Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Spanyolország

Mediterrán vakáció 2019. szeptember 5-14.

Kedves Vivaldi Travel Csapat!!
Engedjék meg, hogy ha kicsit megkésve de köszönetünket fejezzük ki a 2019.09.05-09.14-ig Mediterrán Vakáció elnevezésű utjukkal kapcsolatban.
Több alkalommal utaztunk már önökkel, és most sem kellet csalódjunk így biztos, hogy találkozunk még!
Az út jól szervezett, csodálatos helyszínekkel, gazdag programokkal van tarkítva, minden perce igazi élvezetet jelentett számunkra!
Külön köszönet idegenvezetőnknek Máté Csonginak aki az eső perctől az utolsóig igyekezett a kedvünkben járni és mindenben a segítségünkre lenni !!!!! ( még ha ez néhány utastársunk esetében nem is volt olyan egyszerű feladat)
A buszal és a két Soförrel - Illés Gergő és Danka Attila - kapcsolatban is csak pozitív gondolatkat tudok megosztani önökkel. A busz tiszta, kényelmes és kifogástalan állapotban van. Soföreink már-már második-harmadik idegenvezetőként működtek végig az út során, kedvesek segítőkészek és mindíg minden helyzetben azon voltak, hogy nekünk zökkenőmentes és kellemes legyen ez a hosszú út! ( az is volt )
Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk de Csongiék ezt is remekül megoldották, gondolok itt a plussz beépített Aquárium látogatásra és az esős időben busszal történő városrészek megtekintésére
Szóval szumma-szummárum: Mindent köszönünk és további sikereket és sok utast kívánunk Önöknek!
Üdvözlettel:Cs.László és Lászlóné

Bővebben

Mediterrán vakáció 2018. szeptember 7-16.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
Megérkeztünk a Mediterrán vakációról .(Costa Brava-Barcelona és a Francia Riviéra )
Köszönjük a Vivaldi csapatának, hogy ezt a nagyon csodálatos utat kiválóan megszervezték. Külön köszönet Máté Csongornak, az idegen vezetőnek, és a két busz vezetőnek, Gergőnek és Attilának akik kedvességükkel mindent megtettek azért, hogy a társaság jól és biztonságban érezze magát.
Szívesen megismételném ezt az utat, hisz annyira jól sikerült.!
Üdvözlet a csapatnak!
Köszönettel: L.A-né Éva

Bővebben