Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Csehország

Prága és Csehország világörökségei 2017. október 28-31.

Tisztelt Ügyintéző!

Szeretnék visszajelezni az utazással kapcsolatban. Nagyon köszönjük Czakó Zsoltnak, hogy ilyen fantasztikussá tette az utazásunkat. Részletekbe menően megismerhettük Prága városát, legalábbis az időbe beleférő részletességgel. Köszönjük Neki, hogy rugalmas, segítőkész, kedves vezetőnk volt a 4 nap alatt, és nem sajnálta átadni a hosszú évek ismereteit. A szervezés is nagyon jó volt, és ugyan a szállás az alapellátást tartalmazta csak, viszont forró zuhany és kényelmes ágy várt minket a végigkirándult nap után, valamint bőséges és finom reggeli az újabb élményekben gazdag nap előtt. A fakultatív programok is jól sikerültek, és jól lettek időzítve, hogy a hideg se vegye kedvünket.

Üdvözlettel:
P. Krisztina és N. Ferenc (2017.10.28-31.)

Bővebben

Csehország fénypontjai 2017. szeptember 6-10.

Vasárnap jöttünk haza a Csehország fénypontjai útjukról. Nagyon jól éreztük magunkat. A program összeállítását csak dicsérni tudom, ebben osztoznak az utastársak is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezen az úton született meg az elhatározás, hogy elmegyünk adventre is. Így alakult ki ez a kis csapat, sikerült fellelkesíteni a társaságot. Kívánom Önöknek, hogy továbbra is ilyen magas színvonalon, és zökkenőmentesen tudják szervezni a pihenésünket.

Köszönöm
K.né K. Csilla

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2017. július 6-9.

Kedves Vivaldi Travel!
Tavaly utaztunk először az önök irodájával, az annyira tetszett, hogy az idén is a kínálatukból választottunk, mégpedig a Prága és Csehország világörökségeit.
Bányai Tamás volt a vezetőnk, akinek bámulatos történelmi ismeretei vannak, ami iránt a lebilincselő, anekdotákkal színesített előadásmódjával a kevésbé fogékonyakat is érdeklődővé tette.
A bejárt helyek gyönyörűek, sokat tudtunk meg róluk, a program tökéletes, a buszvezető higgadt és biztonságos, Bányai Tamással kapcsolatban csak osztani tudom az egyik utastárs véleményét: elképesztő a pasas!
Valamennyiüknek az eddigiekhez hasonló további jó munkát kívánunk!
Tisztelettel: F. Borbála és F. Zsolt

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2017.07.21-23. között megrendezett "Hétvége Prágában" elnevezésű utazáson való részvételért, a jó szervezésért.
Az utazás sikere nagy mértékben volt köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek, aki nagy tudásával, segítőkészségével, udvariasságával, odafigyelésével nagyon sokat segített Prága aprólékos megismerésében, a felejthetetlen élményeket megosztjuk barátainkkal is. Köszönjük a tartalmas utazást, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv. Sz. Szilvia és édesanyja

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!

A napokban érkeztünk vissza egy prágai hétvégéről, amely Önökkel már a harmadik utunk volt.
Szeretném megköszönni az utazás profi megszervezését (szálláshelyet, ellátást, programokat, tapasztalt buszvezetőt).
Külön köszönetet érdemel idegenvezetőnk - Bányai Tamás - aki rendkívül nagy ismeret-anyagát, és tudását adta át nekünk, valamint jó humorával színesebbé tette az utazásunkat.

További munkájukhoz és útjaik szervezéséhez sok sikert kívánok: K. Györgyné

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei 2017. augusztus 17 - 20.

Kedves Tamás,

Nem volt alkalmam személyesen megköszönni a prágai (08.17-20) utazás alkalmával végzett munkáját. Úgy gondolom, rendkívül magas szintre tette a lécet és nem csak a Vivaldi Travelen belül.
Bízom benne, lesz még alkalmam az Ön idegenvezetése mellett Csehországba utazni!

Üdvözlettel,
L. Anna

Bővebben

Csehország természeti csodái 2017. augusztus 3-6.

T. Vivaldi Travel
2017.08.03. és 08.06. között résztvettünk az Önök szervezésében a "Csehország természeti csodái" úton. Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utat. Remek szervezés , az általam vártnál is csodálatosabb látnivalókkal. Az idegenvezetőnk Bányai Tamás profi módon , nagy elméleti tudással , és sok humorral láttal el a feladatát , sokszor megnevettetve bennünket. A túravezetőnk Nagy Árpád profizmusa , tudása, és segítőkészsége szintén csak dicsératet érdemel. Ráadásul e két személy nagyon jól összedolgozott. A szállás ugyan "csak három csillagos" volt , de szerintem sok magasabb kategóriájú szálloda tanulhatna Tőlük. A szobák szépek voltak , minibár , és légkondi , vagy ventillátor volt.
A svédasztalos reggeli rendkívüli széles választékú , és bőséges volt , az esetlegesen lefogyott ételeket rögtön pótolták. A vacsora szintén nagyon finom és bőséges volt , és amivel még nem találkoztam hogy mindenki olyan italt ( sört , cólát , ásványvizet stb ) rendelhetett
amit szeretett volna , és ez is benne volt a vacsora árában. Akik még nem jártek Csehország ezen gyönyörű tájain , azoknak csak ajánlani tudom.
Szivesen résztvennénk hasonló jellegű utakon az Önök szervezésében.
Üdvözlettel Sz. Károly

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2017 augusztus 6.

Kedves Hivatalvezető Asszony!
A hétvégén 08.06.-án a Mesekastélyok Morvaországban programon vettünk részt. A kirándulás – az időjárás miatt egy kicsit szomoruan indult - de végül is nagyon jól sikerült.Az idegenvezető -Kitti – kellemes, segitőkész egényisége mindenkit megkapott. Sajnos a mi részünkről, volt egy kis kellemetlenség. Az unokahugom – Vince Klára – reggel az indulásnál jelentette be az idegenvezetőnél, hogy nem tudja vállalni az utat. Első alkalommal utazott volna velünk. Remélem a jövőben több szerencséje lesz.
Köszönet Kittinek, a gépkocsivezetőknek, akik az időjárás viszontagságai ellenére sikeresen haza szállitottak benünket.
Köszönettel: P. Sándorné, H. Sándorné K. Zsuzsanna

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21 - 23.

Tisztelt Iroda!
2017.07.21 indulással 3 napos prágai kiránduláson vettünk részt feleségemmel és barátainkkal.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út megszervezéséért, nagyon jól éreztük magunkat ami nagyban köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek. Rendkívülien jól felkészült, udvarias, remek idegenvezető.
Köszönettel:
K. Ernő

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. május 26-28.

Tisztelt Utazási Iroda, 
még nem fordult elő, hogy úgymond értékelést írjak egy pihenést, szállást, utazást nyújtó cégnek.
Most szeretném megtörni ezt.
Prágai kiránduláson vettünk részt férjemmel május végén és olyan maradandó élményt nyújtott, hogy úgy éreztem, hogy ehhez mindenképpen gratulálnom kell.
Szóval köszönjük szépen az élményt amit az utazás kínált.
Ennek színvonalát legnagyobb mértékben az idegen vezetőnknek Bányai Tamásnak köszönhetjük.
Személyében egy segítőkész, nagyon kedves, széles látókörű, nagytudású, a munkáját kitűnően végző fiatalembert ismertünk meg, akinek nem utolsó sorban még a humora is kiváló.
Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet láttunk, és sok információhoz jutottunk. Tartalmas kirándulás volt.
Sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz! Remélem lesz még lehetőségem Önökkel utazni.
Üdvözlettel: P. I-né

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.

Kedves Vivaldi csapat!

Most hétvégén voltunk Prágában (2017.06.16-18), ami fantasztikusan sikerült. Nagyon jó volt a szervezés, mindig törekedtek a pontosságra. A buszozástól kicsit féltünk (az eddigi tapasztalatok alapján), de majdhogynem észre sem vettük, hogy mennyi ideig utaztunk. Külön szeretném kiemelni Bányai Tamás idegenvezetőnk felkészültségét, hozzáállását, és nem utolsó sorban humorát. Tamás minden területen (történelem, kultúra, sport, politika, divat, gasztronómia...) rengeteg és érdekes információval szolgált. Kimeríthetetlen tudásával folyamatosan fenn tartotta a figyelmünket, és "aggodalmával", mindig vigyázott ránk. Már több utazáson vettünk részt más utazási irodával, de sajnos mindig elégedetlenek voltunk az idegenvezetővel, ami sajnos az utazásra is rányomta a bélyegét. A Vilvaldi szervezése, sofőrje, idegenvezetője felejthetetlenné tette számunkra ezt a 3 napot. Köszönjük, és remélem a jövőben is több alkalommal fogunk Önökkel utazni.

L. Noémi és csapata

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.

Tisztelt Vivaldi Travel!2017. június 16-18. között részt vettünk a három napos Prága-városnéző úton.Nagyon jól éreztük magunkat, köszönetet szeretnénk mondani Önöknek a tartalmas programért, valamint a szervezésért. Idegen vezetőnk Bányai Tamás tudása rendkívüli. Felkészült és  tájékozott a történelem, az építészet, a sport, a mindennapi élet, a szokások terén is. Segítséget nyújtott az éttermek választásában az érdeklődőknek, pontosan tartotta az előre  megbeszélt időpontokat és programokat. Még egyszer és külön szeretnénk megköszönni munkáját.Első alkalommal utaztunk az Önök szervezésében, de máskor is szívesen megyünk, és ajánlani fogjuk ismerőseinknek is. Tisztelettel:M. M-né

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei - 2017. június 2-5.

Kedves Vivaldi Travel!
2017. június 2-5 között részt vettünk férjemmel a Prága és Csehország Világörökségei utazáson az Önök szervezésében. Nagyon jól éreztük magunkat. Az utazás és a program nagyszerűen meg volt szervezve. Kérem tolmácsolják külön köszönetünket idegenvezetőnknek, Bányi Tamásnak, mivel mindenre kiterjedő tudása, felkészültsége, humora révén felejthetetlen élményekkel gazdagon tértünk haza. Máskor is szivesen fordulunk Önökhöz. Programjaikat ismerőseinknek is ajánlani fogjuk.
Köszönettel: K. Dezsőné

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei - 2017. június 2-5.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretnénk megköszönni ezt a remek kikapcsolódást! Nagyon jól összeállított program. Az idegenvezetőnk Bányai Tamás szuper vezető volt, rugalmas, minden igényt kielégítő megoldásokkal. Roppant felkészült, hihetetlen tudással.
Köszönjük!
Dr. V. Enikő

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2017. május 14.

Tisztelt Utazási Iroda!
Első alkalommal utaztunk Önökkel tegnap. A Mesekastélyok Morvaországban programon vettünk részt.
Az Önök által szervezett út remek volt. Profi szervezés és lebonyolítás, remek programok, figyelmes autóbusz vezetők. Az idegenvezetőnk Csoma Kitti hatalmas szakmai tudással kalauzolt végig, nagyon kedves és segítőkész volt.
A jövőben is szívesen utaznánk irodájukkal,mert nagyon jó programokat kínálnak és nagyon elégedettek voltunk a kiváló idegenvezetéssel is.
Üdvözlettel:
O. Tamásné

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei - 2017. május 9-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk a 2017 május 9-12-ig tartó prágai útjukon,amely igazán felejthetetlen volt számunkra.Köszönhető ez a remek szervezésnek,a profi sofőrnek,de legfőképp Bányai Tamás idegenvezetőnek,aki rengeteg tudással és humorral megáldva vezette csoportunkat.Kívánunk Tamásnak további sok sikert munkájához. Jövőre is a Vivaldival utazunk:)
P. Károlyné és P. Károly

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei 2017. március 15-18.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon köszönjük ezt a remek prágai hétvégét! Csodásak voltak a programok, hangulat, szervezés! Külön köszönet idegenvezetőnknek, Tamásnak! Jövőben is szívesen utazunk irodájukkal, és bizalommal fogjuk ismerőseinknek is ajánlani!
J. Imréné és K. Antal

Bővebben

Csehország természeti csodái 2016. szeptember 29 - október 2.

Tegnap este rengeteg fantasztikus élménnyel gazdagodva szerencsésen visszaértünk Csehországból.
A rendkívül különleges tájakon és impozáns várakon kívül a szervezés, a nagyon tiszta, rendes Hotel Jicin a minden igényt kielégítő gazdag választékú reggelikkel és kiváló minőségű vacsorákkal is nagyszerű volt. A kényelmes buszban a legjobb helyen, középen ülhettünk! Külön kiemelném az idegenvezetőt, Bányai Tamást, aki tényleg rendkívül felkészült és figyelmes volt, remek humorát is nagyon élveztük!
Dr. V. Márta

Bővebben