Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Lengyelország

Advent Krakkóban és a lengyel Tátrában 2019. november 29-december 1.

Kedves Vivaldis dolgozók!
Vasárnap este érkeztünk vissza barátnőmmel Lengyelországból / Krokkow, Auschwitz, Zakopane/ látogatásáról. Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus utat. A buszvezető Zoli udvarias, segítőkész, profi sofőr. A busz tiszta, kényelmes. Az idegenvezetőnk Árpi nagy tudásu, felkészült, tájékozott, kedves szuper vezető. A két lengyel hölgy idegenvezetőnk, Barbara és a másik hölgy nevét sajnos elfelejtettem szintén fantasztikus idegenvezetők, akiknek sikerült olyan tudást, élményt átadni ami megszeretette velem ezt az országot. A szállás, ételek szintén öt csillagot érdemelnek. Biztos visszjövünk az Önök irodájával. Jó lenne ezekkel az emberekkel! Köszönünk szépen mindent!F. Monika

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 17-20.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni segítségét és kiváló, pontos útmutatását, hogy kit, mit, hogyan és hol fogunk megtalálni! A kinti idegenvezetők Csiszér Zsuzsi és Kecskés Róbert is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, a vezetések élvezetesek, érdekesek kivétel nélkül. Mindhárman,(a 16 éves is), élveztük a kirándulásokat! Még egyszer köszönjük a lehetőséget!
További szép napot és jó munkát kívánva, üdvözlettel T-né V. Eleonóra

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2019. augusztus 08-11-ig Krakkó - Zakopáne utazás során az Önök utazási irodájának szervezésében volt szerencsénk Önökkel utazni.
Az út nagyon tetszett, mind a szervezés, a szálláshely kellemes volt számunkra, az autóbuszvezető és az utaskísérőnk Nagy Árpád munkáját nagyra értékeljük, kiváló szakmai tudásukban semmi kifogásolni valót nem találtunk, úgy érzem, mindenre odafigyeltek, hogy utunk során elégedettek legyünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton is köszönet érte nekik. Tisztelettel: M.Ágnes

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2019.július 4-7.

T.Vivaldi!
A júliusi Óriások és Törpék földjén útjukkal kapcsolatban szeretném a véleményemet leírni.Röviden-ami jó azt el kell ismerni, Bővebben-ezt az utat ajánlom azoknak,akik szeretik Zakopánét és Krakkót is.Nagy Árpád vezetésével átélhettünk hasonlót az előző helyekhez,de mégis újat érdekes történetekkel.Adszolút feltöltődés volt! Köszönjük Árpi és Vivaldi.Várom a további lengyel utakat! BSz

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. május 16-19.

Kedves Hesz Éva !
Tegnap este érkeztem haza az Önök által szervezett - 2019.05.16-19-ig tartó Krakkó - Zakopane- útról, amelynek programjáért és szerzéséért ezúton is köszönetet szeretnék mondani. Köszönöm a waweli múzeumok belépőjegyei megvásárlásához nyújtott segítségüket.
Elsőnek szeretném kiemelni Nagy Árpád csoportkísérő munkáját, aki jó légkört és hangulatot teremtett, rugalmasan kezelte a felmerülő helyzeteket, minden problémára volt megoldása, és szervezőkészsége kiváló volt. Mindezek mellett széleskörű ismeretekkel rendelkezett a lengyel nép történelméről, a művészeti és természeti látnivalókról. Jó tanácsokkal látott el Bennünket a szabadidő eltöltéséhez, megismertette velünk a lengyel gasztronómia specialitásait és sokat mesélt nekünk a lengyel - magyar barátságról, amelyet a városi sétáink során meg is tapasztalhattunk.Méltó társa volt Barbara a lengyel idegenvezetőnk, aki szakmai tudásával és kedvességével teljesen lekötötte figyelmünket és csodálatossá varázsolta számunkra az eltöltött napokat.
A Hotel Artur szállodában nagyon jól éreztük magunkat, a szobák és a fürdőszoba kényelmes és tiszta volt, az éttermi ellátás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves volt. Külön előnye a szállodának, hogy busszal Krakkó belvárosa könnyen megközelíthető..
Szeretném külön megköszönni a gépkocsi vezetőnk, Laci munkáját, aki nagy rutinnal és biztonságosan szállított bennünket a hosszú úton és gondoskodott az utasok minden kényelméről.
A Vivaldi Travel ismét az általam megszokott színvonalas utazást biztosította, élményekkel gazdagon tértünk haza. M.M.Ilona

Bővebben

Zakopane, a Tátra fővárosa 2019. április 5-7.

Kedves Jávorszky Krisztina
Nem rég jöttem haza Zakopane a Tátra Fővárosa Krókuszvirágzás a Tátrában és Nedec vára kirándulásról. Nagyon szép, jól szervezett út volt. Minden programon részt vettem fantasztikus élményekkel tértem haza. Nagy Árpád Túravezetővel élmény volt utazni, kirándulni. A hegyekről a Tátráról - Lengyelországról, Zakopánéról, a lengyel - magyar barátságról - a lengyel emberekről sok mindent megtudhattunk Tőle. A lengyel magyar barátságot meg is tapasztaltam - a Szent Kelemen templomot látogattuk meg, amikor egy idősebb hölgy megszólított - s miután kiderült, hogy magyar vagyok - örömmel átölelt így váltunk el egymástól.  Meg említeném még Gábort a kirándulásunk buszsofőrjét  aki biztonságosan szállított minket, s amiben tudott segített. üdvözlettel G. E.

Bővebben

Zakopane téli arca 2019. március 2-3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnék visszacsatolást adni a március 2-3-i hétvégi zakopane-i kirándulásról.
Az útra nem mi jelentkeztünk, egy betegség miatt mentünk mi a barátaink helyett. Még soha nem voltunk csoportos buszos kiránduláson, és nagyon féltem tőle. Rettegtem a csoporttól, attól, hogy mindenkire várni kell majd és lassan tud csak a csapat együtt mozogni.
Csupa félelem és aggodalom volt bennem. Mostmár tudom, alaptalanul :)
A buszhoz mindenki nagyon pontosan érkezett a hajnali időpont ellenére, a csoport végig szuperül tartotta az utaskísérő által megadott visszaérkezési/indulási időket.
Az idegenvezetőnkről, Nagy Árpádról csak superlativuszokban tudok nyilatkozni. Következetes, kedves, segítőkész, türelmes volt, midemellett rengetek hasznos és érdekes információt adott Lengyelországról, a lengyelekről. Élmény volt hallgatni, mert érződött, hogy nem csak egy bemagolt szöveget ad tovább, hanem szereti az országot, a népet.
A programok kialakítása, összeálltása is nagyon jó volt, az idő mindenhol elégséges volt, és rengeteg mindent láttunk, alig hiszem, hogy csak 2 nap volt!
Külön köszönet Árpádnak, hogy a Kasprowyn még a Beskid-csúcsra is feljött velünk, felejthetetlen élmény volt!
A szállásunk is nagyon jó volt, ilyen reggelit a legjobb 5 csillagos szállodában sem kaptunk még soha!
A wellnest sajnos nem volt időnk kipróbálni, de legközelebb ezt sem hagyjuk ki!
Azóta is folyamatosan nézem a Vivaldi oldalát, hogy milyen utakra mehetnénk, melyik időpont jó :)
A legnagyobb ellenzőből a legnagyobb rajongóvá avanzsáltam! :) Szép teljesítmény, Vivaldi Travel, gratulálok :)
Köszönöm a felejthetetlen élményt, remélem, hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:L. Erika

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-ZAkopane 2019. március 14-17.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni a lehetőséget és az Ön segítségét a múlt hétvégi Krakkóban történt csatlakozással kapcsolatban.
Simán ment minden, nagyon jól sikerült a szombati nap, az idegenvezetés most is nagyon élvezetes volt mindkét helyen.

Legközelebb is Önöket választjuk,mint mindig!

Addig is további jó munkát kívánok! 
Üdvözlettel: L-né Bea

Bővebben

Aktív kikapcsolódás: A lengyel Tátra varázslatos téli arca 2019. február 15-17.

Kedves Éva,
Szeretném megköszönni a három napos programot.
Árpád egy nagyon kellemes személyiség, többször voltam már túráján és mindig számíthattam szakértelmére, tájékozottságára, odafigyelésére, kedvességére.
Nagyon jól éreztük magunkat a túrákon (annak ellenére, hogy nem rendszeres túrázók vagyunk) és az is jó volt, hogy rugalmasan kezelték a szabad program iránti igényünket is.
A szállás egyszerűen fantasztikus volt, a busz kényelmes, a sofőr udvarias és mindenkihez volt egy kedves szava, a három nap tényleg az aktív kikapcsolódásról és pihenésről szólt.
További sok sikert és jó munkát kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:N. A.

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. augusztus 2-5.

Tisztelt Vivaldi Travel !
2018.08.02.-05. között részt vettem önökkel egy Krakkó-Zakopanei utazáson .
Köszönetet kell mondanom, mind a szervezőknek, mind a kint lévő kollégáiknak, a buszvezető Papp Györgynek,a minket kísérő Nagy Árpádnak és a Lengyelországba hozzánk csatlakozó Marikának !
Ilyen jól előkészített programon, ennyire profin felkészült idegenvezetéssel, öröm volt az utazás minden perce !
Nagyon jól éreztük magunkat és ha alkalmunk nyílik rá a jövőben, keresni fogjuk kínálatukat !
Köszönettel a sok jó élményért ! L. F.
 

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén - 2018. július 12-15.

Tisztelt Címzettek!

Önök, akik soraimat elsőként olvassák nyilván kevesebb köszönő szót kapnak munkájuk elismeréseként, mint akikkel az utazás alatt személyes kapcsolatba kerül az ügyfél.
Ezért külön szeretném kifejezni elismerésemet mindannyiuknak, akik a z Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén (2018,07,12-15.) utazás szervezésében kiváló (háttér)munkát végeztek.
Az élményekben gazdag és jól szervezett túrával én és útitársam nagyon meg voltunk elégedve.
Kísérőink mindegyike tudása és szakértelme legjavát adta. Köszönetünk illeti nem csak az idegenvezetőnket, hanem a csoportkísérő és autóbuszvezető kollégáit is.
Idegenvezetőnk kérésére kicsit részletesebben leírom az utazási tapasztalataimat észrevételeimet, amit kérem szíveskedjenek neki, Nagy Árpádnak továbbítani.

Köszönettel
D. Istvánné Éva

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén - 2018. július 12-15.

Tisztelt Utazási Iroda!

Másodszor utaztunk az Önök Utazási Irodjával Lengyelországba és a jövőbeni nyaralásainkhoz is Önöket szeretnénk választani. Idén is, épp úgy mint tavaly nagyon elégedettek voltunk az utazás megszervezésével lebonyolításával és a programokkal is. Ezúttal egy rendkívül kedves, előzékeny Idegenvezetőt kaptunk Nagy Árpád személyében, akivel maximálisan meg voltunk elégedve.
Mégegyszer köszönjük szépen a szép útat,

P.Viktória és Sch. Katalin

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén - 2018. július 12-15.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Évek óta utazunk szervezett útjaikon. Mindig sok élménnyel, ismerettel gazdagodva érkeztünk haza.

Az elmúlt 4 napban felejthetetlen élményben volt részünk. Nagy Árpád idegenvezetőnk felkészültsége, tudása, helyismerete csillagos ötös. Mindig annyi ténnyel, adattal, információval látta el az utasokat, ami még befogadható. Nem terhelt elraktározhatatlan történelmi évszámok tömegével, figyelmünket éberen tartotta a helyhez kötött érdekességek ismertetésével, történetekkel, humorával. Szakmája iránti elhívatottsága kimagasló. Az utasokkal szemben mindig figyelmes, segítőkész volt, rugalmasan kezelte a programokon való részvételt, jó tanácsokkal látott el bennünket. Imre „sasszemmel” figyelt a csoportvégén, bevárta a lemaradókat, mutatta az irányt.

Tapasztalt autóbuszvezetőnknek Györgynek, köszönjük az utazás kényelmét, biztonságát, és figyelmességét.

Visszatérő utasként köszönjük az utastársak pontosságát, jókedvét, humorát.

Az iroda munkatársainak gratulálunk az útvonal és a programválasztáshoz. Csodás természeti környezetben túráztunk, gyönyörű kastély és városlátogatáson vettünk részt.

Köszönjük munkájukat, a kapott élményt. További munkájukhoz sok sikert kívánunk! Várjuk az új programokat!

R. Zsuzsanna és utastársai

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2018. május 19-21.

 
Kedves Vivaldisok!
Ismét nem csalódtam, egy remek út részese lehettem. Remek program és szállás, no és egy talpraesett bűbájos idegenvezető Sipos Anna személyében, aki szó szerint megédesítette az utunkat a mamája süteményével.
Gratulálok a 120 ember gördülékeny mozgatásához és a programok probléma mentes lebonyolításához.Az úton megismert utitársnőmmel már tervezzük a legközelebbi Vivaldis utat.
Üdvözlettel: F. T.
 

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. április 28 - május 1.

Tisztelt Vivaldi,
nagyon tartalmas és profin szervezett krakkói útról értünk tegnap haza. Nagyon jó csapatuk van, Nagy Árpi tudása, segítőkészsége, türelme vetekszik a krakkói Barbaráéval. Telitalálat mindkettő. 
Zoli a busz volánjánál ugyancsak szuper volt.
Köszönet a mindenre kiterjedő tájékoztató anyagokért és a fáradhatatlan kísérőért, idegenvezetőkért. Ennyi tartalmas programot egyéni turistaként nem sikerült volna bepréselni ebbe a négy napba.
üdvözlettel M. M.
 

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2018. március 31 - április 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk vissza Krakkó- Zakopane útról.Szeretnék köszönetet mondani a szervezésért. Külön köszönet Czakó Zsolt Úrnak, a mindenre kiterjedő, és már szinte lexikális tudású vezetéséért! Bízom benne, hogy még lesz alkalmam Önökkel utazni.Köszönöm szépen, és további munkájukhoz is sok sikert kívánok!
Tisztelettel: V. Miklós.

Bővebben

Húsvét Krakkóban 2018. március 31-április 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk vissza Krakkó- Zakopane útról.Szeretnék köszönetet mondani a szervezésért. Külön köszönet Czakó Zsolt Úrnak, a mindenre kiterjedő, és már szinte lexikális tudású vezetéséért! Bízom benne, hogy még lesz alkalmam Önökkel utazni.Köszönöm szépen, és további munkájukhoz is sok sikert kívánok!
Tisztelettel: V. Miklós.

Bővebben

Zakopane téli arca 2018.03.03-04.

Kedves Vivaldi Travel!

Ismét csodálatos 2 napot töltöttem el Nagy Árpád vezetésével Zakopanéban(Zakopane téli arca)
Nem először utazok Nagy Árpáddal, így tudtam, hogy a tőle megszokott profizmussal, segítőkézséggel, emberséggel kalauzol minket két napig. Szállás, reggeli, esti lovas szánozás, vacsora,mind mind remek volt. A Kasprowy csúcson eltöltött időröl pedig csak annyit: Árpád megrendelte a jóidőt, így fantasztikus napsütésben sikerült fennt lennünk,amit soha nem felejtek. Pintér Gábor soförünk pedig biztonságosan vezette az oda és vissza utat, köszönet érte.

Üdvözlettel
P. Edina

Bővebben