Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Románia-Erdély

Dél-erdélyi kalandozás 2022. május 18-22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Lányommal vettünk részt a Dél-Erdélyi kalandozásokon május 18-22 ig. Rögtön az elején szeretném kiemelni Lukács Attila idegenvezetőt, akinek a tudása igen széles skálán mozgott, s gy nagyon érdekfeszítővé tette a kalandozást. Rengetek érdekességet mesélt, minden kérdésre szakszerű választ adott, s jó humorával s lendületes hozzáállásával garantálta a csoport állandó jókedvét.
Csodás helyeken utaztunk, sok volt a látnivaló. Rengetek kastélyt, várat láthattunk, de volt lehetőség vásárolgatni vagy egy-egy  jó ebédet elfogyasztani . Így az ország gasztronómiájába is volt szerencsénk belekóstolni. Külön kiemelném az Erdélyi Havasokat. Felülmúlhatatlan élményt nyújtott ahogy a drótkötélpályán felkapaszkodtunk a kabinos felvonóval, s alattunk próbálták a több méter magas hófaltól megtisztítani a kanyargós szerpentint.Csodálatos kilátás várt fenn bennünket, ragyogó napsütéssel bearanyozva a napot. Igaz, néha elsüllyedtünk a térdig érő hóban, de ez csak szebbé tette az élményt. Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a kalandozáson. A viszontlátás reményében: Judit és Rebeka

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2022. május 18-22.

Kedves Vivaldi Travel!
Friss élményekkel telve írom a levelet a Dél Erdélyi kalandozásról. Virus után most először voltam több napos Vivaldis úton,amit nagyon izgatottan vártam. Lukács Attila idegenvezetővel utaztam régebbi Erdélyi úton, így tudtam mire számíthatok. Hatalmas lexikális tudással rendelkezik, úgy mesél, hogy a szemünk előtt elevenednek meg a történetek, mindezek mellett nagyon vicces, humoros és segítőkész. Élményben, látványban,programokban, nevetésben, történetekben gazdag szuper 5nap volt,idegen utastársakkal egy csapattá kovácsolódtunk össze. Autóbuszvezetőnk: Zsolti profin, biztonságos vette be a szerpentines kanyarokat és a majd 2000km-ert is ügyesen levezette. Attilának és Zsoltinak köszönöm a munkájukat. Jó egészséget nekik és remélem mihamarabb találkozunk egy következő úton. Üdvözlettel, P.Edina 

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás: pompás kastélyok és a Transzfogaras 2021. szeptember 15-19.

A Dél-Erdélyi kalandozás egy szuperül megszervezett és kivitelezett 4 éjszakás, 5 napos kikapcsolódás volt! Ebben Attilának, az idegenvezetőnknek oroszlánrésze volt!

Bővebben

Erdély téli arca 2020. február 12-16.

Kedves Kriszta!
Szerencsésen hazaérkeztünk Erdélyből, és itt szeretnénk köszönetet mondani a szuper szervezésért.
Nagyon szép helyeken jártunk -külön köszönjük a havat- nagyon kellemes volt a Fenyő Panzió, finomakat ettünk - ittunk, sokat bolondoztunk.
Köszönjük az idegenvezető információit, kedvességét, segítőkészségét, gépkocsi vezetőnknek szintén, mind ketten kiválóan végezték munkájukat.
Egyszóval minden SZUPER volt, ezer köszönet érte.
További jó munkát, eredményes nyarat kívánok
Kata

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2019. december 29-2020. január 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk megköszönni a Szilveszter Erdélyben programjukat! Élmény dús programok, precíz szervezés.  Utazás kényelmes, igényes busszal (minibár a buszon), a sofőr Attila úri ember. A szállás és szilveszterezés a Szent Kristóf Panzióban, a panziósok nagyon aranyosak, mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat (úgy is lett)! L.Attila idegenvezetése önmagában is élményszerű, aki még nem járt ezen a vidéken nagyszerű áttekintést kap tőle, székely humorral fűszerezve. Mindenhol kedves székely emberekkel találkoztunk, akik örültek a vendégnek. Nagyobbacska gyerekekkel voltunk. Vissza fogunk még menni. V. család

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2019. december 29-2020. január 2.

T. Vivaldi Travel!
Részt vettünk a Szilveszter Erdélyben programjukon. Nagyon tetszett és jól éreztük magunkat. A szervezés, a panzó tulajdonos, és az idegen vezető is szuper volt. Köszönettel: H. Péter.

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2019. augusztus 28-szeptember 1.

Tisztelt Vivaldi Travel !
A fent megnevezett úton vettem részt férjemmel. Az ezzel kapcsolatos gondolataimat továbbítom Önöknek.
Profi szervezés,  az idegenvezető Lukács Attila egy erdélyi kincs, aki nagyon sokat tett hozzá az amúgy is sok információhoz és mi  "ittuk" a szavait. A történelem, a mindennapok dolgai, a lexikális adatok és a sztorik érdekes és szórakoztató élményt adtak. Szuper.
A busz tiszta, biztonságos és gyakorlott sofőrrel (Erdős Romeóval ) szintén szuper jelzőt érdemel.
A szállásadók Tusnádfürdőn kedvesek voltak és az ételek bőségesek, finomak.
Összegezve jövőre ismét utazunk Önökkel!
Üdvözlettel: Sz. család

Bővebben

Erdély kincsei 2019. május 1-5.

isztelt Utazási Iroda!
Feleségemmel együtt rész vettünk az Iroda által szervezett 2019. 05.01. és 05. közötti Erdély Kincsei társasutazáson. A jól sikerült körút miatt köszönetünket fejezzük ki az Irodának, és soförünknek, Gergőnek.
Az utazásunkat a program és a határidők betartása, részletes, igen alapos tájékoztatás jellemezte. Nagyon kellemesen telt az öt nap, sok szép élménnyel gazdagodtunk. Közelről, hitelesen ismerkedhettünlk meg az erdélyi magyarság mai napig tartó kűzdelmeivel és helytállásával.
Ehhez nagy mértékben hozzájárult idegenvezetőnk, Lukács Attila, aki az eddigi utazásainkon, más utazási irodákon tapasztaltakhoz képest is, igen széleskörű tárgyi és történelmi ismeretekkel rendelkezett. Hitelesen, szinesen, ha a helyzet engedte humorral fűszerezve, mondta el azokat. Folyamatosan fenntartotta érdeklődésünket.
Az is nagyon hatásos volt, hogyaz út befejezése alkalmával összefoglalta az igen zsúfolt program jelentősebb állomásait és látni valóit.
Búcsuzóul felkeltette érdeklődésünket a többi Erdélyi utazás iránt is, így részben ennek hatására is elhatároztuk, ha lehetőségünk engedi, jelentkezni fogunk jövőre a Dél Erdélyi kalandozásokra is. Üdvözlettel:P.G.és P.G-né

Bővebben

Erdély kincsei 2019. május 1-5.

Tisztelt Vivaldi Travel!!!
Erdély kincsei utazáson vettem részt az elmúlt napokban,ami fantasztikusra kerekedett, remek társaság jött össze. Lukács Attila idegenvezető is kincs ebben a világban. Folyamatosan,választékosan, érthetően mesélt Erdélyről, mindent mutatott is, jó volt hallgatni őt. Okos, humoros,nagytudású és segítőkész. Jól összeállított program, sok látnivalóval, mindenhol elég szabadidővel. A szállásokról is pozitív a véleményem, tusnádfürdőn házias ételekkel vártak minden nap szállásadóink. Gépkocsivezetőnk:Gergő profin, biztonságosan vezette az új, kényelmes, tiszta buszt a szerpentineken. Szerencsésen megjártuk vele a hosszú utat.
Köszönöm ismét a felejthetetlen 5 napot. Tervben a következő Vivaldis út..
Üdvözlettel P.E.

Bővebben

Erdély téli arca 2019. január 23-27.

 
Tisztelt VIVALDI Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!
Kitűnően érzetük magunkat a részben kibővített programmal, különös tekintettel a hó fánkozással.
ISMÉTELT KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
Már gondolkodunk a 2020. januári jelentkezésünkre, egy újabb attrakcióban bízva.
Üdvözlettel: Ági és Csaba
 

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2018. december 29-2019. január 2.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat is.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk!
Külön köszönet a vendéglátóinknak ,időt, energiát nem kímélve tették a dolgukat,hogy nekünk minden tökéletes legyen.(innen is köszönjük szépen!)
Az ÚT ahol az álmok valóra válnak!
Köszönjük szépen! A. család

Bővebben

Erdély kincsei 2018. szeptember 12-16.

Kedves Vivaldi Csapat!
Legutóbb az Erdély-kincsei című utazásról tértünk haza (2018.09.12-16).
Horváth Alpár idegenvezetővel felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak és Pintér Gábor buszvezetővel (vele már nem először utaztunk) biztonságosan, kényelmesen és vidáman hagytuk magunk után a km-ket.
Mi a férjemmel már nyolcadik éve utazunk Önökkel, beutaztuk egész Európát. KÖSZÖNET minden útért.
Az Önök által nyújtott szolgáltatásra legjobb szó a PROFIZMUS, melyben van kedvesség, szervezettség, biztonság, kényelem és az idegenvezetők fantasztikus tudása, elkötelezettsége. KÖSZÖNETTEL: N.M

Bővebben

Észak Erdély: Máramaros, Moldva, Bukovina 2018. május 30 - június 3.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Csapat!
Szeretnénk megköszönni az Észak-Erdélybe szervezett utat!
A programok változatosak, a szállások színvonalasak, az étkek bőségesek és finomak voltak.
Külön köszönet idegenvezetőnknek, Kovács Leventének, aki őszintén, nagy szeretettel mutatta be szülőföldjét és hazáját sok székely viccel fűszerezve. Gépkocsivezetőnk, Pintér Gábor biztos kézzel vezette a buszt még a kanyargós hegyi utakon is.
Üdvözlettel: K. Eszter és F. Mária
 

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

Tísztelt Vivaldi Travel iroda!
Szeretném megköszönni a 2018 május 24-28 ig tartó Erdély kincsei szinvonalas utazást! Születésnapi ajándékba kaptam az utazást, mindig is nagy vágyam volt, hogy eljussak Erdélybe  most megadatott! Ezt még fokozta Lukács Attila idegenvezető felkészültsége, hatalmas tudása, jó humora amivel megkoronázta a jól megszervezett utat! Köszönet Pintér Gábor buszvezetönek is a rutinos biztonságos vezetésért!
Tisztelettel:P. NOÉMI

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk.☺☺
Köszönjük szépen! ☺ A. család
 

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2018. május 9-13.

Kedves Éva !
Tegnap érkeztünk vissza a Dél-Erdélyi kirándulásról, kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel. A csoport nevében köszönjük Nektek a Vivaldi csapatának ezt a nagyszerű kirándulást! Nagyon jó volt a program, a szálláshelyeink és az ellátás. Mindkét Attila a buszsofőrünk és az idegenvezetőnk Lukács Attika munkájáért külön köszönet. Attila szavaiban érezhető Erdély szeretete és igazán mindent megtett, hogy megismerjük az ő szavaival élve Erdély ország történelmét és földrajzát. Remek humorával feledtette a hosszabb utazással járó fáradságot is.
Üdvözlettel: L. Ferencné
 

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2018. május 3-7.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni - az utasok nevében is - a Bánsági kirándulást. Nagyon jó sikerült. Köszönhetően a két Attilának!  Jól éreztük magunkat, szuper volt a program és az időjárás is. 
Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Sz. Kati  

Bővebben

Erdély kincsei 2018. március 29-április 2.

Tisztelt Cím,
Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt ez az utazás.
Üdvözlettel: Ó. K. I.

Bővebben