Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Rólunk írták

Románia-Erdély

Dél-erdélyi kalandozás 2018. május 9-13.

Kedves Éva !
Tegnap érkeztünk vissza a Dél-Erdélyi kirándulásról, kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel. A csoport nevében köszönjük Nektek a Vivaldi csapatának ezt a nagyszerű kirándulást! Nagyon jó volt a program, a szálláshelyeink és az ellátás. Mindkét Attila a buszsofőrünk és az idegenvezetőnk Lukács Attika munkájáért külön köszönet. Attila szavaiban érezhető Erdély szeretete és igazán mindent megtett, hogy megismerjük az ő szavaival élve Erdély ország történelmét és földrajzát. Remek humorával feledtette a hosszabb utazással járó fáradságot is.
Üdvözlettel: L. Ferencné
 

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2018. május 3-7.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni - az utasok nevében is - a Bánsági kirándulást. Nagyon jó sikerült. Köszönhetően a két Attilának!  Jól éreztük magunkat, szuper volt a program és az időjárás is. 
Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Sz. Kati  

Bővebben

Erdély kincsei 2018. március 29-április 2.

Tisztelt Cím,
Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt ez az utazás.
Üdvözlettel:
Ó. K. I.

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!!

Nagyon jól éreztük magunkat Erdély téli arca úton.
KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
S már előre bejegyzetük naptárunkban a megújuló 2019. januári utat.

Üdv: Ági és Csaba

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Kedves Vivaldi Travel!

Az "Erdély téli arca" Lukács Attilával nagyon, nagyon jól sikerült! Fantasztikus élményekben vehetünk rész és nagyon jókedvűen jöttünk hazza!Köszönjük Attila!

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2017. augusztus 18-22.

Kedves Vivaldi!

Augusztus 18 és 22 között voltunk veletek a Bánság rejtett csodái című programon. Nagyon jól éreztük magunkat, sok csodálatos dolgot láthattunk az utunk során és rengeteg információhoz jutottunk Lukács Attila révén, akiről azt kell hogy mondjam, hogy szenzációs idegenvezető. Hatalmas tudással, rengeteg információval, helyismerettel rendelkezik, s mindezt eredeti humorral spékeli meg. El voltunk tőle varázsolva! Hálás köszönet még a különleges buszsofőrnőnknek Gabikának, aki nő létére férfiakat letarolva biztonságosan, határozottan, nagyon jól vezetett. Köszönjük szépen ezt a mesés utat az egész vivaldis csapatnak!

Üdvözlettel: H. Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Erdély kincsei 2017. augusztus 9-13.

Kedves Vivaldis munkatarsak,

A tegnapi napon erkeztunk vissza az Erdely kincsei elnevezesu utazasrol, melynek kapcsan szeretnek visszajelzest adni Onoknek. Kiemelnem Horvath Alpar idegenvezeto kimagaslo, peldaerteku munkajat, ami meltoan passzolt a csodalatos erdelyi tajakhoz. Alpar foldrajzi, tortenelmi, nyelveszeti szempontbol is hatalmas tudassal rendelkezik, amit minden utazo szamara jol ertheto formaban kepes atadni. A szervezett programok, Alpar vezetesevel fuszerezve elmenydus, emlekezetes napokat adtak. A kirandulas soran kapott mindket szallas tisztasaga, vendeglatasa kifogastalan volt.

Koszonom!
Udvozlettel G. Mónika

Bővebben

Erdély kincsei 2017. június 7-11.

Kedves Vivaldi Travel!

Tegnap érkeztünk haza az Erdély Kincsei utazásról. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.Ez nagyban köszönhető Lukács Attila idegenvezetőnek. Hihetetlenül felkészült, nagy tudású fiatalember. Nagyon tetszett a humora. Nem volt olyan kérdés, melyre ne tudott volna válaszolni. Kedves, figyelmes. Neki köszönhetően megismerhettük Erdély egy darabját és bátran állíthatom, hogy mélyen megérintett mindaz, amit Attila idegenvezetése által kaptunk.
Természetesen nagyon köszönjük buszvezetőnknek, Fejes Attilának is, hogy ilyen jól sikerült az utazásunk. Amikor megtudtuk, hogy ő lesz a buszvezetőnk, nagyon megőrültünk, mivel tavaly utaztunk már vele a Benelux körúton. Így megint biztonságban érezhettük magunkat.
 
Köszönjük! Üdvözlettel:
 
H. László és H. Edit
 

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 27 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Ismét felejthetetlen öt napot éltem át az Önök szervezte Erdély kincsei úton. Többször utaztam már a Vivaldival, most sem csalódtam.
Ahhoz, hogy egy kirándulás szuperül sikerüljön, kell egy jól megszervezett program egy ügyes, felkészült idegenvezetővel, egy lelkes, türelmes, vidám csapat, napsütés, finom ételek, otthonos szállás. Minden megvolt.
Lukács Attila közvetlensége, tudása, humora nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindenki fülig érő szájjal mosolygott, sokszor sírva nevettünk a viccein. Született idegenvezető. Nagyon jó csapat gyűlt össze. Sok csupaszív ember, aki Erdélybe szökött el kicsit feltöltődni, elfeledni a hétköznapi gondokat. A festői szépségű erdélyi táj, az utazás során összegyűlt sok kedves ember társasága, a Szent Kristóf Panzió vendégszeretete gyógyír volt a léleknek. Legszívesebben receptre íratnám az embereknek gyógyszer helyett. Külön örültem, hogy megismerhettem Haszmann Pali bácsit. Humora, tudása, bölcsessége miatt örökre a szívembe zártam. Szeretném kezdeményezni az Erdély bérletet a Vivaldinál! Szerintem sokan igénybe vennénk :)
Üdvözlettel és köszönettel, Sz. Kitti

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 27 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Hetedszer utaztam „Önökkel", s tudtam, hogy ez alkalommal sem fogok csalódni a szervezésben, és mégis- vagy talán épp ezért, nagy várakozással telve indultam útnak a barátnőmmel 2017. április 27-én. Erdély csodás arca tárult ismét elénk. Külön köszönet, hogy lehetőségünk volt Haszmann Pali Bácsi gyűjteményének megtekintésére Alsócsernátonban. Az ízig-vérig „Székely Bácsi" ízes beszéde, mondanivalója, kedvessége magával ragadta a csoportot. Minden program érdekes, színvonalas volt, s az időjárás is kegyes arcát mutatta, így még nagyobb élményt nyújtott a természet kincseinek látványa A Csíksomlyói-kegytemplom meglátogatása, a Mária szobor megérintése páratlan emlékké vált. Szuper kis csapat jött össze, bár 56 fő vett részt a kiránduláson, mindenki tekintettel volt a másikra, ügyelt a jó hangulatra. J
Az idegenvezetőnk, Lukács Attila lenyűgöző, sokoldalú, bőséges, választékos, humoros felkészültsége, székely viccei tovább színesítették az Erdélyben töltött napjaink. Köszönjük türelmét, kedvességét, mellyel az 5 nap alatt kalauzolt bennünket. Már most gondolkodunk egy újabb erdélyi úton, s alig várjuk a szeptemberi, prágai utazásunk Önökkel. Mindent köszönünk!
Üdvözlettel: Sz. Márti

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 13-17.

Tisztelt Vivaldi Travel irpda !
Szeretnem megkoszonni a profi szervezest es a program bonyolitasat , azErdely kincsei (2017.apr.13-17) utra vonatkozoan ! A szallashelyeink kivaloak voltak, az ellatas szinten mindket helyen ! Kulon kiemelnem, a Szent Kristof Panzioban eltoltott 3 ejsz.at !
Vegtelen kedvesseggel, odafigyelessel , udvariassaggal bantak velunk a Panzio tulajdonosai es a kollegaik ! A felpanzios ellatasunk tobb volt mint kivalo ! Igazi hazi magyaros etelekkel,nagyon boseges reggeliket es vacsorakat szolgaltak fel szamunkra !
Kiemelnem, hogy a Husveti idoszakot is naluk toltottuk, Ezekben a napokban, minden etkezesnel, kaptunk a tanyerunkra friss hazi Husveti sonkat is, reggelinel festett tojast! Erezhettuk,elvezhettuk az unnep izeit ,hala nekik!
A szobank nagyon kis kedves, tiszta es mindig jol futott, meleg! Jo szivvel es szeretettel gondolok az ott toltott napokra es barkinek, aki jol szeretne erezni magat Tusnadfurdon ajanlom a Szent Kristof Panziot !

Az ut programjai kivaloan meg voltak szervezve! Sokat lattunk Erdelybol, amit be lehet suriteni egy ilyen korutba, hat az valoban benne is volt! Kulon kiemelnem az idegenvezetonk, LUKACS ATTILA fantasztikus felkeszultseget, hihetetlen nagy tudasat, amellyel bennunket kalauzolt az 5 nap folyaman !
Ritka, az ilyen nagy tudasu, ilyen profi modon vegzett idegenvezetes!!! Az ut soran, az osszes falu minden hires magyar szulottjet elmeselte nekunk! Kaptunk tole rengeteg kedves es humoros szekely torteneteket is , amit mindenki elvezettel hallgatott a buszon !
Attila, egy fantasztikus tudas anyaggal rendelkezo es nagyon felkeszult idegenvezeto ! Vele, abszolut felejthetetlene valt ez a tura es biztos vagyok benne, sokan a csoportbol, ujra vissza fognak terni Erdelybe ha Attila vezeti a turat !
Jomagam lelkiekben mar keszulok a kovetkezo Erdelyi utamra. ( v,szinu az osszel ) Termeszetesen Attila vezetesevel es valoszinu, az ONOK irodajaval legkozelebb is !

Gratulalok a szervezeshez, a program es szallas osszeallitasahoz es ahhoz , hogy a legjobb idegenvezetot valasztottak ki Nekunk! Ismeroseimnek, jo szivvel ajanlom az Onok irodajat es a programokat !
Kivanok tovabbi sok jo es sikeres munkat !

Tisztelettel : A. Erzsebet

Bővebben

Erdély kincsei 2017. április 13-17.

Gyönyörű utunk volt az Erdély kincsei programon, Lukács Attila idegenvezetőnk hatalmas tudásával, erdély ismeretével, humorával feledhetetlenné tette 5 napunkat. Buszvezetőnk is elkápráztatott a meredek, hajtűkanyargós erdei utak ismeretével és biztonságos vezetésével. Sűrű programunkban sok mindent láttunk, megismertünk, Attila minden programon kimerítő előadást tartott a látnivalóról, úgy történelmi jellegű mint az erdélyi ember ravaszsága, találékonysága terén. Köszönjük Vivaldi Travel és Lukács Attila a csodálatos 5 napot, hatalmas élményekkel gazdagodva tértünk haza.
(A. Klári)

Bővebben

Erdély téli arca 2017. február 8-12.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nyáron voltunk Lukács Attilával a Kincses Erdély programjukon. A gyönyörű látványon és programokon túl, az Ő személyének is köszönhető, hogy elsők között jelentkeztünk - elcsábítva még két baráti házaspárt - az Erdély téli arca elnevezésű programjukra. Mondhatjuk, Attila ismétt kitett magáért, Erdélyországért, Székelyföldért, és nem utolsó sorban a Vivaldi Travelért. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! 
Köszönjük!
Bea és Csaba

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2016. szeptember 28-október 2.

Kedves Vivaldi Travel!
Vasárnap jöttünk vissza Dél-erdélyi kalandozásunkról, és szeretném, ha tolmácsolnák köszönetünket mind az idegenvezetőnek, mind a sofőrnek!
Felkészültek, kedvesek, szolgálatkészek voltak mindketten, jól jártunk, hogy velük utazhattunk!
Nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönet az élményért!
H. A-né, Virág

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2016. szeptember 28-október 2.

Kedves Vivaldi Travel!
Vasárnap este értünk haza a Dél-erdélyi kalandozásból ahol nagyon jól szervezett utazásban volt részünk. Csodás tájak sok látnivaló. Szuper volt minden, az utazástól a szállásig, Tusnadfürdön az ételek különlegesége. Külön köszönet Lukács Attilának aki rendületlenül mesélt nekünk a tájról a történelmi helyszínekről. És nem utolsó sorban a rendkivül ügyes buszvezetőnknek

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2016. szeptember 7-11.

Tisztelt Vivaldi!
2016.09.07-11. között a Dél-erdélyi körúton vettem részt, immár harmadszor voltam Erdélyben mindig az Önök irodájával. Remek szervezés, jó szállás és ellátás, de amit most is külön ki kell emelnem az az idegenvezető, Lukács Attila munkája. Köszönöm neki a remek történelem- és földrajz órákat, a humorát, a türelmét. Minden mondatán érezni Erdély iránti szeretetét, és ezt igyekszik az utasok részére is átadni. Csak ajánlani tudom az erdélyi utazásokat mindenkinek. Két nap elteltével már a hosszú, egész napos buszozást is elfelejtettem, Tusnádfürdő és Bp. között. Őszinte tiszteletem Attilának!
K. Magdolna

Bővebben

Erdély kincsei - 2016 szeptember 14 - 18.

Tisztelt Vivaldi Iroda!

Ezúton szeretném megköszönni a visszakapott pénzt, amit az utolsó soros kedvezményként kaptunk. Alpártól megkaptam és jól el is költöttük kint Erdélyben egy ebéd keretébenJ
Meg szeretném megköszönni az utazási lehetőséget és a szervezést is, mert nagyon flottul ment minden és ezért szuper jól éreztük magunkat.
Alpár előtt is megemelem a kalapomat, mert egy két lábon járó lexikon. Az a sok-sok információ, amit a történelemről, a földrajzról, a politikáról és a helyi dolgokról elmondott az nagyon becsülendő.
És nem beszélve arról, hogy ezt humorral is fűszerezte, így nekünk egy felejthetetlen élménnyé tette ezt az utazást.
Anyukámnak ez volt a 60. szülinapi ajándéka, ami nagyon jó választás volt.
A sofőr is nagyon jó volt, együttműködő és nyugodt típusú férfi, akivel megint csak nagyon jól jártunk.
Köszönöm szépen még egyszer Önöknek és remélem, hogy lesz még alkalmunk együtt utazni.

Köszönettel:

R. Beáta

Bővebben

Észak-Erdély: Máramaros, Moldva, Bukovina 2016. augusztus 10-14.

Kedves Vivaldi csapat!
Vasárnap érkeztünk vissza az Észak-Erdélybe szervezett utunkról és szeretnénk megköszönni a nagyszerű élményt! Hajszálpontos indulás és bonyolítás, színvonalas vezetések és szállások. A sofőr fantasztikus biztonsággal vitte a buszunkat a kanyargós hegyi utakon, még arra is figyelt, hogy mindenkit lesegítsen a leszállások alkalmával. Az idegenvezetőnk, Kovács Levente pedig nem csak a székely viccek professzionális előadójaként remekelt, hanem rendkívüli tárgyi tudásával és szülőföldje iránti megható szeretetével közelebb hozta számunkra ezeknek a szép vidékeknek a varázslatát. Különösen jól sikerült a válaszúti KAllós Zoltán gyűjtemény beiktatása, mivel a dézsi templom nem volt fogadóképes. Lenyűgöző az itt dolgozó emberek lelkesedése, az éppen akkor zajló néptánc tábor hangulata! Kovács Levente észrevétlenül a barátunkká vált, rajta keresztül mi is megérezhettük, hogy bizony közünk van a világnak ehhez a szegletéhez.
Nagyon köszönjük ezt a feledhetetlen utazást!
Üdvözlettel: M. KÁlmán és M. K. GAbriella

Bővebben