Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Franciaország

Provance festői tája és a Cote d Azur 2018. június 12-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Sokadik alkalommal vettem már részt az Iroda által szervezett utazáson, és mindig tapasztaltam a mindenre gondoló, alapos szervezést, maximális odafigyelést és kényelmet, nem beszélve a csodás programokról, melyekből minden útra annyi jut, amennyi csak belefér.
Szeretném megköszönni a Provence festői tája és a Cote d'Azur c. utazást, mely óriási élmény volt minden tekintetben. A helyszínek és a program önmagáért beszél. Külön köszönöm idegenvezetőnk, Vígh Julianna munkáját, aki kimeríthetetlen tudásával, kedvességével és humorával színessé és otthonossá tette ezt a néhány napot. Köszönöm a gépkocsivezetők, Attila és Lajos mindig pontos és biztonságos munkáját és utolérhetetlen udvariasságát.
Sok szép élménnyel gazdagodtunk, csodás dolgokat láttunk, nagyon jól éreztük magunkat.
Már most várom a következő utazást, természetesen a Vivaldival! További munkájukhoz sok sikert és lelkesedést kívánok! Köszönettel, T.T.

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2018. szeptember 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a kiváló szervezést és az út során nyújtott gazdag programkínálatot. Gyönyörű helyeken jártunk, csodaszép élményekkel gazdagodtunk. 
Szeretnénk megköszönni Vígh Julianna kimagasló, színvonalas munkáját, amellyel színesítette az utazást. Köszönet illeti Sofőrjeinket (Gábor és Attila) is, akik kényelmes busszal, biztonságosan szállították a csapatot az út során.
Üdvözlettel,
Sz-né G. Nikolett

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2017. május 31-június 5.

Kedves Iroda,
Szeretném megköszönni, remek út volt, nagyon jól éreztük magunkat, szépeket láttunk. :) Már 2 hete hazaérkeztünk, de még mindig csodálattal gondolok vissza rá.
Köszönettel illeti Konczwald Zsuzsanna munkáját is.
Köszönöm,
V. Bea

Bővebben

Provence festői tája és a Cote d Azur 2017. szeptember 12-17

Tisztelt Utazási Iroda Dolgozói!

Provence festői tájai és a Cote d'Azur 2017. szeptember 12-17. időszak között vettünk részt az Önök által szervezett programon. Második alkalommal választottuk és vettünk igénybe az iroda által ajánlott körutazást.
Szeretnénk megköszönni az iroda dolgozóinak a jó szervezési készségüket, az idegenvezetőnk K. Zsuzsanna felkészültségét, türelmét, a buszvezetők József és Imre biztonságos vezetését, kellemes és vidám humorukat.
Az Önök kollektív munkájának eredménye, hogy megismerhettünk egy gazdag, gyönyörű városállamot, történelmi városokat és azok kultúráját, hangulatos Provence-i kis falvakat, tájakat.
Nous aimons la France!
Munkájukhoz és kollektiv összetartozásukhoz további sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel L. Mária és Béla

Bővebben

Provence festői tája és a Cote d Azur 2014. október 21-26.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2014.okt.21-26. között részt vettünk a férjemmel a Provance-i körutazáson.Először vettünk részt buszos körutazáson. Az első tapasztalataink pozitívak voltak, elhatároztuk, hogy máskor is ezt a formát választjuk.
Nagyon tetszett a program felépítése, sok ismerettel és élménnyel lettünk gazdagabbak.
Az idegenvezető, Horváth Anikó 5 *-ot érdemel. Felkészültsége, tudása, stílusa, türelme igazán elismerésre méltó.Az autóbusz-vezetők profik voltak.
Köszönjük!
N. Sándor, N-né Gy. Mária

Bővebben

Provence festő tája és a Cote d Azur 2014. augusztus 19-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Családommal részt vettünk az Önök által szervezett 2014. augusztus 19-24. közötti Provance-i úton és nagyon sok szép élménnyel gazdagon tértünk haza.

A hazafelé vezető úton kitöltött teszt utáni sorsoláson én nyertem az egy napos utat, de sajnos le kell mondjak erről a nyereményről, mert szeptember 6-án egyéb elfoglaltság miatt nem tudok elmenni a “Felvidéki bányavárosok bányalátogatással” elnevezésű utazásra.

 

Ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy nyertem (családommal és az úton részt vett összes utassal együtt nyertünk), hiszen nagyon sok gyönyörű helyet megismerhettünk az út során és a remekül felkészült, kedves idegenvezető segítségével rengeteg új információt is kaptunk a meglátogatott városokról.

 

Még egyszer a magam és családom nevében is nagyon köszönöm Önöknek! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is valamelyik szép útjukat választjuk nyaralásunk tervezésekor.

Üdvözlettel:

Kissné M. Á.

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2012. október 20-25.

Tisztelt Vivaldi Travel kedves lányok!
Okt.20-25 között az Önök szervezésében vettünk részt egy Provancei kiránduláson.Köszönjük a gyönyörű utat az idegenvezetőnknek a színes és alapos felkészülést tükröző tájékoztatást,a két sofőrünknek akedvességét és szolgálatkészségét.A szervezés nagyon precíz és pontos volt így sikerült ezalatt arövid idő alatt a lehető legtöbbet megismernünk és megcsodálnunk Provanceból.További sok sikert Önöknek.
Köszönettel: Muhari György és neje

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2012. október 20-25.

Kedves Julianna!
Tegnap hazautazáskor már nem jutott idő, hogy megköszönjem Önnek a Provence-i út vezetését.
Mindenek előtt szeretnék gratulálni imponáló történelmi és helytörténeti tudásához, nem különben kedves humorához, amivel emlékezetessé tette az utunkat.  Ahhoz is gratulálunk, hogy pontosan érezte a szakmai vezetés időtartama és a szabad városnézés időtartama közti megfelelő arányt, és ezt mindig biztosította.
Ha találkozna a két sofőrünkkel, legyen szíves nekik is átadni üdvözletemet és köszönetemet!
Üdvözlettel
Meggyesi Tamás

Bővebben