Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Csehország

Prága és Csehország Világörökségei 2021. szeptember 23-26.

Kedves Utazásszervezők!
Szeretnék köszönetet mondani a prágai út megszervezéséért. Hatan voltunk, és mindannyian kitűnően éreztük magunkat, s ez nem csupán a profi módon megszervezett programoknak volt köszönhető, és a kitűnő buszsofőrnek, hanem Bányai Tamás idegenvezetőnek is, aki egy kincs lehet az irodának. Tudásáról, türelmességéről, figyelmességéről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. üdvözlettel, O.Erika
 

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2021. szeptember 23-26.

Tisztelt Cím!
Az elmúlt héten részt vettünk egy Önök által szervezett Prágai utazáson. Ezúton szeretnénk megköszönni az utaskísérő Bányai Tamás és a busz söfőre Pintér Gábor munkáját. Minden igényt kielégítő, alapos tájékoztatást kaptunk az idegenvezetőtől, akár merre is mentünk , úgy a városlátogatások, mint a gyár, vagy a várlátogatások során. Kérjük adják át a csoport köszönetét a két Úrnak. Üdvözlettel: B. János

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2020. augusztus 30.

Kedves Utazásszervezők!
Először is gratulálok az Önök munkatársainak! Nagyszerű programok megszervezését és lebonyolítását tapasztaltuk ebben a zűrzavaros, vírusos világban .Külön említeném KUTHY KATALIN  idegenvezetőnket, aki tájékozottságával, választékos stílusával lehengerelt  bennünket az augusztus 30-i "Mesekastélyok " kiránduláson. Gratulálunk az ilyen munkatársakhoz.Reméljük még hosszú éveken keresztül lesz energiája  elvarázsolni az utazni szerető embereket. Minden közreműködőnek köszönjük. További szép kirándulásokat kívánunk sok résztvevővel! Tisztelettel: Gáspár házaspár

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda! 
Köszönjük ezt a nagyon jól szervezett 4 napos utat. A busz,és vezetője Attila minden igényünket felülmúlta. A szervezett programok gondosan kiválogatott menetrend szerint történtek véleményünk szerint, a többi utas társunkkal egyetértésben! Idegen vezetőjükben egy nagy szakmai tudással,az élet minden területén ismeretekkel rendelkező embert ismertünk meg.Folyamatosan elárasztott minket érdekes,értékes információkkal az Ő szolid,de nagyon ütős humorával. Türelmesen beszélt minden tudásra éhező utas társunkkal,segített a szabadprogramok tervezésénél is. Kérem adják-át Bányai Tamás Úrnak köszönetünket! Garantáltan nem ez lesz az első és utolsó utunk az Önök szervezésében. A prágai szállás,és az ellátás is megfelelő volt. Tisztelettel,köszönettel: H. Péter és felesége

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. október 31-november 3.

Kedves Vivaldis Dolgozók!
Tegnap este érkeztünk haza Prága és Csehország világörökségei 4 napos utazásunkról. Szeretnénk köszönetet mondani a szuper szervezésért, a bőséges és jobbnál-jobb programokért! Nagyon köszönjük Bányai Tamás idegenvezető munkáját! Mindenre kiterjedő figyelme, nagy tudása, kedvessége és humora felejthetetlen  élménnyé tette utazásunkat.  A buszvezetőnk, Atilla is megbizhatóan és biztonságban juttatott haza minket. Biztosan utazunk még Önökkel és szívesen ajánljuk ismerőseinknek is a Vivaldi Travel útjait.
Köszönettel: H. Éva, T. Orsolya

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldis Kollégák!
Nemrég érkeztünk haza a Prága és Csehország Világörökségei programról, rengeteg szép élménnyel gazdagodva. Szeretnénk megköszönni Bányai Tamás idegenvezető munkáját, aki fáradhatatlan kedvességével, figyelmességével, eredeti humorával és kifogyhatatlan tudásával feledhetetlenné tette az utazás minden percét. Köszönjük a gépkocsivezető, János kedvességét, pontosságát és hogy minden pillanatban maximális biztonságban érezhettük magunkat. A busz és a szállás tiszta és kényelmes volt, a program gazdag és csodás, csakis kellemes élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük a gondos szervezést az irodának, további sok sikert kívánunk! Köszönettel, T.T.

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. szeptember 5-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodás négy napos kirándulás részesei voltunk 2019. szeptember első hétvégéjén (Prága és Csehország Világörökségei). Sok „régi” tudás került leporolásra, és rengeteg új információval is gazdagodtunk. Erről gondoskodott Bányai Tamás karizmatikus személyisége, aki rendkívül tudásával és műveltségével lenyűgözött minket. Ezzel egy időben visszafogott, de a kellő időben megfelelő humorral is előálló személyisége rendre meglepte a csoportot. Volt is jókedv és nevetés bőségesen. A biztonságunkról Kiss Gábor buszsofőr gondoskodott, aki fiatal ugyan, de nagyon magabiztos, remekül tette a dolgát.
A szervezés, a szállás, a kirándulások és úgy minden egyben „Vivaldi szintűek” voltak. Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk merre is szeretnénk menni jövőre. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Csehország természeti csodái 2019. június 20-23.

Kedves Vivaldi és Évi!
Idén másodszor vettem részt a Csehország természeti csodái utazáson most két barátnőmmel kibővített csapatban,felejthetetlen volt. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetet,a túrázást a jó idegen és túravezetőket jó szervezéssel a háttérben. Bányai Tamás és Nagy Árpád vezetése garancia a minőségre. Szívesen utaznék több cseh útra.
Köszönettel,B.Sz

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. május 18-21.

Tisztelt Vvialfi Travel Utazási Iroda Kft.!
Részt vettem, az Önök utazási irodája által szervezett utazáson, (május 18- 21. Prága Csehország Világörökségi) úton. Szeretném megköszönni, örülök, hogy részt vehettem! KITŰNŐ SZERVEZÉS! Külön köszönet Bányai Tamás idegen vezetőnek, aki nagyon felkészült, és művelt idegen vezető, nem utolsó sorban remek humorú fiatal ember! A gépkocsi vezetőnek is köszönet. ( sajnos a neve nem jut eszembe, pedig bemutatták) A VOX készülék pedig nagyon jó szolgálatot tett! Köszönettel:  S. Z-né

Bővebben

Hétvége Prágában 2019. március 15-17.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A március 15-i hétvégén Prágában voltunk Önökkel egy buszos úton. Ugyan az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a kirándulás nagyon jó volt, melyért köszönetet is szeretnék mondani.
Profi volt a szervezés, minden zökkenőmentesen haladt. Idegenvezetőnk, Tamás tette felejthetetlenné az ott töltött időt. Szakértelme, felkészültsége és végtelen türelme példa értékű, köszönet érte.
Köszönettel: M-né L. Zsuzsanna

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2018. szeptember 27-30.

Kedves Éva, Tisztelt Vivaldis kollégák!
A szeptember 27-én indult prágai utazásotokon vettünk részt. Fantasztikusan jó, élménydús volt a program. Tökéletes, jól felépített szervezés időben és térben, a fakultativ programokkal, vacsorákkal együtt.
Kiváló minőségű autóbusz /Rónabusz Travel/, kiváló sofőrrel Érsek Attila személyében.
Az idegenvezető, Bányai Tamás Úr, tökéletesen felkészült, Csehországról mindent tud, ami egy ilyen jóminőségű utazáshoz kell. Fantasztikus humorú, kommunikativ, mindenre kiterjedő figyelmű úriembert ismerhettünk meg benne.
Köszönjük mindenki munkáját, jó egészséget, sikerekben gazdag 2019-es Újévet kívánunk a Vivaldi Travel csapatának.
Tisztelettel: M. I. és felesége 
 

Bővebben

Dél-cseh várak és a Klosterneuburgi Apátság október 20-22.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Az elmúlt hétvégén Dél-Csehországi utazáson vettem részt az Iroda szervezésében.
Nagyon érdekes gazdag kitűnő programot raktak össze az utazók részére.:)
Az utazást pedig a nagyon kedves, türelmes, vidám és maximálisan felkészült idegenvezető Máté Csongor tette felejthetetlenné és élvezetessé számomra.☺
Nagy szertettel foglalkozott az utasokkal és hasznos tanácsokkal látta el a résztvevőket a szabadprogram idejére is.
Már utaztam kb 4 alkalommal az Iroda szervezésében és valószínű hogy ez után is szívesen választok a Vivaldi Utazási Iroda programjaiból.
Köszönettel A.T.S.

Bővebben

Hétvége Prágában 2018. október 5-7.

T. Iroda!
Azért ragadtam tollat, hogy leírjam hogy mennyire elégedettek voltunk a prágai uttal okt 5-6-7.
Legfőképpen és hansulyozottan szeretnénk kielmelni az idegenvezetést  Bányai Tamás személyében, szuperlativuszokban  lehet csak róla beszélni. A szállásunk is kifogástalan.
Nagyon nagyon inteligens humoros emberi  töródik tényleg az utasokkal, mindenre kiterjedt a figyelme, annak érdekében hogy mi jólérezzük magunkat.
Nem tudom hogy irnak e  vajon mások is de mindenesetre a mi buszonkon mindenkinek ez volt a véleménye.
Üdvözlettel.   G-né K. Gizella

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2018. szeptember 6-9.

Kedves Szervezők!
Az utazás szép élménnyel gazdagított minket. Köszönjük, hogy ilyen jól megszervezték ezt az utat. Jó volt az ellátás, kényelmes a szállás. Kitűnő sofőr vitt minket a gyönyörű helyekre. Az idegenvezető fantasztikus tudással rendelkezik, kiváló humorral és anekdotákkal fűszerezte a sok történelmi, sport, irodalmi, művészeti, országismereti információkat.
Üdvözlettel és jókívánságokkal: T.M.és Zs.Á.

Bővebben

Hétvége Prágában 2018. augusztus 10-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2018.08.10 - 12. között – a részvételünkkel - lebonyolított "Hétvége Prágában" elnevezésű utazás jó szervezéséért, kiváló lebonyolításáért.
Igaz, hogy csak fél Európát jártuk be eddig, de Bányai Tamáshoz mérhető idegenvezetővel még nem találkoztunk. Stílusa, tudása, műveltsége, hozzáállása, (kellő mértékű visszafogottsága, szimpatikus és találó humora) az utazás szempontjából kiváló volt.
Nem tudok jobb kifejezést, mint amit egy korábbi utastársunk írt: „elképesztő a pasas!” Ettől lett a száztornyú Prága „a csodás Prága”! Egy kicsit Tőle lett felejthetetlen ez a kirándulás.
Ettől villant be, hogy talán szebb lenne Prágában élni, mint Budapesten, bár Budapest is „de csodás”! 
KÖSZÖNJÜK! H-né J. Éva és H.I.

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. augusztus 2-5.

Kedves Vivaldisok!
Szuper jelző a szervezésnek,de mint utas én mégis a Triumvirátussal kerülök közvetlen kapcsolatba,ezért szeretném őket is símogatni.Tamás,Imi és Rómeó a frontvonalban profin,lazán és humorosan tették a dolgukat. A Vivaldi sikerét abban látom,hogy a jól összeállított programok és szervezés mellett az idegenvezetés ilyen magas színvonalú,mint amit a Bányai Tamás is prezentált nekünk.Szeretnénk Vele és Imi kíséretével minél több úton végigmenni. Értékes és tartalmas 4 nap volt,nem felejtem el! Köszönöm
Sok sikert kívánok Mindannyiuknak!
B. Szilvi

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Kedves Vivaldi Travel,

Ezúton szeretném megköszönni, hogy ilyen nagyszerű utat szerveztek - ismét.
Bányai Tamás rendkívül kedves, tájékozott, "vérbeli" kalauz, aki nemcsak magyar aggyal, hanem csehül is gondolkodik. Általa megismertük a cseh embereket, a nézőpontjukat, és kaptunk egy apró szeletet világukból. A szállásért is külön köszönet jár (de még mekkora köszönet). A programok pedig mesébe illőek voltak: erre a 4 napra ki tudtam szakadni a stresszből, a mindennapi rohanásból, és át tudtam élni egy varázslatos, mesés világot, ahova örökre vissza fogok vágyni.
Mindig tudom: ha a Vivaldit választom, az az út szuper lesz.

Üdvözlettel, hatalmas lelkesedéssel:
V. Eszter Vanda és (törzs)utastársa, V. Istvánné

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Tisztelt Cím!

A hétvégi Csehország természeti csodái útjukon Csehország újabb részeit fedezhettük fel, az Önök segítségével. És most is csak megemelni tudjuk a kalapunkat! A kényelmes utazás, a szállás - kiemelve az igazán királyi reggeliket - , a programok, és természetesen munkatársaik felkészültsége most is hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Bányai Tamással nem először utaztunk - reméljük nem is utoljára - , de most is felejthetetlenné tette számunkra az utazást. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdvözlettel, K. E.
 

Bővebben