Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Albánia

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2018. június 18-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Párommal részt vettünk 2018. június 18-tól 24-ig az „Albánia, a Balkán titokzatos ékköve” elnevezésű utazásukon. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a programok és a remek látnivalók megszervezéséért, az európai színvonalú luxusszállodákban való megszállásért, illetve mind a sofőrök, mind pedig az idegenvezető, Csáky Ágnes kiválóan végzett munkájáért. A sofőröknek köszönet a balesetmentes vezetésért; főleg Albániában a hajmeresztő vezetési stílus és a helyiek KRESZ-szabályokat nem ismerő, nem betartó közlekedési morálja miatt veszélyes helyzeteket oldottak meg biztonsággal sokéves tapasztalatuknak köszönhetően. Nagyon tisztelettudóak, udvariasak voltak, minden leszállásnál segítettek az utasoknak, mindent megtettek azok biztonsága érdekében.
Csáky Ágnes nagyon jó idegenvezető volt, mindig lényegre törően, sallangoktól mentesen, érdekesen mesélt a látnivalókról, gyalogos sétáknál figyelt a haladási tempóra, hogy mindenkinek megfelelő legyen, remekül szervezte a taxis utazásokat a helyi vállalkozókkal, jó tanácsokat adott ételekkel-italokkal kapcsolatban, ajánlott helyi szuveníreket, egyszóval nagyon meg voltunk elégedve vele.
Még egyszer köszönjük a csodálatos élményt, a szervezést, a remek munkatársakat, csak így tovább!!!
Köszönettel:B. V.

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2017. június 16-22.

T Iroda!
RÉSZTVETTEM az „Albán"túrán és felejthetetlen élmény volt. Készséges, udvarias volt a túravezető, de a buszvezető – Józsi – csillagos ötöst érdemel!, a kollégája szintén készséges udvarias volt. Örülök, hogy részt vettem,remélem még találok ilyen jónak ígérkező programot az önök katalógusában.
Üdvözlettel K. B. Béláné

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2016. június 6-12.

Részt vettem az Önök június 6.-12.-ig szervezett utazásán, ami véleményem szerint nagyon jól sikerült. Köszönhető ez Lajosnak, aki igazán elkötelezett idegenvezető. Mindent a csoport érdekében intézett. Így nem kellett sorban-állni, s a programok megvalósítása, a napközbeni étkezés, vásárlás is zökkenőmentes volt. Sőt, mindenki nagy örömére még arra is jutott idő, hogy fürödni tudjunk a tengerben. 
A szállások is jók voltak. Köszönet érte.
Az előzetes tájékoztatót azonban a nyári időszakra vonatkoztatva át kellene írni, mert több téves információ volt benne. A programról annyit, hogy lehetne egy napot a tengerpartra szervezni.
Üdvözlettel: S-né Cz. Erzsébet

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2016. június 6-12.

Tisztelt Utazási Iroda!
Köszönjük Önöknek a csodálatos albániai utat. Nagyon jól éreztük magunkat. A remekül szervezett programon felül elsősorban Sándor Lajos profizmusát, tudását és albániai tapasztalatát kell kiemelni, hiszen könyvből nem elsajátítható információkat is osztott meg velünk, ezen felül mindig kereste a számunkra legkedvezőbb lehetőségeket. Hatalmas lendülettel és erővel magyarázott szinte egész úton. A gépkocsivezetők, Józsi és Sanyi szintén nagyon figyelmesek és kedvesek voltak. Minden leszállás alkalmából ott álltak az ajtóknál, mindenkit mindig lesegítettek, biztonságosan vezettek, a gépkocsi tiszta volt végig az út folyamán. A szállodák választását is jónak találtuk, talán kicsit kényelmesebb lett volna számunkra, ha egy vagy két nappal hosszabbra tervezik az utat, mert pl. a második este nagyon későn érkeztünk a Durres környéki szállodába, elhúzódott ezáltal nagyon a vacsora, és sajnos a fürdésre is csak másnap tudtunk ugyanitt sort keríteni.
Lajossal, Józsival és Sanyival máskor is szívesen utaznánk.
További sikereket kívánunk Önöknek.
Üdvözlettel T. B. Emma, G. Attila

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2015. szeptember 28-október 4.

Tisztelt Vivaldi Travel,
vasárnap érkeztünk haza az albán utazásról. Ezúton szeretnénk megköszönni a profi szervezést, Sándor Lajos érdekes és sok mindenre kiterjedő, informatív idegenvezetését, és kiemelném a buszsofőrök segítőkészségét, pozitív hozzáállását.
További kellemes napot, és jó munkát!
Üdvözlettel
K. Judit

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2015. április 7-13.

Tisztelt Utazási Iroda !

Ezúton is szeretnénk megköszönni Önöknek -Alexandrának már megtettük- az albániai kirándulást.
Az autóbusz egész úton tiszta, vezetője mindig kifogástalanul udvarias, segítőkész és türelmes volt. Megbízhatóan, jól vezetett, biztonságban éreztük magunkat.
Idegenvezetőnk /Sándor Lajos/ új színekkel gazdagította a hosszú utat. Egyéni humorral fűszerezett, sok, számunkra eddig ismeretlen információval látott el minket végig az út folyamán. Érdekes volt a szabadkai magyar szemszögéből látni- nemcsak a kirándulás helyszíneit érintő- a világ dolgait.
Szállásaink és ellátásunk kifogástalan volt. Köszönet érte.
Reméljük, hogy máskor is részt vehetünk hasonló, még egzotikusnak mondható, nem közismert vidékekre szervezett útjukon.
Áldozatos munkájukhoz további sikereket és jó egészséget kívánunk.

Dr. K. Adrienne és K. József

Bővebben