Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Csehország

Csehország természeti csodái 2019. június 20-23.

Kedves Vivaldi és Évi!
Idén másodszor vettem részt a Csehország természeti csodái utazáson most két barátnőmmel kibővített csapatban,felejthetetlen volt. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetet,a túrázást a jó idegen és túravezetőket jó szervezéssel a háttérben. Bányai Tamás és Nagy Árpád vezetése garancia a minőségre. Szívesen utaznék több cseh útra.
Köszönettel,B.Sz

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. május 18-21.

Tisztelt Vvialfi Travel Utazási Iroda Kft.!
Részt vettem, az Önök utazási irodája által szervezett utazáson, (május 18- 21. Prága Csehország Világörökségi) úton. Szeretném megköszönni, örülök, hogy részt vehettem! KITŰNŐ SZERVEZÉS! Külön köszönet Bányai Tamás idegen vezetőnek, aki nagyon felkészült, és művelt idegen vezető, nem utolsó sorban remek humorú fiatal ember! A gépkocsi vezetőnek is köszönet. ( sajnos a neve nem jut eszembe, pedig bemutatták) A VOX készülék pedig nagyon jó szolgálatot tett! Köszönettel:  S. Z-né

Bővebben

Hétvége Prágában 2019. március 15-17.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A március 15-i hétvégén Prágában voltunk Önökkel egy buszos úton. Ugyan az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a kirándulás nagyon jó volt, melyért köszönetet is szeretnék mondani.
Profi volt a szervezés, minden zökkenőmentesen haladt. Idegenvezetőnk, Tamás tette felejthetetlenné az ott töltött időt. Szakértelme, felkészültsége és végtelen türelme példa értékű, köszönet érte.
Köszönettel: M-né L. Zsuzsanna

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2018. szeptember 27-30.

Kedves Éva, Tisztelt Vivaldis kollégák!
A szeptember 27-én indult prágai utazásotokon vettünk részt. Fantasztikusan jó, élménydús volt a program. Tökéletes, jól felépített szervezés időben és térben, a fakultativ programokkal, vacsorákkal együtt.
Kiváló minőségű autóbusz /Rónabusz Travel/, kiváló sofőrrel Érsek Attila személyében.
Az idegenvezető, Bányai Tamás Úr, tökéletesen felkészült, Csehországról mindent tud, ami egy ilyen jóminőségű utazáshoz kell. Fantasztikus humorú, kommunikativ, mindenre kiterjedő figyelmű úriembert ismerhettünk meg benne.
Köszönjük mindenki munkáját, jó egészséget, sikerekben gazdag 2019-es Újévet kívánunk a Vivaldi Travel csapatának.
Tisztelettel: M. I. és felesége 
 

Bővebben

Dél-cseh várak és a Klosterneuburgi Apátság október 20-22.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda!
Az elmúlt hétvégén Dél-Csehországi utazáson vettem részt az Iroda szervezésében.
Nagyon érdekes gazdag kitűnő programot raktak össze az utazók részére.:)
Az utazást pedig a nagyon kedves, türelmes, vidám és maximálisan felkészült idegenvezető Máté Csongor tette felejthetetlenné és élvezetessé számomra.☺
Nagy szertettel foglalkozott az utasokkal és hasznos tanácsokkal látta el a résztvevőket a szabadprogram idejére is.
Már utaztam kb 4 alkalommal az Iroda szervezésében és valószínű hogy ez után is szívesen választok a Vivaldi Utazási Iroda programjaiból.
Köszönettel A.T.S.

Bővebben

Hétvége Prágában 2018. október 5-7.

T. Iroda!
Azért ragadtam tollat, hogy leírjam hogy mennyire elégedettek voltunk a prágai uttal okt 5-6-7.
Legfőképpen és hansulyozottan szeretnénk kielmelni az idegenvezetést  Bányai Tamás személyében, szuperlativuszokban  lehet csak róla beszélni. A szállásunk is kifogástalan.
Nagyon nagyon inteligens humoros emberi  töródik tényleg az utasokkal, mindenre kiterjedt a figyelme, annak érdekében hogy mi jólérezzük magunkat.
Nem tudom hogy irnak e  vajon mások is de mindenesetre a mi buszonkon mindenkinek ez volt a véleménye.
Üdvözlettel.   G-né K. Gizella

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2018. szeptember 6-9.

Kedves Szervezők!
Az utazás szép élménnyel gazdagított minket. Köszönjük, hogy ilyen jól megszervezték ezt az utat. Jó volt az ellátás, kényelmes a szállás. Kitűnő sofőr vitt minket a gyönyörű helyekre. Az idegenvezető fantasztikus tudással rendelkezik, kiváló humorral és anekdotákkal fűszerezte a sok történelmi, sport, irodalmi, művészeti, országismereti információkat.
Üdvözlettel és jókívánságokkal: T.M.és Zs.Á.

Bővebben

Hétvége Prágában 2018. augusztus 10-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2018.08.10 - 12. között – a részvételünkkel - lebonyolított "Hétvége Prágában" elnevezésű utazás jó szervezéséért, kiváló lebonyolításáért.
Igaz, hogy csak fél Európát jártuk be eddig, de Bányai Tamáshoz mérhető idegenvezetővel még nem találkoztunk. Stílusa, tudása, műveltsége, hozzáállása, (kellő mértékű visszafogottsága, szimpatikus és találó humora) az utazás szempontjából kiváló volt.
Nem tudok jobb kifejezést, mint amit egy korábbi utastársunk írt: „elképesztő a pasas!” Ettől lett a száztornyú Prága „a csodás Prága”! Egy kicsit Tőle lett felejthetetlen ez a kirándulás.
Ettől villant be, hogy talán szebb lenne Prágában élni, mint Budapesten, bár Budapest is „de csodás”! 
KÖSZÖNJÜK! H-né J. Éva és H.I.

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. augusztus 2-5.

Kedves Vivaldisok!
Szuper jelző a szervezésnek,de mint utas én mégis a Triumvirátussal kerülök közvetlen kapcsolatba,ezért szeretném őket is símogatni.Tamás,Imi és Rómeó a frontvonalban profin,lazán és humorosan tették a dolgukat. A Vivaldi sikerét abban látom,hogy a jól összeállított programok és szervezés mellett az idegenvezetés ilyen magas színvonalú,mint amit a Bányai Tamás is prezentált nekünk.Szeretnénk Vele és Imi kíséretével minél több úton végigmenni. Értékes és tartalmas 4 nap volt,nem felejtem el! Köszönöm
Sok sikert kívánok Mindannyiuknak!
B. Szilvi

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Kedves Vivaldi Travel,

Ezúton szeretném megköszönni, hogy ilyen nagyszerű utat szerveztek - ismét.
Bányai Tamás rendkívül kedves, tájékozott, "vérbeli" kalauz, aki nemcsak magyar aggyal, hanem csehül is gondolkodik. Általa megismertük a cseh embereket, a nézőpontjukat, és kaptunk egy apró szeletet világukból. A szállásért is külön köszönet jár (de még mekkora köszönet). A programok pedig mesébe illőek voltak: erre a 4 napra ki tudtam szakadni a stresszből, a mindennapi rohanásból, és át tudtam élni egy varázslatos, mesés világot, ahova örökre vissza fogok vágyni.
Mindig tudom: ha a Vivaldit választom, az az út szuper lesz.

Üdvözlettel, hatalmas lelkesedéssel:
V. Eszter Vanda és (törzs)utastársa, V. Istvánné

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Tisztelt Cím!

A hétvégi Csehország természeti csodái útjukon Csehország újabb részeit fedezhettük fel, az Önök segítségével. És most is csak megemelni tudjuk a kalapunkat! A kényelmes utazás, a szállás - kiemelve az igazán királyi reggeliket - , a programok, és természetesen munkatársaik felkészültsége most is hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Bányai Tamással nem először utaztunk - reméljük nem is utoljára - , de most is felejthetetlenné tette számunkra az utazást. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdvözlettel, K. E.
 

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei 2017. október 28-31.

Tisztelt Ügyintéző!

Szeretnék visszajelezni az utazással kapcsolatban. Nagyon köszönjük Czakó Zsoltnak, hogy ilyen fantasztikussá tette az utazásunkat. Részletekbe menően megismerhettük Prága városát, legalábbis az időbe beleférő részletességgel. Köszönjük Neki, hogy rugalmas, segítőkész, kedves vezetőnk volt a 4 nap alatt, és nem sajnálta átadni a hosszú évek ismereteit. A szervezés is nagyon jó volt, és ugyan a szállás az alapellátást tartalmazta csak, viszont forró zuhany és kényelmes ágy várt minket a végigkirándult nap után, valamint bőséges és finom reggeli az újabb élményekben gazdag nap előtt. A fakultatív programok is jól sikerültek, és jól lettek időzítve, hogy a hideg se vegye kedvünket.

Üdvözlettel:
P. Krisztina és N. Ferenc (2017.10.28-31.)

Bővebben

Csehország fénypontjai 2017. szeptember 6-10.

Vasárnap jöttünk haza a Csehország fénypontjai útjukról. Nagyon jól éreztük magunkat. A program összeállítását csak dicsérni tudom, ebben osztoznak az utastársak is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezen az úton született meg az elhatározás, hogy elmegyünk adventre is. Így alakult ki ez a kis csapat, sikerült fellelkesíteni a társaságot. Kívánom Önöknek, hogy továbbra is ilyen magas színvonalon, és zökkenőmentesen tudják szervezni a pihenésünket.

Köszönöm
K.né K. Csilla

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2017. július 6-9.

Kedves Vivaldi Travel!
Tavaly utaztunk először az önök irodájával, az annyira tetszett, hogy az idén is a kínálatukból választottunk, mégpedig a Prága és Csehország világörökségeit.
Bányai Tamás volt a vezetőnk, akinek bámulatos történelmi ismeretei vannak, ami iránt a lebilincselő, anekdotákkal színesített előadásmódjával a kevésbé fogékonyakat is érdeklődővé tette.
A bejárt helyek gyönyörűek, sokat tudtunk meg róluk, a program tökéletes, a buszvezető higgadt és biztonságos, Bányai Tamással kapcsolatban csak osztani tudom az egyik utastárs véleményét: elképesztő a pasas!
Valamennyiüknek az eddigiekhez hasonló további jó munkát kívánunk!
Tisztelettel: F. Borbála és F. Zsolt

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2017.07.21-23. között megrendezett "Hétvége Prágában" elnevezésű utazáson való részvételért, a jó szervezésért.
Az utazás sikere nagy mértékben volt köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek, aki nagy tudásával, segítőkészségével, udvariasságával, odafigyelésével nagyon sokat segített Prága aprólékos megismerésében, a felejthetetlen élményeket megosztjuk barátainkkal is. Köszönjük a tartalmas utazást, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv. Sz. Szilvia és édesanyja

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!

A napokban érkeztünk vissza egy prágai hétvégéről, amely Önökkel már a harmadik utunk volt.
Szeretném megköszönni az utazás profi megszervezését (szálláshelyet, ellátást, programokat, tapasztalt buszvezetőt).
Külön köszönetet érdemel idegenvezetőnk - Bányai Tamás - aki rendkívül nagy ismeret-anyagát, és tudását adta át nekünk, valamint jó humorával színesebbé tette az utazásunkat.

További munkájukhoz és útjaik szervezéséhez sok sikert kívánok: K. Györgyné

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei 2017. augusztus 17 - 20.

Kedves Tamás,

Nem volt alkalmam személyesen megköszönni a prágai (08.17-20) utazás alkalmával végzett munkáját. Úgy gondolom, rendkívül magas szintre tette a lécet és nem csak a Vivaldi Travelen belül.
Bízom benne, lesz még alkalmam az Ön idegenvezetése mellett Csehországba utazni!

Üdvözlettel,
L. Anna

Bővebben

Csehország természeti csodái 2017. augusztus 3-6.

T. Vivaldi Travel
2017.08.03. és 08.06. között résztvettünk az Önök szervezésében a "Csehország természeti csodái" úton. Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utat. Remek szervezés , az általam vártnál is csodálatosabb látnivalókkal. Az idegenvezetőnk Bányai Tamás profi módon , nagy elméleti tudással , és sok humorral láttal el a feladatát , sokszor megnevettetve bennünket. A túravezetőnk Nagy Árpád profizmusa , tudása, és segítőkészsége szintén csak dicsératet érdemel. Ráadásul e két személy nagyon jól összedolgozott. A szállás ugyan "csak három csillagos" volt , de szerintem sok magasabb kategóriájú szálloda tanulhatna Tőlük. A szobák szépek voltak , minibár , és légkondi , vagy ventillátor volt.
A svédasztalos reggeli rendkívüli széles választékú , és bőséges volt , az esetlegesen lefogyott ételeket rögtön pótolták. A vacsora szintén nagyon finom és bőséges volt , és amivel még nem találkoztam hogy mindenki olyan italt ( sört , cólát , ásványvizet stb ) rendelhetett
amit szeretett volna , és ez is benne volt a vacsora árában. Akik még nem jártek Csehország ezen gyönyörű tájain , azoknak csak ajánlani tudom.
Szivesen résztvennénk hasonló jellegű utakon az Önök szervezésében.
Üdvözlettel Sz. Károly

Bővebben