Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Benelux Államok

Benelux körút - sajt, tulipán, fapapucs 2017. augusztus 7-13.

Tisztelt Cím!

Részt vettünk az Önök szervezésében Benelux körúton a program és az idegenvezető Julianna nagyszerűek voltak, nagyon élveztük a társaságát is, és amiket mesélt, a humorát, és a sok látnivalót. Még egyszer köszönjük,nagyszerű élmény volt.

R.né V. Dóra, P. Tamás, P. Júlia Nagykanizsáról

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Kedves Vivaldiék!
Még 1x köszönöm Julinak, Attilának, Józsinak és az irodának, a program összeállítóinak és megszervezőinek a sok-sok élményt! Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg szépséget láttunk, és ezért tényleg MINDENT megtettek!
Üdvözlettel: F. Marica

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Tisztelt Vivaldi!
Köszönjük hogy részt vehettünk ezen a csodás úton. Köszönet Julikának, és a gépkocsivezetőknek, Attilának és Józsinak, hogy felejthetetlenné tették utazásunkat, és még az idő is nekünk kedvezett.
A sok baleset, és elterelés ellenére, máris visszavágyunk!
Üdvözlettel: Cs. József és Józsefné

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt héten zajló Benelux körút megszámlálhatatlan sok szép pillanattal, élménnyel, rengeteg információval gazdagított bennünket.
Hálás köszönet érte Simák Medgyes Julianna idegenvezetőnknek, aki professzionális felkészültségével, kiváló szakmai és emberi hozzáállásával, segítőkészségével, humorával az első perctől a hazaérkezésig biztosította a csoport számára a gondtalan, élményekkel teli körutat.
Nagyon köszönjük két sofőrünknek, Fejes Attilának és Füzes Józsefnek, hogy a megtett rengeteg kilométer alatt végig gondoskodtak a kényelmünkről, biztonságunkról, ha kellett segítettek Juliannának terelgetni a csoportot, ha kellett türelmesen vártak ránk.
Örök élmény marad ez az utazás, melyet velük és a csoporttársainkkal együtt a szívünkbe zártunk!
Üdvözlettel: S. Miklós és Betti

Bővebben

Benelux körút 2015. április 13-19.

Ezúton szeretném meg köszönni a Benelux körutazás idegenvezetőjének Medgyesi Júliannának az egy hét alatt nyújtott hatalmas tudáshalmazát, melyet csak szívtunk magunkba, feldolgozása, értelmezése még sok időbe telik. Köszönet a türelméért és a hozzánk való alkalmazkodásáért. Gratulálok a Vivaldi Travel-nek, hogy ilyen magasszintű tudással bíró kollégájuk van. A tőle szerzett élményeket, hallottakat raktározzuk. Kívánjuk, hogy még sok csoport vezetője lehessen.
Szeretettel: S.né Marianna

Bővebben

Benelux körút 2014. április 21-27.

Kedves Vivaldi!
Nagyon jól éreztük magunkat a tegnap befejeződött Benelux úton!
Köszönjük szépen az élményt, remekül működött a szervezés és Júlia is igen kitett magáért!!!!!
További jó munkát és sikeres működést kívánunk!
üdvözlettel, Oláh Kornél és Veronika

Bővebben