáltatásaik minden terén :)

Bővebben

Advent Prágában 2018. december 20-22.

Az utazásról:minden reményünket felülmúlta!
A busz,a programok,a szállás,az étkezés,kifogástalan volt!
Amit külön kiemelnénk,hogy az idegenvezető,kis túlzással-világklasszis!
A nyelvtudásán túl,a személyisége,előadó képessége,humora,a jártassága a történelemben,képzőművészetben,zenében,sportban,a naprakész politikában-egyszóval mindenben- különleges és egyedülálló nemcsak az idegenvezetők között,ezért külön köszönet illeti!
Köszönettel: G. A. és T.Ty.É

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Fantasztikus volt a zágrábi adventi út!
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk.
Jól szervezett a program, az idegenvezető, Csiszér Zsuzsi nagyon jól felkészült, sok érdekes információt osztott meg az utasokkal. Pontos volt, tartottuk a tervezett indulási időket ugyanakkor elegendő szabadidő is volt.
Kényelmes autóbusz, megbízható, profi gépkocsivezetők.
Köszönjük! H. Nikolett
 

Bővebben

Advent Prágában 2018. december 7-9.

Kedves Vivaldisok!
Szokás szerint ismét egy profin megszervezett út részese lehettem.
Remekül összeállított programok és szabadidő váltották egymást.
Bányai Tamás idegenvezető szakmai tudása, humora felejthetetlenné tette ezt az utat.
Köszönöm a remek szervezést.
Boldog Karácsonyt kívánok, jövőre ismét találkozunk!
Üdvözlettel: F. Tímea

Bővebben

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros Program nélkül 2018. december 08.

Kedves Kriszti!
Köszönöm szépen a segítségeteket. Szuperül éreztük magunkat, sokkal többet kaptunk mint vártuk.
Ági, az idegenvezető az információival, tudásával, stílusával lenyűgözött minket, ámultunk rajta.
Józsi, a sofőr pedig... bár munkája szinte észrevehetetlen, hiszen mindig csak azt veszik észre az emberek, ha valamit nem jól csinál, ha jól vezet egy sofőr, azon nem akadunk fent. Ő pedig vérprofi volt!
Köszönöm ezúton is mindenkinek a közreműködését!
Szép napot kívánok a csapatnak! Eszter

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 2.

Tisztelt Cím !
Nagyon tetszett a Zágrábi utazás, nagyon jó volt a szervezés és az idegenvezető fantasztikusan mesélt, tájékoztatott a látnivalókról. Nagyon köszönöm, nagyon jól éreztem magam .
Tisztelettel H. J-né

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 2.

Szia Évi! Már hazafelé zötyögünk, bár még Horvátországban vagyunk, de sok-sok élménnyel teljesen. Kuthy Kati tényleg nagytudású, nagyon-nagyon profi, úgy mint a sofőrök és a Róna Busz Travel eme gyöngyszeme. Fantasztikusan kényelmes ez a busz is, olyan mintha az American Airlines-szal vagy a LOT kényelmes járatának egyikén utaznánk

Bővebben

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros Program nélkül 2018. november 24.

Tisztelt Iroda!
November 24-én 1 napos bécsi úton vettünk részt.
Idegenvezetőnk Kuti Katalin volt. Sűrűn utazom, magam is rendelkezem idegenvezetői vizsgával. Katalin rendkívüli felkészültséggel, mély történelmi tudással, átfogó, szemléletformáló elemzéseivel végezte munkáját, amit érezhetően nemcsak kötelességként, hanem szeretettel végez. Határozott és rokonszenves személyisége élménnyé tette rövidke utunkat. Üdv.: M. V-né.

Bővebben

Advent Prágában 2017 december 1-3.

Kedves Vivaldi Travel,

Múlt hét végén utaztunk Önökkel Prágába. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, nagy élményekkel gazdagodtunk, az idegenvezetés tökéletes volt, kimerítő, mindent megtudtunk a városról. Tamás kollégájuknak ahogy az interneten is olvasni lehet, tényleg kifogástalan a tudása, kedves, segítőkész, nagy tudású fiatal ember. Köszönjük ezt a szép 3 napot.

Üdvözlettel:
T. Zsófia

Bővebben

Advent Salzburgban és a salzkammerguti tóvidéken 2017. december 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel munkatársak!

Ismét nagyon meg voltunk elégedve az utazás szervezésével és lebonyolításával (Advent Salzburgban dec. 8-10.)!
Köszönet Csáky Ágnes idegenvezetőnek, akiről sok jót el tudnék mondani, de ha két szóban kellene jellemeznem, akkor azt mondanám, hogy: nyugodt profi.
Kiemelném a helyi idegenvezető hölgyet, aki tudásával és varázslatos személyiségével a világ legcsúnyább városát is el tudná adni bármelyik csoportnak, pláne Salzburgot! :)
Autóbuszvezetőnk, Attila dinamikusan és biztonságosan vezetett, mindig időben értünk oda mindenhová.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikeres új esztendőt kívánok!

Üdvözlettel,
G. Pál

Bővebben

Advent Zakopaneban 2017. december 9-10.

Kedves Éva!
Tegnap érkeztünk meg az Advent Zakopanéban utazásunkból, és szeretném megosztani Veled- Veletek, a "Vivaldi Travel" -el, és akár az egész Világgal, hogy Életünk eddigi - egyik legcsodálatosabb utazását tölthettük Veletek, melyhez nagymértékben hozzájárult a szakmai hozzáértésed, kisugárzásod, és a rendkívül jó szervezés! Bátran kimerem jelenteni, hogy az elmúlt néhány évben, voltunk egy-két utazási irodával hasonló - csoportos - buszos utazáson, kiránduláson, de a szakmai hozzáértés hiányossága, és az utasokkal való nemtörődömség miatt, mindez rányomta a bélyegét arra, hogy ne utazzunk más utazási irodával! Tetszik a rátermettséged, a magabiztosságod, és az, hogy minden utasra külön külön is odafigyelsz!...
Bár a szélsőséges időjárás és útlezárások miatt, a hazafele út hosszabbra sikerült a vártnál, mindezt ellensúlyozta az a sok sok szép élmény, emlék, amit kaptunk Tőletek! Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen utat, és biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokszor fogunk Veletek utazni! :)
Nagyon Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni Neked, és az egész Vivaldi Travel-nek! Jövőre találkozunk! :)
Respect!
Zsolti és Lackó

Bővebben

Advent Bécsben + Schönbrunn 2017 december 25.

Drága Vivalditravel!
Köszönöm szépen a tegnapi Adventi Becsi utazást! Remek nap volt sok élményel! degenvezető Julianna Vigh-profi! Nagyon szeretjük! BRAVO! Nemsokra megyunk még valahova! :D

Bővebben

Advent Prágában 2017 november 24-26.

Tisztelt Vivaldi!

Tegnap este jöttünk haza Prágából egy három napos kirándulásról az Önök szervezésében. A tapasztalatainkról írunk néhány gondolatot. Csoportvezetőnk Bányai Tamás volt. Személyében egy nyugodt, kiegyensúlyozott fiatal embert ismertünk meg. Felkészültsége, tájékozottsága lenyűgöző. A programok során a történelmi hűséget jól kiegészítették az általa elmondott kedves történetek, s humoros megjegyzései. Csoportunkat jól vezette, késések nem voltak. Mindenkit segített magán programja megvalósításában. A sofőr „bácsi" biztonságosan, tiszta busszal vitt bennünket.
A programok jól szervezettek és kellemesen fárasztóak voltak. Szállásunk, ellátásunk kitűnőre sikeredett.

Köszönjük:
L. Istvánné és L. István

Bővebben