Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Ausztria

Karácsony Karintiában és Szlovéniában 2019. december 23-26.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
Köszönettel és megelégedéssel írom ezt a kis megjegyzést. Decemberben, karácsonykor Karintiába utaztam az Önök szervezésében Kuthy Katalin idegenvezetővel. Mélységes köszönet és gratuláció az irodának, hogy ilyen magasan kvalifikált és empatikus idegenvezetőjük van, aki mindent megtett azért, hogy abban a 4 napban az utasok minden információt megkapjanak és családiassá tegye az ünnepeket.
Bízom a további kellemes együttműködésünkre. Üdvözlettel: F.Marianna

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2019. szeptember 7.

Kedves Ügyintéző,
A szombati nap folyamán voltunk egy barátnőmmel a Rax Alpokban túrázni és szeretnénk megköszönni Kecskés Róbert túravezetőnek a jó hangulatot és a remek, informatív túravezetést! Már többen kérdezték, hogy hogyan mentünk és jó szívvel ajánlottam Önöket! Róbertnek meg üzenjük, hogy már megbeszéltük a barátainkkal, hogy a Dolomitok túrát ki nem hagynánk!! 
További szép napot kívánok! Üdvözlettel: K. Cintia

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. augusztus 24.

Kedves Vivaldi!
Augusztus 24 ėn  voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválóak, végig biztonságosan vezettek, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. Jó magam ės feleségem nevében köszönjük szép látványos járatot ės a szervezet kirándulást.

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. augusztus 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap (2019.08.25) párommal az "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" programjukon vettünk részt. Kuthy Katalin idegenvezetőjük szenzációs volt! Élményszámba ment az általa vezetett kirándulás. Én még ilyen nagy tudással rendelkező idegenvezetővel nem találkoztam. Mindent tudott és ezt ráadásul humorral fűszerezte! :-) Összefüggéseiben látta az egész történelmet, hihetetlen volt. Köszönjük neki (és Önöknek is) ezt a felejthetetlen kirándulást! Üdvözlettel: R. Péter

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. július 27.

Kedves Vivaldi!
Július 27-én tegnap voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválók voltak, Attila és László végig biztonságosan vezetett, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. A mezőtúri csoport nevében köszönjük szépen ezt az utat! Üdvözlettel: Ildikó

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2019. július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019.07.27-én Baden-ba voltunk 1 napos kiránduláson, az idegenvezetőnk Latabár Endre volt!
Szeretném megköszönni ezt az élményekkel, érdekességekkel, információkkal teli kirándulást, ami teljes mértékben köszönhető a felkészült és segítőkész IDEGENVEZETŐNKNEK, Endrének! Persze köszönet a két Szuper autóbuszvezetőnek is a biztonságos, kényelmes utazásért! Üdvözlettel:R.A. 

Bővebben

Mariazelli varázslat 2019. május 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Kissé megkésve írok a 2019. május 25-én tett buszos kirándulásunkról Mariazellbe, de még nem késő: köszönjük az utazás példás megszervezését (nem az első jó tapasztalatunk).
Idegenvezetőnk Latabár úr és a két gépkocsivezető is nagyon figyelmesek, szolgálatkészek voltak végig az utazás során, a programok élvezetesek, jó hangulatúak voltak, mindenkinek kedvében jártak.
Külön köszönjük, hogy az iroda a gépkocsivezető mögötti első üléseken biztosította elhelyezésünket - ahogyan azt korábban megígérték. 
Köszönet a kellemes útért, és még az idén újabbat is tervezünk - természetesen Önökkel.
Üdvözlettel: dr. FP és felesége

Bővebben

Salzburg és Nárciszünnep Bad Aussee-ben 2019. május 31-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019 05 31- 06 02 időtartamban,családommal részt vettünk az Önök szervezésében meghirdetett,nárcisz fesztivállal egybekötött 3 napos kirándulásukon.
A családom már több alkalommal utazott Önökkel,én személy szerint most először. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget,a kirándulás nagyon jól szervezett és tartalmas volt,attól függetlenül,hogy a Sasfészekbe az időjárási körülmények miatt nem mehettünk fel.
Kiemelt köszöntem fejezném ki idegenvezetőjüknek: Csáky Ágnesnek a széleskörű tájékoztatásokért,valamint gépkocsi vezetőjüknek: Takács Józsefnek a talpraesett,pontos,jó kedélyű munkavégzésért!
Hozzátenném, 13 éve személyszállítást végzek Budapesten trolibusszal. Első külföldi utam a Bella Tours szervezésében Görögországba vezetett,ahol a 23 órás út alatt az autóbuszon nem tudtam elaludni a kollégák vezetés technikája miatt. " Józsinál" biztonságban éreztem magam,mert útközben jó párszor elaludtam. Elismerésem!
További jó utat kívánva,maradok tisztelettel:
D. Zoltán

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. május 25.

Kedves Vivaldi Travel !
A szombati "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" úton vettünk részt barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat a csodás út során. Ehhez feltétlenül hozzájárult az Önök nagy tudású idegenvezetője Kuthy Katalin, aki nagyon élvezetessé tette utunkat az érdekes történelmi előadásaival, és a sok információval, amit átadott nekünk. Köszönjük szépen, még több utat is tervezünk Önökkel. Üdvözlettel: L-né H. M.

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2019. május 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Önök irodája által szervezett úton utaztam immár második alkalommal. Most az Ausztriai Dunakanyar című úton vettem részt május 12-én. Az időjárás ellenére kitünően sikerült minden, remek szervezés, gyönyörű helyeket láttunk. 
Latabár Endre ismételten kitünően vezette az utat. 
Köszönettel és üdvözlettel, remélve, hogy módom lesz akár törzsutasukká válnom.F.M.

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. április 19-21.

Kedves Vivaldi Travel!
Húsvétkor vettünk részt a salzburgi kiránduláson…… most hogy kipihentük a fáradalmainkat muszáj leírnom, hogy mennyire fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt. Külön kiszeretném emelni az idegenvezetőnk Csáky Ági munkáját, mert hihetetlenül segítőkész és nagyon kedves. Mindenkire figyelt, mindenkihez volt egy kedves szava és próbálta az extrém kéréseinket is teljesíteni! Illetve a buszvezetővel is maximálisan elégedettek vagyunk. Élményekben és információkban, látványban gazdag programon vettünk részt! Még egyszer köszönjük, és biztosan utazunk Önökkel jövőben is.
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!
üdvözlettel K-né T. Viktória és K. A. 

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2018. október 6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezuton szeretnek koszonetet mondani Kuthy Katalin idegenvezetonek kimagaslo teljesitmenyeert, lelkes munkajaert es igen szeleslatokoru tajekozottsagaert, mely altal Europa tortenelmenek aktualis kitekintesekkel tarkitott, erdekes es ertheto osszefoglalasaval ismertetett meg bennunket a tegnapi Wachau-i utunk soran!
Minden jot kivanva, udvozlettel: R. J.

Bővebben

Fertő tavi romantika és Fraknó vára 2018. szeptember 15.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök szervezésében részt vettem barátnőmmel a" Fertő tavi romantikázás"elnevezésű peogramon 09.15.én Horváth Zoltán volt a kisérönk, sajnos a buszsoför nevét nem tudtam megjegyezni.
KIVÁLÓ párosítás volt.
A programok gördülékenyek.Zoltán frapáns,jól felkészült,humoros. Kiváló érzékkel ,hogy mennyit kell beszélnie,mikor hol szurjon be egy kis történetet,poént.
Gratulálni tudok Önöknek a munkatársaikhoz.
Egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak és biztosan tudom, hogy egy hosszab utat is kifogok probálni az Iroda szervezésében. Köszönet mégegyszer. K-né T.S.

Bővebben

Mariazelli varázslat 2018.szeptember 1.

Tisztelt Címzett!
Tegnap csodálatos helyen jártunk – egynapos kiránduláson Mariazell-ben az Önök szervezésében.
Az idegenvezető Dobos-Csoma Kitti munkája külön dicséretet érdemel. Részletesen, mindenre kiterjedő alapossággal mondott el nekünk igen sok mindent, a Rá jellemző pontossággal.
A kirándulás színvonalát csak erősítette a készséges és nagyon profi buszvezetők – Pap Lajos és Fejes Attila – kifogástalan munkája, akiknek köszönhetően a kirándulás az utazás nagyon esős időszakaiban is maximálisan biztonságos volt.
Nagyon szép napunk volt. Gratulálunk, csak így tovább!
Annyi biztos, hogy a jövőben is Önök mellett tesszük le a voksunkat!
Viva Vivaldi! Üdvözlettel, Ü. család

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi Alpok királynője 2018. július 29.

Tisztelt Iroda!
Szeretném megköszönni, Kuthy Katalin munkatársuk kiemelkedően végzett munkáját. Katalinnal már három alkalommal utaztunk, tavaly az Isztriai félszigetre, idén Melkbe és most utoljára Scneebergbe.
Mindegyik utazásunk alatt megtapasztaltuk a  barátnőimmel illetve az unokáimmal, hogy milyen nagy szakmai tudással rendelkezik és mindig érdekes ismereteket ad át nekünk. Itt nem csak a történelmi és a földrajzi tudására gondolunk, hanem az adott ország egyéb érdekességeire is.
Még egyszer köszönet Neki, remélem még fogunk vele utazni.
Üdvözlettel: R. Gáborné és unokái, valamint Dr. D. Árpádné és Z. Gyöngyi.

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi Alpok királynője 2018. július 29.

Tisztelt Iroda!

Vasárnap (július 29.) voltunk az Önök szervezésében a Schneeberg - a Bécsi-Alpok királynője című 1 napos kiránduláson, ami nagyon nagy élmény volt. Gyönyörű helyeken jártunk, kedvezett az időjárás is, de ami a legmeghatározóbb egy ilyen út alkalmából az idegenvezető (Kuthy Katalin) – akivel nem először voltunk – fantasztikus volt! Nagyon udvariasan, de határozottan tartotta kézben a csoportot, szakmai tudása kimagasló, az ismereteket figyelem felkeltően, kedves humorral átszőve adta át. Nem lehetett nem figyelni arra amit mond! A kellemes út hatására már nézegetjük a következő lehetőséget, remélve, hogy még sok ilyen kellemes élményben lesz részünk!

Üdvözlettel!
T. Lászlóné (Marika)

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2018. július 21.

Tisztelt Címzett,
szombaton (07.21.) részt vehettünk a Dunakanyar-os kirándulásukon. Nagyon elégedettek vagyunk, különösen az idegenvezető hölgy tájékozottságával - szinte egy történelem órán éreztük magunkat.  
Ezúton  is megköszönve a tökéletes szervezést, és az élményt.
D. E.
 

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2018. július 08.

Kedves Vivaldi Travel,
Több egynapos útjukon is részt vettem már családommal és minden alkalommal elégedetten és élményekkel gazdagodva tértem haza. A július 8-adikai "Mesél a bécsi erdő" programjuk azonban kiemelkedett az amúgy erős mezőnyből. Ez természetesen a remek programoknak is köszönhető, de főként az idegenvezető Kuthy Katalin fantasztikus teljesítményének.
Katalin remekül ötvözte hatalmas háttértudásának szórakoztató átadását, fantasztikus szervezőkészségével - mindezt udvarias határozottsággal, csodás humorral és egészen kiemelkedő kommunikációval fűszserezte. Személyisége mély nyomot hagyott bennem, felejthetetlenné téve az utazás élményét.
Külön köszönet a minket biztonságosan, higgadtan, dinamikusan szállító két sofőrünknek - akiknek szégyenszemre nem jegyeztem meg a nevét - udvariasságuk, segítőkészségük méltó hátteret biztosítottak a kellemes túrának.
Köszönjük a csodás vasárnapot, biztosan utazunk még önökkel.
K.A.

Bővebben