Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Ukrajna

Kárpátalja várai 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 8 és 11 között a Kárpátalja várai utazáson vettünk részt. Idegenvezetőnk, Nagy Sándor úr, széleskörű történelmi ismeretekkel rendelkező; nemzete és kisebbségben élő honfitársai iránt mélyen elkötelezett, szépen beszélő és jó humorral rendelkező ember. Az út során sok élménnyel és tudással gazdagított bennünket.
Külön köszönet illeti! Köszönöm! Üdvözlettel:V. Attila Péter

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szépen köszönjük a testnek és léleknek is üdítő és tápláló nagyszerű utazást, mindenkinek köszönjük szépen, akinek része volt benne, kiemelve a nagyszerű idegenvezetőt és embert Nagy Sándort!
Jó munkát, minden szépet és jót kívánunk
üdvözlettel: Sz. Andrea és Sz. József

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Kedves Krisztina!
Nagyon köszönjük Önnek és a Vivaldinak ezt a pünkösdi szép utat Kárpátalján. Nagyon jól éreztük magunkat.
Külön köszönjük a két Sándornak is:
Nagy Sándor helyi idegenvezetőnknek azt a komoly tárgyi ismeretet, amit saját kutatásaival, megjegyzéseivel és tapasztalataival kiegészítve igyekezett átadni Nekünk, az anyaországból  érkezett honfitársainak, hogy jobban megismerjük Kárpátalja régi és mai helyzetét.
Köszönjük a másik Sándornak is, aki buszvezetőként a legjobb tudásával igyekezett, a néhol rendkívül rossz állapotú utakon biztonsággal átmanőverezni.
Köszönettel: R. István és R. Istvánné

Bővebben

Kárpátalja várai 2013. augusztus 17-20.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Kiváltképpen szeretném megköszönni Nagy Sándor idegenvezető munkáját, aki az igen alapos történelmi információk és könnyed történetek mellett lelki táplálékkal is szolgált az utasok számára. Az idő, amit ezen a fantasztikus helyen tölthettünk ugyan csupán pár nap volt, de az Ő közreműködésével életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak és betekintést nyerhettünk a helyi irodalomba, művészetbe, valamint megismerhettük gyönyörű és vadregényes tájakat is. Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a 2 buszvezető munkáját is, akik mindvégig a lehető legkényelmesebb helyzetet és gyorsaságot biztosították az utasok számára.
Bodor Tímea

Bővebben

Kárpátalja várai 2013. augusztus 17-20.

A 2013 augusztusi körutazáson vettünk részt, s számos varázslatos élményben volt részünk! A szállás és a vendéglátás is tökéletes volt, de a program hangulatát végig a nagyszerüen felkészült és remek előadókészséggel megálldott idegenvezetőnk Nagy Sándor határozota meg, akinek minden szavában hallani lehetett, hogy Kárpátaljáért dobog a szíve. A programkínálat mennyisége is ideállis volt, mindent alaposan megtudtunk nézni, de vásárlásokra és szabadprogramra is maradt idő. Rendkívül meg voltunk elégedve a programmal s mindenkinek ajánlani fogjuk, hogy vegyenek részt rajta. Végezetül a két söförünk emberközeli és rendkívül barátságos magatartását is megemlítem, akik mindenben az utasok rendelkezésére álltak.
Üdvözlettel: Kápolnai Zoltán

Bővebben

Kárpátalja várai 2011. június 16-19.

"Kedves Adrienn!
Csodalatos utunk volt, koszonjuk a szervezést! Nagyon szimpatikus, értelmes volt a csoport, bar kicsit néha "nyugdijas" volt a tempo, mégis mindenre jutott boségesen ido. Az ottani idegenvezetovel is nagyon meg vagyunk elégedve, rengeteg mindent mesélt a helyi viszonyokrol. Kulon ki kell emelnunk partneruket, a szallada tulajdonosat, akivel jo baratsag alakult ki, csak a legjobbakat mondhatjuk el rola, kozvetlen, segitokész, baratasagos, nagyvonalu ember.
koszonettel, Bogi és Andras"
Kárpátalja várai 2011. június 16-19.

Bővebben