Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Benelux Államok

Benelux körút - sajt, tulipán, fapapucs 2023 április 15-22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szombaton érkeztünk vissza a Benelux körút-sajt, tulipán fapapucs elnevezésű útról. Már 2020-ban lefoglaltuk ezt az utat, de sajnos a világjárvány közbeszólt,így már három éve vártuk, hogy elinduljunk. 
Minden nagyon jól sikerült. Az út,a programok a vezetés, a szállások mind mind tökéletesek voltak. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a lebonyolításért a szervezőknek a busz két sofőrének Andrásnak és Gábornak és Vígh Júliának az idegenvezetőnek. Hatalmas tudással rendelkezik amit színesen adott át nekünk és humorával emelte az út színvonalát.A borongós idő ellenére egy nagyon vidám élményekben gazdag útban volt részünk. Ágota és Katalin

Bővebben

Benelux körút 2018. augusztus 6-12.

Tisztelt Címzett!
Ez év augusztus elején részt vettünk az Önök szervezésében a csodálatosra sikeredett Benelux körúton.
Nagyon sok szép helyen jártunk, életre szóló élményekkel gazdagodtunk. Látszott, hogy az út tervezése nagyon alapossággal és körültekintéssel történt. Erre csak „ráépült” az idegenvezető – Vígh Julianna – munkája, aki azt ez alkalommal is kifogástalanul tette. Látszik, hogy élvezettel áll hozzá, és szereti, amit csinál. Rengeteg információt és érdekességet osztott meg velünk, illetve folyamatosan hívta fel a figyelmünket olyan helyi jellegzetességekre, amelyek az út során szerzett emlékek számát tovább növelte.
Gratulálunk, csak így tovább!
Már tervezzük a következő utat, természetesen az Önök szervezésében.
Viva Vivaldi!
Üdvözlettel, Ü. Cs.
 

Bővebben

Benelux körút 2018. április 9-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Feleségemmel együtt részt vettünk az Önök által szervezett Benelux (sajt,tulipán, fapapucs) körúton 2018. április 9 és április 15 között. Szívesen írok pár sort az utunkról!
Ez a Benelux körút felejthetetlenül szép volt! Nemcsak a látottak miatt, hanem a hibátlan, tökéletes szervezés miatt is. Minden precízen működött, mindenhová pontosan érkeztünk, pontosan, késedelem nélkül indultunk.
Az idegenvezetőnk, Simák Julianna rendkívül felkészült, művelt hölgy, nagyon sok és fontos információt tudtunk meg tőle. És mindezt nagyon kellemes stílusban közvetítette.
A buszunk minden igényt kielégített, tiszta, biztonságos, kényelmes volt.
A szállások is elfogadhatóak voltak, bár furcsa és szokatlan volt, hogy nem voltak szekrények a szobában. Pár darab fogas még lehetett volna.
A szállásokon a reggeli mindenhol svédasztalos és bőséges volt. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk ezt az utat!Nagyon örülünk, hogy az utazás mellett döntöttünk, életünk egyik legszebb útja volt!! 
KÖSZÖNJÜK, CSILLAGOS ÖTÖS!
Tisztelettel: F. János és Jánosné

Bővebben

Benelux körút - sajt, tulipán, fapapucs 2017. augusztus 7-13.

Tisztelt Cím!

Részt vettünk az Önök szervezésében Benelux körúton a program és az idegenvezető Julianna nagyszerűek voltak, nagyon élveztük a társaságát is, és amiket mesélt, a humorát, és a sok látnivalót. Még egyszer köszönjük,nagyszerű élmény volt.

R.né V. Dóra, P. Tamás, P. Júlia Nagykanizsáról

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Kedves Vivaldiék!
Még 1x köszönöm Julinak, Attilának, Józsinak és az irodának, a program összeállítóinak és megszervezőinek a sok-sok élményt! Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg szépséget láttunk, és ezért tényleg MINDENT megtettek!
Üdvözlettel: F. Marica

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Tisztelt Vivaldi!
Köszönjük hogy részt vehettünk ezen a csodás úton. Köszönet Julikának, és a gépkocsivezetőknek, Attilának és Józsinak, hogy felejthetetlenné tették utazásunkat, és még az idő is nekünk kedvezett.
A sok baleset, és elterelés ellenére, máris visszavágyunk!
Üdvözlettel: Cs. József és Józsefné

Bővebben

Benelux körút 2016. május 2-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt héten zajló Benelux körút megszámlálhatatlan sok szép pillanattal, élménnyel, rengeteg információval gazdagított bennünket.
Hálás köszönet érte Simák Medgyes Julianna idegenvezetőnknek, aki professzionális felkészültségével, kiváló szakmai és emberi hozzáállásával, segítőkészségével, humorával az első perctől a hazaérkezésig biztosította a csoport számára a gondtalan, élményekkel teli körutat.
Nagyon köszönjük két sofőrünknek, Fejes Attilának és Füzes Józsefnek, hogy a megtett rengeteg kilométer alatt végig gondoskodtak a kényelmünkről, biztonságunkról, ha kellett segítettek Juliannának terelgetni a csoportot, ha kellett türelmesen vártak ránk.
Örök élmény marad ez az utazás, melyet velük és a csoporttársainkkal együtt a szívünkbe zártunk!
Üdvözlettel: S. Miklós és Betti

Bővebben

Benelux körút 2015. április 13-19.

Ezúton szeretném meg köszönni a Benelux körutazás idegenvezetőjének Medgyesi Júliannának az egy hét alatt nyújtott hatalmas tudáshalmazát, melyet csak szívtunk magunkba, feldolgozása, értelmezése még sok időbe telik. Köszönet a türelméért és a hozzánk való alkalmazkodásáért. Gratulálok a Vivaldi Travel-nek, hogy ilyen magasszintű tudással bíró kollégájuk van. A tőle szerzett élményeket, hallottakat raktározzuk. Kívánjuk, hogy még sok csoport vezetője lehessen.
Szeretettel: S.né Marianna

Bővebben

Benelux körút 2014. április 21-27.

Kedves Vivaldi!
Nagyon jól éreztük magunkat a tegnap befejeződött Benelux úton!
Köszönjük szépen az élményt, remekül működött a szervezés és Júlia is igen kitett magáért!!!!!
További jó munkát és sikeres működést kívánunk!
üdvözlettel, Oláh Kornél és Veronika

Bővebben