Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Románia-Erdély

Erdély téli arca 2019. január 23-27.

 
Tisztelt VIVALDI Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!
Kitűnően érzetük magunkat a részben kibővített programmal, különös tekintettel a hó fánkozással.
ISMÉTELT KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
Már gondolkodunk a 2020. januári jelentkezésünkre, egy újabb attrakcióban bízva.
Üdvözlettel: Ági és Csaba
 

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2018. december 29-2019. január 2.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat is.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk!
Külön köszönet a vendéglátóinknak ,időt, energiát nem kímélve tették a dolgukat,hogy nekünk minden tökéletes legyen.(innen is köszönjük szépen!)
Az ÚT ahol az álmok valóra válnak!
Köszönjük szépen! A. család

Bővebben

Erdély kincsei 2018. szeptember 12-16.

Kedves Vivaldi Csapat!
Legutóbb az Erdély-kincsei című utazásról tértünk haza (2018.09.12-16).
Horváth Alpár idegenvezetővel felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak és Pintér Gábor buszvezetővel (vele már nem először utaztunk) biztonságosan, kényelmesen és vidáman hagytuk magunk után a km-ket.
Mi a férjemmel már nyolcadik éve utazunk Önökkel, beutaztuk egész Európát. KÖSZÖNET minden útért.
Az Önök által nyújtott szolgáltatásra legjobb szó a PROFIZMUS, melyben van kedvesség, szervezettség, biztonság, kényelem és az idegenvezetők fantasztikus tudása, elkötelezettsége. KÖSZÖNETTEL: N.M

Bővebben

Észak Erdély: Máramaros, Moldva, Bukovina 2018. május 30 - június 3.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Csapat!
Szeretnénk megköszönni az Észak-Erdélybe szervezett utat!
A programok változatosak, a szállások színvonalasak, az étkek bőségesek és finomak voltak.
Külön köszönet idegenvezetőnknek, Kovács Leventének, aki őszintén, nagy szeretettel mutatta be szülőföldjét és hazáját sok székely viccel fűszerezve. Gépkocsivezetőnk, Pintér Gábor biztos kézzel vezette a buszt még a kanyargós hegyi utakon is.
Üdvözlettel: K. Eszter és F. Mária
 

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

Tísztelt Vivaldi Travel iroda!
Szeretném megköszönni a 2018 május 24-28 ig tartó Erdély kincsei szinvonalas utazást! Születésnapi ajándékba kaptam az utazást, mindig is nagy vágyam volt, hogy eljussak Erdélybe  most megadatott! Ezt még fokozta Lukács Attila idegenvezető felkészültsége, hatalmas tudása, jó humora amivel megkoronázta a jól megszervezett utat! Köszönet Pintér Gábor buszvezetönek is a rutinos biztonságos vezetésért!
Tisztelettel:P. NOÉMI

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk.☺☺
Köszönjük szépen! ☺ A. család
 

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2018. május 9-13.

Kedves Éva !
Tegnap érkeztünk vissza a Dél-Erdélyi kirándulásról, kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel. A csoport nevében köszönjük Nektek a Vivaldi csapatának ezt a nagyszerű kirándulást! Nagyon jó volt a program, a szálláshelyeink és az ellátás. Mindkét Attila a buszsofőrünk és az idegenvezetőnk Lukács Attika munkájáért külön köszönet. Attila szavaiban érezhető Erdély szeretete és igazán mindent megtett, hogy megismerjük az ő szavaival élve Erdély ország történelmét és földrajzát. Remek humorával feledtette a hosszabb utazással járó fáradságot is.
Üdvözlettel: L. Ferencné
 

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2018. május 3-7.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni - az utasok nevében is - a Bánsági kirándulást. Nagyon jó sikerült. Köszönhetően a két Attilának!  Jól éreztük magunkat, szuper volt a program és az időjárás is. 
Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Sz. Kati  

Bővebben

Erdély kincsei 2018. március 29-április 2.

Tisztelt Cím,
Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt ez az utazás.
Üdvözlettel: Ó. K. I.

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!!
Nagyon jól éreztük magunkat Erdély téli arca úton.
KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
S már előre bejegyzetük naptárunkban a megújuló 2019. januári utat. Üdv: Ági és Csaba

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Kedves Vivaldi Travel!

Az "Erdély téli arca" Lukács Attilával nagyon, nagyon jól sikerült! Fantasztikus élményekben vehetünk rész és nagyon jókedvűen jöttünk hazza!Köszönjük Attila!

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2017. augusztus 18-22.

Kedves Vivaldi!

Augusztus 18 és 22 között voltunk veletek a Bánság rejtett csodái című programon. Nagyon jól éreztük magunkat, sok csodálatos dolgot láthattunk az utunk során és rengeteg információhoz jutottunk Lukács Attila révén, akiről azt kell hogy mondjam, hogy szenzációs idegenvezető. Hatalmas tudással, rengeteg információval, helyismerettel rendelkezik, s mindezt eredeti humorral spékeli meg. El voltunk tőle varázsolva! Hálás köszönet még a különleges buszsofőrnőnknek Gabikának, aki nő létére férfiakat letarolva biztonságosan, határozottan, nagyon jól vezetett. Köszönjük szépen ezt a mesés utat az egész vivaldis csapatnak!

Üdvözlettel: H. Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Erdély kincsei 2017. augusztus 9-13.

Kedves Vivaldis munkatarsak,

A tegnapi napon erkeztunk vissza az Erdely kincsei elnevezesu utazasrol, melynek kapcsan szeretnek visszajelzest adni Onoknek. Kiemelnem Horvath Alpar idegenvezeto kimagaslo, peldaerteku munkajat, ami meltoan passzolt a csodalatos erdelyi tajakhoz. Alpar foldrajzi, tortenelmi, nyelveszeti szempontbol is hatalmas tudassal rendelkezik, amit minden utazo szamara jol ertheto formaban kepes atadni. A szervezett programok, Alpar vezetesevel fuszerezve elmenydus, emlekezetes napokat adtak. A kirandulas soran kapott mindket szallas tisztasaga, vendeglatasa kifogastalan volt.

Koszonom!
Udvozlettel G. Mónika

Bővebben

Erdély kincsei 2017. június 7-11.

Kedves Vivaldi Travel!

Tegnap érkeztünk haza az Erdély Kincsei utazásról. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.Ez nagyban köszönhető Lukács Attila idegenvezetőnek. Hihetetlenül felkészült, nagy tudású fiatalember. Nagyon tetszett a humora. Nem volt olyan kérdés, melyre ne tudott volna válaszolni. Kedves, figyelmes. Neki köszönhetően megismerhettük Erdély egy darabját és bátran állíthatom, hogy mélyen megérintett mindaz, amit Attila idegenvezetése által kaptunk.
Természetesen nagyon köszönjük buszvezetőnknek, Fejes Attilának is, hogy ilyen jól sikerült az utazásunk. Amikor megtudtuk, hogy ő lesz a buszvezetőnk, nagyon megőrültünk, mivel tavaly utaztunk már vele a Benelux körúton. Így megint biztonságban érezhettük magunkat.
 
Köszönjük! Üdvözlettel:
 
H. László és H. Edit
 

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 27 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Ismét felejthetetlen öt napot éltem át az Önök szervezte Erdély kincsei úton. Többször utaztam már a Vivaldival, most sem csalódtam.
Ahhoz, hogy egy kirándulás szuperül sikerüljön, kell egy jól megszervezett program egy ügyes, felkészült idegenvezetővel, egy lelkes, türelmes, vidám csapat, napsütés, finom ételek, otthonos szállás. Minden megvolt.
Lukács Attila közvetlensége, tudása, humora nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindenki fülig érő szájjal mosolygott, sokszor sírva nevettünk a viccein. Született idegenvezető. Nagyon jó csapat gyűlt össze. Sok csupaszív ember, aki Erdélybe szökött el kicsit feltöltődni, elfeledni a hétköznapi gondokat. A festői szépségű erdélyi táj, az utazás során összegyűlt sok kedves ember társasága, a Szent Kristóf Panzió vendégszeretete gyógyír volt a léleknek. Legszívesebben receptre íratnám az embereknek gyógyszer helyett. Külön örültem, hogy megismerhettem Haszmann Pali bácsit. Humora, tudása, bölcsessége miatt örökre a szívembe zártam. Szeretném kezdeményezni az Erdély bérletet a Vivaldinál! Szerintem sokan igénybe vennénk :)
Üdvözlettel és köszönettel, Sz. Kitti

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 27 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Hetedszer utaztam „Önökkel", s tudtam, hogy ez alkalommal sem fogok csalódni a szervezésben, és mégis- vagy talán épp ezért, nagy várakozással telve indultam útnak a barátnőmmel 2017. április 27-én. Erdély csodás arca tárult ismét elénk. Külön köszönet, hogy lehetőségünk volt Haszmann Pali Bácsi gyűjteményének megtekintésére Alsócsernátonban. Az ízig-vérig „Székely Bácsi" ízes beszéde, mondanivalója, kedvessége magával ragadta a csoportot. Minden program érdekes, színvonalas volt, s az időjárás is kegyes arcát mutatta, így még nagyobb élményt nyújtott a természet kincseinek látványa A Csíksomlyói-kegytemplom meglátogatása, a Mária szobor megérintése páratlan emlékké vált. Szuper kis csapat jött össze, bár 56 fő vett részt a kiránduláson, mindenki tekintettel volt a másikra, ügyelt a jó hangulatra. J
Az idegenvezetőnk, Lukács Attila lenyűgöző, sokoldalú, bőséges, választékos, humoros felkészültsége, székely viccei tovább színesítették az Erdélyben töltött napjaink. Köszönjük türelmét, kedvességét, mellyel az 5 nap alatt kalauzolt bennünket. Már most gondolkodunk egy újabb erdélyi úton, s alig várjuk a szeptemberi, prágai utazásunk Önökkel. Mindent köszönünk!
Üdvözlettel: Sz. Márti

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 13-17.

Tisztelt Vivaldi Travel irpda !
Szeretnem megkoszonni a profi szervezest es a program bonyolitasat , azErdely kincsei (2017.apr.13-17) utra vonatkozoan ! A szallashelyeink kivaloak voltak, az ellatas szinten mindket helyen ! Kulon kiemelnem, a Szent Kristof Panzioban eltoltott 3 ejsz.at !
Vegtelen kedvesseggel, odafigyelessel , udvariassaggal bantak velunk a Panzio tulajdonosai es a kollegaik ! A felpanzios ellatasunk tobb volt mint kivalo ! Igazi hazi magyaros etelekkel,nagyon boseges reggeliket es vacsorakat szolgaltak fel szamunkra !
Kiemelnem, hogy a Husveti idoszakot is naluk toltottuk, Ezekben a napokban, minden etkezesnel, kaptunk a tanyerunkra friss hazi Husveti sonkat is, reggelinel festett tojast! Erezhettuk,elvezhettuk az unnep izeit ,hala nekik!
A szobank nagyon kis kedves, tiszta es mindig jol futott, meleg! Jo szivvel es szeretettel gondolok az ott toltott napokra es barkinek, aki jol szeretne erezni magat Tusnadfurdon ajanlom a Szent Kristof Panziot !

Az ut programjai kivaloan meg voltak szervezve! Sokat lattunk Erdelybol, amit be lehet suriteni egy ilyen korutba, hat az valoban benne is volt! Kulon kiemelnem az idegenvezetonk, LUKACS ATTILA fantasztikus felkeszultseget, hihetetlen nagy tudasat, amellyel bennunket kalauzolt az 5 nap folyaman !
Ritka, az ilyen nagy tudasu, ilyen profi modon vegzett idegenvezetes!!! Az ut soran, az osszes falu minden hires magyar szulottjet elmeselte nekunk! Kaptunk tole rengeteg kedves es humoros szekely torteneteket is , amit mindenki elvezettel hallgatott a buszon !
Attila, egy fantasztikus tudas anyaggal rendelkezo es nagyon felkeszult idegenvezeto ! Vele, abszolut felejthetetlene valt ez a tura es biztos vagyok benne, sokan a csoportbol, ujra vissza fognak terni Erdelybe ha Attila vezeti a turat !
Jomagam lelkiekben mar keszulok a kovetkezo Erdelyi utamra. ( v,szinu az osszel ) Termeszetesen Attila vezetesevel es valoszinu, az ONOK irodajaval legkozelebb is !

Gratulalok a szervezeshez, a program es szallas osszeallitasahoz es ahhoz , hogy a legjobb idegenvezetot valasztottak ki Nekunk! Ismeroseimnek, jo szivvel ajanlom az Onok irodajat es a programokat !
Kivanok tovabbi sok jo es sikeres munkat !

Tisztelettel : A. Erzsebet

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 13-17.

Gyönyörű utunk volt az Erdély kincsei programon, Lukács Attila idegenvezetőnk hatalmas tudásával, erdély ismeretével, humorával feledhetetlenné tette 5 napunkat. Buszvezetőnk is elkápráztatott a meredek, hajtűkanyargós erdei utak ismeretével és biztonságos vezetésével. Sűrű programunkban sok mindent láttunk, megismertünk, Attila minden programon kimerítő előadást tartott a látnivalóról, úgy történelmi jellegű mint az erdélyi ember ravaszsága, találékonysága terén. Köszönjük Vivaldi Travel és Lukács Attila a csodálatos 5 napot, hatalmas élményekkel gazdagodva tértünk haza.
(A. Klári)

Bővebben