Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Németország

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó 2019. szeptember 28-október 4.

Kedves Éva! Kedves Ági!
Pár napja érkeztünk haza a Fekete-erdő, Svájc, Bódeni-tó útról. Tartalmas, szép kirándulásunk volt, színvonalas programokkal.  Még az időjárással is szerencsénk volt.
Csáky Ági idegenvezető imponáló felkészültsége, határozottsága és kedvessége nagyban hozzájárult az elégedettségünkhöz. 
Köszönettel és üdvözlettel a kiskunhalasi csoport nevében: P-né Anna

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. szeptember 27-30.

Kedves Vivaldis Munkatársak,
örömmel írom, hogy ugyan csak másodszor utaztam az irodával, de a múltkori remek élményem továbbiakkal gyarapodott!
Nagyon jó, élvezetes út után írom soraimat. A szervezés kitűnő volt: végeredményben négy nap alatt szinte minden szépet és lényegeset láttunk, ami Bajorországot illeti. A kiváló idő, amit a Jóistennek köszönhettünk, mindehhez ráadás volt – szerencse is kell az utazáshoz, meg úgy általában az élethez.
Külön elismerésemet fejezem ki (utastársam nevében is) idegenvezetőnknek, Kuthy Katalinnak, akinek szakmai tudását Önök nyilván ismerik, de műveltsége olyan pluszokat adott az út során, amivel nemcsak az utazást, hanem általános ismereteinket is megtámogatta. Úgy tűnt, mintha legalább öt szakot végzett volna az egyetemen. Nekem különösen tetszett, ahogy a magyar és a német észjárás közötti különbséget megvilágította. Ezen felül nagyon ért az utasokhoz, türelmes és még azt is vállalta, hogy végig, mindenhova elkísért bennünket, ahova talán nem is kellett volna velünk jönnie.
Buszvezetőnk, Rómeó is príma volt, magabiztos vezetés, szolgálatkészség (remek kávéval szolgál, ha kérjük!) mellett a jó kedély is jellemzi, ami nem mellékes egy-egy pihenőnél az autóbusz körül.
Csak így tovább kedves Vivaldi! Köszönjük!
Üdvözlettel, további jó munkát kívánok, F. Zs.

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. szeptember 6-9.

Az egész utazásról a véleményünk:csillagos 5-ös! Üdvözlettel: V.T + K.

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. szeptember 6-9.

Kedves Ági! Ezúton is szeretnénk nagyon megköszönni Neked és Janinak a felejthetetlen 4 napot amit a bajor kastélyok látogatásával töltöttünk a múlt héten. A tudásod olyan könnyedséggel adtad át, hogy élvezet volt hallgatni. Fantasztikusan jól megszervezett volt minden. Nagyon jó érzés volt, hogy biztos kezekben tudhattuk magunkat Általatok. Reméljük még találkozunk Veletek.☺Köszönettel: Heni és Ani

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. augusztus 17-20.

Kedves Vivaldi!
Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén a bajor kastélyok című programon vettünk részt egy kisebb csoporttal. Fantasztikus élményekben volt részünk, meseszép tájakat láttunk és csodálatos kastélyokat tekinthettünk meg. Az út nagyon jól szervezett volt. Minden kényelmesen nézhettünk meg, volt elég szabadidő. Csáky Ágnes volt az idegenvezetőnk, aki nagy szeretettel és lelkesedéssel kalauzolt minket. Rengetek információt tudtunk meg tőle, előadása élményszerű volt. Köszönjük szépen ezt a csodálatos négy napot!
Üdvözlettel: H. I.

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2018. július 11-15.

Tisztelt "Vivaldiak"!
Barátaimmal Július 11-15 között vettünk részt a Drezda, Berlin és a Szász Svájc úton. Idegenvezetőnk Kuthy Katalin volt. Nagyon  elégedettek voltunk a munkájával. Könnyedén - legalábbis kívülről így látszott - tartotta össze a csapatot, nem dresszírozott bennünket, mindenre és mindenkire figyelt. Külön elismerést érdemel a minden téren megmutatkozó tájékozottsága, széleskörű ismeretei rengeteg információval szolgáltak számunkra. Kellemes ember, rendkívüli személyiség.
Baráti öleléssel: dr. T. Ilona, S-né T. Ilona, N. Éva, K. Györgyné

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Bajor kastélyok 4 napos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében. Nagy élmény volt az út, gyönyörű helyeken jártunk. A programok előre, tökéletesen le voltak szervezve, semmire és senkire nem kellett várni. Az idegenvezetésért külön köszönet Csáky Ágnesnek. Tökéletesen felkészült, rendkívül jól tájékozott, kedves. Az út során amerre haladtunk folyamatos tájékoztatást kaptunk, mind a helyi érdekességekről mind a történelmi kapcsolódásokról. Ági SUPER volt!!! A gépkocsivezetővel Fekete Attilával is tökéletesen elégedettek voltunk, segítőkész, jól vezet. Szállások is kellemesek voltak.
Köszönjük az élményt.
Üdvözlettel: Éva

Bővebben

Bajor kastélyok 2017. augusztus 10-13.

Tisztelt Vivaldi Travel !

Bajor kastélyok kirándulások vettünk részt 2017. aug.10-13-ig az Önök szervezésében . Szép tájakon jártunk, sok szépet láttunk. Idegenvezetőnk  Csáky Ágnes ! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus.  Csak dicséret illeti !! A gépkocsivezető Vadon Attila  szintén dicséretet érdemel.Szívesen ajánljuk másoknak is az Önök útjait. További sok sikert kívánunk .

Üdvözlettel: Fejéregyházi család   

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó - 2017. július 2 - 8.

A Svájc, Fekete erdő, Bódeni tavi úton voltunk 2017.07.08-ig. A szervezés, a látnivalók, az idegenvezető Csáky Ági, a szállás,ismét csodálatos élményt nyújtottak, gyönyörű volt az egész út.
Ági felkészültsége, szaktudása és kedvessége tette teljessé és felejthetetlenné az utazást.. A két buszsofőr Józsi és Imi szintén nagyon kedvesek és előzékenyek voltak, humorukkal igen jó hangulatot teremtettek. Ez az utazás is csodálatos volt, köszönjük a Vivaldinak.
R.né Jutka

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó - 2017. július 2 - 8.

Tegnap este érkeztünk haza, a "Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó" néven meghirdetett körútról. Nem véletlenül választottuk ismét, a Vivaldi utazási irodát, és be igazolódott, döntésünk megalapozott volt. Első útja volt ez a program, az irodának, ami kicsit kockázatos, de most, így utólag kijelenthetjük, hogy Vivaldi-val nincs kockázatl! Az idegen vezető (Ágnes) elképesztõ rutinnal oldotta meg, azt a pár külső problémát, ami elkerülhetetlen, egy körúton. Felbontás, dugó, egyéb akadály, nem jelentett gondot az összeszokott csapatnak. És ennek nyertese, mi voltunk, az utazáson részt vevők.
Ez úton is köszönet, a szervezésért, a programért, a csodás élményekért, amit ez az út adott nekünk. És nem utolsó sorban, hála és köszönet, a két kiváló sofőrnek, Iminek, és Józsinak, hogy épségben haza juttatták a kis csapatot.
(S. Miklós)

Bővebben

Bajor kastélyok - 2016 szeptember 15 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Köszönetet mondok a csodás útért - bajor kastélyok és a sasfészek - amiben részem lehetett. Kiváló volt az idegenvezető Csáky Ágnes! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus. Minden kérdésre tudott választ adni, a külföldi partnerek is elismerték kiváló képességét.
Nagy élmény volt az út, csodás helyszínekkel és rendkívüli idegenvezetővel. Csak dicséret illeti Csáky Ágnes idegenvezetőt. A gépkocsivezető Zsolt is nagyon kellemes, szolgálatkész és a feladatát kiválóan ellátó személy.

Üdvözlettel
S. Éva

Bővebben

Bajor kastélyok 2016. július 14-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagyon jól megszervezett utazásban volt részem, az Önök által meghirdetett programok keretében.  (Bajor kastélyok  2016. júl. 14 - 17 -ig ) Az ellátásról, a programról, az idegenvezető felkészültségéről csak elismeréssel tudok nyilatkozni. Csáky Ágnes idegenvezető személyisége, tudása, előadókészsége rendkívül magával ragadó volt.  Sok érdekes történettel, legendával igyekezett színesíteni kirándulásunkat. A buszvezető Csáti András munkáját, segítőkészségét is dicséret illeti! Tapasztalatom alapján szívből ajánlom ismerőseimnek utazási irodájukat, melyet még én is igénybe kívánok venni!
Szeretettel: T-né J. Ági

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2016. május 12-16.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az Önök szervezésében vettünk részt Drezda - Berlin programon május 12-16. között. Köszönetet szeretnénk mondani a tartalmas és jol szervezett programért. Azt külön is kiemelnénk, hogy idegenvezetöjük Kati asszony felkészültsége, tudása még a sokat utazokat is meglepte olyan szinvonalu és figyelmes volt. A két kecskeméti gépkocsi vezetö munkája is  kifogástalan volt. Remek élmény volt! Köszönjük!
Dr. H. Ágnes és Dr. H. Rudolf

Bővebben

Bajor kastélyok 2015. október 22-25.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!
Ezúton szeretném megköszönni azt a fantasztikus élményt, amit a Bajor Kastélyok, október 22-25 időpontban szervezett útjuk során kaptam.
Nagyon sok úton vettem már részt az utazási iroda szervezésében, de ez az út nagyon megérintett. Teljesen szervezett, pont annyi látnivaló kerül be az adott napokba, amelyek kényelmesen, rohanás nélkül, élvezettel végig nézhetők. A 4 nap elosztása is tökéletes mind a fizikális, mind a szellemi terhelés szempontjából. Csak gratulálni tudok. Ez volt az az út, ahol nem éreztem, hogy rohannom kell, mert a sok sok élmény bele kell hogy férjen a szűk utazási napokba.
És az idegenvezető!:) Ági nagyon aranyos, segítőkész, felkészült. Öröm volt vele utazni. Teljesen kezében tartotta a csapatot, minden flottul működött. Pont annyi információt kaptunk, amely még feldolgozható, élvezhető volt és ha további információra lenne igény, akkor figyelem felkeltő egy esetleges akár történelmi, akár további utazásokra való felhívás tekintetében. Gratulálok Ági!!!! Remélem lesz még alkalmam Ágival utazni, ahogy várom a Mison Adni által vezetett utakat is!
Üdvözlettel,
B. V. Monika

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2015. július 15-19.

Kedves Utazási Iroda!
Ezúton szeretnénk kifejezni elégedettségünket és köszönetünket az alábbi útjukkal kapcsolatban: Drezda-Szász Svájc - Berlin 2015.jul.15-19.
Sokrétű programmok (Kiállítások, városnézés, hajózás), minden ami 5 nap alatt
beleférhetett az utazási idővel együtt.
Külön ki kell emelnünk az idegenvezető: Kuthy Katalin igényes, jól szervezett munkáját. Mindent igyekezett megmutatni színvonalas megyarázattal sőt az utazás alatt még a tranzit országokról is sok információt hallhattunk (Csehország, Szlovákia)
Emellet kiválóan tolmácsolta a helyi idegenvezetőket.
A gépkocsivezetőkről is csak jókat mondhattunk : rutinosság, pontosság, még egy nagyobb fékezés sem volt útközben.
A szállások is igényesek voltak mindkét helyen, az étkezésre sem lehetett panaszunk, hiszen majdnem mindig büffé-választásos étteremben ettünk.
A jövőben is figyelembe vesszük az Önök útjait és mégegyszer köszönjük az egészet
K. Csaba és felesége Ildikó

Bővebben

Dreza-Berlin és a Szász Svájc 2015. május 21-25.

Köszönetet szeretnénk mondani, a Drezda, Berlin, Szász- Svájc utunkat kisérő Kuthy Katalinnak, aki magas szintű tudásával, öt napon keresztül tájékoztatott minket a látottakról. És köszönet az autóbusz vezetőknek, Alajosnak és Ferencnek, akik zökkenő mentesen szállítottak minket öt napon keresztül, végtelen türelemmel voltak irántunk,  és szerencsésen haza is hoztak mindenkit. A berlini szállásunk tisztasága, hagyott kivetni valót, mivel munkás szállásnak használták korábban, a szoba büdös, dohány és még az Önök képzeletére bízom a többi szagot. A szőnyeg padlón a bulizás nyomai, csak elképzelni lehet, hogy mi mindent élt meg ez a szoba./ disznó ólnak nevezném/. Sajnos a csoportból mások is átélték ugyan ezt az rossz

helyzetet. Az étterem, a reggeli kiváló volt, a kiszolgálás remek.

Üdvözlette: F. Sándorné

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2015. április 2-6.

Tisztelt Utazási Iroda!
Volt szerencsém az Önök által szervezett Húsvét-i Drezda-Berlin uton részt venni.
Csak szuperlativuszokban tudok KATA n. idegenvezető Hölgyről beszámolni!!!
/Sajnos a vezetéknevét nem tudom!/.Gratula!!!!
Köszönettel, K. Gábor

Bővebben

Drezda, Berlin és a Szász Svájc 2015. április 2-6.

Tisztelt Vivaldi Utazási Iroda Vezetősége!
Tegnap érkeztem meg az öt napos Drezda-Berlin útról. Szeretnék köszönetet mondani a kiváló szervezésért, a sofőrök pontosságáért, de leginkább Kuthy Katalin idegenvezető nagyszerű munkájáért. Felkészültségével, lelkesedésével kellemes napokat szerzett számunkra. Sok fele jártam már Európában, Önökkel most utaztam először. Tapasztalataim olyan kellemesek, hogy ezután figyelni fogom az Önök programjait.
Köszönettel: A. Katalin

Bővebben