Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Ausztria

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. szeptember 27-29.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeptember 27-29. között a Salzburg és Salzkammerguti tóvidék elnevezésű programon vettünk részt, mellyel kapcsolatban maximális elégedettségünket és köszönetünket szeretnék kifejezni. Sokadik alkalommal utaztunk Önökkel, és ez az út is bebizonyította, hogy ismét jól választottunk.
Csodálatos helyeken jártunk, rengeteg szépséget láttunk. A szervezés - mint mindig - most is magas színvonalú és alapos volt.
A gépjárművezetőnk, Érsek Attila nyugodt és óvatos vezetési stílusa mellett végig biztonságban éreztük magunkat. Kuthy Katalin idegenvezető minden helyzetet profin és türelemmel kezelt, nagyon nagy tudású, művelt és széles látókörű, neki köszönhetően sok új ismerettel gazdagodtunk.
Számunkra más utazási iroda már szóba sem jöhet, csak a Vivaldi! P. Ildikó és P. Mária

Bővebben

Bécs és a Schönbrunni kastély 2019. szeptember 21.

T. Cimzett! 
Szeptember 21-én két unokámmal részt vettem az 1napos Bécs-Schönbrunn útjukon. Sipos Anna idegenvezetőt csak dicséret illeti. A program lebonyolitását mintaszerűen végezte leleményessége szakmai tudása hozzáállása kifogástalan volt. Köszönjük ezt a szép napot. Üdvözlettel: HKati

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. szeptember 27-29.

Tisztelt Utazási Iroda!
Tegnap érkeztünk vissza tárgyi útról és elgondolkodtunk, hogy miért Önöket választjuk immár sokadszor utazásaink lebonyolításához. Valószínű az alábbiak miatt:
-nagyon jók a programjaik
-kitűnő munkatársakkal rendelkeznek
Itt kell kitérnem tárgyi út idegenvezetőjére Kuthy Katalinra akire akár egy vonatszerelvény utast is rábízhatnának, megoldaná! Rendkívüli szervezőkészségű, nagy tárgyi tudású, kellemes modorú, segítőkész személyiség.  Nagy kincse ő is -mint Lukács Attila- az irodának.
Az autóbusz vezetőjével -akit ugyancsak meg kell dicsérni- Érsek Attilával remek párost alkottak.
Köszönjük Önöknek ezt a szép utat /is/: M. László és neje

Bővebben

Mariazelli varázslat 2019. szeptember 21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeptember 21-én egy kis ékszerdozoban – Mariazellben – jártunk.
Latabár Endre idegenvezető kiváló munkát végzett, bizonyította a belevalóságát és a széleskörű műveltségét, a ragyogóan vezető sofőrök (Péter és Sándor) mellett pedig megvolt az elengedhetetlen biztonság érzése. Feltöltődve értünk haza!
Viva Vivaldi Travel! Maximális színvonal megfizethető áron. Csak így tovább! Köszönettel, Üveges család

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2019. szeptember 7.

Kedves Ügyintéző,
A szombati nap folyamán voltunk egy barátnőmmel a Rax Alpokban túrázni és szeretnénk megköszönni Kecskés Róbert túravezetőnek a jó hangulatot és a remek, informatív túravezetést! Már többen kérdezték, hogy hogyan mentünk és jó szívvel ajánlottam Önöket! Róbertnek meg üzenjük, hogy már megbeszéltük a barátainkkal, hogy a Dolomitok túrát ki nem hagynánk!! 
További szép napot kívánok! Üdvözlettel: K. Cintia

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. augusztus 24.

Kedves Vivaldi!
Augusztus 24 ėn  voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválóak, végig biztonságosan vezettek, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. Jó magam ės feleségem nevében köszönjük szép látványos járatot ės a szervezet kirándulást.

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. augusztus 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap (2019.08.25) párommal az "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" programjukon vettünk részt. Kuthy Katalin idegenvezetőjük szenzációs volt! Élményszámba ment az általa vezetett kirándulás. Én még ilyen nagy tudással rendelkező idegenvezetővel nem találkoztam. Mindent tudott és ezt ráadásul humorral fűszerezte! :-) Összefüggéseiben látta az egész történelmet, hihetetlen volt. Köszönjük neki (és Önöknek is) ezt a felejthetetlen kirándulást! Üdvözlettel: R. Péter

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. július 27.

Kedves Vivaldi!
Július 27-én tegnap voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválók voltak, Attila és László végig biztonságosan vezetett, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. A mezőtúri csoport nevében köszönjük szépen ezt az utat! Üdvözlettel: Ildikó

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2019. július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019.07.27-én Baden-ba voltunk 1 napos kiránduláson, az idegenvezetőnk Latabár Endre volt!
Szeretném megköszönni ezt az élményekkel, érdekességekkel, információkkal teli kirándulást, ami teljes mértékben köszönhető a felkészült és segítőkész IDEGENVEZETŐNKNEK, Endrének! Persze köszönet a két Szuper autóbuszvezetőnek is a biztonságos, kényelmes utazásért! Üdvözlettel:R.A. 

Bővebben

Mariazelli varázslat 2019. május 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Kissé megkésve írok a 2019. május 25-én tett buszos kirándulásunkról Mariazellbe, de még nem késő: köszönjük az utazás példás megszervezését (nem az első jó tapasztalatunk).
Idegenvezetőnk Latabár úr és a két gépkocsivezető is nagyon figyelmesek, szolgálatkészek voltak végig az utazás során, a programok élvezetesek, jó hangulatúak voltak, mindenkinek kedvében jártak.
Külön köszönjük, hogy az iroda a gépkocsivezető mögötti első üléseken biztosította elhelyezésünket - ahogyan azt korábban megígérték. 
Köszönet a kellemes útért, és még az idén újabbat is tervezünk - természetesen Önökkel.
Üdvözlettel: dr. FP és felesége

Bővebben

Salzburg és Nárciszünnep Bad Aussee-ben 2019. május 31-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019 05 31- 06 02 időtartamban,családommal részt vettünk az Önök szervezésében meghirdetett,nárcisz fesztivállal egybekötött 3 napos kirándulásukon.
A családom már több alkalommal utazott Önökkel,én személy szerint most először. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget,a kirándulás nagyon jól szervezett és tartalmas volt,attól függetlenül,hogy a Sasfészekbe az időjárási körülmények miatt nem mehettünk fel.
Kiemelt köszöntem fejezném ki idegenvezetőjüknek: Csáky Ágnesnek a széleskörű tájékoztatásokért,valamint gépkocsi vezetőjüknek: Takács Józsefnek a talpraesett,pontos,jó kedélyű munkavégzésért!
Hozzátenném, 13 éve személyszállítást végzek Budapesten trolibusszal. Első külföldi utam a Bella Tours szervezésében Görögországba vezetett,ahol a 23 órás út alatt az autóbuszon nem tudtam elaludni a kollégák vezetés technikája miatt. " Józsinál" biztonságban éreztem magam,mert útközben jó párszor elaludtam. Elismerésem!
További jó utat kívánva,maradok tisztelettel:
D. Zoltán

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. május 25.

Kedves Vivaldi Travel !
A szombati "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" úton vettünk részt barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat a csodás út során. Ehhez feltétlenül hozzájárult az Önök nagy tudású idegenvezetője Kuthy Katalin, aki nagyon élvezetessé tette utunkat az érdekes történelmi előadásaival, és a sok információval, amit átadott nekünk. Köszönjük szépen, még több utat is tervezünk Önökkel. Üdvözlettel: L-né H. M.

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2019. május 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Önök irodája által szervezett úton utaztam immár második alkalommal. Most az Ausztriai Dunakanyar című úton vettem részt május 12-én. Az időjárás ellenére kitünően sikerült minden, remek szervezés, gyönyörű helyeket láttunk. 
Latabár Endre ismételten kitünően vezette az utat. 
Köszönettel és üdvözlettel, remélve, hogy módom lesz akár törzsutasukká válnom.F.M.

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. április 19-21.

Kedves Vivaldi Travel!
Húsvétkor vettünk részt a salzburgi kiránduláson…… most hogy kipihentük a fáradalmainkat muszáj leírnom, hogy mennyire fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt. Külön kiszeretném emelni az idegenvezetőnk Csáky Ági munkáját, mert hihetetlenül segítőkész és nagyon kedves. Mindenkire figyelt, mindenkihez volt egy kedves szava és próbálta az extrém kéréseinket is teljesíteni! Illetve a buszvezetővel is maximálisan elégedettek vagyunk. Élményekben és információkban, látványban gazdag programon vettünk részt! Még egyszer köszönjük, és biztosan utazunk Önökkel jövőben is.
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!
üdvözlettel K-né T. Viktória és K. A. 

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2018. október 6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezuton szeretnek koszonetet mondani Kuthy Katalin idegenvezetonek kimagaslo teljesitmenyeert, lelkes munkajaert es igen szeleslatokoru tajekozottsagaert, mely altal Europa tortenelmenek aktualis kitekintesekkel tarkitott, erdekes es ertheto osszefoglalasaval ismertetett meg bennunket a tegnapi Wachau-i utunk soran!
Minden jot kivanva, udvozlettel: R. J.

Bővebben

Fertő tavi romantika és Fraknó vára 2018. szeptember 15.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök szervezésében részt vettem barátnőmmel a" Fertő tavi romantikázás"elnevezésű peogramon 09.15.én Horváth Zoltán volt a kisérönk, sajnos a buszsoför nevét nem tudtam megjegyezni.
KIVÁLÓ párosítás volt.
A programok gördülékenyek.Zoltán frapáns,jól felkészült,humoros. Kiváló érzékkel ,hogy mennyit kell beszélnie,mikor hol szurjon be egy kis történetet,poént.
Gratulálni tudok Önöknek a munkatársaikhoz.
Egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak és biztosan tudom, hogy egy hosszab utat is kifogok probálni az Iroda szervezésében. Köszönet mégegyszer. K-né T.S.

Bővebben

Mariazelli varázslat 2018.szeptember 1.

Tisztelt Címzett!
Tegnap csodálatos helyen jártunk – egynapos kiránduláson Mariazell-ben az Önök szervezésében.
Az idegenvezető Dobos-Csoma Kitti munkája külön dicséretet érdemel. Részletesen, mindenre kiterjedő alapossággal mondott el nekünk igen sok mindent, a Rá jellemző pontossággal.
A kirándulás színvonalát csak erősítette a készséges és nagyon profi buszvezetők – Pap Lajos és Fejes Attila – kifogástalan munkája, akiknek köszönhetően a kirándulás az utazás nagyon esős időszakaiban is maximálisan biztonságos volt.
Nagyon szép napunk volt. Gratulálunk, csak így tovább!
Annyi biztos, hogy a jövőben is Önök mellett tesszük le a voksunkat!
Viva Vivaldi! Üdvözlettel, Ü. család

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi Alpok királynője 2018. július 29.

Tisztelt Iroda!
Szeretném megköszönni, Kuthy Katalin munkatársuk kiemelkedően végzett munkáját. Katalinnal már három alkalommal utaztunk, tavaly az Isztriai félszigetre, idén Melkbe és most utoljára Scneebergbe.
Mindegyik utazásunk alatt megtapasztaltuk a  barátnőimmel illetve az unokáimmal, hogy milyen nagy szakmai tudással rendelkezik és mindig érdekes ismereteket ad át nekünk. Itt nem csak a történelmi és a földrajzi tudására gondolunk, hanem az adott ország egyéb érdekességeire is.
Még egyszer köszönet Neki, remélem még fogunk vele utazni.
Üdvözlettel: R. Gáborné és unokái, valamint Dr. D. Árpádné és Z. Gyöngyi.

Bővebben